banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 00:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 179 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Mar 2012, 23:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
аватаркушо тешка срца морам рећи да си рекла низ добрих ствари.

Осим овог ко је коме дириговао? Аркану Шешељ? Шешељу Милошевић? Знамо сви да је међ. интерес био и шта је било.

И да кад Шешељ говори треба пажљиво слушати, не генерализовати, данас је нпр рекао како све Усташе треба протјерати и побити,ал кад се мало боље то проконта,човјек није мислио на један народ,већ само на оне који поштују те вриједности и имају те циљеве као Павелић енд ко ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 23:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
pa to sto je on reko, nije mislio nista lose! 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
ne moze se nekome suditi za nesto sto je rekao, msm cemu sluzi ona legendarna sloboda govora??? :D :fadein: :fadein: :fadein:

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 23:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
vojine govore treba studirati u skolama obavezno ubaciti predmet vojislavizam u skole kako osnovne tako i srednje :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 23:57 
Veteran
Veteran

apokalipto je napisao:
vojine govore treba studirati u skolama obavezno ubaciti predmet vojislavizam u skole kako osnovne tako i srednje :lol:

potpis! :D :lol: :lol: :lol: :lol: sigurno ce tako i biti za par godina,,, :fadein: :fadein: :fadein:

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2012, 00:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
pa to sto je on reko, nije mislio nista lose! 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
ne moze se nekome suditi za nesto sto je rekao, msm cemu sluzi ona legendarna sloboda govora??? :D :fadein: :fadein: :fadein:

Naravno dok tim svojim izjavama ne ugrožavaš neko drugo lice. Nemoj biti nedorečena ;)

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2012, 04:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Po mom mišljenju Šešelj je jedini političar iz Srbije koji bi mogao pobediti Tadićija na izborima za predsednika, a da pri tom nije izdajnik, strani plaćenik i pro-evropejac, a možda čak i uopšteno gledano računajući i ovaj pomenuti šljam (mislim na nevernog Tomu) je Šeki jedini koji bi mogao pobediti Francetića. Takođe smatram da je Šešelj drugi najbolji političar kojeg Srbija ima, po meni, prvi i najbolji je Koštunica, ali jebe ga ona njegova nepopularna uspavana i neobaveštena faca. :D Šešelj je strašno inteligentan, elokventan, obrazovan, ima tu neku harizmu koju je neophodna za vladanje masom, donekle se može reći da je pravni i politički genije, ali da je u svojoj karijeri imao grešaka imao ih je, a i da je lupao gluposti lupao je, takođe imao je mnogo netaktičnih poteza i izjava koje su proizašle očitim nedostatkom mudrosti, a mudrost je jako važna karakteristika za političara.
Ni meni se uopšte nije svidelo kad je u negativnom kontekstu pominjao ,,Arkanove tigrove'', jako mi smeta kad bilo ko protiv njih priča, jer to je vojna jedinica iz Srbije koja je ubedljivo najviše učinila na našem nastanku, spašavanju života srpskog stanovništva i našem opstanku. Arkan je za nas učinio mnogo više nego čitava JNA. Oslobodio mnoge gradove koji se danas nalaze u sastavu R.Srpske, spasao na hiljade i hiljade srpskih života i u presudnim momentima branio Republiku Srpsku od dušmana u leto 95te tako što ih je (naravno sa VRS koja je tad bila u rasulu i bez municije) zaustavio kod Novog Grada i tako spasao ovaj deo R.Srpske (Novi Grad, Prijedor, a možda i Banja Luku). Na aj način smo dobili na vremenu da smrljamo potpis u Dejtonu. Njemu strašno zameram to što je ubio Ristu Đogu, ako je to istina, a po svemu sudeći jeste i to što nije spremao svoje ,,Tigrove'' za odbranu KiM 99te od eventualne kopnene intervencije NATO-a. A to što je dezertere šišao, brijao i tukao, e za to mu svaka čast, to je najmanje što je mogao učiniti, ja bih ozbiljno razmislio i o streljanju! Takođe mi ne smeta ni što se on i njegovi ''tigrići'' bogatili, jer su otimali i plenili ratni plen od neprijatelja, vozili u Srbiju i prodavali. Ne vidim u tome ništa loše, čak je to i dobar stimulans za vojsku. On je to radio otprilike ovako:,, E momci, vidite ono selo ispred nas je tursko, u njemu Turci vrše obuku, naoružavaju se i iz njega napadaju susedna srpska sela. Zato ih mi sad idemo sve počistiti, a što nađemo u selu naše je (pare, nakit, vozila, tehnika, oružje itd).'' Pa to je za mene genijalno, sjajana motivacija za ratnike.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2012, 07:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
momcino draga da te pitam jel ti deda bio dezerter?moj je imao tad blizu 70 godina i zamisli bio dezerter.al ga nisu ubili vec su neke njegove vrsnjake sisali na nulu neki tamo tigrovi od 30godina koji bi vrlo dobro dosli na ratistu al su oni ganjali dede.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2012, 08:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Nema šta,Arkan i Šešelj su kičma srpske vojske.Bez njih nebi bilo nigdje ništa srpsko na ovim prostorima. :roll:

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2012, 12:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Seselj upravo suprotno potvrdjuje, niti je njegova dobrovoljacka vojska, da je tako nazovemo, imala kakvog veceg uticaja, niti je radila neke zlocine...
Sreca pa je ovo sve snimljeno, jednog dana ce neka normalnija Americka vlada poslati svoje izvinjenje Srbima nakon sto zakljuce da su ga nepravedno osudili, kao sto su se "skontali" nakon vise decenija u vezi vijetnama i sl.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2012, 13:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
hahaha...amerikanci pre 10 godina oborise iranski komercijalni avion u suetskom zalivu jer im je radar pokazivao da je F14...pa se nikom ne izvinise vec rekose da su reagovali po propisima USA army...a 290 ljudi izginu... :evil3:

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2012, 16:39 
Veteran
Veteran

kad smo vec kod amerike i "izvinjavanja", jel vi stvarno mislite da ce se oni ikad "izvint" onim tamo ljevim zemljama sto su ih posipali kojekakvim "zabranjenim" oruzjem??? :oops:

a sto se arkanovaca tice, ne laprdajte, ja ih pamtim samo po losem!!!
ovaj kraj do bl neb se ni "izvuko"da se njih pitalo! do zadnjeg su ganjali ove nase i zadrzavali narod da ne bjezi jer je valjda trebalo prelomiti nesto za srebrenicu,,,,
ko je bio u koloni pred kraj rata zna o cemu pricam, i da se ta kolona mogla lako preprject, ali nije zahvaljujuci nekim politicarima koji su u zadnjem trenu dosli po lovu,,, i pustili narod da izadje,,, :fadein: :fadein: :fadein:

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2012, 17:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Аватаркушо а какве везе има колона са Војиславом Шешељом? :)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2012, 01:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rotor je napisao:
hahaha...amerikanci pre 10 godina oborise iranski komercijalni avion u suetskom zalivu jer im je radar pokazivao da je F14...pa se nikom ne izvinise vec rekose da su reagovali po propisima USA army...a 290 ljudi izginu... :evil3:

10 godina je malo.
vijetnam se zavrsio 70ih, a oni su tek pocetkom ovog vijeka nesto o tome krenuli da natucaju...
znaci minimalno 30 godina.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2012, 01:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kad smo vec kod amerike i "izvinjavanja", jel vi stvarno mislite da ce se oni ikad "izvint" onim tamo ljevim zemljama sto su ih posipali kojekakvim "zabranjenim" oruzjem??? :oops:

a sto se arkanovaca tice, ne laprdajte, ja ih pamtim samo po losem!!!
ovaj kraj do bl neb se ni "izvuko"da se njih pitalo! do zadnjeg su ganjali ove nase i zadrzavali narod da ne bjezi jer je valjda trebalo prelomiti nesto za srebrenicu,,,,
ko je bio u koloni pred kraj rata zna o cemu pricam, i da se ta kolona mogla lako preprject, ali nije zahvaljujuci nekim politicarima koji su u zadnjem trenu dosli po lovu,,, i pustili narod da izadje,,, :fadein: :fadein: :fadein:

to su sve sitnije stvari...
Kad su krenuli na BL, Milosevic je rekao Amerikancima da ce poslati 3 divizije ovamo ukoliko sami ne zaustave muslimane/hrvate.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2012, 14:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
http://www.vesti011.com/2012/03/%C5%A1e ... bica-srba/

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2012, 15:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Citiraj:
Kad su krenuli na BL, Milosevic je rekao Amerikancima da ce poslati 3 divizije ovamo ukoliko sami ne zaustave muslimane/hrvate.

A otkudi ti znas da je ovo istina, ovo je samo jos jedna od babijih prica. Koliko se meni cini Zlobo je u to vrijeme ladio muda na godisnjem odmoru.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2012, 16:48 
Veteran
Veteran

spijo je napisao:
http://www.vesti011.com/2012/03/%C5%A1e%C5%A1elj-lau%C5%A1evi%C4%87-je-ubica-srba/

dobar primjer kako neko za ubistva prodje nekaznjeno, a nekog osude za "ideje"?!!! :oops:
toliko o pravdi i slobodi govora! 8) :fadein: :fadein: :fadein:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 13:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Evo gotovo je, ja tipujem na 16 godina robije da ce dobiti.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 13:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
i ja 16...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2012, 15:47 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Hoće li mu se vrijeme provedeno u pritvoru računati u kaznu ako ga osude?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 179 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]