banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 03:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 186 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Mar 2012, 07:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ma samo zid, sa stokom se ne može drugačije.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 14:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Zid je u ogromnoj mjeri smanjio broj teroristickih napada.

Al' ajd opet seremo kako nam zao "Palestinaca". Jes'...ne mogu slobodno prolaziti i ubijati ljude... :(

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 17:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Zamislite situaciju da kod Brčkog Bošnjaci naprave jedana takav zid i to posred srpskih sela i da zavisite od njihove dobre volje hoće li nekoga pustiti ili ne.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 17:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Баби Папушка je napisao:
Zamislite situaciju da kod Brčkog Bošnjaci naprave jedana takav zid i to posred srpskih sela i da zavisite od njihove dobre volje hoće li nekoga pustiti ili ne.

Nesto ne mogu da se sjetim kad je poslednji put neki Srbin presao u Federaciju i raznio se u punom autobusu...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 17:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j1N1zhUm84w[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 17:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Баби Папушка je napisao:

Iz tvojih usta u Božije uši, vjeruj da bi se većina Srba dobrovoljno javili da im pomognu zidati :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 19:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jebo me svak, ako si ti normalan. :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 10:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Granice su tamo gdje su bile i 1967. prije je nego je Izrael pokrenuo šestodnevni rat a ne Jordan i Sirija kako su nama tupili. Rat je izazvao Izrael jer je znao da je vojno nadmoćniji i da lako može zauzeti zapadnu obalu rijeke Jordan. Rat se vodio zbog kontrole resursa pitke vode kojom sve tri zemlje a pogotovo Izrael okudijevaju. Izrael samo neka vrati prvobitne granice prije okupacije i Arapi će se smiriti a dokle god Izrael teroriše to područje nema mira. Izrael se kao boji napada sa Golana na Hula dolinu i to navodi kao razlog nepotpisivanja mirovnog sporazuma sa Sirijom. Pravi razlog je ipak pitka voda. Realnost je niti jedan susjed ne može Izraelu vojno parirati da ne pominjem što bi se i SAD umiješale tako da je izraelski razlog smiješan. Šiptari su postali većina na Kosovu natalitetom. Na isti način Arapi pokušavaju u Izraelu. Prosječan broj djece po ženi među kosovskim Albancima danas iznosi mislim 2.5 ako ne i niže zadnjih godina a među Arapima je 5. Kod Jevreja je duplo niži. Sjećam se podataka o procentu Jevreja u Izraelu 90-tih od 81% a danas je 76%.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 10:32 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
hercegovac27 je napisao:
Izrael samo neka vrati prvobitne granice prije okupacije i Arapi će se smiriti

:lol: :lol: :lol:
Kontam da ti spremaš stand up nastup pa sada samo isprobavaš fazone?
Arapi se neće smiriti dok god Izrael postoji. Ako se Izrael povuče na granice prije 1967. Apari će tražiti nešto drugo. Da im se da Jerusalim,koridor koji spaja Zapadnu obalu sa pojasom Gaze,da jevreji pređu na islam ili šta ti ja već znam. Za Arape nema mira sa Izraelom.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka

_зока je napisao:
hercegovac27 je napisao:

Arapi se neće smiriti dok god Izrael postoji. Ako se Izrael povuče na granice prije 1967. Apari će tražiti nešto drugo. Da im se da Jerusalim,koridor koji spaja Zapadnu obalu sa pojasom Gaze,da jevreji pređu na islam ili šta ti ja već znam. Za Arape nema mira sa Izraelom.

Rješenje je šta? Da Izrael potamani sve Arape? Može samo prouzrokovati suprotan efekat. Već sam pomenuo da Arapi imaju izuzetno visok priraštaj mnogo viši u odnosu na Jevreje. Valja napomenuti da nema više velikih talasa naseljavanja Jevreja u Izrael. I oni uviđaju taj problem. Udio jevrejskog stanovništva u Izraelu je 75.6%. Bio je 81%.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
prije je nego je Izrael pokrenuo šestodnevni rat a ne Jordan i Sirija kako su nama tupili. Rat je izazvao Izrael

Niko nije ništa tupio, u YU su ti mogli tupiti samo da je Izrael prvi napao jer Tito je bio veliki prijatelj tih bijednika sa krpama na glavi. Međutim istorijska činjenica koju čak ni arapi ne dovode u pitanje, je da su se oni (Egipat, Jordan, Sirija) okupili, napravili koaliciju i mučki i iznenada napali Izrailj, ješe ko ješe, stoput inteligentnij i sposobnij od glupih arapa su im se u roku od 6 dana najebali majke svima odreda i pokazali im ko su i gdje im je mjesto, a ovi su tada nesposobni za bilo što drugo počeli da šalju djecu na ulicu i pred puške i počeli da postavljaju bombe u dječije vrtiće i to je to.

Moje lično mišljenje je da su nakon tog napada na Izrailj još i dobro prošli, ješe su im se još žešće trebale najebati majke.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 13:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
Rješenje je šta? Da Izrael potamani sve Arape? Može samo prouzrokovati suprotan efekat. Već sam pomenuo da Arapi imaju izuzetno visok priraštaj mnogo viši u odnosu na Jevreje. Valja napomenuti da nema više velikih talasa naseljavanja Jevreja u Izrael. I oni uviđaju taj problem. Udio jevrejskog stanovništva u Izraelu je 75.6%. Bio je 81%.

A, koliki je udio manjina u arapskim drzavama?

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka

Timotic je napisao:
hercegovac27 je napisao:

A, koliki je udio manjina u arapskim drzavama?

Kako kojim! Recimo u "nedemokratskoj" Siriji Hrišćana ima 10% dok u svim zemljama saveznicama SAD-a nema ih više. Doduše u Egiptu je ostalo 10 miliona Kopta. U Iranu čak ima i Jevreja i niko ih ne dira. Na području na kojem je 1948. osnovan Izrael je ipak živjelo više Arapa nego Jevreja u Jordanu, Libanu, Iraku, Jemenu, Omanu i Saudijskoj Arabiji zajedno.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 02:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
hercegovac27 je napisao:
_зока je napisao:
hercegovac27 je napisao:

Rešenje je tepanje, pa ko bude jači tepač taj i neka opstane. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 14:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
Kako kojim! Recimo u "nedemokratskoj" Siriji Hrišćana ima 10% dok u svim zemljama saveznicama SAD-a nema ih više. Doduše u Egiptu je ostalo 10 miliona Kopta. U Iranu čak ima i Jevreja i niko ih ne dira. Na području na kojem je 1948. osnovan Izrael je ipak živjelo više Arapa nego Jevreja u Jordanu, Libanu, Iraku, Jemenu, Omanu i Saudijskoj Arabiji zajedno.

U Iranu ih niko ne dira? :) Ma, nemas pojma sta pricas. Ajde provjeri koliko je Jevreja protjerano iz arapskih i ostalih muslimanskih drzava u poslednjih 50-ak godina.

A, imas li predstavu kako zive hriscani u tim zemljama?

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2012, 23:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Izraelski vojnici mirno posmatrali kako naseljenici pucaju po Palestincima

.

Agencije - 21.05.2012 14:15 Video

GAZA - Jevrejska organizacija za ljudska prava Becelem objavila je sinoć video snimak na kojem se vidi kako jevrejski naseljenici pucaju na Palestince na Zapadnoj obali, dok vojnici stoje skrštenih ruku.

Becelem navodi da je jedan 24-godišnji Palestinac pogođen u glavu i da je prenesen u bolnicu u stabilnom stanju. Organizacija tvrdi da snimak podstiče ozbiljne sumnje da vojnici nisu ništa učinili da spriječe pucnjavu, prenose agencije.

Sve je počelo kada je grupa jevrejskih nasljenika iz obližnjeg jevrejskog naselja Icar došla je u subotu popodne u palestinsko selo i počela da baca kamenice na seoske kuće i stanovnike i pali travnata polja u blizini. Seoska omladina im se usprotivila i na obje strane su letjele kamenice.

Ubrzo potom začula se pucnjava u pozadini i stigli su vojnici koji su stali pored naseljenika. Na snimku se vidi da su dva naseljenika naoružana - jedan ima pištolj, a drugi automatsku pušku M-16, javljaju izraelski mediji. Vidi se takođe kako upiru oružje u Palestince i kako jedan puca. U incidentu je petoro Palestinaca zadobilo takođe povrede od kamenica.

Becelem je obavijestila policiju, zatraživši da se naseljenici privedu zbog napada, a od vojne policije da se povede istraga zbog ponašanja vojnika.

Na osnovu snimka incidenta izgleda da vojnici koji su bili prisutni nisu preduzeli nikakve mjere da zaustave naseljenike u bacanju kamenja, paljenju vatre i ispaljivanju pravih metaka na Palestince. Vojnici nisu pokušali da otjeraju naseljenike i zapravo su stajali pored njih, naveo je Becelem.

Vojni portparol je izjavio da je pucnjava počela za vrijeme sukoba između naseljenika i žitelja sela Asira al Kiblija i da su obje strane bacale kamenice, a da su bezbjednosne snage stigle na poprište sukoba u pokušaju da ih razdvoje.

Takođe je rečeno da se istražuje pucnjava, ali da i da video ne predstavlja cijeli incident. Jevrejski naseljenici su rekli da su Palestinci podmetnuli vatru u njihovim poljima i da to čine treći put zaredom, a da su čuvari naselja pucali, jer su bili u životnoj opasnosti.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IgeQzvIirvQ[/youtube]

Poslije ovoga moje simpatije prema Palestincima su porasle.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2012, 23:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Citiraj:
and that kids is why you don't throw rocks at people with guns.

ja bi prisao jos malo i ovjerio ga.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2012, 18:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Ja bi ih sve pobio. I zbog ovoga moje simpatije prema Izraelcima su još veće.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2012, 20:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zamisli situaciju da Bošnjaci pucaju tako na Srbe, a OS BiH samo njemo posmatraju.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2012, 17:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
zamisli da tebe neki levati gadjaju kamenjem a ti imas m4.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 186 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]