RSboljaPolovinaBiH je napisao:
takodje nisam zagovornik nikakvog sjedinjenja, do potpadanja POD srbiju. Nezavisna Srpska ako moze, ako ne, svejedno ce nam biti u vezi losijeg dijela bih kad jednom udjemo u EU.
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Nije poenta sta sam ja ucinio nego sta bi ti mogao uciniti ili naskoditi da ti se da neka uloga. Ne kazem da su svi ljudi iz mijesanih brakova u stanju da naskode srpskom narodu, nego da bi bili nepotreban rizik. Imamo i imacemo dovoljno cistih srba da im se povjeri vodjenje politike.
A nemas potrebe meni se obracati kao Breskvici jer o srpskoj istoriji znam dovoljno, a vrlo vjerovatno vise od tebe (citajuci neke od tvojih postova poprilicno sigurno izvodim ovaj zakljucak)... no, to je nebitno, bitna je trenutna i buduca politika u kojoj vise ne smije biti mjesta za, pa eto nazvacu to kao bilo koji oblik "jugoslovenstva", kao ni za bilo koji dodatni stepen prijateljstva (bratstva/jedinstva) nego sto je potrebno za miran suzivot na ovim prostorima...
a sve se svodi na nas tipican problem da lako zaboravljamo sta su nam neprijatelji radili u daljoj ili blizoj buducnosti.
Ок. Сад ми објасни која је разлика између тебе и неСрбина Тита?
Тито нас подјели у 4 сусједне државе, створи вјештачке нације. Јесте, крив је.
А кад то треба да се исправи посрпски ти кажеш НЕ уједињењу српског народа.
Ја мислим да су такви као ти погубнији за Србе од неСрба од којих се бар можеш надат издајништву.