banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 20:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 83 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Mar 2010, 14:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Rusija je uredjena, medjunarodno priznata zemlja koja ima pravo da brani svoj integritet. Sto se tice terorista, imaju i moralno i ustavno pravo da ih istrjebe.

A ovo poistovjecivanje Rusa i Cecena sa Amerima i Indijancima je provala.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 15:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
I ti imaš ustavno pravo da razmišljaš svojom glavom,da na svijet pogledaš i iz drugog ugla,a ne samo onako kako kaže "Dnevnik".Iskoristi to pravo.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 16:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
A ti si u rodu sa Milanom tarotom pa znas sta se desava na drugim krajevima sveta bez da pogledas TV, pa i ako ti pored toga stanje u drzavi iznosi osoba koja zivi na tom kraju sveta.... Da, svi mediji lazu samo je tvoj razum u pravu... Eto lepo nam objasni zasto TV kuce lazu, a ti imas ispravno misljenje, ali ako moze bez indijanaca i kaubojaca

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 16:17 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Hertzog je napisao:
A ti si u rodu sa Milanom tarotom pa znas sta se desava na drugim krajevima sveta bez da pogledas TV, pa i ako ti pored toga stanje u drzavi iznosi osoba koja zivi na tom kraju sveta.... Da, svi mediji lazu samo je tvoj razum u pravu... Eto lepo nam objasni zasto TV kuce lazu, a ti imas ispravno misljenje, ali ako moze bez indijanaca i kaubojaca

Izvini,da li je moj prethodni komentar bio upućen možda tebi?
A ako ja sada tebi treba da objašnjavam zašto mediji lažu onda stvarno nemam šta da ti kažem i nemam više snage da se raspravljam sa vama.Osim ako me neko direktno ne prozove nemam namjeru da više pišem na ovoj temi.Uživajte!

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 16:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Hertzog je napisao:
Eto lepo nam objasni zasto TV kuce lazu

Jer su pod kontrolom vladajuce partije.
Nije ovdje rijec samo o dnevniku i vijestima. Vijesti prenose ono sto se desilo i ono za sta se zna da se desilo. Medjutim nerijetko se u pozadini krije mnogo toga sto se ne bi smjelo znati. Pa novinari ginu svaki dan, ko se previse priblizi istini biva ubijen.
Sredstva za komunikaciju su jedno od osnovnih sredstava za manipulaciju. Studiram sociologiju i znam da se i preko sociologije vrsi manipulacija putem narucivanja anketa ili statistickih podataka. A ti rezultati se narodu prezentuju kroz medije.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 16:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ne izvestavaju o tome samo ruski mediji...

p.s. Izvinjavam se Milanu tarotu sto sam uvredio njegovo misljenje svojim neumesnim komentarima

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 16:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Hertzog je napisao:
Pa ne izvestavaju o tome samo ruski mediji...

p.s. Izvinjavam se Milanu tarotu sto sam uvredio njegovo misljenje svojim neumesnim komentarima

Ma dobro sad, i ja sam otisao pomalo u teorije zavjere, samo kazem da se ne trebamo osloniti samo na ono sto nam serviraju, pa makar iz istorije imamo primjera da uvidimo da se narodnim masama cesto mazu oci.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 16:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Ја када сам посао како не треба прихватати већину онога што медији кажу (мада тада се радило о једној поптуно другој теми) овде ме већина (и то ових видовитих) жигосала.
Господо, заузмите коначно своје ставове и почните да их поштујете.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 16:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:
Ја када сам посао како не треба прихватати већину онога што медији кажу (мада тада се радило о једној поптуно другој теми) овде ме већина (и то ових видовитих) жигосала.
Господо, заузмите коначно своје ставове и почните да их поштујете.

Vazno je da je kontra misljenja pojedinaca, a stavovi nisu ni bitni :wink:

S verom u Boga, sloboda ili smrt!!!

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 17:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ova rasprava je isto kao kad bi mene neki Kinez ubjedivao i objasnjavao kakav je zivot u Bosni.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 19:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
I ti imaš ustavno pravo da razmišljaš svojom glavom,da na svijet pogledaš i iz drugog ugla,a ne samo onako kako kaže "Dnevnik".Iskoristi to pravo.

O mislioce al' su ti argumenti. :roll:

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 19:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Citiraj:
Kakve veze ima pravo na teritoriju sa kobilama koje su ovo odradile samo da bi opstile sa 72 konja na onom svijetu?

Jbte, jel vi ljudi stvaaarno vjerujete u te bajke?

Da se razumijemo, smatram da sve teroriste svijeta treba rasturiti, pozatvarati i pobiti.

Medjutim, jako je cobanski i nepismeno okarakterisati ove psihicke bolesnike, kao tipove koji to rade zbog "72 djevice, raja ili neceg treceg". Dakako, i to su "argumenti" kojim im oni sto ih "organizuju" secere ponudu, ali po svim dokazima, dokumentarcima i sl. ,koji su napravljeni o bombasima samoubicama, vecinom se tu radi o ocajnicima, psihicki slabim ili bolesnim osobama, osobama koje su izgubile nekog bliznjeg i sl.
Prema tome, veci krivci od tih koji se opasu i raznesu su oni koji ih finansiraju, organizuju i salju na zadatke, jer oni to rade svjesno i ciljano, znaju posljedice i iskoristavaju poremecene ljude.

Citiraj:
Rusija je uredjena, medjunarodno priznata zemlja
:lol:

I demokratska jel`de? :lol:

Citiraj:
BTW jel' iko od vas ikada vidio kako Cecene uzivo!? Ne racunam Sinny-ja i Pyjy. Nimalo lagodan osjecaj kada ih covjek vidi

A Rusi ko ljubicice u majsko praskozorje :pukeright:

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 20:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:
Citiraj:
:lol:

O da, teroristi se pozivaju na demokratiju. :roll:
I kakve veze ima nivo demokratije? To nije izgovor da se rastura drzava. To je klasicna amerska prica. Ako nije dovoljno demokratska onda treba da se mjenja vlast ili sistem a ne granice.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 21:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
rujooooooooooo gdje si? nije mi jasno da je tema krenula ovim tokom?? to sto se desilo tamo (vidjela sam slike, leseve koji leze po vagonima, na stanici zena koja je prosla kraj kamera i place , vice sin mi je poginuo :cry: strasno..) je katastrofa i velika tragedija. I nije mi jasno da neko normalan moze traziti opravdanje za ovakav zlocin i zapoceti temu kako su Rusi okupatori itd.. :roll:
i da sada ce neko reci, nisu svi takvi ceceni..ma da naravno..pa kada su dvije djevojke od 18-20 godina spremne na ovako nesto, da se dignu u zrak i pobiju neduzne civile, kakav je to mentalni sklop tih ljudi??

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
breskvica je napisao:
I nije mi jasno da neko normalan moze traziti opravdanje za ovakav zlocin i zapoceti temu kako su Rusi okupatori itd..

A zar si vidjela nekog normalnog na ovom forumu ko je trazio opravdanje? Ja nisam.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 22:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:
Jbte, jel vi ljudi stvaaarno vjerujete u te bajke?

Koje bajke de nam ti objasni u sta to mi treba da vjerujemo???

ERROR je napisao:
Da se razumijemo, smatram da sve teroriste svijeta treba rasturiti, pozatvarati i pobiti.

Slazem se u potpunosti

ERROR je napisao:
Medjutim, jako je cobanski i nepismeno okarakterisati ove psihicke bolesnike, kao tipove koji to rade zbog "72 djevice, raja ili neceg treceg". Dakako, i to su "argumenti" kojim im oni sto ih "organizuju" secere ponudu, ali po svim dokazima, dokumentarcima i sl. ,koji su napravljeni o bombasima samoubicama, vecinom se tu radi o ocajnicima, psihicki slabim ili bolesnim osobama, osobama koje su izgubile nekog bliznjeg i sl.
Prema tome, veci krivci od tih koji se opasu i raznesu su oni koji ih finansiraju, organizuju i salju na zadatke, jer oni to rade svjesno i ciljano, znaju posljedice i iskoristavaju poremecene ljude. .

Kako nekog mozes nazvati nepismenim ko se bakce sa eksplozivom ko se seta najvecom podzemnom na svijetu... Ti stvarno mislis da je neko njima dao par kila eksploziva i rekao sjedi u duplak i raznesi se alo to su akcije i akcije mozgovi i mozgovi kakvi nepismeni i maloumni ljudi nisu oni vrbovani juce da se sutra raznesu. Mislis da se Bin Laden skriva godinama zato sto je oko sebe okupio nepismene i maloumne...
isto tako hoces reci da su piloti u Americi bili psihicki slabe osobe nepismene cobani i malomni ljudi svaka tebi cast.

ERROR je napisao:
Citiraj:

Po cemu je to Rusija manje demokratska zemlja od drugih drzava USA i VB prvenstveno

ERROR je napisao:
Citiraj:
BTW jel' iko od vas ikada vidio kako Cecene uzivo!? Ne racunam Sinny-ja i Pyjy. Nimalo lagodan osjecaj kada ih covjek vidi

A Rusi ko ljubicice u majsko praskozorje :pukeright:

Ovo za izgled necu da komentarisem izgled vara :wink:

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 23:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Русија је демократска таман онолико колико јој треба и то је уредно.
Жалосно је што би овде неки да буду демократски а немају основу ни да буду феудални па се удависмо у "демократији" (притом не мислим на форум већ на политичку сцену).

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2010, 14:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
ERROR je napisao:
Prema tome, veci krivci od tih koji se opasu i raznesu su oni koji ih finansiraju, organizuju i salju na zadatke, jer oni to rade svjesno i ciljano, znaju posljedice i iskoristavaju poremecene ljude. .

Kako nekog mozes nazvati nepismenim ko se bakce sa eksplozivom ko se seta najvecom podzemnom na svijetu... Ti stvarno mislis da je neko njima dao par kila eksploziva i rekao sjedi u duplak i raznesi se alo to su akcije i akcije mozgovi i mozgovi kakvi nepismeni i maloumni ljudi nisu oni vrbovani juce da se sutra raznesu. Mislis da se Bin Laden skriva godinama zato sto je oko sebe okupio nepismene i maloumne...
isto tako hoces reci da su piloti u Americi bili psihicki slabe osobe nepismene cobani i malomni ljudi svaka tebi cast.

Evo ti jos jedan demant tvojoj tvrdnji da su to psihicki bilesnici" jedna od samoubica u Moskovskom metrou je bila Uciteljica u skoli

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2010, 10:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
breskvica je napisao:
i da sada ce neko reci, nisu svi takvi ceceni..ma da naravno..pa kada su dvije djevojke od 18-20 godina spremne na ovako nesto, da se dignu u zrak i pobiju neduzne civile, kakav je to mentalni sklop tih ljudi??

divno, kako se izjasnjavas.. po tvom slobodno se moze i reci.. nekolicina srpskih "mladica" na svirep i kukavicki nacin pobise preko 7 hiljada ljudi i djece u jednom danu.. kakav je to mentalni skop tih ljudi?? :evil3: maco, skontaj se kad pises..

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2010, 10:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Onda se isto tako zapitajmo kakav je mentalni sklop "nekolicine" tih "ljudi i djece" koji su, pod Naserovom komandom i iz "demilitarizovane" zone, ubijali i palili po srpskim selima oko Srebrenice!

Mammice, skontaj se kad pises! :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 83 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]