Ima i jedna dobra stvar,vezana za ovog Cavica,koji je samo slag na tortu ovih koji prelaze iz opozicije u vlast,zarad svojih licnih interesa,varajuci svoje birace bez grama obraza..
Dobro je to da mladi ljudi shvate,kolika smo mi ustvari govna,kao narod....Da ih niko ne moze izvarat,kao mene u njihovim godinama,da smo mi jedan cestit,posten,narod,slavne istorije,posten,slobodoljubiv...za koji se isplati glavu na panj staviti...
Srbin bi majku prodao,ili kuma,jos od Karadjordja,za mrvu vlasti i para,a kamoli drzavu...stranku..ili birace...
Nije cak ni toliki problem u tim Cavicima...Stevandicima...Ognjenima...Obrenima...Krcmarima....Kostadinima..Jerinicima...Banjcima...Bojicima..i jos stotinjak,koji za malo vise para,malo bolje auto i poziciju,prodaju i obraz i guzicu....ljudskog izmeta je uvijek bilo i bice...
Ne...Ali,problem je sto pripadamo narodu koji za takve ponovo glasa

...(Stevandic ponovo izglasan,i Banjac i jos XY)...a ne samo okrene glavu i pljune u njihovom pravcu
Takvih primjera preletaca za mrvu koristi,koliko ih imate ovdje i u Srbiji,nemate ni 5% u jebenoj sugavoj Federaciji,a da ne pricamo o uredjenim drustvima

...
Najjeftiniji smo narod,ubjedljivo!!!!
Volio bih da sam Eskim.
Znam da je bolno ovo sto sam napisao,vrijedjajte slobodno...ali istina je