Zagor-Te-Nay je napisao:
BMW8 je napisao:
Zagor-Te-Nay je napisao:
Dodje lik koji u svojoj lokaciji ima napisano Srpsko Sarajevo i onda krene srati o povampirenim mudzehdinima, "nenaoruzanim" vojnicima itd itd. I sad hoces da tebe neko uzme za ozbiljno? *ebemu kuruz mladi, ostaju cinjenice momak. Ostaju cinjenice o sistematskom granatiranju Sarajeva od te "nenaoruzane" vojske. Ostaje snajperisanje te iste vojske. A ti nam i dalje prosipaj price o 6000 pobijenih srba u Sarajevu, o najezdi lavova is sarajevskog zoloskog vrta, o povampirenim mudzhedinima koji ubijaju svoje radi dva-tri napada NATo avijacije, o 88438438439430 logora koji su stanovnici opkoljenog Sarajeva pravili po haustorima, stanovima, podrumima, jer, zaboga u ratu nema sta da se radi, pa hajmo otvarati logore....Te price mozda jos uvijek pale na koncertima Baje Knindze, pod satorom nad vedrim nebom Manjace i slicno. A svijet zna. A mi znamo. Netrebaju nam licemjeri poput vas, da nam prosipaju "istinu", jer u licemjeru vam nema ravnih na ovoj planeti. Valjda ste zato "nebeski narod", vrag bi ga znao.

Srpsko Sarajevo nego sta! Odes u Srpsko Sarajevo i pitas kako se zove taj grad gdje zive ti ljudi - njihova se pika, prijatelju

...
Ima li iko licemjerniji od onih koji zapocnu rat i koji pucaju u svatove i koji izdaju svoju vjeru i koji stanu na stranu okupatora koji je unistio kraljevinu po kojoj se potomci izdajica danas pokusavaju prozvati, ima li licemjernijih od onih koji ubijaju svoj narod radi snimke na CNN-u, ima li licemjernijih od onih koji pucaju na sopstveni narod koji stoji u redu za hljeb, ima li iko licemjerniji od onih koji su spremni "zrtvovati mir" radi svoje fundamentalisticke politike i onda od tog silnog licemjerstva poslije zrtvovanog mira kukaju:"kuku majko, heeeljp baznija" ???!!!! Ja mislim da nema niko licemjerniji , ali valjda , ti , kao i svaka kurva , najvise volis pricati o postenju, zar ne?

:D
E moj ljudski olosu, upravo sam o tome pricao u gore navedenom postu. Toliki ste kompleksasi da u svemu vidite zavjeru protiv sRRRpskog naroda, jer vi ste nebeski narod, zaboga, vi imate misiju od Boga, sta li vec?

...Necemo govoriti koliko je bolesno to misljenje al koliko ima pristalica, eh to je vec zabrinjavajuce. Mislite li vi svojim mozgom, ili i dalje po sablonu, kako Srna javi? Sa svrhom ne priznavanja sopstevnih zlocina i fela, vi proizvoljno izmisljate suplje o svatovima, o prodanoj vjeri, o ovome o onome. To je, ljudski olosu, licemjerstvo. Kazes svatovi, zar je moguce da rat pocne ubistvom nekog svata? Sta ste vi, Huti ili Tutsiji ili neko trece africko pleme, pa se osvecuje svako ubistvo koje se desi? A slucajno, eto, tu su bile prippravne "nenaouruzani" sRRRRpski vojnici, koji su, gle cuda, slucajno bili ukopani oko Sarajeva, da osvete svata. Slucajnost? Sta ti mislis?

(znam da nemislis nista, al pitam ipak)

:D
evo, ga , tipicni muslimaski "argumentovani" odgovor

Pa, prijatelju, jesam li igdje pogrijesio? Nisam, naravno...licemjerstvo je tvoj sport
Kako rekoh i dokazah gore - prvi ste napravili ratni zlocin , prvi ste krenuli ubijati Srbe u SRBiH i kada Srbi to nisu dozvolili vama kao krivo

i jos se zalite uciteljici i kukate "heeeljp baznija" - pa zar nije to licemjerno!? Krenes traziti guzici chepa i kad ga nadjes stenjes u suzama

pa sto ides bez qrca u svatove , prijatelju moj???

Ne moze se tako u Evropu

Ima li iko licemjerniji od ljudi koji dignu spomenik i dzamiju okupatoru?? Hej, vi slavite covjeka koji je ubio svojerucno mozda i TVOG rodjaka?! I jos vam reis tupi utuvi u glavu da je to jedan od najvaznijih ljudi za Muslimane na ovim prostorima??? Necovjek koji je ubio svojerucno zadnjeg bosanskog kralja?! I vi dizete spomenik ubici???? Ubici koji je pokorio ovu zemlju, okupirao je , nanio nebrojene zlocine generacijama ljudi na ovom prostoru??? Pa, ko je ovde lud , prijatelju?

Kako da ti to ilustrujem? Mozda npr. kad bi danas Jevreji poceli podizati spomenike Hitleru? Sta bi ti rekao?
Ili kad smo vec kod Jevreja , da npr. Palestinci osvoje Izrael, uniste njegovu drzavnost, pobiju trecinu Jevreja, trecinu konvertuju na Islam, a trecinu porobe, i onda ovi konvertovani dignu spomenik Palestincima i jos povrh svega pocnu sebe ekskluzivno zvati "pravim" Jevrejima!

Ima li ista licemjernije u istoriji, prijatelju moj??? Naravno, da nema...
Dalje...a sta je moglo izazvati gradjanski rat, prijatelju? Da li je dovoljno npr. da Muslimani i Hrvati prekrse ustav oktobra 1991. i donesu nelegalne odluke dok su Srbi spavali? Da li su mozda dovoljni napadi na JNA vojsku u avgustu , septembru? Da li je mozda dovoljan protivustavan i ratnohuskacki referendum? Da li je mozda okupacija Srpskog Broda dovoljno da se zabrinu progonjeni i zatvarani u logore Srbi u Brodu tog marta 1992.? Da li je mozda masakr 9 neduznih civila u Sijekovcu dovoljno da izazove "cudjenje" Srba na poteze organizovanih ustasa i balija? Sta ti mislis? Je li to dovoljno da skrene paznju na planove drustva "vezanih zastava"? Koliko je ubijenih Srba potreban uslov , po tvom misljenju , da se izazove gradjanski rat?
I onda na to sve dodaj pucanje na srpsku crkvu i srpske svatvoe i srpsku zastavu u fundamentalistickom zapadnom Sarajevu - pa ti vidi, moj prijatelju , sta su porucivali "komsije multietnicari" Srbima u SRBiH!