banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 20:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Maj 2018, 19:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Danjamin je napisao:
. Njena sva veza sa ovim slucajem (ako je vjerovati pricama) je da je Iliceva ljubavnica. .

Koliko đubre moraš biti da nekome kvariš brak izmišljotinama da bi dokazao svoju teoriju? Imate li vi đubrići imalo skrupula? Jebo vam Vasković mater glupu!
Pa konobar iz lokala u kome se David pokoškao sa Ćulumom je potvrdio da se ne radi o Filipu Ćulumu nego o nekom drugom Ćulumu, Davidovom drugu sa duvanja. To je potvrdila i cura tog Ćuluma.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 19:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
kako vas @danja svaki put navuče ovim seljačkim forama "ne vjerujem Vaskoviću ali ako je ovo tačno", potom to postane radna hipoteza i onda ga vi tupite kao da debatujete o nečemu zapravo ozbiljnom. zatim slijedi još nekoliko tračeva u kojim ona nit luk jela nit luk mirisala ali, eto, ona je " čula", "pročitala" i tsl, i nastane jedan tipični vaskovićevski galimatijas što je, realno, i bila namjera naše @danje.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 19:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ti mislis da je rad sa Danjicom naporan? Zasto?

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 19:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 16 Jun 2017, 11:57
Nego da zavrsim pricu, posto sad imam nekog posla. Ponavljam, Vaskovic se po meni do sada nije pokazao kao kredibilan, ALI cinjenica je da je mnogo toga sumnjivo u ovom slucaju. Kad govorimo konkretno o Darku Ilicu, jel' vi smatrate da je normalno da nacelnik Uprave za teski i organizovani kriminal uopste preuzme slucaj koji je po njihovoj prici bio nesretan spoj okolnosti koji je zavrsio "zadesnom" smrcu? Jel' smatrate da nije sumnjivo to sto isti sada tvrdi da nikad nije rekao da se radi o zadesnoj smrti? Jel' vam nije sumnjiva sva ta prica oko pljacke kuce u kojoj nikad nije izvrsen uvidjaj?

@зока, smiri strasti druze. Za doticnu i Ilica se pricalo da su u vezi mnogo prije svega ovoga sto se sad desava. Ti si se u ovom konkretnom threadu pokazao kao djubre mnogo puta, nacinom na koji pricas o pokojniku.

@kosta aka Prijedor, pozdrav iz Banja Luke. Dodji nam nekad u posjetu. Nemoj uvijek da samo gledas ceznjutivo iz daljine. Nismo mi tako daleko jbg.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 19:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:42
Danjamin je napisao:
Nego da zavrsim pricu, posto sad imam nekog posla. Ponavljam, Vaskovic se po meni do sada nije pokazao kao kredibilan, ALI cinjenica je da je mnogo toga sumnjivo u ovom slucaju. Kad govorimo konkretno o Darku Ilicu, jel' vi smatrate da je normalno da nacelnik Uprave za teski i organizovani kriminal uopste preuzme slucaj koji je po njihovoj prici bio nesretan spoj okolnosti koji je zavrsio "zadesnom" smrcu? Jel' smatrate da nije sumnjivo to sto isti sada tvrdi da nikad nije rekao da se radi o zadesnoj smrti? Jel' vam nije sumnjiva sva ta prica oko pljacke kuce u kojoj nikad nije izvrsen uvidjaj?

S obzirom šta se priča o Davidu i čime se bavio, itekako je normalno da slučaj preuzme Uprava za teški i organizovani kriminal.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 19:25 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Danjamin je napisao:

@зока, smiri strasti druze. Za doticnu i Ilica se pricalo da su u vezi mnogo prije svega ovoga sto se sad desava. Ti si se u ovom konkretnom threadu pokazao kao djubre mnogo puta, nacinom na koji pricas o pokojniku.
.

Prvo, nismo drugovi.
Drugo, nađi jedan moj post u kom se loše izražavam o Davidu i ja ću da prekinem ovde da pišem i počeću odlaziti na ŽTrg Krajine da pružim podršku Davidovom ocu.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 19:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Dec 2017, 15:11
kosta je napisao:
kako vas @danja svaki put navuče ovim seljačkim forama "ne vjerujem Vaskoviću ali ako je ovo tačno", potom to postane radna hipoteza i onda ga vi tupite kao da debatujete o nečemu zapravo ozbiljnom. zatim slijedi još nekoliko tračeva u kojim ona nit luk jela nit luk mirisala ali, eto, ona je " čula", "pročitala" i tsl, i nastane jedan tipični vaskovićevski galimatijas što je, realno, i bila namjera naše @danje.

Е свака ти част, 100% си у праву.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 19:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Danjamin je napisao:

@kosta aka Prijedor, pozdrav iz Banja Luke. Dodji nam nekad u posjetu. Nemoj uvijek da samo gledas ceznjutivo iz daljine. Nismo mi tako daleko jbg.

vidi, ovo svakako nije humor. ovo 100% nije uvreda. ovo je jedno maloljetničko n i š t a. kako, dakle, da tebe čovjek shvati ozbiljno?
usput, ako se zaista zoveš Danja, onda i što se godina, i što se obrazovanja tiče ( a bogme i rodnog grada) mi ovdje imamo klasičan primjer lažnog predstavljanja što na internetu, razumije se, nije zabranjeno ali - čini mi se -jeste nepotrebno. i tako infantilno.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 19:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Sep 2017, 18:40
Sudeći po grupi na fb, David je studirao četiri fakulteta, sadio po drvo svaki dan na nekoj zelenoj površini u gradu, te kupovao malim ciganima burek i širio ljubav u duhu Boba Marleya. Te ga je malo tuklo 15 ljudi, malo su ga kidnapovali pa su ga hapsili i bog zna šta.

Sudeći po ovom forumu, David je bio narkoman koji je čas upadao u kuću i pljačkao dok ukućani spavaju, a čas se spoticao pa padao u rijeku. Naravno pri tome je letio po gradu koristeći Jet Pack. Nema potrebe da se govori o ovoj posebnoj sorti po kojoj neko ruši RS jer im je krivo kako nam dobro ide.

Naravno i jedni i drugi imaju dežurne advokate koji svoje dnevne aktivnosti stavljaju na stranu da bi branili svoj stav i prosipali priču kao papagaji. Dok ko god to gleda sa strane i pokušava da ne bira strane nema pojma šta ga je snašlo jer obe strane nemaju granice u svom lupanju.

Poslednji put menjao boroiswanka dana 25 Maj 2018, 19:33, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 19:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Danjamin je napisao:
@ rocker I to sto narod prica (ako mislis na eventualnu ljubavnicku vezu izmedju ovo dvoje) bi se moglo relativno lako provjeriti. Ako je vjerovati Vaskovicu i Co. Culumova sestra radi u Upravi za organizovani i teski kriminal, ciji je nacelnik Ilic. Ilic tvrdi da doticnu gospodju nije video vec 5 godina. Ako je istina da ona tamo radi, a oni su jos i bivse komsije, cudno bi bilo da se nisu vidjeli 5 godina.

@danijelli ...ako su ga drzali u tom stanu kao sto Vaskovic tvrdi, a nisu ga planirali ubiti, ocito da su mu morali davati da nesto jede jbg.

A koliko se sjećam po Vaskoviću i Davoru ,njega su tukli u mučili dva dana...a ne hranili...

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
a između ga i silovali.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 19:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:42
boroiswanka je napisao:
Sudeći po ovom forumu, David je bio narkoman koji je čas upadao u kuću i pljačkao dok ukućani spavaju, a čas se spoticao pa padao u rijeku. Naravno pri tome je letio po gradu koristeći Jet Pack.

Što se padanja tiče, po riječima Laušana, može da se upadne kad si pijan, a naročito ako te neko gurne tamo (pijanog).

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 19:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

kosta je napisao:
Danjamin je napisao:

vidi, ovo svakako nije humor. ovo 100% nije uvreda. ovo je jedno maloljetničko n i š t a. kako, dakle, da tebe čovjek shvati ozbiljno?
usput, ako se zaista zoveš Danja, onda i što se godina, i što se obrazovanja tiče ( a bogme i rodnog grada) mi ovdje imamo klasičan primjer lažnog predstavljanja što na internetu, razumije se, nije zabranjeno ali - čini mi se -jeste nepotrebno. i tako infantilno.

Zurim, ali ne mogu da ne prokomentarisem?
1. Jesi cuo ti kad za veliko slovo? Il' se to samo ovde kod nas u Banjaluci praktikuje? Mislim, nije neophodno biti pismen da bi komentarisao na jednom forumu, ali kad vec spominjes obrazovanje...
2. Jesi ti kad cuo za ime Danjamin? OCITO je da se ne zovem tako, jbt. Ne znam uopste sta ti je poenta? Da ljudi na forumu koriste nick-ove koji nisu njihova stvarna imena??? Wow...shocking.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 19:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
jesi li*

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 19:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Blackrose je napisao:
jesi li*

E jesi mi rekla... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 19:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Danjamin je napisao:

Kako divne riječi...daljina,čežnja ...ti si nova lutkica foruma....da oproste ove stare..... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 19:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

:love7: :love3:

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Sad se ispostavilo, nakon Kostreševićevog svjedočenja, da je David najvjerovatnije pretučen prije smrti. Da li brutalno ili ne nije toliko ni važno.
Lepir kaže da čekaju mišljenje vještaka iz Zagreba da se konačno odrede po tom pitanju.
Ako je pretučen, a po svemu sudeći jeste, mnogo vjerovatnije je da je smrt posljedica batinanja, odnosno da su ga ti isti koji su ga pretukli i bacili ili gurnuli u Crkvenu gdje se utopio.

Vodeći se logikom, to može biti zločin iz strasti ili koristoljublja. Pare u njegovim džepovima isključuju koristoljublje, ostaje zločin iz strasti.
Mali je nekom jebo ženu, taj neko ga uhvatio i pretukao i bacajući u crkvenu pokazao svirepost kakva se obično viđa upravo u slučajevima zločina iz strasti.

Živi bili pa vidjeli.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 19:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Rocker je napisao:
Sad se ispostavilo, nakon Kostreševićevog svjedočenja, da je David najvjerovatnije pretučen prije smrti.

Zar još Lukač nije rekao da se potukao ispres "Mete"?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 20:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Jeste, ali u toj tuči nije mogao zadobiti onoliko masnica i podliva, + radnica u pekari ga je vidjela prije utapanja, pretpostavljam da bi se već o tome pričalo da je već bio šaren. Dakle, povrede, zaživotne, su posljedica nečeg drugog, a ne te tuče.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]