Danjamin je napisao:
Dce/02 je napisao:
Danjamin je napisao:
The_new_Statesman je napisao:
Danjamin je napisao:
[quote="The_new_Statesman"]Zamisli scenu da ti se lik toliko popne na kicmu da moras moljakati svalera iz familije da te spasava sa policijskim inspektorima.
I da za to i toliko penjanje na kicmu ne zna pola grada. Ili bar neko od drustva i jednog i drugog.
Ma daj.
To sto ti i ja ne znamo sta su oni jedan drugome radili ne znaci apsolutno nista. Drama medju klincima na svakom koraku. Eto nedavno sam citala izjavu mladica koji je to kobno vece sreo Davida koji je bjezao od nekih likova (pretpostavljam od tih s kojima je bio u tuci ispred Meta kafica), i koji javno pita zasto ga niko iz policije nije zvao na razgovor iako se sam javljao nekoliko puta da im kaze sta je on video. Znaci ima (mladih) ljudi s informacijama ali ih niko nije pozvao na razgovor. Koliko je to sta su oni vidjeli relevantno je druga prica, ali svaka ozbiljna policija bi trebala ispitati svakoga ko je to vece imao kontakt sa Davidom.
E bas zato ta "drama medju klincima na svakom cosku" cini neuvjerljivu teoriju o intervenciji visokopozicioniranog murijasa jebaca.
Bar ne u realnom zivotu.
Hoces da kazes da nikad nisu cuo za slucaj gdje neko sa pozicije vlasti zloupotrebljava istu zarad nekog svog interesa? U nasoj Republici Srpskoj?
Mogla bih ti romane pisati o tome sta sve visokopozicionirani murijasi, advokati i sl rade za svoje ljubavnice.
Rade,
Kupuju poklone, auta, ljetovanja pa i stanove, ali ne ubijaju.
Послато са LG-D605 уз помоћ Тапатока
Ponavljam, ako ima istine u toj Vaskovicevoj prici, namjera nije bila da se David ubije, vec da se malo dovede u red.
Pa jbt znam inspektora koji je nasao likove da mu isprebijaju rodjenu kcerku kako bi na taj nacin (nakon sto je pokusao sve ostalo) rastavio vezu svoje kcerke sa likom kojeg nije odobravao. Hajte molim vas, vi kao da ne znate gdje mi zivimo.[/quote]
Da ti ja kazem nesto sestro.
Stvarno ne znam koliko imas godina, pretpostavljam da nisi klinka.
Ali vjerovati i jednu rijec sto napise onaj kvazi novinar, pa da se izrazim i degenerik, Vaskovic, granici se sa ludoscu i moze, makar meni, vise da kaze o bilo kome ko mu vjeruje.
I da se odmah razumijemo, nemoj misliti da sam bot, clan snsd ili bilo sta slicno.
Nista od toga, ako zelis da mi vjerujes.
Послато са LG-D605 уз помоћ Тапатока