krajo je napisao:
Air soft vježbaju za sukob?!
Kakve sve nebuloze neću čuti.To ti je kao kad se pauni rašire na vuka.
Pa to su samo pozeri i šminkeraj.Prva granata kad bi pala upišali bi se u gaće.
Viđao sam takve koji su početkom 90-tih na sva usta vikali, a kad se zapucalo nagulili vani istog momenta.
Навиће се за 15 дана на треску граната, као што су многи морали у том периоду о ком причаш (лично сам причао са једним војником елитног 65. Заштитног моторизованог пука ВРС, о томе, који се као клинац од 19 година морао навићи). Али кад се он навикне на ту треску, из те airsoft "позерај и забава" обуке коју раде интензивно и годинама ће у основи знати шта да ради на терену, како се креће, распоређује, тражи заклон, извршава команда, како се сналази у овој, како у оној ситуацији и сл. док ћу ја, након што се за 15 дана навикнем на треску, и даље тражити на које се дугме копча униформа и шта је шта на пушци. Бобан Марјановић је кракат и незграпан и има шаке као лопате али послије 5 година у НБА шутао је тројке по 10 заредом на тренингу...
"Хоће централа да погреши једном, али неће два пута". Ако их на хиљаде тренира у високој организацији, није то случајно. Неће се нико цимати да врхунски спонзорише и организује догађаје неким клинцима како би се ови, ето, мало зезали.
Добра ствар у свему је, што нас се очигледно и даље боје. Иако су пуни мржње. Дијелом насљедно, а дијелом систематски пошто и запад и њихови вођи из дана у дан пишу "геноцидна творевина, римембер Сребреница" и на декларацијама паштета. Уосталом и комплетан
хашки суд (ставио бих и мање слово, али неће се видјети) са својим пресудама је служио управо томе, да одржи, повећа и закуца мржњу према Србима кроз стварање слике код муслимана да су само они страдали, и тако припреми терен за коначан обрачун запада са непослушним русофилским Србима. Што не значи и да ће доћи до тога, али они свеједно припремају терен.
Да се разумијемо, има тамо и маса нормалне раје, али нормална раја се обично сакрива у своје рупе кад дође до чега дође, а најгласнији су ови крвавих очију. Уосталом, тако је било и на нашој страни, да се не лажемо. С тим што је код њих та мржња ипак интензивнија, само јбг ми смо били доста боље наоружани у почетку па смо сабијали ми њих а не обрнуто, а и они су имали боље савјетнике па су водили много више рачуна о томе како ће се представити, док је код великог др Караџића била отворена сезона оргијања...