Aco sine,sve je moguce,pa i taj katastroficni scenario....Vec sam pisao da su nama iz SDS-a prije dve godine svi nabijali na nos da smo razbili opoziciju u Banjaluci,jer cinjenica je (kad se saberu glasovi) da bi Gavranovic i SNSD ubjedljivo izgubili da su samo Cava i Stevandic isli zajedno...a za ostale da ne govorim...Isli smo sami,izgubili posteno,cestitali i pod salvom tih kritika sad smo prihvatili i Kurtu i Murtu iz opozicije u Savez za promjene....Ali eto,vidis da ni sad narodu,pa ni tebi ne valja

...
Malo si preopterecen SDS-om,imas jako lose suflere,i moj ti je najdobronamjerniji savjet da se bar u tim najmladjim godinama manes corava posla...ima mnogo ljepsh stvari od politike..... Navescu ti samo jedan vlastiti primjer,da vidis koliko covjek moze biti ogranicen ko balkon u tim godinama,a ovaj primjer cak nije ni jedini,sramota me ostale i da pricam...
Slavimo mi nasu Krsnu Slavu Petrovdan,negdje prije 10-15 godina,ali ne ovdje u stranci gdje smo slavili prosle subote,vec u tadasnjem Domu JNA,danasnjoj skupstini...I to je bilo bas onu godinu,godinu i po,kad je Nikola Spiric bio u SDS....Izadje Nidzo za govornicu,odrza neki tako kratak i jebozovan govor,i danas sam zapamtio citat za kraj kojim je poentirao "Dodik,Zivko i Biljana-tri srpska ljljana!!!"....Ja se najezio,ustanem da poljubim takvog covjeka,takvu gromadu,takvu misao,srecom upita me jedan prekaljeni sds-ovac,kraj koga sam sjedio- gdje ces mali,i kad mu rekoh,kaze sjedi i ne seri,da ti ne bih ja klepke lupao pred svima
Nadam se ad je primjer dosta ilustrativan,i da se bar za licnosti ne vezes,ako se vec zakacis za ideju kao ja.Bar mene nakon toga vise nikakav ni politicki transfer niti ne znam sta,ne moze iznenaditi,pa cak ni da nase sadasnje rukovodstvo stranke postane slicno ovom zlu koje je na sceni devet godina. Ali,nista mi drugo ne preostaje nego da se nadam,a ne bi bilo prvi put da se razocaram. Zato sine,nemoj da budes glup kao ja,samo polako,bez pretjerane ostrascenosti,pa cemo vidjeti od oktobra sve.