banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 08:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 142  Sledeća

Za koga ćete glasati na izborima u oktobru 2014.?
SNSD 14%  14%  [ 11 ]
SDS 29%  29%  [ 22 ]
PDP 5%  5%  [ 4 ]
DNS 3%  3%  [ 2 ]
SRS RS 0%  0%  [ 0 ]
SNS RS (Vučićevi) 4%  4%  [ 3 ]
SP RS 3%  3%  [ 2 ]
NDP - Dragan Čavić 9%  9%  [ 7 ]
Bojkotovaću izbore 33%  33%  [ 25 ]
Ukupno glasova : 76
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jul 2014, 18:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Ha ... 53465.html

Slika

Zanimljiva ova gospođica lijevo, pomislih odnekle je znam, kad ono http://instagram.com/p/j95upWHk7-/

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2014, 09:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
:D Eno Bosić udario na moral i poštenje Cvijanovićke.Napokon je našao sebi ravnog-ženu :D
Dok ona njemu poručuje "budi muško"

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2014, 10:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
I ponovo ce ispasti mutav jer je on jedan ugladjeni gospodin dok Zeljka nije ugladjena gospodja.

Ne znam gdje nadjose savjetnike? I sto ih slusaju? Ali zbog ovakvih (ocekivanih) komentara je trebala Pandurevicka udariti na Zeljku... Bar bi bilo zanimljivo, a kad je zanimkjivo onda ima i publike. Odnosno glasaca. :-)

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2014, 10:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
spijo je napisao:
:D Eno Bosić udario na moral i poštenje Cvijanovićke.Napokon je našao sebi ravnog-ženu :D
Dok ona njemu poručuje "budi muško"

Shemale femdom action :D

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2014, 10:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nego, sta ce sds sa onim iz Doboja?

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2014, 10:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pravice se da ne postoje i nadati se da ce i drugi zaboraviti na to. Medjutim, kad kucne sudbe cas javice se neko iz Mordora sa tim a SDS ce biti nespreman i zatecen, jelte

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2014, 10:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pravice se da ne postoje i nadati se da ce i drugi zaboraviti na to. Medjutim, kad kucne sudbe cas javice se neko iz Mordora sa tim a SDS ce biti nespreman i zatecen, jelte

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2014, 10:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Al stvarno je smijesno kad Bosic ko tetka pocne prozivati. Ni meni nije jadno sto u prvi plan ne guraju Pandurevicku ili nekog ko moze pustiti glas. Bosic ko mala čavka.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2014, 10:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Posesivnost je mana, nikako prednost.

Shako. Upravo to. Ima da ga zovu na RTRS svaki drugi dan da bude gost. Nista mu ne trebaju poturati. Dovoljna je njegova pojava ;-)

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 21:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Ko će biti bošnjački član Predsjedništva BiH nakon oktobra 2014.?

Bakir Izetbegović
Dr. Mustafa Cerić
Fahrudin Radončić
Sefer Halilović
Dr. Emir Suljagić
Bakir Hadžiomerović
Mirsad Kebo
Halil Tuzlić
Džebrail Bajramović
Adil Žigić

Kada Bošnje Hrvatima izaberu člana predsjedništva, Hrvati neka vrate kontramjerom i izaberu Serića.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2014, 19:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Samo Dr. Suljagića.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2014, 22:25 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
Eeeee... jadni smo mi ako će nas sadašnja opozicija spašavati. Dođe li dotle bolje nam od ovoga i ne treba.

Dođu li oni na vlast, a hvala bogu neće, mogao bih se sa recimo Šlagerom opkladiti u 2 gajbe piva da bi u roku od 2 godine imali vanredne izbore iz dva razloga:

1. Klali bi se između sebe non-stop ko će koju funkciju dobiti, koje ministarstvo, koju ustanovu... isto kao što je bilo nekada bilo bi i sada, ništa drugačije. SNS sam izuzeo iz ove priče, njih ni ne računam tu, kao da i nisu. A da ne govorim ako bi i oni ušli tu.

2. Narod bi bio nezadovoljan, sve bi se svodilo SNSD uništio, Mile ukrao, stavio na traktor, odvezao u Bakince... ako bi slučajno ovaj prvi scenario fulao, a sigurno neće.

Dolazak opozicicije opravdavam jedino da bi se uspavana vladajuća koalicija probudila, a da mi Stevandić se*enda 4 godine o Škrbiću a ni fakultet nije legalno završio to ne bih mogao podnijeti.
I mislim da je u ovom trenutku ovoj državi zadnja stvar potrebna dolazak starih ofucanih faca koje su itekako pokazale koliko su nesposobne.

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2014, 22:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odmaras li ikad jebote?

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2014, 23:00 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

E jebiga sad... mislim da je trenutni višak mog slobodnog vremena nebitan za ovu temu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2014, 07:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Aco sine,sve je moguce,pa i taj katastroficni scenario....Vec sam pisao da su nama iz SDS-a prije dve godine svi nabijali na nos da smo razbili opoziciju u Banjaluci,jer cinjenica je (kad se saberu glasovi) da bi Gavranovic i SNSD ubjedljivo izgubili da su samo Cava i Stevandic isli zajedno...a za ostale da ne govorim...Isli smo sami,izgubili posteno,cestitali i pod salvom tih kritika sad smo prihvatili i Kurtu i Murtu iz opozicije u Savez za promjene....Ali eto,vidis da ni sad narodu,pa ni tebi ne valja :( :( ...

Malo si preopterecen SDS-om,imas jako lose suflere,i moj ti je najdobronamjerniji savjet da se bar u tim najmladjim godinama manes corava posla...ima mnogo ljepsh stvari od politike..... Navescu ti samo jedan vlastiti primjer,da vidis koliko covjek moze biti ogranicen ko balkon u tim godinama,a ovaj primjer cak nije ni jedini,sramota me ostale i da pricam...
Slavimo mi nasu Krsnu Slavu Petrovdan,negdje prije 10-15 godina,ali ne ovdje u stranci gdje smo slavili prosle subote,vec u tadasnjem Domu JNA,danasnjoj skupstini...I to je bilo bas onu godinu,godinu i po,kad je Nikola Spiric bio u SDS....Izadje Nidzo za govornicu,odrza neki tako kratak i jebozovan govor,i danas sam zapamtio citat za kraj kojim je poentirao "Dodik,Zivko i Biljana-tri srpska ljljana!!!"....Ja se najezio,ustanem da poljubim takvog covjeka,takvu gromadu,takvu misao,srecom upita me jedan prekaljeni sds-ovac,kraj koga sam sjedio- gdje ces mali,i kad mu rekoh,kaze sjedi i ne seri,da ti ne bih ja klepke lupao pred svima :( :(

Nadam se ad je primjer dosta ilustrativan,i da se bar za licnosti ne vezes,ako se vec zakacis za ideju kao ja.Bar mene nakon toga vise nikakav ni politicki transfer niti ne znam sta,ne moze iznenaditi,pa cak ni da nase sadasnje rukovodstvo stranke postane slicno ovom zlu koje je na sceni devet godina. Ali,nista mi drugo ne preostaje nego da se nadam,a ne bi bilo prvi put da se razocaram. Zato sine,nemoj da budes glup kao ja,samo polako,bez pretjerane ostrascenosti,pa cemo vidjeti od oktobra sve.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2014, 09:23 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Vidjećemo i ja sam nezaposlen i ja sam prvi za to da dođu novi ljudi na neka mjesta. Ali novi ljudi, pod novim ne podrazumjevam Govedaricu sa novom firzurom.

Ali, bojim se da će od dolaska Kurte i Murte na vlast profitirati samo Mile Dodik i na idućim izborima nakon ovih u oktobru prošetati se kroz glasanje i osvojiti većinu bez koalicionih partnera i poslati Kurtu i Murtu (super si ih opisao! )tamo gdje pripadaju... u muzej politike... odjeljak: Političari u pokušaju. A pitanje je da li bi se i SDS ikada od toga uspio oporaviti.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2014, 14:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Aleksandar MK je napisao:
Ali, bojim se da će od dolaska Kurte i Murte na vlast profitirati samo Mile Dodik i na idućim izborima nakon ovih u oktobru prošetati se kroz glasanje i osvojiti većinu bez koalicionih partnera i poslati Kurtu i Murtu (super si ih opisao! )tamo gdje pripadaju... u muzej politike... odjeljak: Političari u pokušaju. A pitanje je da li bi se i SDS ikada od toga uspio oporaviti.

pitanje je hoce li se snsd oporaviti od gubitka izbora...nervoza je primetna kao i napor da se osvoji ber trecina mandata u skupstini srpske po svaku cenu jer ce mozda biti najveci gubitnik izbora...previse frakcija koje su duboko podeljene...pre da ce se raspasti na dva dela i doziveti sudbinu srpskog ds-a...

a onda za 8 godina mozda i napravi nesto neka od tih frakcija...

sto se tice saveza za promene...previse ih je i imaju velike apetite...da ga cine 3-4 stranke,pa tek nesto...bice puno nezadovoljnih posle izbora...ali verovatno prave vladu...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2014, 14:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ako SNSD izgubi izbore da dođe do raspada, mnogi će se sjetiti svojih SDS članskih knjižica/kartice :) I opet neće biti mjesta za Don Kihota a la Aco.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2014, 14:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2014, 15:46 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
danijell je napisao:
Ako SNSD izgubi izbore da dođe do raspada, mnogi će se sjetiti svojih SDS članskih knjižica/kartice :)

I to će biti najbolja stvar koja se desila SNSD-u u zadnjih deset godina...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 142  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]