banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 23:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7026 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 352  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Dec 2011, 11:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
хммм...

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ak ... on-srpstva

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2011, 11:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Spoiler:
* Utisak je da je narod u RS shvatio da je politički opstanak važniji od borbe za socijalni položaj i da su to interesi koji se ne prodaju za bolji život...

Ova pitanja kao da je sam Dodik pisao. :angry1: :angry1:

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2011, 15:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
spijo je napisao:
Spoiler:
* Utisak je da je narod u RS shvatio da je politički opstanak važniji od borbe za socijalni položaj i da su to interesi koji se ne prodaju za bolji život...

A 2001 se rugao SDS-u kad su provodili slicnu politiku. Govorio je kako narod ne moze zivjeti od "nacionalnih interesa". Sad kad je sebe obezbijedio narodu nudi bezvrijedne "nacionalne interese".
Ovo me podsjeca na ono kad su u bivsem SSSR dijelili ordenje za neke zasluge iz rata, a borci im umirali od gladi sa bezvrijednom gvozdjurijom od ordenja zakacenom na prsima. Tako i ovo. Ovo je dobra prica za drzanje naroda na lancu, samo sto narod nece imati nikakvu korist od toga vec samo stetu, slicno se desava zadnjih 20 godina. Najgori scenario je kad narod ostane i bez "nacionalnih interesa" i bez "ekonomskih interesa" kao sto je bilo u Hrvatskoj. A politika suprotstavljanja svijetu uglavnom dovodi do tog scenarija. Ne samo kod nas, nego i u svijetu. Vidimo sta se radi od Arapa. Tuku se zbog nacionalni i religijskih gluposti. Samo me cudi da nije naucio nikakvu pouku iz iskustava Martica, Karadzica i Milosevica kao Tadic sto je naucio pa se ponasa suprotno i pokusava lijepim sredstvima.
Ovo su samo jeftine price za naivne mase koje su iste vec 20 godina.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2011, 15:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Pih koji kralj :king: znači kad crijeva zakrče mazaćemo politiku na bajat lebac, ako i tog bude bilo.....

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2012, 13:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
PATRICK MOON: Dodik me razočarao, napao je Sjedinjene Američke Države!

Subota | 31.12.2011.

Milorad Dodik me razočarao, napao je Sjedinjene Američke Države, zvaničnike vlade i Ambasade, izjavio je u razgovoru za "Dnevni avaz" Patrick Moon, američki ambasador u Sarajevu, govoreći o posljednjim izjavama u kojima je predsjednik Republike Srpske atakovao na Sud i Tužilaštvo BiH spominjući zaposlenika Ambasade koji radi pri tim institucijama

- Dodikove izjave bile su vrlo iznenađujuće. Malo sam uzdrman onime što je on rekao, jer je napadao SAD, zvaničnike američke vlade, zaposlenike Američke ambasade. Uistinu sam vrlo iznenađen njegovom reakcijom. On mi je rekao da neće više pokretati pitanje zaposlenika Američke ambasade koji radi u Tužilaštvu BiH. Obavezao se i ne znam zašto je odlučio da to više nije tako - kazao je Moon u intervjuu za Dnevni avaz.

Upitan o kojoj osobi govori, Moon je kazao je to neko ko radi na tehničkim pitanjima u Tužilaštvu BiH.

- On organizira programe obuke, uključujući i ovaj posljednji koji sam spomenuo, obuka za tužioce i sudije iz RS i Federacije. To su programi obuke koje tužilaštva traže od nas, pomažu njihovom profesionalnom razvoju, omogućavaju im nove vještine da bolje štite građane. Opet ponavljam, vrlo sam razočaran onime što je on rekao. SAD imaju čvrst odnos s građanima RS i pomažemo ljudima. Mislim da je Amerika najveći donator pojedinačno za RS. Mi pomažemo da se otvaraju nova radna mjesta. Nisam siguran koliko vlast to radi diljem zemlje, a mi pomažemo kroz naše programe - rekao je Moon.

U novogodišnjem intervjuu Monn je kazao da će naredna godina biti teža od 2011., ali da potencijal za napredak postoji te da mu je drago što su lideri političkih partija postigli sporazum.

- Politički lideri sastali su se i razgovarali su o pitanjima, o izazovima koji stoje na putu ka EU, postigli su određeni napredak i posvećeni su raditi dalje. Napredak ka EU u 2012. godini bit će vrlo važan i doći će do većeg angažmana sa EU. Prije svega, drago mi je što su postigli sporazum. Trebalo im je 15 mjeseci, to je malo razočaravajuće, ali proces koji je počeo prije nekoliko mjeseci bio je pozitivan proces, gdje su se šestorica lidera okupila, sjela za sto, imala su privatne razgovore i postigla su napredak na tim sastancima. To je dobar proces, žao mi je što nije ranije počeo. Imenovali su madatara. Prioritet je budžet. Izvan toga veoma mnogo posla. Određeni napredak postignut je u vezi s popisom i zakonom o državnoj pomoći, što je vrlo pozitivno. Treba se nastaviti raditi na pitanju "Sejdić - Finci" i drago nam je što komisija nastavlja raditi do marta. Mnogo posla treba uraditi na državnom nivou, u entitetima, čak i kantonima, i to će biti izazov za vlasti. Nadam se da ćemo uskoro biti svjedoci napretka - rekao je Moon.

Iako će godina na izmaku ostati upamćena upamćena i po terorističkom napadu na Američku ambasadu u Sarajevu, ambasador Moon je kazao kako taj događaj nije promijenio njegov utisak o BiH kazavši da je "to bio pojedinac koji je izvršio napad na nas iz ko zna kojih ličnih razloga".

- Sjedinjene Države važan su partner sa BiH što se tiče borbe protiv terorizma i izgradnje potencijala. Radili smo s agencijama za provedbu zakona u Federaciji, RS i na državnom nivou da bismo izgradili potencijale za borbu protiv terorizma kroz obuku i davanje opreme, i savjetodavnu ulogu. Najvažnija stvar što se tiče borbe protiv terorizma, koji se može desiti bilo gdje u svijetu, jeste razmjena informacija i koordinacija među različitim agencijama. SAD su naučile ovu lekciju i za nas zaista visoki prioritet u vezi s pitanjima terorizma jeste razmjena informacija. To se mora nastaviti i dalje.

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/eb)

Draže mi je rusko govno, nego američka torta!!!

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 10:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
filozof sa vrbasa je napisao:
. SAD imaju čvrst odnos s građanima RS i pomažemo ljudima. Mislim da je Amerika najveći donator pojedinačno za RS. Mi pomažemo da se otvaraju nova radna mjesta. Nisam siguran koliko vlast to radi diljem zemlje, a mi pomažemo kroz naše programe - rekao je Moon.

:confused2: ajme!!!
Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 15:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
ПРЕДСЈЕДНИК СРПСКЕ ПРИЈАТЕЉСКИ ДОЧЕКАН У ИЗРАЕЛУ

"Министар Мисежњиков је током сусрета са задовољством прихватио позив предсједника Додика да посјети Бањалуку, у пратњи израелских туристичких званичника", изјавио је стручни савјетник Представништва РС у Израелу Александар Николић.

Предсједника Додика и делегацију Српске, у којој је и министар за економске односе и регионалну сарадњу Жељка Цвијановић, данас ће примити предсједник Изреаела Шимон Перес, израелски министар иностраних послова Авигдор Либерман, Његово блаженство патријарх јерусалимски Теофил Трећи и предсједавајући Меморијалног центра "Јад Вашем" Авнер Шалев.

Делегацију Српске, на челу са предсједником Додиком, данас ће примити и челници израелске Радничке партије Бинјамин Бен-Елиезер и Хилик Бар.

Предсједник Републике Српске допутовао је јуче у званичну четвородневну посјету Израелу.

На аеродрому "Бен Гурион" у Тел Авиву предсједника Додика дочекао је замјеник предсједавајућег израелског Кнесета Алекс Милер и амбасадор Израела у БиХ Давид Коен.

"Предсједник Додик дочекан је у Израелу веома срдачно и пријатељски, на црвеном тепиху, уз заставе БиХ и Републике Српске, а домаћини су већ током првих сурета исказали спремност на сарадњу у свим релевантним областима", рекао је Николић.

Предсједник Додик оцијенио је уочи посјете Израелу да су односи Српске и Израела већ дуже вријеме одлични.

"У Израелу ћу разговарати са члановима Владе, а круна званичне посјете је састанак са предсједником те земље Шимоном Пересом", рекао је Додик.

Теме разговора предсједника Додика и израелских званичника биће сарадња у области економије, образовања, здравства, те борба против тероризма и сарадња безбједносних агенција.

Ово је друга Додикова посјета Израелу. У вријеме прве посјете, у августу 2010. године, Додик је био премијер Српске.

Р.К.

Јебо ти Титу какви су Вождови путеви мира и стабилизације. :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 19:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Realno, Dodik će popizditi, krenuće se dernjat' i tako napraviti sjajnu emisiju.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 19:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ko prenosi.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 19:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
tv duel dodik-čeda bi mogao da bude jako zanimljiv. sad sam guglao i organizuje se u press centru tanjuga, oni imaju običaj da sa vremena na vrijeme organizuju duele ali to niko ne prenosi. budu samo inserti na njihovom sajtu. šteta.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 19:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E u ovom slučaju nije tako.

Citiraj:
TV duel Dodik - Jovanović na B92
Izvor: B92
Beograd -- U sredu u podne ekskluzivno na televiziji B92 gledajte TV duel između Milorada Dodika i Čedomira Jovanovića.

Duel predsednika Republike Srpske i lidera Liberalnodemokratske partije organizuje agencija Tanjug, nakon što je Čedomir Jovanović na Glavnom odobru LDP-a tokom vikenda izjavio da je Republika Srpska genocidna tvorevina.

Organizacija porodica zarobljenih, poginulih boraca i nestalih civila Republike Srpske najavila je da će podneti tužbu protiv lidera LDP zbog te izjave.

Predsednik organizacije Nedeljko Mitrović je rekao da smatra da je na taj način Jovanović "uvredio sve srpske žrtve iz Drugog svetskog i Odbrambeno-otadžbinskog rata".

Slika

Marka na Čedu Praška!!!!

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 19:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
yeeee!

realno, čeda će ga razbiti. dodik u životu nije imao tv duel, a i kad mu neko postavi nezgodno pitanje potpuno se izgubi.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 19:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Dodik je budala što se upušta u duel sa nekim ko nije niti ista liga, niti ista kategorija.
Zamislite da se Putin ili neki drugi predsjednik upušta u dialog ili tv duel sa nekim nižerazrednim, minornim političarem čija stranka je jedva prekoračili izborni prag i to samo u par izbornih jedinica, znači ne bi trebao uopšte obraćati pažnju šta priča jedan takav beznačajan plaćeni pacov.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 19:36 
spijo je napisao:
Ko prenosi.

rtrs sutra u 12

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 19:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2010, 11:58
Ceda ne moze nista izgubiti, a dobiti moze dosta, glup potez mile :(

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 19:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

OFM u pravu si, ali oba su izvrsni skandal majstori, svako u svom domenu.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 19:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Šteta što neću moći gledati. Hoće biti snimak na YT ili negdje drugo?

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 19:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Naravno da će biti, takvi događaji se uvijek snimaju.

A Čeda Paršak će dobiti TV termin na PTPC da još koji put kaže kako smo genocidni.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 19:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2010, 11:58
Imas na b92 sajtu sve njihove emisije, bice i ovo ne sumnjam.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 20:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Biće na BN u 12:00 i 18:20.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7026 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 352  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]