banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 14:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Maj 2018, 20:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Sto se Vaskovica tice .. u narednih 3-5 nedelja ce se ispostaviti momak biti i clan/simpatizer uruk-haija, nastradao tamo negdje oko Gonodora .. al' to policija krije jer je portal za Medjuzemlje tamo negdje oko igralista na Bulevaru.
Otprilike taj nivo price prica Vaskovic.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 20:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
V@nja je napisao:
Sto se Vaskovica tice .. u narednih 3-5 nedelja ce se ispostaviti momak biti i clan/simpatizer uruk-haija, nastradao tamo negdje oko Gonodora .. al' to policija krije jer je portal za Medjuzemlje tamo negdje oko igralista na Bulevaru.
Otprilike taj nivo price prica Vaskovic.

Malo je reći.....ili su se pojavili alieni na području Banjaluke al još nisu otkriveni....sad čekamo predatore...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 20:35 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Mar 2018, 22:29
Meni je tužno bilo gledati ono podnošenje prijave protiv nepoznatog počinioca.... Onaj čovjek Radovanović jasno kao dan ima psihičkih problema , vidi se to i u prilogu .... I Davor čini mi se ide u tom smijeru na žalost , ako već i odavno nije .

Meni je takođe fascinantno koliko kod nas ima glupih ljudi koji ne mogu jednostavno sabrati 2 i 2 i početi razmišljati bar malo svojom glavom , ne mora to biti neka napredna velika inteligencija... Da li je to više iz revolta prema vlasti , životu šta već ne znam , ali biti toliko glup da vjeruješ u sve što se kaže na trgu bez i jednog dokaza potvrđuje ono što sam odavno znao , a to je da na balkanu žive prosječno glupi ljudi , svaka čast izuzecima.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
boracbanjalukale je napisao:
Meni je tužno bilo gledati ono podnošenje prijave protiv nepoznatog počinioca.... Onaj čovjek Radovanović jasno kao dan ima psihičkih problema , vidi se to i u prilogu .... I Davor čini mi se ide u tom smijeru na žalost , ako već i odavno nije .

Meni je takođe fascinantno koliko kod nas ima glupih ljudi koji ne mogu jednostavno sabrati 2 i 2 i početi razmišljati bar malo svojom glavom , ne mora to biti neka napredna velika inteligencija... Da li je to više iz revolta prema vlasti , životu šta već ne znam , ali biti toliko glup da vjeruješ u sve što se kaže na trgu bez i jednog dokaza potvrđuje ono što sam odavno znao , a to je da na balkanu žive prosječno glupi ljudi , svaka čast izuzecima.

Malo je rećiii.Ja ne mogu vjerovati da postoji Vasković,Grupa PZD,oblaci sem Bodlera,i ljudi koji vjerujju u gluposti i ironične podvale propalih novinara kao i skupne svijesti gdje moja komšinica prva do Davora liječena.....itd iliti što bi Vasković rekao nastaviće se..... :evil3:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 21:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Žao mi je tog čovjeka, oko njega se okupio takav šljam, da su spram njih ovi uhljebi i podguzne stranačke muhe, od pozicije do opozicije, obična nevinasca

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 21:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
boracbanjalukale je napisao:
Meni je tužno bilo gledati ono podnošenje prijave protiv nepoznatog počinioca.... Onaj čovjek Radovanović jasno kao dan ima psihičkih problema , vidi se to i u prilogu ....

sad ću malo da radim analizu metodom možda je ovako ali to ćemo još vidjeti (tzv. metoda Tanje Topić)

sve mi se, naime, čini da je vlast formiranjem ovog anketnog odbora u koji je od svojih turila samo ovog Kalabića (a koji je, koliko kužim, praktično potrošen kurton SNSD-a) metnula pogolemu qrčinu opoziciji. na samoj se skupštini vidjelo da tu SzP-u nešto smrdi ali im nije (bilo) baš najjasnije odakle vonj dopire: cijelo vrijeme su govorili da su oni u principu protiv formiranja odbora ali, eto, ne bi da kvare žurku. i, dok si dlanom o dlan - unutra su se potpuno obeznanjeni našli Borenović, Mihajlica, Đorđić, Glamočak...
dok se na skupštinskim sjednicama može šupljirati, na odboru ti mahom ispituješ manje ili veće profesionalce koji će te, ako probaš da upadneš na njihov teren, pojesti k'o zgužvan čvarak. to je, čini se, nakon što je prespavana noć, nekome iz vođstva odborskog okruženja sinulo i oni su, shvativši da su se zajebali, genijalno riješili da kao pridružene članove utrpaju dvoje sa Trga koji bi, valjda, trebalo da postavljaju ta "nezgodna" pitanja koja su, redovnim članovima, ipak nekako blamantna.
ali (ali!), jedan od ovo dvoje koji upadaju je dokazano poremećena ličnost i Borenoviću se već sad može mirne duše postaviti pitanje kredibilnosti rada odbora. jer, kako ti možeš očuvati navodnu ozbiljnost rada ovog tijela ako je njen praktično punopravni član lice za koje u svakom momentu možeš očekivati da se predstavi kao Napoleon?
Tanja Topić u meni veli da sa ovim primjedbama vlast neće žuriti; iščekujući da, možda, pokret u osipanju okrene dio svog nezadovoljstva i prema odboru, zasad im je najpametnije da kuliraju (što i čine) i gledaju kako se Boro i Milanko krčakju u kotliću u koji su bućnuli.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa zar nije indikativno da je glavni komandant srpskih američkih snaga Bursac povodom svega imao jedno oglašavanje, iznuđeno Vaskovicevim pisanjem, no kada je sabrao dva i dva, i on, a i Buka ne iznose nikakve "ekspertize"
Pokret funkcioniše zahvaljujući inerciji i direktnim donacijama no neminovno je da će se raspasti. Neki će biti i u plusu.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Васковићева верзија има 100% подршку БН телевизије и Б92 портала, што се да лако потврдити ако на Б92 покушате оставити објективан коментар. Одобравају само коментаре који су екстремно на једној или другој страни, објективне не.

Дакле, није да подршке нема, и није у питању само спонтана подршка. То што Бурсаћ на ту тему не пише само значи да му нико није платио, а Бука само преноси информације и не мијеша се јер је Ацин ћале стари и искусни инспектор који је пензију дочекао на крвним деликтима, и сигурно му је дао реалистичну процјену ситуације.

Васковић и група стварају непотребан шум, и сви су заборавили на неколико ствари које су најављене на скупштини -
Резултат експертизе узорака и налаза који су послати у завод за судску медицину у Загребу који је до сада требао бити готов (исправите ме ако гријешим),

Валидно објашњење изостанка увиђаја у опљачканој кући и имена оних који су направили пропусте, те мјере или поступци према истима који су предузети,

Појашњење разлика у обдукционим налазима (колико је тијело могло провести у води), чули смо да неко рече да се Милисављевић накнадно сложио са Караном по том питању, али нико није показао неки допис или евентално усмјену изјаву. На крају, ваљда има у БиХ још који специјалиста судске медицине или патолог којег се може питати за мишљење ?

Реакција на, сада већ широко распрострањену, причу о "два млада инспектора" који су убили Давида ? То се већ данима врти на групо и БН порталу, доста других медија је такође пренијело то што Васковић тврди, то су веома озбиљне оптужбе и не видим због чега се нико од званичника не оглашава.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 22:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Чисто како ја то видим, ако се сад огласе у вези те приче од "два млада инспектора", онда ће морати и убудуће да се званично оглашавају и по питању сваког другог Васковићевог "умовања". И сад замисли "МУП РС одлучнпо побија тврдње да су Давида отели и у заточеништву држали ванземаљци".

Тај рад...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ozbiljna optužba bi imala ime i prezime inspektora, je l tako?
Kako bi ti reagovao da ti pridju dva momka u civilu i kažu "mi smo inspektori" bez predstavljanja i legitimisanja? "O kej, ja sam Brus Vilis, kaj želite?"
Pa valjda postoji PROCEDURA, pogotovo je MUP ne bi preskočio u razgovoru sa Davorom ili Vaskovićem. Dakle, po meni je to izmisljeno, laz, a razlika izmedju BN i Banjalukaforuma je u tome što je ovo oaza slobode spram njih.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 22:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jedna od obaveza MUP-a i ostalih institucija države je da spriječe i sankcionišu uznemiravanje javnosti.
Ja sam ležao robiju za manje.

Po meni, ili Vaskovića ili oca treba ispitati u vezi tih tvrdnji, i poduzeti radnje potrebne da se te tvrdnje rasvijetle. Svakako da je to i cilj Vaskoviću - isprovocirati policiju da privede Davora i time sebi napravi medveđu uslugu, ali vjerujem da bi 90% javnosti bilo zadovoljno da privedu Vaskovića i odrede zadržavanje od 48 sati zbog "hlađenja glave".

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 22:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
Jedna od obaveza MUP-a i ostalih institucija države je da spriječe i sankcionišu uznemiravanje javnosti.
Ja sam ležao robiju za manje.

Po meni, ili Vaskovića ili oca treba ispitati u vezi tih tvrdnji, i poduzeti radnje potrebne da se te tvrdnje rasvijetle. Svakako da je to i cilj Vaskoviću - isprovocirati policiju da privede Davora i time sebi napravi medveđu uslugu, ali vjerujem da bi 90% javnosti bilo zadovoljno da privedu Vaskovića i odrede zadržavanje od 48 sati zbog "hlađenja glave".

Pa da, obzirom na okolnosti, Mup u je najbolje da se uopste ne oglašava ili bilo šta poduzima

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 22:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ma.kakva dva inspektora
Ko bi pri zdravom razumu u danasnje.vrijeme kad se sve moze snimiti, i u ovim okolnostima, poslao izaslanika da predlozi da se uhapse dva inspektora i da se slucaj zavrsi.
To je 100% izmisljena prica od vaskovica i ekipe.
Mislim na ovo sto su navodno.predlozili davoru.

Послато са LG-D605 уз помоћ Тапатока

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Moj mlađi sin ide svaki dan popodne do centra biciklom, ima to neko društvo klinaca. Neki od njih su stavili naljepnice "pravde" on nije - od države očekujem da se to završi, da se ne desi sutra da mi neko maltretira dijete zato što nosi ili ne nosi naljepnicu.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 23:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
Moj mlađi sin ide svaki dan popodne do centra biciklom, ima to neko društvo klinaca. Neki od njih su stavili naljepnice "pravde" on nije - od države očekujem da se to završi, da se ne desi sutra da mi neko maltretira dijete zato što nosi ili ne nosi naljepnicu.

Pa porazgovaraj s klincem. Realno, Davor je najavio napad na institucije (objavom o organizovanju svoje sahrane), kojim sredstvima i da li će stradati nevini - ja svome djetetu ne bih dozvolio da ide ...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 23:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Nisam upratio, sta se tacno izdesavalo sa Davorom?

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

super_koza je napisao:

Citiraj:
Davor je danas dao rok do 31.01.2019. Da se sankcionisu odgovorni. I rekao da ce nakon toga organizovati svoju sahranu.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2018, 01:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Meni je interesantno to što se Davor očigledno ne okreće emocionalno prema kćerki. Nije uopšte svjestan šta ovakvim izjavama izaziva kod nje.

U početku su mi ta okupljanja bila simpatična. Hej, u Banjaluci se ljudi okupljaju na glavnom trgu, da bi podržali roditelje stradalog mladića u njihovom javnom ispoljavanju bola koji je svoj kanal našao u sumnji u zvaničnu policijsku verziju o okolnostima njegove pogibije. Ljudi slobodno dolaze na trg, uzimaju mikrofon i govore okupljenima šta žele. Sve je izgledalo nekako iskreno i spontano, pretužno. I kao pozornica neposredne demokratije. Nisam bila prisutna, ali sam prilično redovno pratila šta se dešava. Izgledalo je da to ima neki svoj fokus, pravac, smisao. A onda je, čini mi se, počela druga polovina Black Mirror- epizode. I ja samo znam da će rasplet biti neočekivan.

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2018, 05:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Rocker je napisao:
.

Rocker citam tvoje postove jer mislim da nisi neka talasika kao par nas odje.

Javnost se daleko vise uznemiri kad poskupi benzin, kad ode mlijeko, jaja ili meso gore, kad kasne plate ili penzije. Kad poskupi dejcija odjeca sam znas kako je oblacis djete.
Jesi ti mozda kad vidio da mup sankcionise , intervenise i reaguje na to kad mase pocnu da stenju i zakovrcu.Ja jesam sankcionise mup obicno po njima. :)

Za uznemiravanje, stres i anksioznost pijes tablete, svadjas se sa zenom, polomis komsiji ogradu, ugrizes mu psa i sl.

Ehh, mup da sankcionise uznemiravanje javnosti. :)

Jel treba ja da ti kazem ko najvise uznemirava plebes. :)

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2018, 07:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
manitu uci da svira je napisao:
super_koza je napisao:

Citiraj:
Davor je danas dao rok do 31.01.2019. Da se sankcionisu odgovorni. I rekao da ce nakon toga organizovati svoju sahranu.
Kakvi su to rokovi? Jel on planira zajebavati narod još 8 mjeseci? Ako se planiraš roknuti,ubij se brate odmah, ne pati i sebe i nas.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]