boracbanjalukale je napisao:
Meni je tužno bilo gledati ono podnošenje prijave protiv nepoznatog počinioca.... Onaj čovjek Radovanović jasno kao dan ima psihičkih problema , vidi se to i u prilogu ....
sad ću malo da radim analizu metodom
možda je ovako ali to ćemo još vidjeti (tzv.
metoda Tanje Topić)
sve mi se, naime, čini da je vlast formiranjem ovog anketnog odbora u koji je od svojih turila samo ovog Kalabića (a koji je, koliko kužim, praktično potrošen kurton SNSD-a) metnula pogolemu qrčinu opoziciji. na samoj se skupštini vidjelo da tu SzP-u nešto smrdi ali im nije (bilo) baš najjasnije odakle vonj dopire: cijelo vrijeme su govorili da su oni u principu protiv formiranja odbora ali, eto, ne bi da kvare žurku. i, dok si dlanom o dlan - unutra su se potpuno obeznanjeni našli Borenović, Mihajlica, Đorđić, Glamočak...
dok se na skupštinskim sjednicama može šupljirati, na odboru ti mahom ispituješ manje ili veće profesionalce koji će te, ako probaš da upadneš na njihov teren, pojesti k'o zgužvan čvarak. to je, čini se, nakon što je prespavana noć, nekome iz vođstva odborskog okruženja sinulo i oni su, shvativši da su se zajebali, genijalno riješili da kao pridružene članove utrpaju dvoje sa Trga koji bi, valjda, trebalo da postavljaju ta "nezgodna" pitanja koja su, redovnim članovima, ipak nekako blamantna.
ali (ali!), jedan od ovo dvoje koji upadaju je dokazano poremećena ličnost i Borenoviću se već sad može mirne duše postaviti pitanje kredibilnosti rada odbora. jer, kako ti možeš očuvati navodnu ozbiljnost rada ovog tijela ako je njen praktično punopravni član lice za koje u svakom momentu možeš očekivati da se predstavi kao Napoleon?
Tanja Topić u meni veli da sa ovim primjedbama vlast neće žuriti; iščekujući da, možda, pokret u osipanju okrene dio svog nezadovoljstva i prema odboru, zasad im je najpametnije da kuliraju (što i čine) i gledaju kako se Boro i Milanko krčakju u kotliću u koji su bućnuli.