banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 15:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Okt 2016, 19:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2016, 11:39
Schlageru, mislim da se nismo shvatili. Nisam rekao da ne volim stranku, naprotiv, dijete sam SDS-a, stasao tu. Ima i dobrih i loših ljudi kao i u svakom kolektivu. Za profesora sam rekao da nije najbolje rješenje i nažalost rezultat u BL je to potvrdio. Čovjek nije izgradio autoritet lidera, cijenim lojalnost stranci, ali to je nedovoljan uslov. SDS u BL nema mnogo prilika za popravni. Sada je prilika da se podmladi rukovodstvo i na nivou RS (što Vukota već čini) i u BL. Zato iskreno vjerujem da je Davor dobro rješenje jer nije politički istrošen, nema orahe u dzepu, iz dobre porodice plus hrabra persona koja se ne libi javno prozvati. Valjda možemo pričati o dobrim i lošim rješenjima. Lojalnost SDS-u kao stranci je uvijek bila neupitna.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2016, 19:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Pa i meni se cini da tocak ide na Davorovu stranu....i ovdje sam pisao,a i profi poslao SMS da ce se njegova cutnja o Ognjenovim brljotinama protumaciti kao odobravanje,i da se morao oglasiti da to nije stav GO Banjaluka!!!

najdobronamjernije sam mu to rekao...shvatio me,zahvalio se,al kaze da nikad ne komentarise pojedinacne istupe...a i predobar je covjek da bi uradio to nekome koga smatra prilicno zasluznim zato sto je tu gdje jeste...sa te strane ga razumijem.....ako su bas drugari,ni ja ne bih zabijao noz u ledja,pa i po cijenu smjene.......postujem,al bojim se da mu je to bio katil ferman....

vidjecemo.....volio bih da ostane,al ako bude i davor,ili neko treci-nema tu zadrske nikakve...samo cu mu pozeljet srecu,i da nas dovede tamo gdje nikad nismo bili nakon rata...na vlast u gradu banjaluka!!

da bar ne slusamo vise ono "sds sve gurao na pale",a nismo ni imali priliku....pa ako je ne iskoristimo,jebiga,onda je do nas

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2016, 20:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

"Mislim da je moj drugar Mico Micic danas malo bespotrebno i ishitreno izasao sa izjavom da je sastanak kod g Dodika odlicna ideja" 8)

Meni dovoljno,laku noc :D

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2016, 20:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Имамо ли ми честита водитеља који би био у стању формулисати и поставити пар честитих питања?

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2016, 20:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Под "ви" мислиш на БНТВ?

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2016, 10:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Prica se da ce Tadic pod Paviceve skute uskoro. Ipak na kraju istina izadje na vidjelo, pokaze se ko je kakav, ali neka, takvi neka idu. Mislim da je on covjek koji je najvise iskoristio SDS. Stranka mu je sve dala, a on stranci nista. Putuj igumane

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2016, 11:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa ako su to u sds-u tek sada shvatili, onda nije ni cudo sto su im rezultati katastrofa.
Ko god je verovao u iskrene namere Tadica, taj se treba prestati baviti politikom

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2016, 18:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
"Mi se sa SDS igramo, oni nikako da shvate?"

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da sve ovo o čemu priča SDS nema veze sa plavim dizelom.

I da budem potpuno iskrena - mi se sa SDS-om igramo, samo oni ne razumiju na šta ih navodimo", istakla je premijerka Srpske.

....zeljkice,dobronamjeran savjet....stara kineska...."Bahatost je neprijatelj pobjede"....

Mozes kako hoces,al ne mozes dokle hoces

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2016, 18:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Oni se igraju sa SDS preko plavog dizela i leđa seljaka.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2016, 19:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

da...upravo ju je aida sa rtrs punih usta i sa osmjehom citirala kako se igra sa sds....

ne svidja mi se ovaj poredak u vasioni...sds je stvorio rtrs...tacnije srt....ovo mi lici na jednu vrstu oceubistva,i nisam zadovoljan sto nam se izvjesne aida i zeljkica ovako ismijavaju u facu...al dobro....

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2016, 19:41 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Pa znas kako, SDS to jest ljudi iz opozicije znaju da onog momenta kada uskrate kredite vladi pocinje kraj vladavine SNSD, jer bez kredita nema plata ni penzija, vec sada se najavljuju bolni rezovi, a interesantno je kako opozicija na cijem je celu SDS nije u stanju da poentira, konkretno mislim na Zeljeznice RS...

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2016, 19:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ejs polako, kud zuris... Polako sa tim poentiranjem... Ti si bas neki nervozan coek...

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2016, 19:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ajd kolega RBA,kad si naceo tu temu kredita,a i razuman si forumas,da te upitam nesto....kako tumacis da mmf odobrava kredit dodiku (izmedju ostalih),15 dana prije izbora?

omrazenom dodiku....ruskom covjeku...patrioti,zastitniku rs-a od omrazene i izdajnicke opozicije koja ce nas prodati?

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2016, 19:47 
Bič božji
Bič božji

Ma ne ja, nego mi zaista zanimljivo kako ne prepoznaju trenutak i pricu na koju se trebaju zakaciti, naravno hitno bi im trebala i nekakva jaka nacionalna metrpeljivost u Sarajevu, borba za zastitu RS...

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2016, 19:49 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
ajd kolega RBA,kad si naceo tu temu kredita,a i razuman si forumas,da te upitam nesto....kako tumacis da mmf odobrava kredit dodiku (izmedju ostalih),15 dana prije izbora?

omrazenom dodiku....ruskom covjeku...patrioti,zastitniku rs-a od omrazene i izdajnicke opozicije koja ce nas prodati?

Ti znas isto kao i ja, tog kredita nema bez saglasnosti savjeta ministara, dakle sds je i tada mogao poentirati, bolje ti je da me ne pitas zasto mislim da ga savjet ministara nije blokirao...

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2016, 19:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

znaci,dolazimo na ivana pernara :D

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2016, 19:51 
Bič božji
Bič božji

Ne, mislim da je tu bio strah od izbacivanja iz vlasti od strane SDA, jer je i Bakiru trebao taj kredit za Federaciju, da i tamo spasi likvidnost, opet to je samo moje misljenje...

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2016, 19:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Htjedoh napisati, stvar komfora.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2016, 19:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Schlager je napisao:
da...upravo ju je aida sa rtrs punih usta i sa osmjehom citirala kako se igra sa sds....

ne svidja mi se ovaj poredak u vasioni...sds je stvorio rtrs...tacnije srt....ovo mi lici na jednu vrstu oceubistva,i nisam zadovoljan sto nam se izvjesne aida i zeljkica ovako ismijavaju u facu...al dobro....

Kurcinu su stvori.. Dobili na izvolte informativno tehnicki centar bl o bivse tv sa i dobili neku sjebanu opremu tv bg na pale i gore drkali kurac kako su hteli...

Odvadi malo kolega :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2016, 19:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

rba,ja bas mislim da nije to...nije ni fbih za nas zapadna njemacka,al su bar dvije plate udaljeni od bankrota,ako nista,imaju oba svoja telekoma jos iz cijih prihoda mogu isplatit plate...a mi smo na jednu platu od bankrota...mislim na prosjecnu porodicu,reziju,rate kredita,tekuce obaveze....bukvalno mislim da je razlika u jednoj plati

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]