banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 13:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Maj 2018, 14:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ja mislim da je nekadašnja policija i vlast skrivala i atentatore na Kopanju, jer ni to nije riješeno ako se ne varam. A on pričao prije toga da se sumnjiva lica motaju po gradu.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 15:21 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
NoisyBoy je napisao:
[

A ako su utvrdili njegovo kretanje do tog mostica,nesto od tog troje se moralo desiti.

Pa to su i oni rekli, nešto se desilo u tih 20m. Nepokriven dio kamerama, na tijelu nema tragova ubistva, smrt nastupila od utapanja. Na kamerama koje pokrivaju prilaze mostu nema kretanja. Šta očekuješ konkretno da ti oni kažu i kako? Da gledaju u kristalnu kuglu? Nerješen slučaj, ništa neobično za sve svjetske policije.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 15:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
_зока je napisao:
NoisyBoy je napisao:
[

A ako su utvrdili njegovo kretanje do tog mostica,nesto od tog troje se moralo desiti.

Pa to su i oni rekli, nešto se desilo u tih 20m. Nepokriven dio kamerama, na tijelu nema tragova ubistva, smrt nastupila od utapanja. Na kamerama koje pokrivaju prilaze mostu nema kretanja. Šta očekuješ konkretno da ti oni kažu i kako? Da gledaju u kristalnu kuglu? Nerješen slučaj, ništa neobično za sve svjetske policije.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Da i ovo je sva istina. Kako je lukac izjavio na skupstini imaju detaljno pokriveno njegovo kretanje to noci sa kamerama do u detalj. I onda su uzete izjave svih ljudi iz objekata u koje je zalazuo i ti su i poligrafisani. Koliko se sjecam bar 3 svjedoka iz svakog lokala. Cak su pronasli i one klince koji je sreo u centru. I onda ono sto je i najbitnije. Tih 20 metara od kuce do mosta. Ne postoje povrede koje ukazuju da je udavljen niti da je bacen. Sa obzirom na vodu koja odgovara Crkvenoj a koju su nasli u plucima zakljucili su da se udavio u njoj a sa cinjenicom da se u zeldcu nadjeni ostaci nesvarene hrane koju je unio neposredno prije ulaska u kucu u onoj pekari zakljucak se namece da je smrt nastupila brzo poslije toga.
E sad sto ljudi imaju potrebu da sami prave teorije zavjere i da nece da vjeruju u cinjenice tu je problem. Naravno da postoji mogucnost da se nesto desilo u tih 20 min ali niko nije pronasao jedan jebeni dokaz da jesre. I dok je tako logicno je da je zakljuceno da je doslo do nesretnog slucaja . Zasad. Na tom se jos radi koliko znam i ako se pojavi neki dokaz naravno da se ovo moze promijeniti. Ali nemoze se nesto okvalifikovati kao ubistvo ako nema mjesto zlocina, motiv, osumnjicene, i nacin na koji je pocinjen isti. A to sto neko ne vjeruje vlasti to nije razlog da se konstruisu razne gluposti. Ni ja ne vjerujem vlasti ni ovoj a ni onoj sto je bila prije nje.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 15:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Evo me sad stigao sa bogovske, pardon, botovske jagnjetine, crkni sirotinjo. Je l ima sta novo?

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 15:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:42
manitu uci da svira je napisao:
Evo me sad stigao sa bogovske, pardon, botovske jagnjetine, crkni sirotinjo. Je l ima sta novo?

Murija je valjda uspjela osposobiti Davidov telefon pa se možemo nadati da se u porukama nalaze odgovori i da će se ovaj cirkus konačno završiti.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sass Drake je napisao:
manitu uci da svira je napisao:

Murija je valjda uspjela osposobiti Davidov telefon pa se možemo nadati da se u porukama nalaze odgovori i da će se ovaj cirkus konačno završiti.

Hvala, to je dobra vijest
Ima li sta novo na pomolu za okupljanje nezaposlenih, ili da ganjaju papire za EU?

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 15:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ja okrećem ploču. Neko roštijl, neko jagnjetina... a meni pašteta.

Policija je dužna na svaku priču, pitanje... iz FB grupe, da zvanično odgovori ako hoće da vrati povjerenje među dobrim ljudima dlljem Evrope.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 15:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Citiraj:
BANJALUKA - Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske utvrdili su da nema elemenata krivičnog djela u vezi sa 13-godišnjim djetetom iz Banjaluke koje je policija pronašla nakon što su roditelji prijavili njegov nestanak, rečeno je Srni u MUP-u.

Ispitujući sve okolnosti u vezi sa ovim slučajem, policija je utvrdila da se dijete samovoljno udaljilo.

Policija je u petak oko 19.00 časova pronašla 13-godišnje dijete čiji su nestanak prijavili roditelji oko 17.00 časova u Banjaluci.

Gio na aparatima

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 16:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Je l ima neki rodjeni Banjo Lucanin da okaci ovu vijest, ili se namjerno pusta Sakalu da nas provocira?

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 16:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ovo ne prestaje

Slika

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 16:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Na toj grupi ljudi i dalje ne kontaju kako Vajber funkcionise... I dalje vjeruju Vaskovicu... :D

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 16:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Gospode Boze :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

super_koza je napisao:
Na toj grupi ljudi i dalje ne kontaju kako Vajber funkcionise... I dalje vjeruju Vaskovicu... :D

Na toj grupi je realno 200.000 onih koji bi trebali drzati Radovanovu sliku na zidu, jer da im ne.bi rata i brata, a obzorom na umne sposobnosti, domet bi bio Gradska cistoca, portirska sluzba, JP Nova sirovina, Tas, Jelsingrad, kuca priblizno zavrsena u 55 godini, more svaka sedma godina i Kadet suza, eventualno biciklo sa 12 brzina.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 16:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Level 9000 strikes again:

Citiraj:
Nataša Kljajić
10 mins · Novi Sad, Serbia

Imam jedan predlog . Zasto ne bi napravili cd-ove sa Davidovim pesmama i prodavali . Na Davidovu porodicu mislim. To bi bio dodatan prihod u ovoj borbi. A verujem da bi svi ljudi iz ove grupe porucili cd . Ja prva bih. Bas bih volela da ga imam.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 16:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Džontra je napisao:
Ovo ne prestaje

Slika

šta danas vele oblakovi, ja vidim nekog zeca ali ne bih da se provaljujem?

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 16:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
Rocker je napisao:
Level 9000 strikes again:

Citiraj:
Nataša Kljajić
10 mins · Novi Sad, Serbia

Imam jedan predlog . Zasto ne bi napravili cd-ove sa Davidovim pesmama i prodavali . Na Davidovu porodicu mislim. To bi bio dodatan prihod u ovoj borbi. A verujem da bi svi ljudi iz ove grupe porucili cd . Ja prva bih. Bas bih volela da ga imam.
Dakle da se vrte pare. Buda Davor ce doci do drugog miliona vrlo lako. 200000x10KM
Ajmo ugatati kako bi se mogo zvati album? Geto?

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 16:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pravda?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 16:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
shakal je napisao:
Citiraj:
BANJALUKA - Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske utvrdili su da nema elemenata krivičnog djela u vezi sa 13-godišnjim djetetom iz Banjaluke koje je policija pronašla nakon što su roditelji prijavili njegov nestanak, rečeno je Srni u MUP-u.

Ispitujući sve okolnosti u vezi sa ovim slučajem, policija je utvrdila da se dijete samovoljno udaljilo.

Policija je u petak oko 19.00 časova pronašla 13-godišnje dijete čiji su nestanak prijavili roditelji oko 17.00 časova u Banjaluci.

Gio na aparatima

ovo zapravo ide Pravdi na vodu, malo te jebe siri kontekst :wink:
a meni licno je svejedno

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 16:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

"Pravda" je rekla da je policija ovo iscenirala.
Sad me interesuje kako je policija iscenirala da čeljade samovoljno pobjegne?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 16:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
e jesi francuska sobarica :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]