drago mi je što se i kolega blagora oglasio....
a pošto ja,ne da nemam dlake na jeziku,već mi kažu da bih morao ponekad odbrojat do deset
znači,sjajne postove si imao.....ono što mi se nije svidjelo (ovo se i na vanju odnosi),je što sam osjetio da nakon neizbora davora,a izbora profe,da ste krenuli jako vulgarno na stranku....
znači,nema momci to!!!!
ne može neko personalno rješenje uticat ni za jotu na stav prema stranci!!
u tom izboru (Metal,proljetos) profa-davor....nisam uopšte krio da sam za profu...da ne ulazim u to što mislim da je pošten čovjek.....pa sam još Predsjednik Mjesnog odbora u njegovom PO (od 12),centar 3 .........ovo možda ne bih trebao ni pisat,al znam da mu je i zavjet pokojnoj majci-da nikad stranku neće promjeniti!!!!!!
al ipak,davno sam mu rekao...podržavaću vas profesore,dok god budete u Srpskoj demokratskoj stranci....znam da ste od 0/24 predani stranci....al nikakvi izleti,nove stranke,preletanja....ne zanimate me uopšte,ni pod razno!!!!
al i da je davor tad pobjedio,moji postovi nimalo ne bi ličili na vaše....podržao bih ga maximalno!
znači,nema to.....ako voliš srpsku demokratsku stranku,onda te APSOLUTNO NIJEDNO personalno rješenje,za koje je bila većina, ne smije kolebati da biste pisali onako....
ako mi budete replicirali,imajte obzira da sam stariji od vas,pa da imam pravo da vas posavjetujem.....ili bar iznesem stav....