banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 15:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Okt 2016, 20:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Hvala

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2016, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Добар почетак.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2016, 21:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Mora se nesto pokusati. Sada na nize nivoe, treba ocistiti kukolj iz opstinskih odbora pa sve do najmanjih sjedista.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2016, 21:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2016, 11:39
Mnogo dobri potezi Govedarice, za tri dana je odstranio mnogo anomalija. Još da se ispravi nepravda sa Šešićem, da se izrazito nesposobni Vulin smakne sa pozicije predsjednika GO BL (odbornički mandat mu sasvim dobar motiv da ostane i da radi ali ne kao lider) i eto velike prilike da se krene naprijed. Bez jake BL nema ni jake SDS a jaka BL može biti samo ako se da prilika mladjim i provjerenim kadrovima.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2016, 21:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cGYNIhjD2UA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2016, 15:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
drago mi je što se i kolega blagora oglasio....

a pošto ja,ne da nemam dlake na jeziku,već mi kažu da bih morao ponekad odbrojat do deset :D :D :D

znači,sjajne postove si imao.....ono što mi se nije svidjelo (ovo se i na vanju odnosi),je što sam osjetio da nakon neizbora davora,a izbora profe,da ste krenuli jako vulgarno na stranku....

znači,nema momci to!!!!

ne može neko personalno rješenje uticat ni za jotu na stav prema stranci!!

u tom izboru (Metal,proljetos) profa-davor....nisam uopšte krio da sam za profu...da ne ulazim u to što mislim da je pošten čovjek.....pa sam još Predsjednik Mjesnog odbora u njegovom PO (od 12),centar 3 .........ovo možda ne bih trebao ni pisat,al znam da mu je i zavjet pokojnoj majci-da nikad stranku neće promjeniti!!!!!!

al ipak,davno sam mu rekao...podržavaću vas profesore,dok god budete u Srpskoj demokratskoj stranci....znam da ste od 0/24 predani stranci....al nikakvi izleti,nove stranke,preletanja....ne zanimate me uopšte,ni pod razno!!!!

al i da je davor tad pobjedio,moji postovi nimalo ne bi ličili na vaše....podržao bih ga maximalno!

znači,nema to.....ako voliš srpsku demokratsku stranku,onda te APSOLUTNO NIJEDNO personalno rješenje,za koje je bila većina, ne smije kolebati da biste pisali onako....

ako mi budete replicirali,imajte obzira da sam stariji od vas,pa da imam pravo da vas posavjetujem.....ili bar iznesem stav....

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2016, 15:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Hvala na savjetima

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2016, 15:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma ništa druže,nema na čemu....razumijem vas potpuno,mladost,buntovništvo,daj sve,daj odmah,prođe vrijeme....isti sam bio....

kamo sreće da je mene imao neko da posavjetuje u septembru 1993 da ne dižem pobunu protiv svoje stranke :( :(

tad su mi ti ciljevi djelovali humano.....mlad,povodljiv....a kad sad vidim,sa ove distance,ovu babarinu nevladinu organizaciju,pa onih 60 minuta šta sve priča o RS,pa gdje je ostoja zec i ostale naše "vođe"...ne bih to ponovio nikad......bili smo izmanipulisani (ne samo mi,već i Ostoja iz 16 OKB i još neke naše vođe),iako smo iz najbolje namjere krenuli..

Al eto,babara je tad bio komandir PT voda u korpusnoj Vojnoj Policiji (ubjedljivo najjača jedinica u VRS,a PT Vod krema i te jedinice!!!!),ja 3 rova najmanje iza njega,bio mi je idol,heroj.....izvlačio ranjenike na svojim leđima,na mjestima gdje niko prići nije smio...u mojim očima,jednom rječju heroj RS.....a šta mu se desilo tada....pogotovo sada...pojma nemam :( ....dal para vrti gdje burgija neće...il je iritiran kako su njegovi saborci marginalizovani...ne znam,al volim ga i cjenim i sad,zbog rata....

al da mi je 1993 u septembru bila ova pamet,ne bih krenuo za njim...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2016, 17:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Tesko ces ti to vanji objasniti.....indoktrinacija je cudo

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2016, 17:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

vid ovog starog provokatora,haha...vanja je u mojim ocima NAS!...a to sporadicno lutanje je mnogo manje nego moje u njegovim mladim godinama,pomenutog septembra....

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2016, 18:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Vanja je odusevljen sto ga smatras sebi jednakim :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2016, 18:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kad kazem NAS,mislim na one datume u oktobru gdje se jedino pika :D ...tako mi se cini....a sad sto ovdje ne zaleze kao ja,to je zbog razlicitih i neuporedivih nasih pozicija na forumu,i potpuno razumljivo 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2016, 18:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Вечерас Вукота у 8:50 у Пулсу, на БН.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2016, 18:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2016, 11:39
Schlager je napisao:
drago mi je što se i kolega blagora oglasio....

a pošto ja,ne da nemam dlake na jeziku,već mi kažu da bih morao ponekad odbrojat do deset :D :D :D

znači,sjajne postove si imao.....ono što mi se nije svidjelo (ovo se i na vanju odnosi),je što sam osjetio da nakon neizbora davora,a izbora profe,da ste krenuli jako vulgarno na stranku....

znači,nema momci to!!!!

ne može neko personalno rješenje uticat ni za jotu na stav prema stranci!!

u tom izboru (Metal,proljetos) profa-davor....nisam uopšte krio da sam za profu...da ne ulazim u to što mislim da je pošten čovjek.....pa sam još Predsjednik Mjesnog odbora u njegovom PO (od 12),centar 3 .........ovo možda ne bih trebao ni pisat,al znam da mu je i zavjet pokojnoj majci-da nikad stranku neće promjeniti!!!!!!

al ipak,davno sam mu rekao...podržavaću vas profesore,dok god budete u Srpskoj demokratskoj stranci....znam da ste od 0/24 predani stranci....al nikakvi izleti,nove stranke,preletanja....ne zanimate me uopšte,ni pod razno!!!!

al i da je davor tad pobjedio,moji postovi nimalo ne bi ličili na vaše....podržao bih ga maximalno!

znači,nema to.....ako voliš srpsku demokratsku stranku,onda te APSOLUTNO NIJEDNO personalno rješenje,za koje je bila većina, ne smije kolebati da biste pisali onako....

ako mi budete replicirali,imajte obzira da sam stariji od vas,pa da imam pravo da vas posavjetujem.....ili bar iznesem stav....

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2016, 19:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Klajv Biksbi

Sta ocekujes?

meni su samo dvije stvari bitne....da kaze da nikad nece biti neke velike koalicije...al ajd,to je valjda aksiom....

a pravi test ce mi biti eventualno pitanje da li ce otici na sastanak u Palatu Predsjednika 11.novembra sa NJIM? :D

Na tom pitanju cu formirat stav,dal ga volim ili trpim :lol: :lol: :lol: :lol:

Poslednji put menjao Schlager dana 27 Okt 2016, 19:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2016, 19:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Mićić kaže da bi taj susret bio poželjan :D
A ako bi Vukota imao drugačije mišljenje onda je na djelu jedan veliki rascjep u stranci.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2016, 19:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

I da unaprijed preduhitrim ove dobronamjerne sa postovima tipa kako se "treba postovat institucija Predsjednika RS"....

da,treba...zato smo se i borili da je imamo....obezbjedili joj budzet od 12 miliona godisnje...da radi onako po Ustavu,djeluje saborno,ujedninjuje ovaj nas narod....a ne da ga djeli,nazivajuci ga izdajnicima,i polovinu onih sto glasaju za izdajnike.....da zamrzne svoju stranacku funkciju,a ne da se obraca na svakoj tribini SNSD,i to za lokalne izbore...pricajuci koliko ce cijevi i asfalta SNSD u kriskovcima postavit :( :( :(

To nije Predsjednik Republike Srpske!!!!!

Ako se neki nas,buduci bude isto ponasao,citirajte me,i reci cu vam da ste u pravu!!!

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2016, 19:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
Mićić kaže da bi taj susret bio poželjan :D
A ako bi Vukota imao drugačije mišljenje onda je na djelu jedan veliki rascjep u stranci.

Pa,ako kaze isto sto i Mico,onda bar znas da ga trpim :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2016, 19:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:
Klajv Biksbi

Sta ocekujes?

meni su samo dvije stvari bitne....da kaze da nikad nece biti neke velike koalicije...al ajd,to je valjda aksiom....

a pravi test ce mi biti eventualno pitanje da li ce otici na sastanak u Palatu pravde 11.novembra sa NJIM? :D

Na tom pitanju cu formirat stav,dal ga volim ili trpim :lol: :lol: :lol: :lol:
Шта да очекујем? Интересују ме ставови о свему. Од Тадића до састанка са Додиком. Прокоментарисаћемо вечерас коју.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2016, 19:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Dodje Vukota u palatu i odrzi jedan kardio trening za vozda . . . .

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]