banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 05:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Maj 2018, 08:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Ja ljudima na trgu zamjeram samo što to nisu proširili na pravda za sve, pa da vas/nas sve prozovu da im se pridružimo tamo. Niko ne spominje Atifa, niko ne spominje 8 momaka iz Aprila '92 u SA parku, i govno koje je potpisalo i udarilo pečat da su oni eto pušteni, za Korićandke stijene, za Mikija (jel bi Ferhatovića?) u po Centra BL kojeg je eto pogodio metak...
Tendera namještenih, društva poharanog, SDSa i afera Golf, gorivo itd..SNSDa i autoputeva, PDPa i banaka za 1 KM.... DNSa i SPRSa i biznis kluba...
Mislim da nas zbog tog svega treba biti sramota.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 08:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Danjamin je napisao:
....sto ni sami patolozi ne mogu reci sa sigurnoscu) bio poprilicno brutalno pretucen.

U ovakvoj sintaksi, semanticki je neispravno u isti niz napisati poprilicno i brutalno. Bio je poprilicno pretucen ili brutalno pretucen a poprilicno brutalno nije klasicni pleonazam, no iz njega vidim potencijal za skupstinsku klupu. U oba tabora trenutno sjedi pet ljudi koji nemaju seljacki akcent i rogobatne jezicke konstrukcije, pa ako si iz Bn (btw, sve goli seljak - u smislu kulture) predlazem uclanjenje u neku od partija, jer s ponosom pises da si stranacki neopredjeljena.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 08:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Sve je to normalno, mediji i medijatori i jesu tu kako bi kanalisali misljenje mase. Nije to nista novo, a rulja ostaje rulja. Nase drustvo je nezrelo i drustvo velikih ekstrema u bilo kojem pogledu, pa pogledajte samo istoriju ovih prostora i vidjecete kakvi su kreteni u pitanju. Kontradikcije su i kod murije, a kod Davora takodje, covjek mjenja pricu non stop.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 09:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Mi smo, na svom forumu, botovi, a ovi padobranci su oaza slobodne misli.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 09:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ja, koji jedam spavam, dišem Star Wars, sam rekao da je The Last Jedi sranje, ako to nije dokaz da ovde ljudi nisu ograničeni jednostranim mišljenjem, ja ne znam šta je.
usput the last Jedi je smeće i svako ko misli suprotno, treba ga biti sramota...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 09:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Божме опрости ова ће тема једног дана бити најкултнија на форуму.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 09:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
jedna nevezana vijest

Citiraj:
Policijskoj upravi Banjaluka juče je prijavljen nestanak 13-godišnje djevojčice koja je poslije nekoliko sati potrage pronađena živa i zdrava u zaseoku Ćatići u Omarskoj kod Prijedora.

Kako saznaje SrpskaCafe, djevojčica je nestala u banjalučkom naselju Borik i njena porodica je odmah alarmirala policiju. Dok su istražioci prikupljali sve podatke o nestanku, 13-godišnjakinja je mobilnim telefonom kontaktirala članove porodice tvrdeći da je oteta.

– Dijete je histerisalo govoreći da je oteta i da ne zna gdje se nalazi – tvrdi izvor blizak istrazi.

Odmah su na noge podignute sve raspoložive snage policije koje su krenule u potragu za djevojčicom. Na osnovu signala s mobilnog telefona, kojim je pozvala porodicu, i pomoću baznih stanica utvrđeno je da se djevojčica kreće prema Prijedoru. Nedugo zatim, policija je uspjela da je locira i pronađe u zaseoku Ćatići.

Djevojčica na sebi nije imala nikakve povrede, ali je i dalje tvrdila da je bila žrtva otmice. Stručna lica s njom su obavila razgovor i pokušala da utvrde kako je došlo do otmice i ko stoji iza nje, ali su mnogi detalji nejasni pa se priča 13-godišnjakinje detaljno provjerava i ispituje.

– U toku je provjera svih navoda iz prijave. Za sada još ne možemo reći da li se tu zaista radilo o otmici ili nečemu drugom. Više detalja biće poznato po okončanju istrage – navodi dobro upućeni izvor SrpskaCafea.

cisto me zanima komentar ovih dezurnih pljuvaca (citaj Sakal, Dzontra, ostali botovi), kako ce ovo okarakterisati
da li ce osporavati i ismijavati kao i sve, ili ce reci kako policija eto odlicno radi svoj posao

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 09:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ne kontam šta ja imam komentaristi, nestala, našlki su je, tvrdi da je oteta, sad se radi istraga da se utvrdi...Ovde nema nikakve nepoznanice...
Mislim da je Gio kivan na nas što ne tražimo pravdu....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 09:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
@Coventry City

Ako sam ja bot a registrovan 2002 godine na ovaj forum, a ti neki dan i nisi, onda imamo razlicitu definiciju bota.

Послато са LG-D605 уз помоћ Тапатока

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 09:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
Sad i svaka baba misli da zna šta znači BOT.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 09:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Samo da kažem da sam uvijek sumnjao da je zoka bot.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 09:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ne trazim ja nista, to si ti mene pomjesao sa nekim, ja sam izvan svega ovoga.
nego je sa moralne strane smijesno kako to da inace sve zivo ismijavate i dovodite u pitanje, a kad se ovako nesto objavi onda evo vjerujete na keca i nema nikakve nepoznanice.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 09:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Ja nisam primjetio da su oni dovodili u pitanje rad policije, već samo naklapanje dokonog naroda i onog retarda Vaskovića.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 09:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Mi smo, na svom forumu, botovi, a ovi padobranci su oaza slobodne misli.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Baš, ybt, ne mozes vjerovati, Tns, Rocker i ja pisemo postove skoro 35 godina, i onda neko registrovan 01.05.2018 dodje i pametuje. Pa mi smo ovakvih politickih tema "prebacili" vec hiljadu puta preko tastature

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 09:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2017, 23:20
Da, dosljedni su, ne vidim problem. Ja, npr. sam išla na onaj veliki skup 21. aprila, ali i dalje mislim da su nerealnije konstrukcije koje sklapaju ljudi iz grupe i Vaskovic od konstrukcije koju je dala policija.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 09:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Philby je napisao:
Ja nisam primjetio da su oni dovodili u pitanje rad policije, već samo naklapanje dokonog naroda i onog retarda Vaskovića.

pa to, znaci da je vaskovic ovo objavio bilo bi ahahaha cuj oteta pa je nasli za par sati dijete se malo zaigralo, a ovako posto je srpskacaffe onda nista...
ne znam... mediji su cudo

Poslednji put menjao giometar dana 20 Maj 2018, 09:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 09:50 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
giometar je napisao:
Philby je napisao:

pa to, znaci da je vaskovic ovo objavio bilo bi ahahaha cuj oteta pa je nasli za par sati dijete se malo zaigralo, a ovako posto je srpskacaffe onda nista...
ne znam...

Vaskovic bi tu dodao stosta otmica susret trece vrste nlo vanzemaljci itd i zato bi bilo a haaaa

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 09:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
http://mondo.ba/a806294/Info/Hronika/Ba ... NkldOL7aX6

A sad mozes prestati sa besmislenim poredjenjem.
Vaskovic je idiot i svako ko slijepo vjeruje njegovom pisanju o ovom slucaju je jos veci idiot.

Poslednji put menjao Simpatizer dana 20 Maj 2018, 09:54, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 09:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

giometar je napisao:
jedna nevezana vijest

Citiraj:
Policijskoj upravi Banjaluka juče je prijavljen nestanak 13-godišnje djevojčice koja je poslije nekoliko sati potrage pronađena živa i zdrava u zaseoku Ćatići u Omarskoj kod Prijedora.

Kako saznaje SrpskaCafe, djevojčica je nestala u banjalučkom naselju Borik i njena porodica je odmah alarmirala policiju. Dok su istražioci prikupljali sve podatke o nestanku, 13-godišnjakinja je mobilnim telefonom kontaktirala članove porodice tvrdeći da je oteta.

– Dijete je histerisalo govoreći da je oteta i da ne zna gdje se nalazi – tvrdi izvor blizak istrazi.

Odmah su na noge podignute sve raspoložive snage policije koje su krenule u potragu za djevojčicom. Na osnovu signala s mobilnog telefona, kojim je pozvala porodicu, i pomoću baznih stanica utvrđeno je da se djevojčica kreće prema Prijedoru. Nedugo zatim, policija je uspjela da je locira i pronađe u zaseoku Ćatići.

Djevojčica na sebi nije imala nikakve povrede, ali je i dalje tvrdila da je bila žrtva otmice. Stručna lica s njom su obavila razgovor i pokušala da utvrde kako je došlo do otmice i ko stoji iza nje, ali su mnogi detalji nejasni pa se priča 13-godišnjakinje detaljno provjerava i ispituje.

– U toku je provjera svih navoda iz prijave. Za sada još ne možemo reći da li se tu zaista radilo o otmici ili nečemu drugom. Više detalja biće poznato po okončanju istrage – navodi dobro upućeni izvor SrpskaCafea.

cisto me zanima komentar ovih dezurnih pljuvaca (citaj Sakal, Dzontra, ostali botovi), kako ce ovo okarakterisati
da li ce osporavati i ismijavati kao i sve, ili ce reci kako policija eto odlicno radi svoj posao

Stvarno ne znam kakve komentare ocekujes, ali realno, u doba upoznavanja preko interneta i FB, gubljenja nevinosti s nepoznatima, pedofilima i bolesnicima svih fela, ne drzati pod nadzorom.dijete u pubertetu je veliki problem. Nije prvi put, zapravo se desava svakodnevno, da djeca otputuju do "ljubavi svog zivota" cak u drugi grad (bilo je slucajeva i u drugu drzavu), pa da se onda ukljucuje i policija. Djeca cesto u strahu izmisljaju opravdanja, ponekad i glupa. Mada, moguce je da joj je otmičar ostavio telefon da se javi i oznaci lokaciju na FB. Moguce je da ce i biti "glavna" jedan dan na internetu, c/p inercija.
Ja znam, da je moja, da bi je oplavio da ne bi sjela na guzicu mjesec dana.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 09:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
Samo da kažem da sam uvijek sumnjao da je zoka bot.

Najbolji post na temi :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]