Citiraj:
More, ti i V@nja bi u istoj bili ideolozi, ja bih se brinuo oko tendera, koncesija i tako tih prizemnih dosadnih stvari. A Shaku cemo na bandere, to jest plakate.
Ili bi Skevu. On zna kako sa zenama, sto jest jest

Prije svega, ti si poprilicno bezobrazan zato sto malte ne direktno govoris da sam preglup da se bavim realnim svijetom i da mogu samo u nekim "vizijama" da budem
Al' ajde de .. neka ja budem glup, a ti pametan strucnjak koji sprovodi tendere
I da Loli ima vizije
Citiraj:
То што си ти написао је пут како доћи на власт у БЛ. А шта онда, мене то занима?
Питао сам неколико пута овдје људе из СДС-а шта би они радили са пензионим фондом, градњом аутопутева, рафинеријом у Броду, економијом уопште... ако би дошли на власт. Нико појма нема, само прича "ми смо поштени, нисмо ко ови".
O tome ja nisam ni pisao i to citavo vrijeme pokusavam objasniti TNSu.
Tema je bila izgubljeni izbori .. zasto su dobili mali broj glasova.
Ja sam rekao svoje sta i kako mislim da se moze uraditi po pitanju boljeg izbornog rezultata.
Ne samo SDS (u ovom slucaju SDS, posto je o njemu tema) nego jedan uopsten obrazac za koji mislim da u nasem narodu ima prolaz.
Nisam ja blesav da ne vidim bezidejnost u prici opozicije (i SDSa konkretno), to je jos jedan (vrlo vjerovatno i tezi) tas na vagi poraza na izborima, ali nismo konkrentno o tome pricali.
Ja prvi sam X puta postavio slicna pitanja .. i dobijem odgovor "bicemo bolji" i "napravicemo nova radna mjesta". Sto nema veze s mozgom.
Kada sam na prethodnim stranicama pisao da nadju nacin da pokazu da su dobri onom glasacu koji je inertan i ne glasa .. to se upravo odnosilo na sve o cemu ti sada pricas.
Jer SDS glasac ce za njega glasati i bez ideje i bez icega jer vjeruje da ce oni "biti bolji od Drage i Gavranovica" iako apsolutno nema pojma sta znaci "biti bolji od Drage i Gavranovica".
Drugi razlog zato sto nisam spominjao pricu oko ideje i plana je .. sto sam vec 50x puta na ovoj temi rekao da ukoliko SDS zeli bilo kakav rezultat mora da da konkretno rjesenje, a ne da se bavi pricom "Dodik kriv" "Mi cemo biti bolji". To je toliko jasno da je valjda vec postalo aksiom.
Kako ce da nadju rjesenje za sve navedeno o cemu si ti pricao?
Ne znam, da znam .. ja bih im ga ponudio, za pare.
Ako taj neko ili ti neki ne postoje u SDSu .. a postoje negdje.
Dovedes, platis.
Kao i svugdje i u svemu na svijetu.
Jel' to sve utopijski?
Donekle, vjerovatno.
Al' ja polurjesenja ne priznam.
Nisam nikad ni za sta.