banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 09:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Okt 2016, 08:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Super Lolly, napisala si skoro isto sto i ja, samo u formi mastarije. :lol:
V@nja ce to mozda procitati i vjerovatno samo prevrnuti ocima.
A na mene ce naljutiti, pa mozda iz te ljutnje bude nesto na kraju 8) :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2016, 08:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ban, nadamo se...

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2016, 08:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
TNS osniva svoju partiju...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2016, 08:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

More, ti i V@nja bi u istoj bili ideolozi, ja bih se brinuo oko tendera, koncesija i tako tih prizemnih dosadnih stvari. A Shaku cemo na bandere, to jest plakate.

Ili bi Skevu. On zna kako sa zenama, sto jest jest :D

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2016, 08:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Schlager je napisao:
Nadam se da ne zamjeras rat nekome ko je 1976 godiste i koji je imao 15 godina kad sam ja u Zapadnu Slavoniju otisao....

С обзиром на почетне приче Стевандића и Додика, ићи ће да га дискредитују јер је средњу школу завршио 1994. године (погледај доле под образовање: http://imovinapoliticara.cin.ba/profil.php?profil=42# )

Дакле, 1994. године је завршио средњу, имао пуних 18 година, и тад се морало ићи у ВРС, а он је спичио негдје ван РС (а био је физички способан за војску јер је одмах уписао ДИФ).

На страну то колико и како су ратовали и Миле и Стевандић... али ако су медијски могли СДС направити Бакировим поданицима, од Вукоте ће направити Вука Бранковића.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2016, 08:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Вања, паметан си ти дјечак. Све написано стоји. Иоле смишљена кампања и приступ сљедећим изборима морају донијети резултат. Јер пара је све мање, ићи ће се у реформу организације БиХ (смањење јавне потрошње, увођење реда) јер је то услов да се добију паре и скрпи буџет, а та попуштања и реформе радиће управо СНСД.

То што си ти написао је пут како доћи на власт у БЛ. А шта онда, мене то занима?

Питао сам неколико пута овдје људе из СДС-а шта би они радили са пензионим фондом, градњом аутопутева, рафинеријом у Броду, економијом уопште... ако би дошли на власт. Нико појма нема, само прича "ми смо поштени, нисмо ко ови".

Ево да дођу на власт, не у РС, него у БЛ... шта би урадили са топланом (не само дилема "мазут или дрво" већ да ли правити нове капацитете, гријати читава насеља која немају градско гријање, како обезбједити гријање за индустријске капацитете?
Шта са урбанизмом у граду (да ли би мијењали планове по потребама инвеститора или би та област коначно личила на нешто)? Бања Лука чувена по зеленилу, а читава насеља су направљена у Бањалуци а инвеститор дрво није засадио у тим насељима.
Мостови преко Врбаса... требају ли нам и гдје?
Развој реалног сектора (две су зоне, бивши Инцел и бивша фабрика ХВТ у Рамићима, да ли још негдје, кога и како пустити да ради ту)?

Или би опет одговор био "ми смо поштени, не би ми ко Драго и Гаврановић", а нико не зна како?

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2016, 08:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
More, ti i V@nja bi u istoj bili ideolozi, ja bih se brinuo oko tendera, koncesija i tako tih prizemnih dosadnih stvari. A Shaku cemo na bandere, to jest plakate.

Ili bi Skevu. On zna kako sa zenama, sto jest jest :D

Prije svega, ti si poprilicno bezobrazan zato sto malte ne direktno govoris da sam preglup da se bavim realnim svijetom i da mogu samo u nekim "vizijama" da budem
Al' ajde de .. neka ja budem glup, a ti pametan strucnjak koji sprovodi tendere
I da Loli ima vizije

Citiraj:
То што си ти написао је пут како доћи на власт у БЛ. А шта онда, мене то занима?

Питао сам неколико пута овдје људе из СДС-а шта би они радили са пензионим фондом, градњом аутопутева, рафинеријом у Броду, економијом уопште... ако би дошли на власт. Нико појма нема, само прича "ми смо поштени, нисмо ко ови".

O tome ja nisam ni pisao i to citavo vrijeme pokusavam objasniti TNSu.
Tema je bila izgubljeni izbori .. zasto su dobili mali broj glasova.
Ja sam rekao svoje sta i kako mislim da se moze uraditi po pitanju boljeg izbornog rezultata.
Ne samo SDS (u ovom slucaju SDS, posto je o njemu tema) nego jedan uopsten obrazac za koji mislim da u nasem narodu ima prolaz.

Nisam ja blesav da ne vidim bezidejnost u prici opozicije (i SDSa konkretno), to je jos jedan (vrlo vjerovatno i tezi) tas na vagi poraza na izborima, ali nismo konkrentno o tome pricali.
Ja prvi sam X puta postavio slicna pitanja .. i dobijem odgovor "bicemo bolji" i "napravicemo nova radna mjesta". Sto nema veze s mozgom.
Kada sam na prethodnim stranicama pisao da nadju nacin da pokazu da su dobri onom glasacu koji je inertan i ne glasa .. to se upravo odnosilo na sve o cemu ti sada pricas.
Jer SDS glasac ce za njega glasati i bez ideje i bez icega jer vjeruje da ce oni "biti bolji od Drage i Gavranovica" iako apsolutno nema pojma sta znaci "biti bolji od Drage i Gavranovica".
Drugi razlog zato sto nisam spominjao pricu oko ideje i plana je .. sto sam vec 50x puta na ovoj temi rekao da ukoliko SDS zeli bilo kakav rezultat mora da da konkretno rjesenje, a ne da se bavi pricom "Dodik kriv" "Mi cemo biti bolji". To je toliko jasno da je valjda vec postalo aksiom.

Kako ce da nadju rjesenje za sve navedeno o cemu si ti pricao?
Ne znam, da znam .. ja bih im ga ponudio, za pare.
Ako taj neko ili ti neki ne postoje u SDSu .. a postoje negdje.
Dovedes, platis.
Kao i svugdje i u svemu na svijetu.

Jel' to sve utopijski?
Donekle, vjerovatno.
Al' ja polurjesenja ne priznam.
Nisam nikad ni za sta.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2016, 09:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Aman covjece, mi se ocigledno ne razumijemo iako pisemo o istim stvarima.
A to da te smatram glupim, ne znam na koji nacin si dosao do tog pravo glupog zakljucka... Ne znam sta bih ti rekao. Pogledaj kako pisem sa onim iz Travnika, pa uporedi.

Doduse, za Lolly sam rekao da pise mastarije, a mislim da to nije isto sto i vizija.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2016, 09:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

OK

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2016, 09:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Vanja nisi ti glup, ti si picka jer ne smes banovati ove sto te nerviraju :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2016, 09:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jasno bi je da ti u tom slucaju prvi ne bi slova vise napisao na forumu?

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2016, 09:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
To ne umanjuje istinitost prethodnog posta :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2016, 09:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Aj pusti Hertza, on se ionako povremeno samobanuje :D

Vidi, ozbiljno. SDS jednostavno nema ideoloski fundament oko kojeg ce okupiti clanstvo. Prvo to treba usaglasiti, pa tek onda moze fizicki rad o kome ti pises.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2016, 09:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Posteno
Ja mislim da se moze nesto napraviti
Uz kapitalne promjene

Hertza sam banovao
Cisto da vidi da nije u pravu

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2016, 09:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Šule,nemaš na ovom forumu nikoga iz Srpske Demokratske Stranke ko bi imao kapacitet i znanje da ti da odgovor na ta tvoja konkretna pitanja....I to malo što nas ima ovdje na forumu,čini mi se da smo vrlo nisko u toj stranačkoj hijerarhiji.

Uglavnom,rekao si da poznaješ Blanušu,čini mi se....Upravo je on taj koji je na tribini u Dvorani Obilićevo,na otvaranju kampanje pričao sat vremena o svakoj od ovih stvari koju si pomenuo,i to baš detaljno šta se planira po kom pitanju.....Pošto je opširna problematika,ne bih da prepričavam i improvizujem,ali eto,pošalji mu mejl,ili ga pitaj za svaku od tih stavki posebno....

Ja sam samo prilično dobro zapamtio dio njegovog izlaganja koji me najviše zanimao, kako mislimo unaprijediti banjalučki sport :D

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2016, 09:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Mislite na Branka Blanušu, profesora na ETF-u? Zašto njega ne gurnete naprijed?

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2016, 10:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Da,na njega....Pa bio je Ognjenov kandidat za Predsjednika Gradskog Odbora...nije baš da nije bilo pokušaja da se "isturi"....

Nije prošao,jer su ljudi okupljeni uglavnomoko Davora Šešića ,ostavili Skupštinu bez kvoruma,izašavši.....

Pravo da ti kažem,mene je ta nominacija iznenadila,jer sam prvi put tad čuo za njega....mislim da je došao prije 3-4 godine u SDS,iz neke druge stranke....zato,možda i nema neke logike da odmah baš postane Predsjednik GO....Biće vremena...nek samo nastavi raditi...

Poslednji put menjao Schlager dana 18 Okt 2016, 10:05, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2016, 10:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Зар Бранко није одустао од озбиљнијег ангажмана у СДС-у? Чак стављен био на кандидатску листу за ове изборе па сам тражио да га скину?

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2016, 10:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Треба похвалити Вању за постове, добро је он то срочио, рекао шта је имао.
А и тета™ Лоли. 8)

И да, квалитетна дискусија, напокон, рекло би се.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2016, 10:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Šule,to je bilo prvi dan kampanje,znači 2 septembra negdje....tad su i kandidati predstavljani,a Branko Blanuša pričao duže nego Bosić,Čavić,Vulin i svi ostali zajedno :D ...baš detaljno o svemu.....tako da mislim da nije tačno da je digao ruke....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]