banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 10:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Okt 2016, 21:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
BeckaSkola je napisao:
A primjetim da niko od SNSDovaca Slageru ne moze dici zivac ko Majkicka, samo ne mogu prokontati zasto. :D

zato sto sam kao srednjoskolac isao na praksu u Cajavec gdje je ona bila pomocnik magacionera :lol: :lol:

Vanja,kako se u tu tvoju teoriju uklapa sto je Profa imao 2000 glasova a Ljubo 1000 i nesto...?.

Mada,pretpostavljam da imamo isti odgovor,da prvo mjesto na listi mnogo utice na nedovoljno edukovane birace...Inace,Ljubo super momak...Otac mu je poginuo u VRS,ako se dobro sjecam.,.....on je jedna od perjanica i buducnost banjaluckog SDS

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 21:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Po meni .. profa je imao vise glasova zato sto je bio #1 na listi
Ti ljudi, po "defaultu" imaju vise glasova nego bilo ko drugi (najcesce zato sto su prepoznatljive politicke licnosti u pitanju .. a, zasigurno, i velikim dijelom zato sto su zahvaljujuci broju 1 medijski najeksponiraniji .. i jebiga, prvi su na listi, jednostavno)

Ljubu sam uzeo kao primjer zato sto, uz Profu i Petkovica, jedino za njega znam sa liste kako izgleda (a i igrom slucaja dobio je veliki broj glasova pa je usao u skupstinu) .. pa znam da je decko frajer
Ja sam u poslednje vrijeme poprilicno aktivan na tviteru gdje je veliki broj i jednih i drugih pristalica .. masa djevojaka je rekla da bi glasala za Ljubu bas zbog toga sto je frajer

Ovo sto sam pisao .. pisao sam samo primjera radi da osoba koja nosi listu treba da bude "pun paket" na cijim se krilima moze graditi marketinska kampanja .. ne zato sto mislim da je Ljubo ovo ili ono .. a profa ovo ili ono

Dakle .. kad pravis kampanju ovog tipa (posteri, klipovi, soc. mreze, gostovanja .. itd) .. u toj kampanji mozes da prikazes stvari koje su vidljive na prvu ili u sat vremena prezentovanja
Ne mozes da vidis ono nesto "unutra" sto ti tvrdis da Profa ima
Jebiga .. ali je tako

Ona Marija Serifovic sigurno pjeva 500x bolje nego Ceca
Mozda je i bolji covjek
Nije bila osudjeni kriminalac
Al' Ceca dodje sa sisurinama, polugola i 3x zaredom napuni Marakanu
Marija Serifovic do pola ne moze da napuni dvoranu Obilicevo

Nije ni politika mnogo razlicita
Nije Vucic u SNS one drolje iz Modelsica gurao zato sto su politicki geniji .. nego zato sto ce one da donesu glasove poludebila koji se loze na to (jer ih za politikom zaboli dupe)
Nije ni putin gurao one atleticarke .. gimnasticarke .. kogagod u Dumu zato sto su geniji .. nego zato sto ih narod voli

Mar-ke-ting i nista vise
Donosi, danas, puno vise glasova nego zdrava politicka platforma
Nazalost .. ali je tako

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 21:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Majkicka dize zivac apsolutno svima
Mene je njen sin, kojeg je majkica ugurala u poresku, blokirao na tviteru zato sto sam je prozivao
Nabijem ga
:lol: :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 21:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Ја бих одмах почео правити кандидата за градоначелника 2020. Одабереш човјека коме се нема ништа приговорити и наредне четири године он се бави само градским дешавањима. Коментарише све једну ситуацију у граду, даје изјаве за медије, појављује се гдје треба, натјераш новинаре да га виде као алтернативу Радојичићу...
Освојити неки респектабилан број гласова без кандидата за градоначелника је доста тешко.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 21:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To sto je neko glup (za politiku i uopste) se da rijesiti
Dodjelis mu nekoga pametnog .. on mu pise sta da govori, kad gdje i kako da dize ruku i boli te dupe
Tu glupsot mozes ispraviti

Manjak glasova/mjesta u skupstini .. ne

Eno, pade mi na pamet onaj Ninic
Jebo mater .. sjedio u skupstini BL 3 mandata (cini mi se 3, mada je moguce i samo 2)
Za sve te mandate nije decko jedne jedine rijeci progovorio .. ja na ulici kad sam ga slusao da prica .. glup k'o crna noc
Al' lozili se oni bilmezi koji se vole batinati .. Drazenko im bio idol .. dosli i dali glas SNSDu zbog njega

Mozda ja imam pogresnu percepciju, mozda je ovo moje totalno pogresno shvatanje
Al' ako 3 izbora zaredom gubis koristeci isti pristup .. pa probaj jednom drugaciji (ovaj npr) .. pa ako se nasankas .. jebiga, nasankao si se .. al' svakako nisi nista ni ocekivao, jer ni do sada nisi nista napravio
Barem znas da si pokusao

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

То је то.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 21:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

drago mi je sto imate veci entuzijazam od mene,ja sam skoro siguran da sds-ovog gradonacelnika banjaluke necu dozivjet :lol: :lol:

vjerujem da hocu Predsjednika RS,Premijera.....al brate....primjer...idem na vikendicu svaki petak,selo Piskavica,zaselak Radosavska......upitam prosli vikend kako su moji zemljaci glasali....kazu DNS 115 glasova...SNSD 16....SDS -nebitno :lol: :lol: :lol: ......pitam u cemu je fazon,kazu dosao Budo i obecao vodovod!!

Odem prekjuce,sve prokopano,sahtovi izbetonirani....na svoj plac nisam htio uci autom,bojeci se da onu cijev od 10cm za vodu na polomim,ostavio auto preko....i kako onda???? 8)

ako dodje covjek u cijim je rukama kasica,prasica...pa obeca asfalt,pa rasvjetu,pa ispuni sve to...pa jos to garnira pjesnickom slobodom "sds sve gurao na Pale"...........evo sad ce i vodovod napraviti.....kako da pobjedi profa,ljubo ili davor cak :lol: :lol: :lol:

Poslednji put menjao Schlager dana 17 Okt 2016, 21:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 21:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I jos jednu stvar

Odskolujte .. majku mu jebem .. svoj mladi kadar u SDSu Banjaluka
Al' odradite to kako treba
Napravite selekciju da to bude kvalitetan covjek (ljudi) i njedrite ga da na kraju preuzme sve
Nemojte biti kao one stare prdonje profesori koji mladjem kolegi ne daju katedru i predmet sve do dana dok s obe noge ne udju u grob

Primjera radi .. sto se Ljube tice .. ja kad sam se motao po stranci (a to je bilo prije potopa), Ljubo je bio "perjanica i buducnost banjaluckog SDS"
Pa majku mu .. daj vec jednom da postane sadasnjost (ne Ljubo .. Janko, Ranko, Marko .. kogod)

Banjalucki SDS u zadnjih 10 godina nije iznjedrio nijedan prepoznatljiv kadar
Nijedan
Od 2012 na ovamo .. najprepoznatljiviji (mladi) kadar (mimo ovih preletaca i onih koji su zakovali GO u crnu zemlju) je Davor
A on, ma koliko moj dobar drug bio, nije ni 50% snazan kandidata kojeg bi SDS trebao da ima

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

И кад Вања каже одшколујте, сигуран сам да не мисли на Савановићеву академију.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 21:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Odem prekjuce,sve prokopano,sahtovi izbetonirani....na svoj plac nisam htio uci autom,bojeci se da onu cijev od 10cm za vodu na polomim,ostavio auto preko....i kako onda???? 8)

ako dodje covjek u cijim je rukama kasica,prasica...pa obeca asfalt,pa rasvjet,pa ispuni sve to...evo sad ce i vodovod.....kako da pobjedi profa,ljubo ili davor cak :lol: :lol: :lol:

Rekao sam ti
Napravis bolji marketing od tog koji radi taj neko drugi

Mora postojati nacin
To sto ga ti i ja ne znamo .. ne znaci da ne postoji

Onaj telesop te jebe nocu i danju dok ne kupis onaj supersecko
I ti kupis supersecko iz nekog razloga .. iako znas da takav isti, na stocnoj pijaci, kupis za 20x manje para
Tako i ti .. jebes ga u politici dok on tebi ne dadne taj svoj glas .. iako ga nije planirao dati nikome

Citiraj:
И кад Вања каже одшколујте, сигуран сам да не мисли на Савановићеву академију.

Cak ni ne znam sta je to :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Schlager je napisao:
Ne znam za ostatak SDS,ali mogu ti iznijeti svoje licno misljenje.......nakon ovolike ljubavi prema njemu,ja licno sam promjenio stav,drasticno......Do izbora sam mislio da mu je mjesto iza resetaka,a sad niposto ne bih volio da se to desi!!!.....neko koga narod toliko voli,da ga sutra uhapse,usao bi u gusle!!!!

A mi bi bili obiljezeni kao izdajnici za vijeke vjekova.....jos dosli na ispraznjene fondove.......to bi bio kraj SDS.....ovako nije....nema predaje.......nasa sansa je jedino da mu narod kaze DOSTA...nikako SIPA ili OHR...nadam se da si zadovoljan odgovorom :D

Pa ja sam svakako zadovoljan, SDS izgubio . . . :lol: :lol: :lol:
Salu na stranu, vanja ti je detaljno obrazlozio ovo u vezi Dodika i negativne kampanje.
A ja pisem jer imam tu manu da svima okolo dijelim savjete i pravim se pametan, pa sam pre neko vece razmisljajuci kako SDS-u posoliti pamet zakljucio da su najvise pogrijesili sto su narodu govorili kako je Dodik lopov, umjesto da narodu govore kako su oni posteni (i sposobni).

Na lokalu se mora imati ljude koji ne izgledaju kao neki lik kojeg bi Bora Stjepanovic glumio u nekom filmu.
Politika je proizvod koji se mora reklamirati, a reklama ne trpi nefotogenicne face i ljude koji zvuce ko cobani.

Znas koji je najveci problem u US za demokrate sada ? To sto su toliko pretjerali kupujuci sve medije i ankete pa se stekao utisak da Trump nema ni 10% sanse za pobjedu. Sad su zakljucili da to nije dobro, jer ce tako izvjestan rezultat ostaviti mnoge (njihove) glasace kod kuce, koji ce racunajuci na prognoze jednostavno zaljuciti da nema potrebe da izlaze jer je Trump svejedno izgubio.
Cak se i Obama pre neki dan guzio da kaze crncima da obavezno izadju, jer "od njih zavisi".

Izbori i kampanja su veoma ozbiljna rabota, a sad iz ove perspektive se moze reci da je SDS toj raboti pristupio amaterski.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 21:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Schlager je napisao:
drago mi je sto imate veci entuzijazam od mene,ja sam skoro siguran da sds-ovog gradonacelnika banjaluke necu dozivjet :lol: :lol:

vjerujem da hocu Predsjednika RS,Premijera.....al brate....primjer...idem na vikendicu svaki petak,selo Piskavica,zaselak Radosavska......upitam prosli vikend kako su moji zemljaci glasali....kazu DNS 115 glasova...SNSD 16....SDS -nebitno :lol: :lol: :lol: ......pitam u cemu je fazon,kazu dosao Budo i obecao vodovod!!

ako dodje covjek u cijim je rukama kasica,prasica...pa obeca asfalt,pa rasvjetu,pa ispuni sve to...pa jos to garnira pjesnickom slobodom "sds sve gurao na Pale"...........evo sad ce i vodovod napraviti.....kako da pobjedi profa,ljubo ili davor cak :lol: :lol: :lol:

Ubicu ga...a meni nije htio obecati kilometar asfalta

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 21:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ovaj Vanja je pametan momak, razuman na trenutke kad to hoce. Glasao bih za njega da je na nekoj listi.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 21:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

:D
_Krol_ je napisao:
Schlager je napisao:

Ubicu ga...a meni nije htio obecati kilometar asfalta

gore kod mene sve sto obeca i ispuni,gore je i SNSD luzerska partija,na nivou statisticke greske :D

a za nas je dovoljno reci da sam trazio po selu prije par izbora da vidim koji je taj sto je jedini glasao za nas,da ga izljubim :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 22:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Ovaj Vanja je pametan momak, razuman na trenutke kad to hoce. Glasao bih za njega da je na nekoj listi.

Jebe se meni
Ja sam recept za uspjeh nasao
Dogovorio sam sa VV da mi bude u kampanji kad (i ako) se odlucim kandidovati

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Da...prati ga glas da sto obeca ispini al ne obeca lako....zato je meni rekao ko te jebe i tebe i tvoj put

Zato dobija glasove

Dugo je u vlasti u gradu pa je mogao izgraditi imidz....sds je to u proslosti propustio....doduse nije ni imao para ko ovi sad a i rat je bio....sad se tesko ponovo ustoliciti

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:

Jebe se meni
Dogovorio sam sa VV

Хаику.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 22:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
shakal je napisao:

U ovoj svoj njegovoj prici nedostaje pojedinac ili grupa ljudi koji su okupljeni oko neke originalne ideje/vizije. A SDS-u vizija nije Milorad Dodik. On je vizija SNSD-u.

Sva V@njina prica se svodi da neko (ko bre?) treba nesto preduzeti. Ko bre? :D

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 22:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
V@nja je napisao:
shakal je napisao:

Jebe se meni
Ja sam recept za uspjeh nasao
Dogovorio sam sa VV da mi bude u kampanji kad (i ako) se odlucim kandidovati

Joj, nemoj ko striko, nesh daleko :D

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 22:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Sva V@njina prica se svodi da neko (ko bre?) treba nesto preduzeti. Ko bre?

Kako ja to da znam?
Nisam ja u unutrasnjim krugovima SDSa pa da bih tako nesto mogao da znam.
Ja govorim sta treba da se uradi, na SDSu je da pronadju onoga ko ce to da uradi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]