banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 00:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Maj 2018, 14:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
O utapanju u plitkoj vodi:
Slika

Coventry je u pravu u vezi povreda koje je David zadobio neposredno prije smrti, to je nedovoljno razjašnjeno.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 15:25 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Maj 2018, 13:51
Ajde, BOTOVI, ne spinujte.

Jos ovaj lik kaze da bi se udavio i u onoj barici!? :D

Koga boli racku za laptopom!? Rijec je Davidu. Sanse da se on udavio u 'onome' su na nivou sprdnje, s obzirom na to da je sansa minimalna (tehnicki, covjek se moze udaviti i u sopstvenoj kadi pod odredjenim okolnostima). Potpuno je relevantno pitanje kako je momak bio pribran da tako maestralno obije i opljacka kucu, a onda, tek tako, poptuno skrene s puta? Ili ce se BOTOVI drzati teorije o 'lasti'? Gdje su dokazi proklizavanja i upadanja? Tragovi? Zasto bi uopste u gluvo doba noci prilazio "abnormalno nabujaloj" rijeci (iako nema dokaza da Crkvena bila u takvom stanju u tom trenutku, narocito ne u dijelu gdje je David navodno upao)? I opet, kriminalci i MUP su izasli sa nevjerovatno preciznim vremenom smrti, pa se postavlja pitanje sta je s onom ekstremnom malim vremenskim razmakom izmedju perioda kada, sto se moze vidjeti i na snimcima, nije bilo povreda i posljedica nastalih udarcima tupim predmetom i smrti? Momak je bio u sasvim normalnom stanju. Ko ga je pretukao? Zasto MUP nije izasao sa imenima? Sami su rekli da imaju uvid u kompletno Davidovo kretanje te noci, osim tih poslednjih metara kada je upao i utopio se. Gdje je u toj prici period kada su nastale ozbiljne povrede na glavi koje su nanesene tupim predmetima? Samo ta cinjenica je dovoljna da se ozbiljno posumnja u to da se odredjena imena kriju i da se zlocin pokusava zataskati.

A ovaj apsurd gdje BOTOVI traze da ljudi nesto dokazuju, jer su MUP, kriminalac Lukac, Glavonja, Karan i ostali uhvaceni u lazi i sa brojnim nepravilnostima u istrazi koju vode, nije vrijedno ozbiljnog komentara. Klasican rezimski spin, jer su institucije maksimalno isprivatizovane. A i retorika je na nivou. Klasicno srbovanje. Da se pokaze ko su Srbi, a ko Srbende, jer nam ustase i zapadne sile rade o glavi, a preko teroriste Davora ruse Dodika, RS i njene institucije. Mislim, sami su zasrali i sada pokusavaju sve zataskati ovim izokretanjem cijele price, sve sa ciljem da sacuvaju svoje pozicije, jer osjecaj odgovornosti vec odavno ne postoji u ovom nasem okruzenju.

Jednostavno, da ne bude zabune, niko ovdje ne eliminise mogucnost da se David, nekim cudom, pod nekim posebnim i nesrecnim okolnostima, nasao u situaciji da na takav nacin nastrada, tj. utapanjem u Crkvenoj. Ali tome, prema prvobitnoj verziji, pretodile su brojne nelogicnosti i supljine u prici, tako da je sama ta prica o utapanju jos nevjerovatnija. A po svim reakcijama koje su uslijedile, sanse da ovi nesto prikrivaju su mnogo vece od teorije o utapanju.

Poslednji put menjao Coventry City dana 19 Maj 2018, 15:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 15:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:

alo,momcino!

nazivas botovima ljude koji su godinama ovdje,a ti dosao prije 9 dana :roll: ...

zadnja cetvorica sto su diskutovali prije tebe,imaju 31 godinu ovog foruma ukupno (ako sam dobro sabrao)!

smanji dozivljaj malo

Poslednji put menjao Schlager dana 19 Maj 2018, 15:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 15:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Coventry City je napisao:

Koga boli racku za laptopom!? Rijec je Davidu. Sanse da se on udavio u 'onome' su na nivou sprdnje, s obzirom na to da je sansa minimalna (tehnicki, covjek se moze udaviti i u sopstvenoj kadi pod odredjenim okolnostima). Potpuno je relevantno pitanje kako je momak bio pribran da tako maestralno obije i opljacka kucu, a onda, tek tako, poptuno skrene s puta? Ili ce se BOTOVI drzati teorije o 'lasti'? Gdje su dokazi proklizavanja i upadanja? Tragovi? Zasto bi uopste u gluvo doba noci prilazio "abnormalno nabujaloj" rijeci (iako nema dokaza da Crkvena bila u takvom stanju u tom trenutku, narocito ne u dijelu gdje je David navodno upao)? I opet, kriminalci i MUP su izasli sa nevjerovatno preciznim vremenom smrti, pa se postavlja pitanje sta je s onom ekstremnom malim vremenskim razmakom izmedju perioda kada, sto se moze vidjeti i na snimcima, nije bilo povreda i posljedica nastalih udarcima tupim predmetom i smrti? Momak je bio u sasvim normalnom stanju. Ko ga je pretukao? Zasto MUP nije izasao sa imenima? Sami su rekli da imaju uvid u kompletno Davidovo kretanje te noci, osim tih poslednjih metara kada je upao i utopio se. Gdje je u toj prici period kada su nastale ozbiljne povrede na glavi koje su nanesene tupim predmetima? Samo ta cinjenica je dovoljna da se ozbiljno posumnja u to da se odredjena imena kriju i da se zlocin pokusava zataskati.

A ovaj apsurd gdje BOTOVI traze da ljudi nesto dokazuju, jer su MUP, kriminalac Lukac, Glavonja, Karan i ostali uhvaceni u lazi i sa brojnim nepravilnostima u istrazi koju vode, nije vrijedno ozbiljnog komentara. Klasican rezimski spin, jer su institucije maksimalno isprivatizovane. A i retorika je na nivou. Klasicno srbovanje. Da se pokaze ko su Srbi, a ko Srbende, jer nam ustase i zapadne sile rade o glavi, a preko teroriste Davora ruse Dodika, RS i njene institucije. Mislim, sami su zasrali i sada pokusavaju sve zataskati ovim izokretanjem cijele price, sve sa ciljem da sacuvaju svoje pozicije, jer osjecaj odgovornosti vec odavno ne postoji u ovom nasem okruzenju.
Napušiš se botovima kurca.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 15:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35

Jednostavno, da ne bude zabune, niko ovdje ne eliminise mogucnost da se David, nekim cudom, pod nekim posebnim i nesrecnim okolnostima, nasao u situaciji da na takav nacin nastrada, tj. utapanjem u Crkvenoj. Ali tome, prema prvobitnoj verziji, pretodile su brojne nelogicnosti i supljine u prici, tako da je sama ta prica o utapanju jos nevjerovatnija. A po svim reakcijama koje su uslijedile, sanse da ovi nesto prikrivaju su mnogo vece od teorije o utapanju.

Je l imas kakvu informaciju koja su pitanja postavljali clanovi grupe Pravda za Davida na anketnom odboru gospodinu Karanu, i koji su komentari na njegovo izlaganje?

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 15:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00

Ti si degenerik druže.

Послато са LG-D605 уз помоћ Тапатока

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 15:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Davor okačio screen sa vibera, pa se vidi da je David bio online "juče" itd, već sam pisao.
I javlja se neka lujka iz "šveCke" ili sl, kaže ladno "možda ovo, možda ono, a možda je i Davidova duša nemirna pa se javlja ocu".
Pa tako, javi se ti coventry toj lujki, tu ste negdje.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 15:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Super je momak .. na pitanje sta je pogresno u izjavi dr Karana, nema odgovor.
Bitno je da svi koji apsolutno ne podrzavaju sve i svaku teoriju iz grupe budu okvalifikovani kao botovi koji podrzavaju vlast (iako, u istom momentu, niko od navedenih nikad za nikad npr nije glasao za ovu vlast).

Bukvalno zona jebenog sumraka.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 16:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
V@nja je napisao:
Super je momak .. na pitanje sta je pogresno u izjavi dr Karana, nema odgovor.
.

To valjda tako treba. Ja koga god sam pitao iz te grupe da mi da bar jedan dokz da je Davida neko ubio ili dokaz da policija zataškava dobio sam samo prezrivo-nadmoćni osmjeh, kao vidi budale, hoće dokaz.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 16:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31

Znaci, minimum 10 srdacoina!!! I ban na dan!

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vrh dna, što bi rekao R.A.M.S.C
Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 16:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
O sve ti jebem :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 16:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Maj 2018, 13:51
Schlager je napisao:
Citiraj:

alo,momcino!

nazivas botovima ljude koji su godinama ovdje,a ti dosao prije 9 dana :roll: ...

zadnja cetvorica sto su diskutovali prije tebe,imaju 31 godinu ovog foruma ukupno (ako sam dobro sabrao)!

smanji stranacki dozivljaj malo

Pa, upravo zato bi i trebalo da budu primjer u ponasanju, a ne da konstantno svode veci dio stranica ove teme na sprdnju i podje*avanje, pri cemu konstantno provlace pricu da je ovo politicka igra (a meni pripisujes stranacki dozivljaj, iako me politika ne interesuje), a ne da je rijec o slucaju gdje institucije ili nece ili ne znaju da rade posao (sto je samo po sebi dovoljan razlog da dovede do reakcije ljudi). Ako imas osobe koje i pored svih dokaza(zbog kojih je uostalom i doslo do ovoga, a ne zbog neke susretljivosti vlasti da, kao, smiri gradjane) imaju motiv da po default-u samo 'opljunu' po tome, bez da i uzmu u razmatranje, ili da tvrde da ne postoji ignorantski pristup pojedinih medija, tj. da RTRS i ostali rezimski mediji koliko god je to moguce izbjegavaju da izvjestavaju o ovoj temi, jasno je kakvi su motivi takvih osoba. Ako po default-u imaju samo takav pristup diskusiji, normalno da ces i ti imati drugaciji pristup prema njima. Jedno je razimoilazenje u stavovima, a nedostatak respekta prema sagovorniku jr nesto sasvim drugo. Uostalom, nisam koristio takav rijecnik kao npr. ova dva clana iznad.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 16:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Citas li ti postove postenog srde. U njima ti je sva istina

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 16:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

...
Momče, mi smo već davno "pretresli" sve poznate činjenice, i ova tema već nakon par stranica nije vidjela ništa novo, do tad nepoznato.

Ako imaš nešto konkretno reći, kaži odnosno piši, a ako nemaš onda u skokovima.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 16:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
zidarR je napisao:
Ti i pojedini retardi kao ti iz grupe dokazujete da je, nazalost, tacno ono o prosjecnom IQ u Bosni, jedni navodi kazu porazavajucih 84, drugi jadnih 90...

Pa je li toliko nemate moc logickog razmisljanja, da niste vidjeli crkvenu kad nabuja (a tih dana su i Vrbas i Crkvena bili ogromni), i nikad niste pokusali hodati gdje postoji matica i klizavo dno?
I ono za litre krvi, pa idioti, onda sam ja dao oko 15 litara, jesam li Slon ili Plavi kit da imam toliko za dati odjednom? Ili se mozda daje po 450 ml?

Neko odvali notornu glupost bez sekunde logickog uporista, a ostali grakcu kao vrane za njim, pjene i bjesne. Da nije toliko jadno, bilo bi smijesno, od tragedije pravite ne komediju nego cirkusku predstavu... Ne radi se to tako, to nije borba za pravdu vec izivljavanje i lijecenje problema.
Ono kad se svi iz Ex Yu s razlogom smiju Bosancima
.dokazuje se to redovito..jbg

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 16:30 
Administrator
Korisnikov avatar

Sreča pa imate vi Hercegovci, da imamo i mi kome da se smijemo.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 16:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
Jes .poznata stvar..Hercegovci poznati kao glupani ...a Bosancerosi kao Tesle
Jadna vam majka..gdje god sam bio svi su se smijali Boasncima kako su "pametni"
Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Poslednji put menjao dadotb dana 19 Maj 2018, 16:33, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 16:33 
Administrator
Korisnikov avatar

Upravo tako.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 16:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Schlager je napisao:
Citiraj:

alo,momcino!

smanji stranacki dozivljaj malo

Pa, upravo zato bi i trebalo da budu primjer u ponasanju, a ne da konstantno svode veci dio stranica ove teme na sprdnju i podje*avanje, pri cemu konstantno provlace pricu da je ovo politicka igra (a meni pripisujes stranacki dozivljaj, iako me politika ne interesuje), a ne da je rijec o slucaju gdje institucije ili nece ili ne znaju da rade posao (sto je samo po sebi dovoljan razlog da dovede do reakcije ljudi). Ako imas osobe koje i pored svih dokaza(zbog kojih je uostalom i doslo do ovoga, a ne zbog neke susretljivosti vlasti da, kao, smiri gradjane) imaju motiv da po default-u samo 'opljunu' po tome, bez da i uzmu u razmatranje, ili da tvrde da ne postoji ignorantski pristup pojedinih medija, tj. da RTRS i ostali rezimski mediji koliko god je to moguce izbjegavaju da izvjestavaju o ovoj temi, jasno je kakvi su motivi takvih osoba. Ako po default-u imaju samo takav pristup diskusiji, normalno da ces i ti imati drugaciji pristup prema njima. Jedno je razimoilazenje u stavovima, a nedostatak respekta prema sagovorniku jr nesto sasvim drugo. Uostalom, nisam koristio takav rijecnik kao npr. ova dva clana iznad.

i prije tvog posta,editovao sam to da smanjis "stranacki" dozivljaj,jer sam skontao da je taj stranacki dozivljaj vise kod mene izrazen,vjerovatno nego kod tebe,osim ako si u tom restartu....posto podrzavam proteste,ali ne ulivaju mi povjerenje ni ta vasa grupa pravda za davida,niti ovo da se momak od 21 god udavio u crkvenoj :( ...ni vasi ni njihovi "argumenti" mi nesto ne djeluju uvjerljivo....al saznace se kad,tad...cak mislim da je ovo vise revolt mase zbog nekih slicnih,nerjesenih i sakrivenih ubistava i saobracajki,nego sto narod nesto previse vjeruje vaskovicu ili toj vasoj grupi...da je ovo bila ta kap koja prelijeva casu..

uglavnom,smanji dozivljaj,kakav god da je...pogotovo ovo "BOTOVI"..razlikuj ljude koji su sto godina ovdje,od ovih sumskih voca,kosta,khal drogoa,kopernikusa,nojzija i slicnih

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]