banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 22:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Maj 2018, 09:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 14:13
http://www.rtvbn.com/3907844/davida-zel ... se-dilerom

Otkud sada ovo ?!
Čini mi se da sam priču o dilerima i dilovanju čuo od onog "blogera" ,nikada od policije.Nije mi jasno odakle se svi ovi ljudi informišu ?

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 09:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
V@nja je napisao:
Citiraj:
Karan je slucaj za posebno ispitivanje. Covjek ima nenormalne reakcije i pokrete dok prica.

Ne zajebavam se .. moze li meni neko od vas koji tvrdite da je on za ispitivanje sad stvarno objasniti u cemu je problem sa ovim poslednjim izlaganjem dr Karana?
Sta tacno? U kom on dijelu laze?
Ili je zakljucak da laze samo zato sto ima "neuroticne" pokrete?

Nisam do sada komentarisao, al evo..

Karan je za ove sto ga prozivaju institucija, u Deumicevim halama je pregledao vise leseva nego sto su ih svi skupa na forumu vidjeli na groblju, sve ekshumirane srpske borce i civile iz ustaskih akcija Maestral i Mrkonjic Grad..i od pocetka rata. Pregledao je likvidirane, masakrirane, bez ekstremiteta, mucene, vezane žicom, raspadnute... i hajka na njega je tipican primjer srpske "pameti"

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 09:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Manitu, upravo ono što sam pisao na samom početku ove i sličnih tema...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 09:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
"Nemoralna ponuda" je objavljena i na Avazu, vjerujem da će Blic pratiti brzo, ako već nije.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 09:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Šumsko voće je napisao:
http://www.rtvbn.com/3907844/davida-zele-da-proglase-dilerom

Otkud sada ovo ?!
Čini mi se da sam priču o dilerima i dilovanju čuo od onog "blogera" ,nikada od policije.Nije mi jasno odakle se svi ovi ljudi informišu ?

Otkud ti ideja da se uopšte informišu

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 11:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Šumsko voće je napisao:

Otkud sada ovo ?!

Otkud ti ideja da se uopšte informišu

Pa mislio sam da ipak malo razmisle prije što bilo šta iznesu u javnost :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 11:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
...momka koji je bio primjer u Banjaluci ....

Ne znam kakav primjer i čega je bio, nikad nisam čuo za njega u bilo kom kontekstu, a obično zapazim kad neko uspije, da li u sportu, šahu ili u školi/faksu.
Šukalo je takva gnjida, mogao bi biti primjer i etalon za sve buduće gnjide.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 11:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:42
Šumsko voće je napisao:

Otkud sada ovo ?!

Ja sam to čuo od nekih njegovih vršnjaka koji kažu da su ga poznavali.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 12:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Rocker je napisao:
Citiraj:

Ne znam kakav primjer i čega je bio, nikad nisam čuo za njega u bilo kom kontekstu, a obično zapazim kad neko uspije, da li u sportu, šahu ili u školi/faksu.

Sukalo je isti tip i "kvaliteta" čovjeka kao sto je i Stevandic, samo su u suprotnim taborima.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 12:52 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Sass Drake je napisao:
Šumsko voće je napisao:

Otkud sada ovo ?!

Ja sam to čuo od nekih njegovih vršnjaka koji kažu da su ga poznavali.

Ne znam stvarno.
Nikada nisam čuo za tog momka prije ove nesreće.
Sve u svemu ,nakon svega što sam mogao da vidim i čujem u protekla 2 mjeseca ,teško je baš reći da se radi o nekom anđelu kako ga oni žele predstaviti.
Možda bi se iza te priče mogao pronaći neki motiv za ubistvo.
Do sada je bilo da je motiv taj što je bio najljepši,najjači,najpametniji ,voljele ga djevojke...
Znam i ljepših i pametnijih i jačih pa im ništa ne fali.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 12:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Ta prica da je ubistvo naruceno....ja ovako neuk znam da se ubistva narucuju da se ubiju politicari,novinari,javne licnosti,sudije pa i kriminalci.
Kojoj grupi ljudi je david pripadaokada je i za njega naruceno ubistvo?

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 12:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Rocker je napisao:
Citiraj:

u stvari, nema mjesta čuđenju: da bi se plamen "pobune" primio i održao, neophodno je prezentovati sliku besprekorne ikone zbog koje se to čini. ona (ikona) nužno mora biti pametna, svestrana, uspješna, omiljena... procjena visprenijih manipulatora je potpuno ispravna: za proteste apsolutno nije dovoljno da "žrtva" bude neko ko "kakav je da je - nije zaslužio da bude ubijen" već javnost mora da precepira kako se radi o monstruoznoj egzekuciji nad besprekornom ličnošću zbog koje se, eto, okupljaju i golubovi a, kad pomislimo na nju, oblaci nad Francuskom i Švedskom automatski formiraju figure dječaka koji pruža ruke prema nebeskim prostranstvima.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sticajem okolnosti znam porodicu iz Teslića, od malog kojeg su lokalni dileri i kabadahije pretukli jer ih je navodno cinkario policiji.
Porodica Glancer je od rijetkih jevrejskih porodica koje su preostale, deda Armin predivna duša i bezazlen čikica, i vjerujem da u Tesliću nema osobe koja tom čovjeku može bilo šta prigovoriti.
Majka bila u VRS, ujak takođe (kasnije se preselio u Izrael) Mali je premlaćen i mučen, posljedice trpi još uvijek, vid oštećen itd itd.
O slučaju se dosta pričalo, ali se ne sjećam da je iko u Tesliću organizovao masovna okupljanja, iako je narod stvarno bio ogorčen.

https://www.blic.rs/vesti/republika-srp ... to/j9m13yc

Ta dva majmuna su dobili simbolične kazne koje su na višem sudu izmijenjene ali ne drastično. Dakle, nešto definitivno ne valja u našem društvu.
Roberta i mali Bogdan su naravno uz Pravdu, sasvim normalno, ali nisu imali ni hiljaditi dio podrške kad se to njima dešavalo.

Što će reći da nisu imali infrastrukturu iza sebe, iako je u ovom slučaju svebilo jasno, poznati izvršioci (nalogodavce niko nije tražio).

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 13:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
Respekt za komentar.Citao sam malo u proslosti o ovom slucaju,pisalo se da je taj momak jedva prezivio.
Nisam upratio sta se kasnije desavalo,ali ako su ovdje kazne zaista bile simbolicne onda dodje da se zapitas kakvo je to tuzilastvo i kakvi su to sudovi.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 13:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
manitu uci da svira je napisao:
Rocker je napisao:
Citiraj:

Sukalo je isti tip i "kvaliteta" čovjeka kao sto je i Stevandic, samo su u suprotnim taborima.

To sa taborima je sadasnje stanje, vidjecemo sta nosi neko novo sutra :-D

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 13:47 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Maj 2018, 13:51
zidarR je napisao:
Ti i pojedini retardi kao ti iz grupe dokazujete da je, nazalost, tacno ono o prosjecnom IQ u Bosni, jedni navodi kazu porazavajucih 84, drugi jadnih 90...

Pa je li toliko nemate moc logickog razmisljanja, da niste vidjeli crkvenu kad nabuja (a tih dana su i Vrbas i Crkvena bili ogromni), i nikad niste pokusali hodati gdje postoji matica i klizavo dno?
I ono za litre krvi, pa idioti, onda sam ja dao oko 15 litara, jesam li Slon ili Plavi kit da imam toliko za dati odjednom? Ili se mozda daje po 450 ml?

Neko odvali notornu glupost bez sekunde logickog uporista, a ostali grakcu kao vrane za njim, pjene i bjesne. Da nije toliko jadno, bilo bi smijesno, od tragedije pravite ne komediju nego cirkusku predstavu... Ne radi se to tako, to nije borba za pravdu vec izivljavanje i lijecenje problema.

K'o sto se vidi iz prilozenog (al' zadatak BOTOVA je da uvjere ljude da ne vjeruju svojim ocima), Crkvena je u dijelu gdje je David, navodno, 'upao i utopio se' skoro pa 'barica'. Kao sto rekose - najobicnija kanalizacija prepuna pacova. Koliko je tu voda mogla nadoci da se on utopi? I gdje su dokazi da je u tom dijelu Crkvena 'abnormalno nadosla' te noci? Ako se okliznuo i upao (eventualno udario glavom i izgubio svijest), gdje su dokazi sa mjesta eventualnog proklizavanja i gdje su dokazi o povredi glave takve vrste? Postoje li bilo kakvi dokazi sa mjesta gdje se desila ta njihova 'zadesna smrt'? Osim najobicnije teorije i lazi. Ako se samo okliznuo i upao, nema sanse da se on mogao udaviti ovdje, sve i da je Crkvena bila nadosla. Pod pretpostavkom da je momak bio pribran, a s obzirom na to da je prema teoriji MUP-a, odnosno kriminalca Lukaca i onog Glavonje, bio i vise nego dovoljno pribran da obije i rutinski opljacka kucu, bez da ga iko primijeti, pomalo je tesko povjerovati da je takva jedna osoba tek tako promasila most i upala u "mocnu" Crkvenu. Ako je navodno pokusao da tu sakrije ukradene stvari (kao sto kaze jedna od teorija), zasto bi se bilo ko spustao "negdje dole" u trenutku kada je ta "mocna" Crkvena tako "abnormalno nadosla i nosila sve pred sobom"?

Takodje, Davidov otac je rekao da ga je poslednji put vidio i da ga je poljubio oko 19:00h. Dakle, te povrede koje je zadobio za zivota nisu postojale u tom trenutku, jer bi covjek to i vidio. S obzirom na to da su ovi kriminalci poprilicno precizno utvrdili vrijeme smrti te noci, a da prema kamerama do kasno u noc kod Davida ni na koji nacin nisu bile vidljive povrede, odnosno posljedice, tu se dolazi ekstremno malog razmaka izmedju perioda kada je mogao zadobiti brojne povrede (podlive/hematome) nastale tupim predmetom i vremena smrti kojeg su ovi iz MUP-a naveli. Samim tim, zasto ne postoji nijedno konkretno ime vezano za premlacivanje? Policija kaze da ima uvid u skoro kompletno Davidovo kretanje te noci, pa stoga zasto ne postoji uvid u kretanje, zabiljezeno kamerom, osobe ili osoba koje su Davidu nanijele te povrede? Pa, valjda sama zdravorazumska logika nalaze da bi istraga prvo trebalo da ide u tom pravcu, da su prvi osumnjiceni oni koji su nanijeli te povrede bukvalno prije samog Davidovog nestanka. Medjutim, istraga u tom pravcu gotovo da nije ni postojala, vec su ovi ekspresno, na celu sa onim Glavonjom, izasli na konferenciju i rekli da je jasno da je rijec o zadesnoj smrti. A sada nekontrolisano lazu i tvrde da to nisu nikada rekli, iako postoje snimci koji dokazuju suprotno. Al' dobro, k'o sto sam spomenuo na pocetku komentara, zadatak BOTOVA je da uvjere ljude da ne vjeruju svojim ocima i usima.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 13:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
kosta je napisao:
Rocker je napisao:
Citiraj:

u stvari, nema mjesta čuđenju: da bi se plamen "pobune" primio i održao, neophodno je prezentovati sliku besprekorne ikone zbog koje se to čini. ona (ikona) nužno mora biti pametna, svestrana, uspješna, omiljena... procjena visprenijih manipulatora je potpuno ispravna: za proteste apsolutno nije dovoljno da "žrtva" bude neko ko "kakav je da je - nije zaslužio da bude ubijen" već javnost mora da precepira kako se radi o monstruoznoj egzekuciji nad besprekornom ličnošću zbog koje se, eto, okupljaju i golubovi a, kad pomislimo na nju, oblaci nad Francuskom i Švedskom automatski formiraju figure dječaka koji pruža ruke prema nebeskim prostranstvima.

Ma kakva pobuna?
Evo, mislim da sam ja prvi pomenuo politicku pozadinu protesta na ovoj temi, ali kako vrijeme prolazi vidi se da od toga nema nista.

Zasto?
1. Simbol je postao vise no upitan.
2. U organizaciji ocigledno sjede nesposobne NVO ljenstine.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 13:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Coventry City je napisao:

Crkvena je u dijelu gdje je David, navodno, 'upao i utopio se' skoro pa 'barica'. Kao sto rekose - najobicnija kanalizacija prepuna pacova. Koliko je tu voda mogla nadoci da se on utopi

Ti ili si retardiran ili nisi iz Banjaluke.

Slika

Ovo je fotografisano kad su SAJ-ovci tražili laptop, a u vrijeme kad je David nestao Crkvena je bila daleko veća. Dosta jasno se vidi do kojeg nivoa zna stići, i vidi se da je taj visoki nivo dostignut nedavno jer je zid još vlažan.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 14:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Bez problema se udaviš i uvoj dubini što je na fotki.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 14:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
Coventry City je napisao:
I gdje su dokazi da je u tom dijelu Crkvena 'abnormalno nadosla' te noci?...

...Osim najobicnije teorije i lazi...Ako se samo okliznuo i upao, nema sanse da se on mogao udaviti ovdje, sve i da je Crkvena bila nadosla.

Gdje su tebi dokazi za ovo sto pricas? Ja kažem sad da i ti iznosiš teorije i laži. Šta cemo sad?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]