banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 20:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255 ... 434  Sledeća

Ko ce uzeti izbore 2018. godine
1. Vukota Govedarica 44%  44%  [ 66 ]
2. Zeljka Cvijanovic 34%  34%  [ 50 ]
3. Neko treci 9%  9%  [ 14 ]
4. Necu izaci na izbore 13%  13%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 149
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Izbori 2018
PostPoslato: 03 Okt 2018, 20:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Mile gađa zoljom da da opoziciji temu za napad na njega mjesecima.
Genijalno.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
wizzy_bl je napisao:

Vaskovica sam zaboravio. Prodji izbori, David se zaboravi, morace se opet vratiti na temu "ekonomija i tenis". Najbolji reket u 2019. godini.

da se podsjetimo kako Vasketa potreslo to što je sve profulao za izbore 2016:

Citiraj:
недеља, 02. октобар 2016.
Epilog izborne bitke
piše: Slobodan Vasković

Režim/SNSD je zbrisao Savez za promjene.

Jesu kupovali glasove, ali nisu mogli kupiti ovakvu i ovoliku pobjedu. To je činjenica.

Ostajem i dalje pri stavu da su Režim&Milorad Dodik najveći srpski nacionalni problem; Narod očito ne misli tako.

Pokazalo se da procjene izbornih rezultata moje ekipe nisu bile dobre. I pad je let.

Ako mi je za utjehu, ni procjene SNSD-a nisu bile tačne. Očekivali su pobjedu u 30 opština, a pobijedili u mnogo mnogo više.

Pobjeda mi je, svakako, činjenica da sam u proteklih trideset dana imao 1.065.494 ulaza na blog, a samo danas 120.118, dosad. I ta brojka raste.

Sutra je novi dan i nova bitka protiv Režima.

molim lepo!

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 20:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Meni je zeljka 10 puta iritantnija od mektica. Ako nista bar je komicno glup. A zeljka iritantno glupa

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 20:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
wizzy_bl je napisao:
Ajd sta se sikirate, opet ce SNSD pobjediti i formirati vlast...te cemo opet slusati Schlagera mjesecima kako je razocaran zbog propustene sanse. Dodatni benefit , necemo vise gledati i slusati onog strucnjaka Mektica.

Da nista drugo ne znam i ne pratim...na svakim izborima bih izlazio i uvijek glasao protiv Mektica, samo da ga ne gledam vise :)

*p.s.

Vaskovica sam zaboravio. Prodji izbori, David se zaboravi, morace se opet vratiti na temu "ekonomija i tenis". Najbolji reket u 2019. godini.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Slika

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 21:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Meni je zeljka 10 puta iritantnija od mektica. Ako nista bar je komicno glup. A zeljka iritantno glupa

ma dobro to, reci ti nama koga bi birao u duelu Žex vs Komšo? Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 21:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Iiiii imamo pobjednika izbora
Citiraj:
"Želja mi je da u timu budu Ivanić, Džaferović i Komšić"

Emir Hadžihafizbegović, bosanskohercegovački glumac i kandidat Stranke demokratske akcije za zastupnika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, je za N1 izrazio želju da članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine budu Mladen Ivanić, Šefik Džaferović i Željko Komšić.

"Moja želja je da u timu budu Ivanić, Džaferović i Komšić. Vidjet ćemo šta je realno. Ne bi mi bilo drago da u Predsjedništvu bude čovjek koji govori da Bosna i Hercegovina nije država, a pri tom se kandiduje za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine. To je groteska koja vas uznemiri. Drugi gospodin poručuje da će formirati hrvatsku policiju, slavi ratne zločince, kaže da je stvaranje građanske države jednako stvaranju islamskog kalifata", rekao je Hadžihafizbegović.

Za N1 je objasnio motive kandidature ispred Stranke demokratske akcije za zastupnika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

"Kada vidite šta se dešava, naročito u posljednje dvije godine, kada čujete da se na raznim geografijama veličaju ratni zločinci, kada osjetite da unutar domovine postoje centripetalne i centrifugalne sile koje žele podijeliti društvo, onda se organizam probudi. Nisam konformista. Ne mogu uz kokice, čips ili neke druge grickalice dočekati sedmi oktobbar i da gledam šta će mi biti s državom. Domaća zadaća mi je da kao misleći čovjek participiram u bosanskohercegovačkom društvu", ukazao je.

Smatra da urpkos tome što su politički predstavnici Bošnjaka pravili kompromise sa "Beogradom i Republikom Srpskom" u želji da Bosna i Hercegovina postane članicom Evropske unije i NATO-a, Bosni i Hercegovini se i dalje "stavlja prst u oko".

Hadžihafizbegović je ocijeno da bošnjačke stranke nikada nisu politički kočile Bosnu i Hercegovinu, te je dodao:

"Moram reći da su Srbi poslije 25 godina došli u Sarajevo da grade državu. To su ljudi poput Dragana Mektića, Aleksandre Pandurević i Mirka Šarovića".

Komentarisao je i stranku ispred koje se kandidovao - Stranku demokratske akcije. Tvrdi da je ranije ukazivao na negativnosti u ovoj političkoj stranci.

"Mogu nabrojati desetine mojih kolumni i intervjua kada sam se obračunavao sa Strankom demokratske akcije. Prvi sam progovorio o nepotizmu i polusvijetu u Stranci demokratske akcije", naglasio je za N1 i napomenuo da je odan ideji "Alije Izetbegovića od 1991. godine".

Prema riječima Hadžihafizbegovića, Stranka demokratske akcije se počela "čistiti" i postoji mnoštvo ljudi u drugim političkim strankama koji su "fenomenalni".

Govoreći o stranci čiji je član i kandidat, podcrtao je:

"Kao da će sve biti bajno ako nestane Stranka demokratske akcije".

Za njega će biti prioritet, kako je kazao za N1, formiranje ministarstva kulture i sporta na državnom nivou jer su to "dva zapuštena segmenta koje je zapustila i Stranka demokratske akcije".

Hadžihafizbegović je naglasio da sudbinu Bosne i Hercegovine određuju "konformisti, polusvijet i nestručni ljudi".

"To je pošast koja je doživjela zvijezdane trenutke. Stranka demokratske akcije je u tome isto participirala - u rušenju sistema vrijednosti. Ali u njoj postoji državotvorna japija koja zna kako stvari posložiti u zemlji. Ne možete reći da Denis Zvizdić nije napravio pomake, da je Šefik Džaferović neznalica", rekao je za N1.

Na kraju razgovora je ukazao kako i "djeca vide da su Dragan Čović i Milorad Dodik napravili koaliciju za rušenje Bosne i Hercegovine".

"Zato ne možete reći da su Dodik, Čović i Izetbegović isti", zaključio je Hadžihafizbegović za N1.

http://ba.n1info.com/a288541/Vijesti/Vi ... orima.html

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 21:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
V@nja je napisao:
wizzy_bl je napisao:
Ajd sta se sikirate, opet ce SNSD pobjediti i formirati vlast...te cemo opet slusati Schlagera mjesecima kako je razocaran zbog propustene sanse. Dodatni benefit , necemo vise gledati i slusati onog strucnjaka Mektica.

Da nista drugo ne znam i ne pratim...na svakim izborima bih izlazio i uvijek glasao protiv Mektica, samo da ga ne gledam vise :)

*p.s.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Slika

A bukvalno

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Mektić je jebeni zmaj od šipova.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Emir Hadzihafizbegovic je najvece djubre trenutno u BiH.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 21:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
Emir Hadzihafizbegovic je najvece djubre trenutno u kosmosu.

Evo, popravio sam

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 21:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne sporim. Šta je sad napravio?

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 21:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dise jos uvijek

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:

Evo, popravio sam

Lik je polupali balijetina, ultrafundamentalista, ne vidi dalje od nosa, samo "genocid, Srebrenica, četnici, agresija, Srbi su sve krivi, dobri Bosnjani, naivni, posteni, goloruki muslimani, nevini, samoodbrana, patriote, đamije i gradjani" prica. Pičkasti srpski politicari, bezmudi i nespremni za verbalni sukob s ovom gnjidom nemaju sta traziti u Sa. Na žalost, sem Mile ovde niko ni u SNSD, ni u SDS, PDP, DNS i ostaloj bratiji nije kadar odbrusiti ovakvom govnaru ono sto ga sleduje i sto mu pripada.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 22:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odvratno usljivo pseto

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 22:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Gdje je plavojka? :-)

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:

Evo, popravio sam

Lik je polupali balijetina, ultrafundamentalista, ne vidi dalje od nosa, samo "genocid, Srebrenica, četnici, agresija, Srbi su sve krivi, dobri Bosnjani, naivni, posteni, goloruki muslimani, nevini, samoodbrana, patriote, đamije i gradjani" prica. Pičkasti srpski politicari, bezmudi i nespremni za verbalni sukob s ovom gnjidom nemaju sta traziti u Sa. Na žalost, sem Mile ovde niko ni u SNSD, ni u SDS, PDP, DNS i ostaloj bratiji nije kadar odbrusiti ovakvom govnaru ono sto ga sleduje i sto mu pripada.
Opisao si prosječnog balijaća.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 22:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
ali odličan glumac.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kako za koga

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 22:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Meni jeste, ja sam opozicija.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 22:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Hadžihafizbegović je ocijeno da bošnjačke stranke nikada nisu politički kočile Bosnu i Hercegovinu, te je dodao:

"Moram reći da su Srbi poslije 25 godina došli u Sarajevo da grade državu. To su ljudi poput Dragana Mektića, Aleksandre Pandurević i Mirka Šarovića".

sad kad se RTRS dočepa ovoga, ima da pušta na svakih sat do 05.10. u 23.59 (a možda im se koji put omakne i nakon toga). :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255 ... 434  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]