banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 03:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Apr 2018, 23:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2015, 00:30
Zato što je debil...

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2018, 23:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Kao i svi koji citaju njegove idiotluke

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2018, 23:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
On je i plaćen da piše nebuloze. Prso lik, aj zdraoo.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2018, 06:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Cuo sam razlicite price, uglavnom se vrti da je decko bio narkoman i sitni lopov. Zao mi je sto je nastradao, iskreno i sam sam u njegovim godinama pio i tukao se, i malo fali da vam odleti glava. A moguce je svasta, ljudi sumnjaju u sve, narocito u rukovodstvo policije, mada sad je to sve postalo dio kampanje gdje supci i gnjide od politicara kupe glasove od trulog naroda i tako to stalno vrte u krug.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2018, 10:52 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Maj 2013, 17:55
Gazda1970 je napisao:
Ne znam ljudi, ali da li bi njega neko ubio, da mu ovaj nije dao povoda. Zašto bi ga neko napao, ako ništa nije kriv. Svašta se priča, ali ne želim da griješim dušu, nek mu je laka zemlja.

Nevjerovatno.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2018, 12:12 
Stara kuka
Stara kuka

Šta je nevjerovatno, dao sam svoje mišljenje oko cijele situacije. Kao što sam napisao na kraju, ne želim da griješim dušu, jer ne znam da li to istina ili ne.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2018, 13:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Apr 2018, 13:06
Imam par proverenih informacija o Davidu i slucaju generalno. On jeste duvao travu, ali nije bio klosar, nije krao. Majka je ostavila njega i oca i preudala se u inostranstvu. Ona ima para, a ne Davidov otac. Otac mu je konobarisao i retko je bio kod kuce jer je gledao da skupi koji dinar i obezbedi Davida. David je kroz sve to prolazio dok je bio u pubertetu, nedovoljno zreo je trazio izlaz u travi. Jeste bio drugaciji u smislu dredova, vrste muzike koju je slusao, ili pusenja. Ali lopov nije bio, to je neistina koja je dodana samo da bi se osoba koja ga je ubila zanemarila. Pokusavaju da od mrtve osobe naprave nekog kriminalca, da bi se pocinitelj izvukao. Pogresno jeste sto njegova majka deli svoj ziro racun uprkos tome sto ima para, ali to govori o njoj, nije dzaba David izabrao da ostane uz oca. A da je David bio "normalan" po balkanskim standardima(normalna kosa, ne duvanje trave, izlazazenje na popularna mesta) niko ne bi mogao da mu prikaci titulu "lopova", " klosara", itd. Posto je bio drugaciji, najlakse je okriviti ga. I cudi me da je malo ko primetio da je sva paznja usmerena ka Davidovoj proslosti, njegovoj licnosti i fejsbuku, a retko ko u medijima komentarise cinjenicu da je ono "okliznuo se i pao u vodu" laz. David je bio pretucen kod metalske skole( u dvoristu) od strane vise njih, cistacica iz skole je videla sve. Kad se obratila nadleznima i rekla sve to, nije bilo reakcije. Zena je "iznenada" otisla na bolovanje. Ta cinjenica se zanemarila, jer, "ko jos veruje cistacici". Ne pokusavam da od Davida napravim sveca, niti nevinasce, samo govorim da nije sve tako kao sto izgleda. Pojedinci ce reci "opet teorije zavere" ili "ovo opet neki tinejdzer pise" ali ovo gore sto sam napisala je istina. Nisam Davida licno poznavala, ali moj prijatelj jeste. Verujem mu kad kaze da David nije bezgresan, ali isto mu tako verujem kad kaze da nije ni lopov bio. Moje misljenje je da n-e-k-o pokriva pocinioca. Imam 17 godina i samo napred, recite kako ni ja nisam dovoljno zrela i kako sam pristrasna itd. Iskreno mi je zao nepravde koja je decku ucinjena.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2018, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka

Vidiš ovo za majku nisam znao. Znači ostavila je svoju djecu i otišla za drugoga. Siguran sam da je to imalo veliki uticaj na njega. I da je duvao travu, to nije razlog da ga neko ubije, osim ako je imao nekakav dug, jer znamo da dileri ne praštaju kad im duguješ.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2018, 13:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Hahaha, znači popušiš trave za milju i neko te ubije zbog toga. Sjajno. Isplivaće šta se desilo sa njim za jedno 10ak godina, ko i za sve. A onda će ovaj narod da ćuti. Ja mogu samo ocu mu ponuditi artiljerijsku podršku u slučaju da se ispostavi ko su ubice, da ih riješi na jedini pravičan način. Jer ovo društvo ne poznaje pravde. Pogaziš autom nekog i dobiješ 2-3 godine, praviš se lud....

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2018, 14:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
versatile je napisao:
David je bio pretucen kod metalske skole( u dvoristu) od strane vise njih, cistacica iz skole je videla sve.

Ako se njemu gubi trag u 3 ujutro... Kakva crna čistačica u školi u to vrijeme? A kao drugo, to je noć subota na nedjelju, pa se opet nameće pitanje, kakva crna čistačica...

Je l' se ti drogiraš sinko?

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2018, 14:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Nis u toku efendija, čistačica navodno živi u zgradama prekoputa šopinga, sa zadnje strane Metalske, kad ideš od Rajh banke prema Dolcu...i nije tad bila na dužnosti..

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2018, 14:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
versatile je napisao:
Imam par proverenih informacija o Davidu i slucaju generalno. On jeste duvao travu, ali nije bio klosar, nije krao. Majka je ostavila njega i oca i preudala se u inostranstvu. Ona ima para, a ne Davidov otac. Otac mu je konobarisao i retko je bio kod kuce jer je gledao da skupi koji dinar i obezbedi Davida. David je kroz sve to prolazio dok je bio u pubertetu, nedovoljno zreo je trazio izlaz u travi. Jeste bio drugaciji u smislu dredova, vrste muzike koju je slusao, ili pusenja. Ali lopov nije bio, to je neistina koja je dodana samo da bi se osoba koja ga je ubila zanemarila. Pokusavaju da od mrtve osobe naprave nekog kriminalca, da bi se pocinitelj izvukao. Pogresno jeste sto njegova majka deli svoj ziro racun uprkos tome sto ima para, ali to govori o njoj, nije dzaba David izabrao da ostane uz oca. A da je David bio "normalan" po balkanskim standardima(normalna kosa, ne duvanje trave, izlazazenje na popularna mesta) niko ne bi mogao da mu prikaci titulu "lopova", " klosara", itd. Posto je bio drugaciji, najlakse je okriviti ga. I cudi me da je malo ko primetio da je sva paznja usmerena ka Davidovoj proslosti, njegovoj licnosti i fejsbuku, a retko ko u medijima komentarise cinjenicu da je ono "okliznuo se i pao u vodu" laz. David je bio pretucen kod metalske skole( u dvoristu) od strane vise njih, cistacica iz skole je videla sve. Kad se obratila nadleznima i rekla sve to, nije bilo reakcije. Zena je "iznenada" otisla na bolovanje. Ta cinjenica se zanemarila, jer, "ko jos veruje cistacici". Ne pokusavam da od Davida napravim sveca, niti nevinasce, samo govorim da nije sve tako kao sto izgleda. Pojedinci ce reci "opet teorije zavere" ili "ovo opet neki tinejdzer pise" ali ovo gore sto sam napisala je istina. Nisam Davida licno poznavala, ali moj prijatelj jeste. Verujem mu kad kaze da David nije bezgresan, ali isto mu tako verujem kad kaze da nije ni lopov bio. Moje misljenje je da n-e-k-o pokriva pocinioca. Imam 17 godina i samo napred, recite kako ni ja nisam dovoljno zrela i kako sam pristrasna itd. Iskreno mi je zao nepravde koja je decku ucinjena.

Znaci pricas na osnovu cula-rekla-kazala?! I informacije su provjerene, ok! Vjerujemo, nema sta.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2018, 14:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Mislim da sam napisala moj drug(isto u nekom svom fazonu) je znao Davida,iako nisam ja licno. Druzili su se, izlazili. Ne bi lagao kad je to u pitanju, a i njegovi roditelji su znali Davida. A i Davidov otac je vredan covek, borio se da njega obezbedi i izvede na pravi put. Al naravno vecina ce se uvek uhvatiti za mane (pusenje trave) i na osnovu toga zakljucivati neke stvari.

Poslednji put menjao versatile dana 09 Apr 2018, 14:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2018, 14:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Ali nisi ti poznavala... I ja znam lika koji poznaje A. Vucica... Pa?! Znaci ja vam prenesem njegovo razmisljanje o njemu i to je to?!

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2018, 14:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Nisam, ali znam mog prijatelja i vise nego dobro. Ne laze u vezi toga. Ali okej, svako ima svoje misljenje

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2018, 14:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Verujem mu, jer je on najracionalnija osoba koju poznajem. Razmislja bistro i iskren je, ne onako bezobrazno i grubo sto bi se na engleskom reklo blunt person, vec na uljudan nacin. Stariji je od mene. A sto se tice onih okupljanja u BL, ne podrzavam nikakve vrste protesta i slicno. Ako neko zeli promeni, ne desava se tako sto izadjemo na ulice i nosimo plakate i stojimo, desava se iznutra, promenom sitnih stvari pa tek onda vecih.Neko moje misljenje samo

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2018, 15:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Ne mogu da potvrdim ove detalje koje si iznijela o ubistvu- jer nemam pojma. A sto se tice porodicnih prilika i Davidovog profila- tacno je.

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2018, 15:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Nakon 10-15 dana price ovakve-onakve....opet postavljam pitanje: GDJE JE MOTIV ? (za ubistvo, ili za policijsko zataskavanje)? To cak ni Vaskovic ne uspjeva napisati, ili izmisliti...

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2018, 15:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Iskreno se i ja pitam koji je motiv. Mozda je decko nesto znao, video, ko ce znati, jedino taj sto ga je ubio

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2018, 15:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
A mozda je bas ono sto ti se cini najneralnije...naduvo se trave, popio koje pivo, okliznuo se i pao u vodu...tj nesretan slucaj

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]