banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 21:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Maj 2018, 11:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Sve je moguće.

Ovaj slučaj ima toliko aspekata, i zainteresovanih strana da je teško razlučiti istinite informacije od raznoraznih podmetanja.

1. Medijski kapital slučaja koji obilato eksploatiše BN, sad čujem i K3 i kojekakvi kvazi portali,
2. Facebook koji prikazuje reklame članovima grupe koja je veoma aktivna i shodno tome zlatni rudnik u svijetu ciljanih reklama
3. Politički subjekti od kojih svaki opet ima svoje dugoročne ili kratkoročne ciljeve,
4. Razne "službe" koje ovaj slučaj koriste za urušavanje povjerenja u institucije
5. ... ko zna šta još

Imamo jednog oca koji je izgubio dijete, koji je naš saborac i RVI i kojem država i njene institucije nisu posvetili pažnju i njegov problem nisu tretirali profesionalno i na način koji su trebali.
Jedna, po meni, neljudska i ponižavajuća konferencija za štampu gdje su slavodobitno zaključili da je David opljačkao kuću, iako tu istu kuću nisu forenzički obradili i nepobitno dokazali da je stvarno opljačkana. Fizički dokazi koje su izložili su indirektni, i ne dokazuju ništa drugo osim toga da je on te stvari imao u džepovima. Da su izašli sa dokazima iz kućem npr otisci, mjesto i način nasilnog ulaska u kuću to bi bili direktni dokazi.

Ja smatram da se greške napravljene zbog traljavosti koja je sveprisutna u našem društvu, i želje da pokažu kakos u ekspeditivni i sposobni, a svi znamo u šta se to izrodilo.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 11:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Sve više vjerujem da ta konferencija, da je odrađena najprofesionalnije moguće, da je praćena odgovarajučom istragom, ne bi ništa promjenila...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 11:42 
E ako ti vjerujes da je tako...

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 11:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
danijell je napisao:
Za pravdu spreman! :)

Rocker je napisao:
Zašto Vasković piše da je Kostreševićev tim "utvrdio da nema tragova da je David bio u kući Rađenovih" ?

Nisam nigdje pročitao da je bila bilo kakva informacija od tog drugog istražnog tima, dakle informaciju je dobio od Davora.

Šta misliš na kraju bude da je Vaske plaćen da na drugu stranu vodu tjera. Od pravog krivca.

Zamisli da je takav slucaj npr. sa radarima? I da cemo na kraju balade opet imati privatnu naplatu uz malo vece cijene. :-D
Meni to ne zvuci nemoguce.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 12:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Maj 2018, 11:37
Sada na grupi traze da se ukine RTRS. A susjedi iz FBIH su to jedva docekali ... Jer to je velikosrpsko smece

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 12:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Milan je napisao:

Ako to nije dovoljno, ja ne znam šta je....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 13:26 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Avg 2015, 15:12
Ako se dosad sumnjalo,sad se polako otvaraju karte. Jučerašnje bratstvo-jedinstvo maskarada sa sve selfijima u Sarajevu ,sa sasvim slučajnim direktnim prenosom na N1, otvara oči i pokazuje da je na delu znakovita i vrlo ambiciozne zloupotreba i manipulacija sa tužnim događajem. Širi je to kontekst od puknutog SDS-a. Sumnjičavim će valjda otvriti oči i analitičari svebosanskog jedinstva koji već „seire.“
https://vijesti.ba/clanak/406079/skup-z ... nogo-veceg
https://vijesti.ba/clanak/406152/david- ... varati-oci
https://vijesti.ba/clanak/406078/iskra- ... i-sarajevo
Eto njima, nenadano cele Bosne, koju im donosi Srbin, koji boreći se za „pravdu“u Sarajevu / mora da se Kočić prevrće u grobu/ uzvikuje: „Mog Davida su ubili Srbi , šta bi bilo da su druge vjere.“

Nama u Srbiji sve je to odavno mirisalo na to. Ali kad smo videli koje srpske javne ličnosti su podržale ovu grupu,koje novinarsko udrženje daje medijsku logistiku za konferenciji za štampu,koja agencija sluiž kao dežurni medijski megafon, koji listovi prenose i šire njihove izveštaje , ko je u Novom Sad organizovao podršku za tu grupu, skoro da sumnji više nema.

Naivnost i zaboravnost je rak rana srpskog naroda. I Libijci su započeli tražeći pravdu,a sada završavaju kao brodolomici koji nikom ne trebaju. U pamet se, braćo Srbi.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 13:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Pa da, Gadafi i Mile isto nude narodu...

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 13:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2004, 22:13
Džontra je napisao:
Milan je napisao:

Ako to nije dovoljno, ja ne znam šta je....

Cvijanović: "To što se vama ne sviđa ko je na vlasti mislite da je doooovoljan razlog da kaažete da vam se to ne sviđa. Teški ste..."

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 13:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
:lol:

Samo bih volio da neko uleti sa kešom i od admina otkupi stranicu "Pravda za Davida" i preimenuje u npr. "Shakal nails, farmasi, Avon..."

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 13:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Banujmo Vanju, npr.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
Nema dalje. Postaje heroj. Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 14:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Besparica je napisao:
:lol:
Slika

Погрешно држи руку...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Zamisli kolicinu licemjerstva i nepravde u recenici "Hrvatski vojnik je za pravdu i istinu"
E moj Davore...
..tvog sina su ubile ubice bez nacionalnog predznaka. Izgubio si kompas, ispocetka razumljivo i izmanipulisano, sad vec pustas da rade kompletnu budalu od tebe.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 14:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Džontra je napisao:
Čita li ovo iko, ozbiljno?
Forumskog Vaskovica

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 14:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Apr 2018, 18:47
Добро запажање @novogorski, и исправно размишљање. Иако у Србији и немате представу колико се захуктала ова хајка, колико се агресивно промовише и експлоатише ова прича, и наредних недјеља и мјесеци је свашта очекивати.
Што се тиче дијела коментара;
novogorski je napisao:
Eto njima, nenadano cele Bosne, koju im donosi Srbin, koji boreći se za „pravdu“u Sarajevu / mora da se Kočić prevrće u grobu/ uzvikuje: „Mog Davida su ubili Srbi, šta bi bilo da su druge vjere.“

Nama u Srbiji sve je to odavno mirisalo na to. Ali kad smo videli koje srpske javne ličnosti su podržale ovu grupu, koje novinarsko udruženje daje medijsku logistiku za konferenciji za štampu...,

Ту сам већ написао, несрећног Давора је узео под своје, пуни му главу, и за ову "мисију" у федералном Сарајеву "припремио" један лик који се годинама шлихтао сарајевској махали, и који зна шта махала воли чути. А воли чути како су у Српској оптерећени мржњом према Бошњацима, и да само чекају повод да скрве на ове друге вјерее.
И Давору није замјерити, његов интелектуални капацитет и емотивно стање га спречава да разумије да је само корисни идиот лешинарима који се на овој причи настоје окористити.

Оно што је добро, а везано за подршку јавних личности, је да и поред агресивне и нападне хајке, и у Србији и у Српској, нико од људи и личности од угледа, нити један спортиста, академик, људи из културе, умјетности, уопште нити једна личност од угледа није подржава ову "правду" за Давида, наравно ако Карлеушу и једног твитераша не бројимо у те личности од угледа.

И то подоста говори, уосталом људи који су нешто постигли, стекли репутацију у некој области, ипак пазе да не буду упрљани неком причом која се нападно проституише.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 14:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://www.atvbl.com/gradani-prijavili- ... taka-jmbg/

Može neko da mi pojasni šta ovde piše, ja sam aman poglup

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 14:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
Kad procitam u uvodnoj recenici komentara "Soros" "rusenje institucija" i slicno, tu i stanem.Nema potrebe da citam dalje ,skoro svaki takav komentar je identican.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 16:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Avg 2015, 15:12
@Khal Drogo

Srbija se dobro opekla oktobarskom revolucijom,da se sad tako nešto neće skoro ponoviti. I baš zato zna na koje emocije i kako se kreiraju takva događanja. I zato osim logično Bete i B92,nema širih medijskih osvrta na ove proteste.

I stvarno je fenomen,kako se ljudi tako lako pecaju na iste fore,dižu revolucije tražeći pravdu,demokratiju i onda uvek dobiju još gori režim,više tlačenja, manje demokratije,veće siromaštvo i gubljenje slobode. Valjda naivno misle da će baš oni promeniti taj uhodani sistem događaja, isto kao i zrtve šibicera da će eto baš oni prevariti prevarante. A život je neumoljiv i na tuđim grešakama se mudri narodi uče.Sad bi Libijci pravili Gadafija od blata,ali njega nema,a oni se ukrcavaju na pretrpane brodove,sa samo jednom nadom da neće postati hrana ribama.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 16:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
novogorski je napisao:
Eto njima, nenadano cele Bosne, koju im donosi Srbin, koji boreći se za „pravdu“u Sarajevu / mora da se Kočić prevrće u grobu/ uzvikuje: „Mog Davida su ubili Srbi , šta bi bilo da su druge vjere.“

o Srbi.

Inace jako je tesko shvatiti sta je covjek htio reci ...

Mozda je htio reci, da za smrt Davida se optuzuju neki Muslimani ili Hrvati da bi do sada vec "rat" huskacki na nacionalnoj osnovi buktao...

mozda je htio reci da upravo vi najvece od najvecih svih vjekova i vjecnost patriote bi vodile hajku najjacu na sve Muslumane i Hrvate da je to kojim slucajem slucaj....

pa kaze covjek sreca u nesreci Srbe na Srbe ...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]