banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 08:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Maj 2018, 08:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
The_new_Statesman je napisao:
I dalje je tema SDS?

Izgleda....jeste ono dvije strane SDS(nisu botovi) vs (botovi )SNSD i nekoliko nezavisnih promatrača i komentatora koji imaju uključen IQ režim na ON.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 08:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Citiraj:
u kojem se trazi da Vaskovic, Davidov otac i narod daju neka imena!? Je l' to mozda njihov zadatak ili je to zadatak za one koji su placeni da to rade

Jesi li ti normalan?
Pa nije onaj ko radi istragu poceo taj "spin" nego Vaskovic i Davidov otac koji su nebrojeno puta rekli "mi znamo sve"?!

Citiraj:
Nadam se da će Vasković za to što radi Davoru i Suzani kad tad odgovarati.

I ja

Kamo srece da se do podneva danas ovaj slucaj rijesi, da se dijete smiri u grobu, a i jadni otac.
Ovo lesirnarenje nad osobom koja je dozivila najvecu tragediju na svijetu je dno dna ljudskog ponasanja.
Na stranu ljudi koji Davoru zaista zele pomoci, al' sta pojedini rade je u najmanju ruku za pleske.

+1

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 08:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
eto,sinoć nisam ni znao kad sam pisao da je davor bio u sarajevu juče na mitingu...

valjda je sad svakome živom jasno da takve stvari apsolutno nikako ne mogu ići sds-u u prilog,već potpuno naprotiv,da takve stvari masovno odnose glasove!
i da sds tu nikakve konce ne vuče,jer da vuče,sigurno mu ne bi bilo sugerisano da ide u sarajevo...mislim da bi nakon ovoga trebali prestati pisati kako je sds neki faktor u ovim protestima

malo parazitiranja i to je sve..niko nije imun od tog parazitiranja,i dodik je bio na sahrani,na protestima pred tužilaštvom,primao oca...

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 08:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Realno ne bi se ni primjetilo da neko pominje SDS na ovoj temi da ti ne potenciraš stalno .... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 08:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Nema tu politike, al eto ima malo, bio Dodik a sahrani...

Ako je SDS toliko protiv rajvosa, što su u koaliciji s njima, konkretno SDA...ili ja tu nisam u pravu...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 08:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

sinoć ga je šako prvi pomenuo,napisavši da ja ljude i stvari procjenjujem po odnosu prema SDS...

pa moram otkloniti neke nedoumice i neistine,ali valjda će sad nakon ovog u sarajevu juče,prestati te nebuloze :D ...bar na ovoj temi

Citiraj:
Ako je SDS toliko protiv rajvosa, što su u koaliciji s njima, konkretno sda...ili ja tu nisam u pravu...

pametan si momak,znaš kako se kreira vlast u sarajevu,i da će i nakon oktobra sa sda morati bilo ko ko pobjedi ovdje,sds ili snsd,kao što je i bio dodik sa apsolutno svima tamo u koaliciji,od harisa,do sdp,sda,pa do one manjinske alijanse za promjene sa lagumdzijom(samo da se izbace nacionalne stranke)

nemoj odgovarat na ovo,molim te,nisam danas nešto za politiku raspoložen :D..

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 08:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne krivim ja SDS, morao je i SDA da uđe sa strankom na cijem je čelu nekad bio Karadzić. Ne sporim ja da bi SNSD i SDA usli u koliciju sutra ako bi to garantovalo pozicije. Ali ne pricamo o sutra, pričamo o danas.
Al u tom je poenta, ako su već spremni s Bakirom u koaliciju, zašto im je toliko štetno da savjetuju lika da ide u Sarajevo.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 08:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Koliko god su sumanute pojedine teorije o smrti Davida Dragičevića, ne zaostaju nimalo ni ove o revolucijama, Soroševcima, rušenju MUP-a RS nekom imaginarnom kriminalizacijom, što je jel'te uvod u reformu policije, prenos nadležnosti, reaktiviranje priče o bratstvu i jedinstvu, afirmacija zajedničke države i bla bla bla...

npr.

Citiraj:
Њега је узео под своје, пуни му главу, а и за ову "мисију" у федерално Сарајево "припремио" га је један лик који се годинама шлихтао сарајевској махали, и зна добро како та махала размишља, шта воли чути.
Но досадио послодавцу који је махали приказао један "гријех" из прошлости овог лика, махала га шутнула, и џабе шлихтање.

Зна да та сарајевска махала воли чути како су у Српској оптерећени мржњом према Бошњацима (ово друге вјере читај Бошњаци), и да би сваки повод искористили да скрве на "добре Бошњане".

Говорник, корисни идиот је пренио жељену мантру свјетини у Сарајеву федералном. Прилично немушто, тешко да га је ико "регистровао", ти на том скупу су и тако ту били по задатку, зарад реафирмације приче о Моми и Узеиру. Све скупа, врло прозирно.

Ako uzmemo da je istina npr. ovo o čemu Schlager priča, da je stav SDS - opozicije generalno, da se slučaj ne politizuje, da političke stranke iz opzicije, na animiraju i organizovano pokušavaju namamiti ljude na prosteste, onda je morao da postoji i reciprocitet sa druge strane. Vlast nije smjela i ne treba da se petlja u istragu. Milorad Dodik je mudro shvatio da je prvobitno petljanje bila greška u koracima i povukao se, diplomatski ostavljajući "nadležnim institucijama" da se bave slučajem. Dobar potez, mada nedovoljan da amortizuje početnu štetu, jer je samo uplitanje predsjednika RS, dovelo do (opravdane) sumnje u početnu policijsku verziju. Tim potezom, ostavio je Lukača na vjetrometini. Sa druge strane, ni Lukač, od početka nije smio da bude umiješan u istragu, niti da se bavi njome uopšte. Samim tim je i bemislen njegov nastup na skupštini (ovdje se ograđujem od činjenica koje je iznio), jer operativne detalje istrage, bar po mom nekom nahođenju ne treba i NE SMIJE, pred skupštinu da iznosi ministar (makar on bio i ministar unutrašnjih poslova) već glavni inspektor, šef policije ili neko drugi iz operative. Ono što je ministar trebao da odgovori, i na šta da reaguje, jeste ishitrena početna konferencija za medije, na kojoj je prvobitna verzija događaja iznesena kao rezultat maltene jednodnevne istrage i uzeta kao konačna verzija događaja. S obzirom da su načinjeni brojni propusti, već tada, u istrazi, ministar je trebao i morao da reaguje mjerama kojima bi kaznio odgovorne, makar da djelimično amortizuje nagli revolt javnosti koji se pojavio. Tada je počela da se rađa sumnja u policijsku verziju događaja (prilično opravdana u tom momentu, kad se uzmu u obzir sve okolnosti), sumnja je prerasla u otvorenu reakciju, koja uzima rastuće razmjere, jednostavno jer dio ljudi vidi priliku da kroz ovaj slučaj iskaže nezadovoljstvo stanjem u društvu i državi generalno...

I slažem se da je Davor postao instrument Vaskovićevih napada na vlast, Lukača prvobitno, ali se dotičnom daje legitimitet time što upravo ministar na posebnoj sjednici, o njemu priča dobar dio svog izlaganja. Sa druge strane autističan/ignorantski pristup ovom problemu, od strane medija bliskih vlasti ide u prilog tom davanju legitimiteta. Istina je vjerovatno negdje na sredini...

I mislim da je Lukač, ovom najavljenom tužbom za klevetu protiv Vaskovića, upao u klopku. Bilo kakva presuda da bude, Vasković će to da okrene u svoju korist. Ukoliko procijene da nije kriv (manje vjerovatno) situacija je jasna, Lukač ispada naivan. Ukoliko ga proglase krivim (vjerovatnije), Lukač izlazi kao pobjednik pred sudom, ali ispred javnosti, Vasković dobija novi zamajac da oplete po korumpiranom, instruisanom i kriminalizovanom pravosuđu. Okreni-obrni, voda ide na njegov mlin...

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 09:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Добар пост нитра.

Написах прије неки дан да је позиција у раскораку, шта год да објаве, губитници су, односно све се окреће контра њих.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 09:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Džontra je napisao:

Ako je SDS toliko protiv rajvosa, što su u koaliciji s njima, konkretno SDA...ili ja tu nisam u pravu...

pa nema SDS ništa protiv koalicije sa SDA pod uslovom da su u toj koaliciji oni a ne SNSD. razumije se da vrijedi i obrnuto.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 09:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Ne krivim ja SDS, morao je i SDA da uđe sa strankom na cijem je čelu nekad bio Karadzić. Ne sporim ja da bi SNSD i SDA usli u koliciju sutra ako bi to garantovalo pozicije. Ali ne pricamo o sutra, pričamo o danas.
Al u tom je poenta, ako su već spremni s Bakirom u koaliciju, zašto im je toliko štetno da savjetuju lika da ide u Sarajevo.

Prekjuče,juče,danas,sutra,prekosutra...Svaki izborni pobjednik u RS će u zajedničkim organima u Sarajevu morati u vlast sa SDA,HDZ ili ko već pobjedi u FBIH na izborima,jer jednostavno,na taj način se formira vlast u Sarajevu,i u Parlamentarnoj Skupštini BH,i u Domu Naroda,i u Savjetu Ministara..Ne mora čak ni biti pobjednik u RS,već samo da ima dovoljan koalicioni kapacitet,kao što ga je imao SNSD 2000-te sa onom Lagumdzijinom Alijansom za promjene,ili SZP na zadnjim izborima.
Ali,dobro,pošto mi je nemoguće da ovo ne znaš,sad sam bar siguran da me trolaš :D

Nitro,bravo za post!

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 09:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sve to stoji, ali to ne mjenja činjenicu da ako je nešto dobro u jednu svrhu, a nije u drugu...kad se krene nizbrdo nema stajanja...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 09:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
The_new_Statesman je napisao:
I dalje je tema SDS?

To je tema dok je Srpske i srpskog uveta na ovim protorima :D

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 09:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Citiraj:
Davor Dragičević
MIR, DOSTOJANSTVO, BEZ POLITIKE, STRPLJENJE, POŠTOVANJE, BEZ VRIJEDJANA NA NACIONALNOJ OSNOVI, VERI, SVAKO KO NEMISLI TAKO NEK NAPUSTI GRUPU, SVAKO KO NA BILO KOJI NAČIN PROBA ZLOUPOTREBITI, GRUPU PRAVDA ZA DAVIDA, BIĆE ODGOVORAN LIČNO MENI, JA ŽELIM ISTINU I PRAVDU, I GRUPA PRAVDA ZA DAVIDA ISTO TO ŽELI. IDEM DO KRAJA, IDEMO DO KRAJA, KO NE ŽELI NEK ISTUPI. DAVOR DRAGIČEVIĆ.

Citiraj:
Nakon sto je neki lazni profil prozvao majku da je non stop na fesbuku u "sere" , Suzana otvoreno se javilo i rekla:
Ko je ovaj covjek?
On zna kako majka treba da se ponasa kad izgubi dijete. Da je bio najcrnji niko nema pravo da ga ubije.
Molim sve ljude ako znaju nesto lose o mom sinu da javno napisu a ne da se kriju po laznim profilima..misevi jedni...
Evo ko nam ubija djecu, balavurdija

Citiraj:
ne racunaju se kao VRS, jer nemaju uniforme ili ne odgovaraju profilu ?!
https://scontent.fbeg5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5B90131D

Citiraj:
Željko Ćurković
ДА ПОЈАСНИМ ОНИМА КОЈИ СУМЊАЈУ У МЕНЕ ДА САМ ИЗДАЈНИК,,,
КАО БОРАЦ ПРВЕ КАТЕГОРИЈЕ
ДВЕ ГОДИНЕ У 16-тој
ДВЕ ГОДИНЕ У 1- ОКЛОПНОЈ БРИГАДИ
И ДАЉЕ СЕ БОРИМ ЗА РЕПУБЛИКУ СРПКУ
СТОЈЕЋИ КОД БОСКЕ СВАКИ ДАН У 18 ОО часова
ЗА РЕПУБЛИКУ У КОЈОЈ ЋЕ ЖИВЈЕТИ СРЕТНИ ЉУДИ СА ЗДРАВИМ ЗУБИМА,
ЗА РЕПУБЛИКУ У КОЈОЈ ЋЕ МАЊЕ ОД МИЛИОН ЉУДИ ОД ТРЕБИЊА ДО БИЈЕЉИНЕ ИМАТИ ПОСАО.
ЗА РЕПУБЛИКУ У КОЈОЈ ЋЕ НАША ДЈЕЦА ЖИВЈЕТИ У ЊОЈ.
ЗА РЕПУБЛИКУ У КОЈОЈ ЋЕ ПРАВДА БИТИ ЈЕДНАКА ЗА СВЕ.
ЗА РЕПУБЛИКУ У КОЈОЈ ЋЕ БОРЦЕ БАР МАЛО ПОШТОВАТИ А НЕ ДА ИМ ОНИ ДАНАС РАДЕ КОД ТАЈКУНА КАО НОЋНИ ЧУВАРИ.
ЗА РЕПУБЛИКУ У КОЈОЈ НЕ МОГУ БИТИ ЗАПОСЛЕН СА ТРОЈЕ ДЈЕЦЕ ЈЕР НИСАМ ЧЛАН НИ ЈЕДНЕ СТРАНКЕ.
ЗА РЕПУБЛИКУ КОЈУ ВОЛИМ А НЕ ДА МЕ ДРУГИ ,,,ГОРИ ОД МЕНЕ УЧЕ,КАКО ЈЕ ТРЕБА ВОЉЕТИ.
ЗА РЕПУБЛИКУ КОЈОМ ЋУ СЕ ПОНОСИТИ......

i dalje se pitam dokle medoratori ili admini misle dopustati "napusavnja", kurcenje, prijetnje, jebavanje ...sjecam se na temi zbog koje sam registrovan na ovome forumu, da se zbog puno manje zatvarala tema , cistilo itd.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 09:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Džontra je napisao:

Nisi....ne može se biti na vlasti u Sa ako nisi sa nekim od njih u koaliciji.Siguran sam da ovo vrlo dobro znaš al eto,voliš da kontriraš po svaku cijenu

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 11:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Apr 2018, 18:47
Присутан сам, па већ једно 4 године, на порталу "Бука", порталу уређеном по једном антисрпском концепту, и гдје је кроз текстове (не често него увијек) имамо присутан анимозитет и према Српској и према Србима.
Какав портал, такви и читаоци, они већински. Оставим понекад пост, и увијек слиједи реакција ових из ефбиха, њих 10ак, 15ак, 20ак (некад и напишу да не читају моје постове а онда у свом коментару баве се мојим писањем, јебени играчи), ту цирирају мој или дио мог поста, и онда то објашњавају, како је већ пожељно, изокречући ријечи, додајући тумачења која нико разуман не би из мог поста извео, све у накани да дисквалификују очигледно и нежељен пост и писца поста.
Разумијем ја то, људска реакција када их неко дирне тамо гдје их сврби.

Овдје сам присутан тек 2 недјеље, и већ имам такву ситуацију да се мој пост тумачи на начин како нико разуман не би тумачио, по једном обрасцу како то воле да раде ови из ефбиха.
Узгред, не треба нико појашњавати и тумачити моје ријечи, постове, могу и ја. Посебно не они који, умова заробљених дневном политиком, то реално и нису у стању.

Како год, проституисање ове приче ће се наставити. Они који мисле да ће проституисањем ове приче нека партија, или политичка опција из Српске профитирати, у заблуди су.
Било би добро да нас ова прича мало попусти, има и других тема и проблема, а и реално свако своју муку мучи, но то се неће десити. експлоатација ове приче и ова хајка ће се наставити.
Имаћемо и даље перфомансе лоботомиране и инструисане свјетине на Тргу Крајине, њихови захтјеви за правдом и истином (али "истином коју Давор има у својој глави", е сад си га Лукач награисао, ајд ти сконтај што му је онај блогер утувио у главу) су чисто форме ради, вјештачки се ствара привид како Бања Лука гори, како је у Српској стање хаоса.

И ту је реално Давидова судбина, како је скончао, постала неважна, нити ко мари да се истина разотрије, из ове проституисане приче ништа добро неће изаћи.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 11:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Zašto Vasković piše da je Kostreševićev tim "utvrdio da nema tragova da je David bio u kući Rađenovih" ?

Nisam nigdje pročitao da je bila bilo kakva informacija od tog drugog istražnog tima, dakle informaciju je dobio od Davora.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 11:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
:lol:
Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 11:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Crnjak :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2018, 11:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Za pravdu spreman! :)

Rocker je napisao:
Zašto Vasković piše da je Kostreševićev tim "utvrdio da nema tragova da je David bio u kući Rađenovih" ?

Nisam nigdje pročitao da je bila bilo kakva informacija od tog drugog istražnog tima, dakle informaciju je dobio od Davora.

Šta misliš na kraju bude da je Vaske plaćen da na drugu stranu vodu tjera. Od pravog krivca.

Poslednji put menjao danijell dana 16 Maj 2018, 11:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]