banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 15:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Maj 2018, 21:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
sinip je napisao:
Народ је генерално узевши глуп, да простиш, био је и прије, сад је можда мало више него обично само што се то сад много боље види. Нажалост.

Ljudi koji upravljaju strankama,njihovi savjetnici,ljudi koji rade izborne kampanje ne bi se slozili sa ovom tvojom "nazalost" tvrdnjom.

Sto je narod gluplji lakse se sa njim manipulise,a samim tim mozes duze da vladas.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 21:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Mar 2018, 19:26
ono sto je meni fascinantno, da od 100 natpisa, ali bas nijedan nije na cirilici...toliko o multi kulti Sarajevu... jadnici ovi iz FB grupe kvazi pravda... a drugo, od 500 000 ljudi, jedva 1000 bilo..strasno....

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 21:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
NoisyBoy je napisao:
sinip je napisao:
Народ је генерално узевши глуп, да простиш, био је и прије, сад је можда мало више него обично само што се то сад много боље види. Нажалост.

Ljudi koji upravljaju strankama,njihovi savjetnici,ljudi koji rade izborne kampanje ne bi se slozili sa ovom tvojom "nazalost" tvrdnjom.

Sto je narod gluplji lakse se sa njim manipulise,a samim tim mozes duze da vladas.

Нисам ни један од набројаних па то не гледам с те стране. Нисам ни друг члан.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 21:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
janka123 je napisao:
ono sto je meni fascinantno, da od 100 natpisa, ali bas nijedan nije na cirilici...toliko o multi kulti Sarajevu... jadnici ovi iz FB grupe kvazi pravda... a drugo, od 500 000 ljudi, jedva 1000 bilo..strasno....

Ономад си на Кљиксовом форуму за писање ћирилицом одма' добијао карту за "Бановиће". :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Ne piše se "na ćirilici" nego ćirilicom . . .

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 21:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
To je jako bitno

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 22:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Apr 2018, 18:47
@Coventry City

Одговорићу (овај пута) иако одговор због дискурса и ниси заслужио, ал ајд, да не останем недоречен.

У првом пасусу се играш детектива. По вољи, настави, ја ти нисам у тој причи. Нисам ни патолог, у обдукције се и не разумијем, а и ако нешто коментаришем, са материјом се настојим боље упознати.
Што се тиче извјештаја двојице патолога подударају се о начину смрти (утапањем) о карактеру уочених повреда на тијелу, разликују се о времену када је наступила смрт, један рече до 7 дана, други 48 до 96 сати. То је то, и ту су ови из ове групе и два блогера написали томове књига о томе.

Наравно да је обавеза оног ко нешто тврди да наведе неко име. Није то прича у кафани гдје моће проћи стереотипна мантра својствена недовршеним људима, то је јавно изговорена ријеч. Извини, ако то тврдиш, па то пласираш преко медија, онда то поткријепи именом или именима.
Та мантра, "ми знамо све, ал нећу да вам кажем", или "ето убише га њих 15-20, ал није моје да кажем имена, полиција мора доћи до имена", је она тачка гдје било каква даљња прича постане бесмислена.

Назвати трачеве Васковића истраживачким новинарством је перверзија. Пардон, жешћа перверзија. Узгред у питању је лик који је имао прилоге за емисију "60 минута" у којој смо годинама слушали огавне увреде и гадости на рачун и Српске и ВРС, а прилози овог Васковића су почињали и завршавали "са вијести из реублике шумске". И пта од таквог лика очекивати. Добро, можда се и не треба подсјећати, но тај љигавац (Васковић) управо то експлатише, копа и тражи "гријехе" из прошлости "одабраним негативцима". Код истраживачког новинарства постоје и неке норме, ту прича док се не комплетира и не заокружи, не објављује се. У супротном то није истраживачко новинарство, него трачеви, данас доминантни у тзв "жутој штампи".

И могу се сви играти детектива, пажљиво проучавати снимке, да ли су подеране панталоне, но једини који је надлежан да спроведе истрагу о овом случају, да открије све детаље, да ли има кривице и ко су све кривци, саучесници у злочину, је полиција Српске. Не улица, не митингаши, не неки блогери, него полиција Српске.

Ако не вјерујете резултатима истраге полиције Српске, није проблем. Имате детективске агенције, има их доста. Оне су углавном баве прељубама, крађама, но могу и овдје спровести своју истрагу. Можда Давидов отац и нема пара да их кешира, али за ове који су га инструисали то није проблем.
Наравно, нити једна детективска агенција неће прихватити овакав случај, они ће се бавити истрагом, сакупљањем чињеница, доказа, но овдје би имале наручене резултате истраге гдје би се све морало уклопити у већ исконструисану причу коју је саставила улица уз помоћ неколико лешинара, смутњиваца. То нико неће себи допустити.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 22:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:42
Khal Drogo je napisao:
Назвати трачеве Васковића истраживачким новинарством је перверзија. Пардон, жешћа перверзија. Узгред у питању је лик који је имао прилоге за емисију "60 минута" у којој смо годинама слушали огавне увреде и гадости на рачун и Српске и ВРС, а прилози овог Васковића су почињали и завршавали "са вијести из реублике шумске". И пта од таквог лика очекивати. Добро, можда се и не треба подсјећати, но тај љигавац (Васковић) управо то експлатише, копа и тражи "гријехе" из прошлости "одабраним негативцима".

Sve dok i njemu nisu iskopali grijehe iz pošlosti pa su ga odmah šutnuli. :D

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 22:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Citiraj:
"Ja sam Davor Dragičević, otac brutalno ubijenog, masakriranog, pet-šest dana drženog i mučenog Davida. Ubice mog sina su Srbi, šta bi bilo da su druge vjere, mogu tek da zamisilim. Zločinci i ubice nemaju ni vjeru ni naciju, oni imaju samo svoj interes", rekao je Dragičević.

"Dženan Memić je imao svog babu, Davor Dragičević je imao svog oca. Muriz je vidio svog Dženana da je ubijen, ja sam vidio 25. 3. da je David unakažen, silovan, ubijen, brutalno mučen. Šest dana sam tražio dijete, nisu ga pustili živog da mu vidam rane. Tražim sva imena, jataka, saučesnika, ubica, egzekutora", naglasio je Dragičević.

"Molim vas, dajte podršku Murizu. Sarajevo probudi se, Federacijo probudi se, Republiko Srpska probudi se! Ako me ubiju, ima ko da nastavi moj posao. Ja odgovorno tvrdim da u ovoj državi ne rade ništa osim što štite sebe i ljude oko sebe. Moje dijete je ubio sistem od 1996. godine. Djeca su naša budućnost. Radi njihove budućnosti moramo stati svi zajedno protiv kriminalaca, ubica i sotona", rekao je Davor Dragičević okupljenim građanima u Sarajevu.

Ovaj lik sve više postaje ljigavo fuj.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 22:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
jesi probao da mu kazes to?

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Jedan od komentara na klixu : Kako Sarajlije nije sramota da primamo četnike u grad. Aludirajući na to da je Davor bio pripadnik VRS-a.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 22:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Samo malo, zamjera doktorima što ne im se za dva dana ne podudaraju izvještaju, a on koji "sve zna" kaže držalo ga 5 - 6 dana...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 22:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
Otkud ova priča o silovanju?

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 22:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Apr 2018, 18:47
Sass Drake je napisao:

Sve dok i njemu nisu iskopali grijehe iz pošlosti pa su ga odmah šutnuli. :D

Заправо нису, имали су те гријехе читаво вријеме у ладици. Он је био овима из "60 минуа" оно што је Давор данас разним лешинарима који се настоје окористити на овој причи, корисни идиот.
Корисни идиот из Српске (а у емисија таквог концепта добро је имати неког из Српске, илити шумске како су почињали ти прилози), како су га "потрошили", и како су његови прилози досадили сарајевској махали, а то се догоди када се све више мање своди на експлоатацију погрдних квалификација и олајавање, извукли су те "гријехе" из прошлости из ладице и шутнули га.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 22:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
najvece razocarenje na ovoj temi mi je shakal....kako god da se ovo rasplete,ostace na forumu zapisano da je zalijegao za istu stranu kao super koza,sinip,botovi,uhljebi i pet nickova od drininog vuka...

pozitivno iznenadjenje mi je vanja...

a odusevljenje-hercog!

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 22:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Najradije bih se nasikirao, al' svakako si poznat kao profesionalni mjenjač mišljenja...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 22:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
i jos da dodam za skevu,da je ovo kako pise jedino i sto bih ocekivao od njega,bravo!

malo razocarenje je ovih stotinjak koji misle isto sto i skeva i ja,ali ne bi pisali da ih ne bi forumska vecina iznapusavala...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 22:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
to što je davor otišao u sa je svršavanje i posrvanjavanje svih nas koji smo 1% vjerovali u njegovu verziju događaja.

gotovo, finito, the end!

gasite ovu temu!

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Juliette je napisao:
Otkud ova priča o silovanju?

Palo na pamet Vaskovicu i eto...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2018, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Schlager je napisao:
najvece razocarenje na ovoj temi mi je shakal....kako god da se ovo rasplete,ostace na forumu zapisano da je zalijegao za istu stranu kao super koza,sinip,botovi,uhljebi i pet nickova od drininog vuka...

pozitivno iznenadjenje mi je vanja...

a odusevljenje-hercog!

nije da me baš ubi radoznalost ali - koja ti je ovo fora da praviš liste i rankinge, i dijeliš pluseve i minuse? s koliko naštancanih postova se dobijaju ovi prerogativi, 'oću i ja!

Poslednji put menjao kosta dana 15 Maj 2018, 23:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]