banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 13:39 Danas je 15 Jun 2026, 13:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 4402 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jun 2026, 22:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Volta je napisao:
za početak bi javnost trebalo da se uvjeri da joj je izdat prekršajni nalog po novim izmjenama ZOBS-a, te da će snositi troškove štete iz svog džepa,u šta čisto sumnjam. I naravno, da se obznani koliko promila alkohola je imala u krvi. Ostavka bi trebalo da se podrazumijeva, što vjerovatno takođe neće biti slučaj. I o kakvoj odgovornosti mi tu pričamo?!

Nove izmjene ZOBS-a tretiraju obijesnu vožnju, pitanje je kolko je vozila iznad ograničenja.
Tretiraju i odbijanje alko testa i trsta na drogu, ali je pitanje sa li joj je upšte policija tražila test.

Čak i da bude kažnjena po najnovijim izmjenama ZOBS-a, maksimalna kazna je 5.000 KM, što je, realno, njoj ništa.

Ostavka? Koja ostavka? Pa sve rade na ne podnese ostavku (koju NSRS i ne mora usvojiti).

Jedino da navuče gnjev Dodika pa da bude smijenjena.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2026, 22:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Volta je napisao:
Pa zar nije SNSD-ova specijalnost ....

Čuo nekada za stilsku figuru "sarkazam" ? :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2026, 15:30 
Stara kuka
Stara kuka

Choban je napisao:
Jedino da navuče gnjev Dodika pa da bude smijenjena.

Khm, pogodih
Citiraj:
Anja Ljubojević podnijela ostavku na zahtjev Milorada Dodika

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/A ... ika/968856

Još treba i skupština da potvrdi ostavku.
Sama je trebala podnijeti, ali je bahata.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2026, 15:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Idu izbori i tako to...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2026, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Заиграју се они тако, заиграо се био и Ђаја, па забораве ко је ипак тата игрице

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2026, 19:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56

Када господар постане цар
Сви ће му редом ући у чмар
Црвена банда стаће у ред
А ред ће бити у недоглед

Јер то и јесте велика ствар
Први на свету црвени цар
Биће и нереда, биће и туче
Који ће дубље да се увуче

Биће у цара препуно тело
Шиће му царево ново одело
Главом ће својом свако да плати
Ко пита, царе, колико је сати

Како цар прдне по којем слуги
Испадну једни, а уђу други
Они су срећни, цвилећи пузе
Не би ли стигли до царске гузе

И ником од њих не смета смрад
Морају ући у чмар кад тад
Тек онда могу да се смире
Кад им из гузе ногице вире

Jebem vam majku svima, počevši od Hansa Holciusa pa nadalje.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2026, 23:38 
Stara kuka
Stara kuka

Opa, Nezavisne "udarile" po Anji
Citiraj:
Ključna pitanja i dalje bez odgovora

Anja Ljubojević podnosi ostavku na mjesto potpredsjednice NS RS
Policija još nije objavila rezultate vještačenja krvi i urina niti detalje o sankcijama
NS RS nije odgovorila na pitanja o korištenju službenog vozila van radnog vremena
Javnost i opozicija traže jednak tretman funkcionera i građana pred zakonom
Posebnu pažnju izazvale ranije izjave Ljubojevićeve o bezbjednosti na putevima

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/a ... ori/968855

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 05:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Dala je ostavku sa mjesta potpredsjednika NSRSa ali poslanički mandat ostaje tako da će skoro istim intenzitetom njen rad u NSRSaodlučivati o sudbini svakog od nas...ne ložite se na dodikove bombice....nije ona ni prva ni poslednja koja je "kažnjena " od strane Dodika zbog bahatosti.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 07:00 
Stara kuka
Stara kuka

Da bi ostavka bila važeća, mora je izglasati skupština.

I vjerovatno će ona opet završiti na listi. I upasti jer se izjašnjava kao Hrvatica (a ogrtala se srpskom trobojkom u skupštini).
Mala će jahati godinama, a bahata je.

Ovdje je veći problem što se pokušavaju zataškati neke stvari (npr. koji je rezultat alko testa i je li bila pod uticajem nekih opojnih sredstava), što je problem.
Iz tog teksta u Nezavisnim:
Citiraj:
ali se i dalje ne zna koliko je pila i koliko brzo vozila, te koliku će joj kaznu "odrezati" policija.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 08:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Да је држава каква, робија лагано.

А вјероватно је чека нека боља позиција :evil3:

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/s ... srs/968994
Evo, Stevandić tvrdi da je ostavka aktivna danom podnošenja, ali ona ostaje poslanik.

Još, ništa od policije, da obavijesti kako je kažnjena.

Citiraj:
Ostaje, međutim, nejasno, da li je Ljubojevićeva u momentima nezgode bila pod uticajem alkohola

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/n ... asa/969008

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56
Evo da vam ja kažem info direktno iz Centra za urgentnu medicinu (CUM) UKC RS .
Našao sam se baš kad su je dovozili, ja sam zdr. radnik, ali nisam bio na dužnosti, nego sam tu bio iz privatnih razloga.. nebitno, bilo je 04.40h i taman je dan svitao.
Krvna analiza jeste pokazala toliko i toliko promila, što je i sama priznala (kaže "nekoliko pića", a to svakako apsolutno znači preko 0,3 promila jer medicina i biohemija kaže da i 2 pića nabiju BAC preko dozvoljenog).
Neću da vam kažem koliko jer postoji medicinska tajna, Hipokratova zakletva i tako to.. ali imala je promila, nije da nije.
Ali ona je sitna mačka.. a da se sjetimo onoga sa Čađom.. ili da se ne prisjećamo.. pa to je za smrtnu kaznu koja ne postoji u Krivičnom zakoniku.. ali se sve zataškalo.
Majku mu staru, koji smo mi zombiji.
Hajde ovo, desilo se bez posljedica, ali Čađo, ali Vukelić.. gdje je svijest naroda?
Beograd bi skupio 100k ljudi, i uradio nešto.. srušili su Slobu, sada hoće da ruše Vučića i mogu srušiti koga hoće a mi smo pizde.
Hoćemo li mijenjati nešto? Nećemo?
Okej. Pizde smo.

Jebem vam majku svima, počevši od Hansa Holciusa pa nadalje.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 05:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Preko 90% ljudi ponekad popije par pica i sjedne za volan. Neko od njih završi kao Ana. I sad je problem sto je političar.

Potez je glup,šteta je napravljena, na kraju je sve fino i priznala ...ali da ja ovdje vidim neko bahacenje sto čitam po tviteru, ne vidim. Uradila je ono što ogromna većina ljudi ponekad uradi.

Čak i ovo za službeno auto što je prozivaju, pa iz moje najbliže familije imam 2 slučaja gdje ljudi u privatnim firmama imaju auto na korišćenje 24h (znači idu sa autom na more,otputovati negdje, kao i na razne proslave...).Rekli su da je imala pravo korišćenja auta 24h, tako da ne vidim ni tu neki problem.

Srećom se sve dobro završilo,tako da nije bilo ništa više od slupanog auta. Sad je treba teretiti da plati vrijednost tog uništenog auta I to je to... po meni prica završena.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 06:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Slučaj je završen jedino ako misliš da je država privatna firma ali nije (mada tako liči).I ovde je najmanji problem u materijalnoj šteti već je problem u moralu i poništavanju svih njegovih vrijednosti......odavno je odbačen osjećaj odgovornosti,posebno stida.Sve je izokrenuto,režim brani sistem od naroda a država gubi svaku normalnost.Gubi joj se svrha.Sistem da si zaštićen poput polarnog medvjeda ako si u zaštiti velikog vođe.Sve javne institucije ,od policije,tužilaštva,javnih medija u ovom slučaju rade samo jedno-da zataškaju slučaj i da se bez procesuiranja što prije zaboravi.Isto kao u Srbiji za nastrešnicu u NS.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 06:37 
Stara kuka
Stara kuka

wizzy_bl je napisao:
Uradila je ono što ogromna većina ljudi ponekad uradi.

Većina ljudi ponekad sjednu mortus p'jani i slupaju auto kupljeno od para građana?

wizzy_bl je napisao:
Potez je glup,šteta je napravljena, na kraju je sve fino i priznala ...ali da ja ovdje vidim neko bahacenje sto čitam po tviteru, ne vidim.

Znači, ti bi napravio isto?

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 06:38 
Stara kuka
Stara kuka

Čiča iz Rogače je napisao:
I ovde je najmanji problem u materijalnoj šteti već je problem u moralu i poništavanju svih njegovih vrijednosti......odavno je odbačen osjećaj odgovornosti,posebno stida.

Čiča iz Rogače je napisao:
Sve javne institucije ,od policije,tužilaštva,javnih medija u ovom slučaju rade samo jedno-da zataškaju slučaj i da se bez procesuiranja što prije zaboravi.

Za ovo citirano se slažem ko puzzle.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 06:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
I dalje ne znamo koje sankcije snosi, a to su trebali odmah sutradan izaci i javno reci. Ne bi ni ostavku na poziciju dala da Dodik nije reagovao.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 07:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2010, 10:22
wizzy_bl je napisao:
Preko 90% ljudi ponekad popije par pica i sjedne za volan. Neko od njih završi kao Ana. I sad je problem sto je političar.

Potez je glup,šteta je napravljena, na kraju je sve fino i priznala ...ali da ja ovdje vidim neko bahacenje sto čitam po tviteru, ne vidim. Uradila je ono što ogromna većina ljudi ponekad uradi.

Čak i ovo za službeno auto što je prozivaju, pa iz moje najbliže familije imam 2 slučaja gdje ljudi u privatnim firmama imaju auto na korišćenje 24h (znači idu sa autom na more,otputovati negdje, kao i na razne proslave...).Rekli su da je imala pravo korišćenja auta 24h, tako da ne vidim ni tu neki problem.

Srećom se sve dobro završilo,tako da nije bilo ništa više od slupanog auta. Sad je treba teretiti da plati vrijednost tog uništenog auta I to je to... po meni prica završena.

Jeste, problem je što je političar i što će to i ostati nakon svega, odnosno zadržaće poslaničko mjesto u skupštini, a ovo sa ostavkom na mjesto potpredsjednika je čista farsa i kontrola štete u izbornoj godini.

Ona je među najbahatijim poslanicima, a da ironija bude potpuna, upravo za tom govornicom se hvalila kako je ekstremno brz vozač i da joj je oduzeta vozačka, bez trunke blama i ustručavanja.

Itekako je problem što smo kao društvo normalizovali korištenje službenog auta i vozača na 24h. Ne vidim poentu poređenja trošenja budžetskog novca sa privatnim kapitalom.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 07:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
wizzy_bl je napisao:

Kakvih se gluposti nalupa, alal ti vjera...
"ljudi u privatnim firmama imaju auto na korišćenje 24h"
Pa privatnik može i ima pravo, ako hoće da poklanja auto svaki mjesec i još daje po 1000KM za džeparac.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 10:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Za pocetak, bahata je i mimo ovog dogadjaja.
Druga stvar, bahato je i tvoje poredjenje koristenja auta od privatne firme i vozila koje je kupljeno od narodnih para. To sto u nazivu oba imaju prefiks "sluzbeno" nista ne znaci.

Dalje, sjela pijana za volan, kucala na telefon i sve priznala, to kao olaksavajuca okolnost?! Nije ni njoj a ni bilo kome drugom.

Ostavku na poziciju nije sama podnijela nego tek kad se mile oglasio i to dosta govori o obrazu i moralu. Vracamo se na bahatost!
A i ta ostavka je nista, u NORMALNOM drustvu bi vratila mandat u skupstini i zavrsila tu pricu.
Nikakvih olaksavajucih okolnosti u ovom slucaju nema vec samo dokaz kakvi su likovi na pozicijama.

Vrh

[ 4402 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]