banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 17:40 Danas je 15 Jun 2026, 17:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 4402 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219 ... 221  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Maj 2026, 05:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Jer sa SAD je vrlo lako potpisati međunarodni sporazum, samo iskažeš interes i odmah ti pošalju nacrt. Lupate gluposti.

Sa SAD nemamo ekonomski dosta značajniji, a relativno jednostavniji za ispregovarati, Sporazum o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja, a da uspijemo ispregovarati sporazum o socijalnom osiguranju (koji SAD ima sa samo 30ak država, ni Hrvatska kao EU članica ga još nema).

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2026, 08:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ako ne moze sporazum sa nekom drzavom, da li moze Fond da iskomunicira da ce svim zainteresovanim uplacivati na BiH bankovni racun iznos koji ih sleduje na osnovu godina rada u RS/BiH?

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2026, 22:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Da se razumjemo prije svega, sve to (10,2%) se i vadi iz guzice i predlaže da bi se moglo nastaviti sa praksom zidanja garaža i kum Rankovog usisavanja para iz tog istog Fonda, te još pogdjekojih turističkih agencija sa maskama na lageru. Sve inda se ta manjina složi sa haračom,.to će popraviti sve što ne valja? Kumara neće izaći iz dekanata i uzjahati Šeranićev resor (Alenw oprosti)?

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2026, 12:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Zora ozjavi da će ovaj zakon biti stavljen van snage. Ovo o naplati 10,2 stranim penzionerima.
Kontam do izbora.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2026, 12:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
pa naravno , do izbora i onda po novcaniku...
nije zakon nego se to majnunisao fond

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2026, 12:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Onda ce ici tuzbe, pa... Jbg

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2026, 14:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
ode i struja gore... i toplana u bl....sve ce nakon oktobra....

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2026, 21:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Ових дана је кренула смјена директора који нису довољно радили за странку.
Нема везе како фирма послује, ако нису тјерали раднике да долазе на страначке скупове и да праве дебилне спискове "сигурних гласова" доводи се замјена која зна да поштује власт.

Како сам чуо, на списку је неких тридесетак имена.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2026, 05:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ja sam to davno spominjao da je SNSD hrpu nekih pozicija ustupio ljudima koje zaboli za SNSD (ali eto znali ovog ili onog). Naravno, da su ti ljudi neki stručnjaci,eksperti koji svojim radom i znanjem prave novu vrijednost...ne bi riječ rekao,ali ti o kojim sam ja tada pričao su bili nidje veze.

Posto o tim smjenama nemam pojma,imaš li kakav primjer smjene da vidim jel prave greške i diraju ljude se ne treba dirati, ili sklanjaju neke nebitne likove (koje bi bilo dobro skloniti bez obzira na partiju).

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2026, 06:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Philby je napisao:
Нема везе како фирма послује, ако нису тјерали раднике да долазе на страначке скупове и да праве дебилне спискове "сигурних гласова" доводи се замјена која зна да поштује власт.

Velim ja da grebu po dnu, prevrtace svaki kamen tri puta za sigurnim glasacem.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2026, 13:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Da se nadovežem, koja je priča i šta se valja iza kulisa oko smjena načelnika na UKC ?
S obzirom da je izašlo u novine, pretpostavljam da je stanju na terenu bar 2-3 puta gore ?

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2026, 13:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
The_new_Statesman je napisao:
Philby je napisao:

Moj zet (sestrin muž) prošle godine otišao u penziju,radio u jednom javnom preduzeću....kaže,koliko mi je drago zbog penzije toliko mi je drago što me više niko neće prisiljavati da idem na stranačke skupove i mitinge,što od mene traže siguran glas.....više me taj politički glib ne interesuje i neću izlaziti ni na jedne izbore.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2026, 13:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ima ih koji vole i zive to. Ironija je sto takvi prave vise stete no korisiti strankama u kojima su.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2026, 20:44 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Čiča iz Rogače je napisao:
The_new_Statesman je napisao:
Philby je napisao:

Moj zet (sestrin muž) prošle godine otišao u penziju,radio u jednom javnom preduzeću....kaže,koliko mi je drago zbog penzije toliko mi je drago što me više niko neće prisiljavati da idem na stranačke skupove i mitinge,što od mene traže siguran glas.....više me taj politički glib ne interesuje i neću izlaziti ni na jedne izbore.

Pa što nije napustio javno preduzeće i prešao u privatnu firmu koja ne traži na odlazak na skupove? :iconbiggrin:
Ah da, ladovina.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2026, 00:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Čiča iz Rogače je napisao:
više me taj politički glib ne interesuje i neću izlaziti ni na jedne izbore.

A sad barem može da ide neopterećen i bira ono šta želi, a ne eventualno ono šta mora...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2026, 20:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
А што би то радио кад је лакше причати како ништа не ваља. Нас 35% изашло на изборе и Блануша замало добије, да нас је изашло као иначе не би 12 Добоја успјело покрасти. При чему у свему томе није битан Бранко Блануша који је ту био задесно, него то да смо били потпуно незаинтересовани. Па ако не ваља тај Блануша/Грануша, сутра и њега смијениш, али бар дрмај овима кавез, ако већ толико "Додик не ваља". Мађари објаснили како се то ради. Чак и ако се покаже да је скидање Орбана за њих грешка, они су бар узели ствар у своје руке.
Док је по два аута у кући, боли нас ћошак и за изборе, и за број зграда у Бањалуци, и шта дишемо и колике су гужве и има ли паркинга игдје до Трна и је ли квадрат 5000 умјесто 3000... Примитивно дозлабога, па ето.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2026, 22:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Tako smo uspjeli i sa Draškom, pa evo dokle smo dogurali.

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2026, 17:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Jebo Draleta, zna se gdje se pravi promjena, a to je skupština. Kad imaš većinu, štimaš sebi budžet, zakone,.v.d.ove ....

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2026, 13:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Znaju i oni, pa zato tetka cima strinu, ujna tetku, buraz sestru itd. kažu "e imam ovamo lika, sredio mi poso".
Na to se još doda pinkara stoja da se glasa za nekog havera iz naselja, i onda ona čuvena "znam ga ja dobar je lik".
I to nama kroji politiku narednih 4-5 godina. Još kad na to dodaš generalnu neobrazovanost i 'klimanje glave' mentalitet dobiješ to da jedan čovjek bukvalno gospodari državom od nekih 800 hiljada duša.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2026, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
munja.alex je napisao:
Jebo Draleta, zna se gdje se pravi promjena, a to je skupština. Kad imaš većinu, štimaš sebi budžet, zakone,.v.d.ove ....

Nema Drale većinu u skupštini grada, ali opet preusmjerava novac, tako je spiskao lovu za most u Docu na šminkanje grada, potom je tražio kredit za igrališta jer je spiskao lovu za tu namjenu...
Ne treba zaboraviti ni isplatu novca Mirni Savić Banjac za "izradu projekata", iako je ona gradski menadžer i to bi ionako trebala raditi. Uz to je.ona u NSRS i prima i tamo apanažu.
ElPadrino je napisao:
Znaju i oni, pa zato tetka cima strinu, ujna tetku, buraz sestru itd. kažu "e imam ovamo lika, sredio mi poso".
Na to se još doda pinkara stoja da se glasa za nekog havera iz naselja, i onda ona čuvena "znam ga ja dobar je lik".
I to nama kroji politiku narednih 4-5 godina. Još kad na to dodaš generalnu neobrazovanost i 'klimanje glave' mentalitet dobiješ to da jedan čovjek bukvalno gospodari državom od nekih 800 hiljada duša.

Treba glasat iz zajebancije, za Lepog, Vukanovića, još da neko kandiduje Obrenku Slijepčević ili onog što računa koliko će biti poskipljenje struje ili onu iz vrtića što je naručivala 666 flaša alkohola.
Bar će biti veselo :)

Pa za Buša su glasali zbog "bušizama", trebamo i mi.
Cijenim da bi bilo bolje jer bi se dobro uje*ale neke tradicionalne stranke.

Vrh

[ 4402 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219 ... 221  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]