banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 08:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Mar 2016, 14:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Dragi Despot777 nema sanse da ti otkrijem ime i prezime........
Zao mi je.......ali nemoze

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2016, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka

Dodao bih jos nesto sto Rocker ili neko spomenu........
Ta Hercegovina ili jugoistok RS ......Ja se nesto slabo sjecam da su oni nesto i izgubili teritorije tamo.....a nije da nije bilo napada i muslimana i hrvata na te krajeve........

A istina je i sledeca da je Bihac zauzet(tad sam i upoznao Manojla) kad smo im stisnuli jaja druga bi prica bila..........e sad sto se postotka teritorije koje je zapalo nama bilo bi postenije ljudima reci da sve odnesu sto valja i da se sele negdje drugo........a opet kad pogledas koji MUDONJA moras biti i izaci pred naoruzan narod i reci da njihova opstina grad selo zaseok nece biti u Republici Srpskoj nego u federaciji......objesili bi te za ta ista muda........

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2016, 14:59 
Stara kuka
Stara kuka

Po meni (a nemora da je svugdje bilo tako) jedan od vecih krivaca za padanje teritorija okolo i blizu BL su i jedinice koje su dosle da POMOGNU.......mislim na jedinice iz drugih korpusa .......
Te jedinice su cesto napustale polozaje i ostavljale rupe u linijama a da niko nije znao pa se desi da ti neprijatelj zadje iza ledja.......ili jos gore da se u neznanju pobijes sa svojima (umalo na Manjaci obracun izmedju moje bivse jedinice 1bvp i tadasnje jedinice interventne cete 2kbr sa pvo doplatkom u obliku trocijevaca).......

Tih dana mi je poginuo drug koji je sa mnom dosao u 1bvp i zajedno sa mnom presao u 2kbr....... :cry:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2016, 15:03 
Stara kuka
Stara kuka

I naravno na kraju da SCHLAGER nemoze s mirom da spava....... :lol: :lol: 8)
KRIV je i SDS za pad teritorije posto su se mijesali i u vojsku a nisu smijeli i trebali..... :mad:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2016, 13:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
danas je na nasem sajtu objavljen opsiran intervju sa Profom za Press,u kojem kaze da je ovo bio praznik demokratije,da nema pobjednika i porazenih,da je izabran prvim medju jednakim...da su Vesna Ecim i Davor Sesic cestiti ljudi,da ostaju sa nama usprkos zeljama mnogih,i da svi zajedno idemo do pobjede Saveza za Promjene u Banjaluci u oktobru....

ako i to nije dovoljno,onda ne znam sta je....mislim na nase clanove....tns,silvio,sinip i ostali me ne zanimaju....

http://www.sdsrs.org/index.php?option=c ... 5&Itemid=9

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2016, 13:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
"Ако то буде кандидат из редова СДС-а то ће нам бити додатни подстицај јер у Градском одбору имамо прегршт квалитетних и стручних људи који могу обављати ту функцију. "

Ime barem jednog

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2016, 13:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42

Poenta cijele priče je da nije uopšte trebalo doći do kuršlusa i do tačke kada se on mora izvinjavati zbog nečeg.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2016, 13:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
"Ако то буде кандидат из редова СДС-а то ће нам бити додатни подстицај јер у Градском одбору имамо прегршт квалитетних и стручних људи који могу обављати ту функцију. "

Ime barem jednog

Sta bi falilo istom tom Sesicu (ako nije neki sukob interesa)?

Eto ti taj JEDAN primjer :D

Da imamo najmladjeg gradonacelnika.... 8)

Al ne vjerujem ja da ce u Banjaluci SDS ici sa svojim kandidatom....Bice zajednicki kandidat Saveza za Promjene u svim Opstinama....SDS ce ih imati u ubjedljivo najvise Opstina i Gradova,ali ne bih rekao da je BL jedna od njih.

Ovo je neko moje licno nagadjanje,a razgovori o tome tek pocinju za koju sedmicu.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2016, 14:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vezano za to, mislim da je greška što će tako postupiti na izborima, opet će se samo drugi okoristiti preko njih ili će ispušiti. Konkretan primjer je moj kraj.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2016, 14:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

i ja tako mislim....i pricam....al onda mi matematicki pokazu da bi gavranovic 2012 izgubio najopustenije moguce kad se saberu glasovi cavica i stevandica :(

i da su pobjedili samo na taj raskol....

zato se i ne petljam puno....

Poslednji put menjao Schlager dana 06 Mar 2016, 14:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2016, 14:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije isto kada ih sabereš kao odvojene kandidate i kad izađe jedan kandidat. Druga opcija je dosta lošija po SDS.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2016, 14:19 
Stara kuka
Stara kuka

Zato .....PREDLAZEM......Schlagera za grdonacelnika.....imas moj glas ako javno obecas da ces UKINUTI parkiranje na terenu Sokolskog i zabraniti vlasnicima kucica da iste izvode na teren gdje se djeca igraju.....

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2016, 14:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
danas je na nasem sajtu objavljen opsiran intervju sa Profom za Press,u kojem kaze da je ovo bio praznik demokratije,da nema pobjednika i porazenih,da je izabran prvim medju jednakim...da su Vesna Ecim i Davor Sesic cestiti ljudi,da ostaju sa nama usprkos zeljama mnogih,i da svi zajedno idemo do pobjede Saveza za Promjene u Banjaluci u oktobru....

ako i to nije dovoljno,onda ne znam sta je....mislim na nase clanove....tns,silvio,sinip i ostali me ne zanimaju....

http://www.sdsrs.org/index.php?option=c ... 5&Itemid=9

Па ваљда би требало да те занимају потенцијални нови гласачи? :) Старима можеш да продајеш шупљу до изнемоглости...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2016, 14:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

prije desetak godina je jedan ucesnik izbora u srbiji zamolio da ga ne podrzavaju :lol: :lol:

rekao doslovno,jos samo fali da me podrzi carla del ponte,pa da povucem kandidaturu...necu ni cenzus preci :lol: :lol:

nesto slicno je i sa tobom i tns-om na ovom forumu...nemojte nas podrzavat,molim vas!!

necemo nijedan forumski glas dobiti :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2016, 13:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2016, 11:39
http://zurnal.ba/novost/19696/opozicija ... -buducnost

Poslato sa G620S-L01 uz pomoć Tapatoka

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2016, 20:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
blagora je napisao:
http://zurnal.ba/novost/19696/opozicija-u-rs-dok-je-ovakvog-sds-a-dodik-ne-treba-da-brine-za-svoju-buducnost

Poslato sa G620S-L01 uz pomoć Tapatoka

Доста субјективан текст. Јасно је да људи прелазе из странке у странку због бенифиција разних али можда је неко од поменутих прешао и због тога што му је постало јасно да се са ликом попут Босића не може напредовати ни радити. Нека фаза типа а ла СРС (види под Вучић и камарила).

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2016, 20:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Silvio Dante je napisao:

Доста субјективан текст. Јасно је да људи прелазе из странке у странку због бенифиција разних али можда је неко од поменутих прешао и због тога што му је постало јасно да се са ликом попут Босића не може напредовати ни радити. Нека фаза типа а ла СРС (види под Вучић и камарила).

Ne zezaj. Sve moj do moga su pomenuti. Jedina Bosiceva greska u vezi njih je sto im je omogucio poslanicke mandate.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2016, 20:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Klajv_Biksbi je napisao:
Silvio Dante je napisao:

Ne zezaj. Sve moj do moga su pomenuti. Jedina Bosiceva greska u vezi njih je sto im je omogucio poslanicke mandate.

Види увек ти у странци имаш пар људи који све вуку и екипу која добија посланичке мандате онако. Е сад види један овај лик је декан факултета, значи није баш дегенер. Једноставно људи себи траже боље (из личне користи пре свега наравно) али ја да сам у СДС са оваквим лидером или би направио пуч или би тражио нову странку.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2016, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Ko je dekan od pomenutih? Vitomir Popovic? On je raskrstio sa strankom ima nekoliko godina. A i nije intelektualna, niti moralna gromada, uprkos funkciji.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2016, 11:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Maksimovic se kandidovao za gradonacelnika Bijeljine. Podrzava ga izmedju ostalih Dns i Snsd. Pricati o nekom moralu i postenju a ne vratiti odbornicki mandat je...
E Mico sad te jos vise gotivim. Mico na jednu svi ostali na drugu i da ih posaljemo na smetliste istorije barem u Bijeljini.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]