114_AhmeD je napisao:
sinip je napisao:
Синко, да те подсјетим да је договор постигнут у Лисабону, о овом истом што имамо сад, тј. кантонизацији БиХ. Онда се Аљо вратио и рекао пуј-пике не важи. Остатак је историја. Тако да сад ти ту причу о договру продају неком другом, мени, а ни већини овде нећеш моћи. Него ћемо фино да се разиђемо исто као Србија и Црна Гора па онда ко успије - успије. Наравно, послије тога, кад 'Рвати узму свој дио, из вица ћемо да вас зовемо "мањим ентитетом".

Odbio je potpisati jer bi pravio etnicku regionalizaciju, tako da bi etnicko ciscenje imalo pozitivu. A to moze vidjeti kao dobro djelo samo lud covjek. Zbog cega nije moglo " za sve, u svakom mjestu drzave " ? A za pokusaj otcijepljenja, znas i sam da nemate onog izmedju nogu za tu stvar jer znate do cega bi to dovelo. Ovaj put bi bilo bas gadno jer svako ima oruzje. Zato sanjaj i dalje. Bosna je Bosna, kome se ne svidja moze slobodno ici.
Рече ти већ _зока, резултат прихватања-одбијања Аљиног (Ја до подне о једној ствари мислим једно, а поподне друго) је исти као оно што је било договорено у Лисабону, минус 100 хиљада мртвих и разрушена земља, уз мржњу и неповјерење које ће трајати идућих 50 година најмање. Браво, изузетно интелигентан потез. Скидам капу...

Што се тиче отцјепљења, то ће да буде урађено на један миран и културан начин, а ако мислиш да
ви можете у том случају да нешто урадите оружјем, могу само да кажем да би Србија и Хрватска угасиле свјетло, а кад би поново било упаљено, муслиманско питање у бившој БиХ би било дефинитивно рјешено за вјеки вјекова. Мисли о томе... Тако да, ако вам не ваља ваш филџан, жали се Аљи. Јал сениору јал јуниору. БолЕ ме уво.

Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.