banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 18:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 280  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Maj 2012, 15:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Ahmede ne seri Alaha ti! Kakvo kolji pobij, koja Srbija??? Ja i moja porodica smo se rodili i živimo u BL u BIH generacijama, neka meni neko objasni kako sam je rođen ovdje u ovoj zemlji izvršio AGRESIJU na istu??? Jel vi tamo znate značenje riječi agresija? De nek mi to neko objasni moj mentalni sklop to ne na može da uhaviza...

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 15:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Vidi,bilo je i u VRS muslimana,Hrvata....To o Aliji i njegovoj viziji multietnične države za svakoga pričaj ribicama u vodi.
Statistika je čudna biljka. Sve kaže,a ništa ne govori. Koliko Srba je živjelo u Sarajevu? Tuzli? Travniku? Zenici? Bihaću? Koliko ih žvi sad?
Bogu hvala dočekaćemo i taj popis. Pitaću te onda.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 16:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2009, 21:46
Je li vam sud u Haagu relevantan ista ? Pratite li vi sudjenje Karadzicu ? Pratite li kako se brani i sta svjedoci govore ? Ako ne pratite onda pocnite pratiti i od njegove rijeci i rijeci svijedoka zakljucujte sta se desavalo, a ne od medijske manipulacije. Ja ne mogu nista drugo nego smijati se kad cujem izjavu da su muslimani sami sebe gadjali sa brda u Sarajevo.

Vi kritikujete Aliju, u redu. Je li Alija prihvatio primirje (cak prihvatajuci ime REPUBLIKA srpska, sa 49% koje tad nisu ni imali) u momentu kad je ARBIH bila 24h udaljena od Banjaluke i kad su sigurno muslimani bili u jacem i boljem polozaju ? Slobi i druzbi je ocajnicki trebalo primirje jer je yuga bila rasturena.

A to za muslimane u vrs ti ne vjerujem bas.

@nepokoreni

Ne kazem ja da je sav narod kriv, ali vlada i vodje jesu. Mozda nisi ti nista uradio ali reci mi jesi "ti" morao braniti Banjaluku na brdima oko Bihaca ? Je li tebi mozda bio zivot ugrozen ili meni, koji nisam redovno mogao u skolu ici jer su metci i granate na ulicama bile svakodnevnica. Prolazio sam kao dijete sa torbom cestu i metak je rovio cestu blizu mene. Ovo nisu bajke i ne kukam nikom, samo kazem da znam sta je rat.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 16:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Sva sreća pa je u Federaciji ostala ista etnička slika...
A kakav vizionar je bio Alija što je povukao potpus sa Kurtiljerovog plana, i od tada 42% teritorije sa većinskim muslimanksim stanovništvom

Slika

došli ste do 20i nešto %.

Slika

A spominješ kako smo mogli se dogovoritii živjeti kao Švajcarska... pa taj plan sa kojeg je Alija povukao potpis, na nagovor Amerikanaca, i bio je najbliže nečemo na šta liči Švajcarska. I sada bi vi nakon svih tih godina, kantonizacijom da se vratite na nešto slično planu koji je mogao sačuvati hiljade i hiljdae života, i promjeniti sudbine nekoliko miliona ljudi...

Čudno da nisi napisao da je Alija odbio plan jer bi priznao rezultate genocida koji se očekivao...

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 16:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Za žrtvovani mir i žrtve zahvali svom rahmetli predsjedniku Aliji. Tražili ste dobili ste.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 16:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
114_AhmeD je napisao:

http://www.bhdani.com/arhiva/144/t441.htm

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 16:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Evo ti video, selo se zove Turski Luzani na ulazu u Derventu. Ovaj covjek mi je danas komsija, on i mnogi ljudi iz tog sela su se borili u VRS.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0ZQXDntdBv8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 16:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
114_AhmeD je napisao:

http://www.bosnjastvo.com/subdirectory/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=90

Опет ја покушавам да се борим са вјетрењачама, цццццццц.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 16:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
114_AhmeD je napisao:
Mozda nisi ti nista uradio ali reci mi jesi "ti" morao braniti Banjaluku na brdima oko Bihaca ?

A Bihać je u sjevernoj Kanadi ili BiH? Pitam kako sam ja kao rođen i živim u BiH izvršio agresiju na istu? A isto pitanje za tebe: jesi ti morao braniti SA u brdima iznad Doboja?

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 16:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
114_AhmeD je napisao:
sinip je napisao:
Синко, да те подсјетим да је договор постигнут у Лисабону, о овом истом што имамо сад, тј. кантонизацији БиХ. Онда се Аљо вратио и рекао пуј-пике не важи. Остатак је историја. Тако да сад ти ту причу о договру продају неком другом, мени, а ни већини овде нећеш моћи. Него ћемо фино да се разиђемо исто као Србија и Црна Гора па онда ко успије - успије. Наравно, послије тога, кад 'Рвати узму свој дио, из вица ћемо да вас зовемо "мањим ентитетом". :D

Odbio je potpisati jer bi pravio etnicku regionalizaciju, tako da bi etnicko ciscenje imalo pozitivu. A to moze vidjeti kao dobro djelo samo lud covjek. Zbog cega nije moglo " za sve, u svakom mjestu drzave " ? A za pokusaj otcijepljenja, znas i sam da nemate onog izmedju nogu za tu stvar jer znate do cega bi to dovelo. Ovaj put bi bilo bas gadno jer svako ima oruzje. Zato sanjaj i dalje. Bosna je Bosna, kome se ne svidja moze slobodno ici.

Рече ти већ _зока, резултат прихватања-одбијања Аљиног (Ја до подне о једној ствари мислим једно, а поподне друго) је исти као оно што је било договорено у Лисабону, минус 100 хиљада мртвих и разрушена земља, уз мржњу и неповјерење које ће трајати идућих 50 година најмање. Браво, изузетно интелигентан потез. Скидам капу... :puke:
Што се тиче отцјепљења, то ће да буде урађено на један миран и културан начин, а ако мислиш да ви можете у том случају да нешто урадите оружјем, могу само да кажем да би Србија и Хрватска угасиле свјетло, а кад би поново било упаљено, муслиманско питање у бившој БиХ би било дефинитивно рјешено за вјеки вјекова. Мисли о томе... Тако да, ако вам не ваља ваш филџан, жали се Аљи. Јал сениору јал јуниору. БолЕ ме уво. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 17:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
_зока je napisao:
Vidi,bilo je i u VRS muslimana,Hrvata....To o Aliji i njegovoj viziji multietnične države za svakoga pričaj ribicama u vodi.
Statistika je čudna biljka. Sve kaže,a ništa ne govori. Koliko Srba je živjelo u Sarajevu? Tuzli? Travniku? Zenici? Bihaću? Koliko ih žvi sad?
Bogu hvala dočekaćemo i taj popis. Pitaću te onda.

Za Travnik 11 % Srba ostalo nezzz sad na prste dvije sake nabrojati za 10 godina na prste jedne sake...

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 17:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Dio teksta iz novina koji sam danas procitao a tice se armije nezaposlenih i muka zaposlenih u ovoj zemlji....

Kakogod, kod nas, kao i u cijelom regionu, 1. maj uopće nije obilježen kao Praznik rada, u radničkoj atmosferi, u sindikalnom duhu i dekoru.

Zašto? Zato što je kod nas rad na niskoj cijeni, i to u svakom smislu. Niti se poštuju prava ono malo radnika koje imamo, niti se otvaraju nova radna mjesta, niti se obrazujemo i odgajamo za rad i radnu disciplinu, odgovornost i etiku, niti se nešto puno pretrgavamo na radnom mjestu, niti vjerujemo da je naša šansa, da je naš izlaz iz krize u radu. U najkraćem, rad je na niskoj cijeni u našem višestruko istraumatiziranom mentalnom sklopu, u našem političkom postsocijalističkom, privatizacijsko-tajkunskom tranzicijskom modelu i narativu, u našoj sposobnosti da se opustimo ili da se strpimo, u našoj sklonosti da sve relativiziramo. Nigdje i niko ne promovira rad kao vrijednost, kao obrazac, kao model. Ni u medijskom, ni u političkom, ni u religijskom diskursu, nigdje (nam) se ne kaže da se do uspjeha stiže radom, da valja raditi, da se isplati raditi.Kada je riječ o našem odnosu prema radu, na zakržljalost naše poduzetničke svijesti posebno je negativno uticala ratna i postratna situacija u kojoj smo u enormnoj mjeri bili upućeni na humanitarnu pomoć i razne donatorske intervencije. Takva vrsta pomoći bila je kapilarno raširena u našem narodu i društvu, bila je tako intenzivna i to je sve tako dugo trajalo, i na neki način, još traje, da je već moguće govoriti o jednom tipu posvemašnjeg humanitarno-donatorskog mentaliteta koji nema samopouzdanja, koji nema snage za vlastita rješenja, koji je pasivistički nastrojen i koji čeka i čeka, vjerujući da će rješenja doći odnekud izvana.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 19:27 
Administrator
Korisnikov avatar

114_AhmeD je napisao:
Je li vam sud u Haagu relevantan ista ?
Nije.

114_AhmeD je napisao:

.

Možeš ti izabrati da ne vjeruješ u šta hoćeš. Al' to ne znači da se to nije desilo. Recimo, masa ljudi ne vjeruje da Bog ne postoji. Da li to znači da su oni u pravi.
Što se tiče "brda oko Bihaća",kontam da je ipak prirodnije da ja branim Banjaluku tamo nego mudžahedini Iran,S.Arabiju,Siriju etc. na Ozrenu igrajući se fudbala sa glavama srpskih boraca.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 19:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Пеле Мали je napisao:
http://www.youtube.com/watch?v=guZbNqUNzWU

док год они говоре наш рахметли први предсједник алија...

Ajd bar je SIG u pitanju. :P

Kakav idiot.

Za Muslimane u VRS znam i ja. Istina, znam jedan primjer, ali opet dosta. Mislim da je covjek imao cin pukovnika. Koliko sam cuo, u ratu je zivio u Zelenom viru. Sa njegovim sinom sam jako dobar; super momak.
(ne kontam se nesto pretjerano u vojsku, rangove, cinove, palce...)

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 19:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2009, 21:46
_зока je napisao:
114_AhmeD je napisao:
Je li vam sud u Haagu relevantan ista ?
Nije.

114_AhmeD je napisao:

.

Možeš ti izabrati da ne vjeruješ u šta hoćeš. Al' to ne znači da se to nije desilo. Recimo, masa ljudi ne vjeruje da Bog ne postoji. Da li to znači da su oni u pravi.
Što se tiče "brda oko Bihaća",kontam da je ipak prirodnije da ja branim Banjaluku tamo nego mudžahedini Iran,S.Arabiju,Siriju etc. na Ozrenu igrajući se fudbala sa glavama srpskih boraca.

Vas je 15 a ja sam, i ne mogu stici da odgovaram na sve zivo. Ne ide ovako. Samo cu tebi, zadnjem da kazem da je bilo i ruskih dobrovoljaca i grckih isto, koje niko ne spominje. I zaklati "borca" nije isto sto i zaklati dijete, zenu, ubiti starca, silovati, ganjati civile po sumi i praviti masovne grobnice, sto su neki radili.

Vama Haag nije relevantan jer pokazuje ko je najvise zlocina uradio.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 19:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Прво, поредити Србе и Нацисте је малко... неодговарајуће, најблаже речено. Мада, теби нико не брани, као што и ја могу да поредим исламске фундаменталисте са неинтелигентним нижим облицима живота (типа вирус грипа) које треба истријебити са лица Земље. А то што горе кажеш да су "неки радили" е па тих неких је било на свим странама. То што се то теби тако не чини, не мијења чињеницу да то јесте тако.

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 20:01 
Administrator
Korisnikov avatar

114_AhmeD je napisao:
I zaklati "borca" nije isto sto i zaklati dijete, zenu, ubiti starca, silovati, ganjati civile po sumi i praviti masovne grobnice, sto su neki radili.

I ja se slažem da nije isto kada mudžahedin zakolje borca ili kada zakolje dijete.
Za ovo upoređivanje nacista i nas ti dajem posljednje upozorenje prije izbacivanja sa politike.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 20:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Zasto se ovaj lik tolerise i dalje na forumu?

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 20:03 
Administrator
Korisnikov avatar

Zato što nismo Sa-X da banujemo na prvi znak neslaganja sa opštim mišljenjem i stavovima.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 20:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ваљда зато јер смо ми демократскије окружење од исламистичке банде са Са-Икс? :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 280  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]