banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 21:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 604 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 31  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Maj 2010, 07:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
http://www.uskportal.ba/novost/38698/pr ... u-politiku

Citiraj:
USKportal.ba: Kako ste kao relativno mlad kadar, relativno malde političke stranke, uspjeli da pridobijete povjerenje birača?

Ermin Hajder: Samo iskrenošću. Nakon lokalnih izbora mnogi mediji su pitali šta je ključ našeg uspjeha u Bosanskom Petrovcu. Čak su neki naglašavali da je to "izborno čudo". Ne slažem se s tim. Čak naprotiv, za mene je čudo da građani nisu promijenili vlast koja im ne odgovara. Pa izbori i služe u svrhu promjene neadekvatne vlasti. To se desilo u Bosanskom Petrovcu. Dokazali smo da građani žele promjene. Ono što smo obećali je vrlo jednostavno - moral u politici. I mada to izgleda prilično teško u ovoj zemlji, ipak je moguće. Lako je raditi kad se čovjek drži takvog principa.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2010, 08:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Mar 2005, 22:09
Kad malo bolje razmislim, možda ipak nije tako loše što se pojavljuju stranke kao što je ova.
Naime, iako njeni pripadnici i dalje robuju dogmama neo-liberalizma, i spas vide u "evro-atlantskim integracijama" i pokretanju privrede na kapitalističkim principima preduzetništva i tržišne ekonomije (pljuc, pljuc, pljuc), ipak mi se čini da sa sobom nose jednu novu dimenziju koja može da razdrma sadašnje ustajale žabokrečne političke vode...
Npr. takve stranke svojim pristupom mogu da utiču da se politika prestane toliko miješati u rad državnih organa, i da profesionalizam bude više na cijeni... A onda kada, natjerani dešavanjima i očeglednim dokazima, shvate u kolikoj su zabludi bili u vezi EU i "evro-atlantskih integracija" i kad shvate da se mora razmišljati na sasvim drugačiji način od ovog sada dominirajućeg, ima nade da se preokrenu u nešto zaista konstruktivno i razumno...
Samo prethodno će morati da poskidaju kravatice i svilene upeglane košuljice i da navuku čizme do bedara i zađu u njivu, da bi mogli da shvate kako obraditi zemlji i kako sijati sjeme da bi se očekivao urod...
Inače će od njih brzo postati samo puki kabinetski pametnjakovići koji prosipaju demagogiju bez ikakvog osjećaja za realnost, pa zbog toga donose neprovodive zakone, i onda mnoge dobre ideje ostaju mrtvo slovo na papiru.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2010, 11:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Pedja Kojovic je napisao:
The_new_Statesman

Ne, nije mi toplije oko srca. To nema veze sa srcem nego sa mozgom.
Moja primjedba na vas "republjik" nema veze sa mojim stavom po pitanju statusa Kosova.
Meni licno je dobrobit BiH primarni cilj i o svemu sto to moze ugroziti, ukljucujuci i pitanje Kosova,
odlucujem iz te perspektive.
Oni koji sa omalozavanjem govore o kosovskim albancima, ismijavaju njihov jezik i obicaje i nisu u stanju da
napuste stereotip o "slasticarima" izazivaju i podgrijavaju njihove separatisticke teznje i istovremeno
pruzaju argumente medjunarodnoj zajednici koja ljudsko dostojanstvo i gradjanska prava stavlja ispred drzavnog suvereniteta.

p.k.

ova partija je klasicna balans stangla u borbi za vlast. pet recenica u kojima nista nije receno a sve se upinje da se makar malo prdne. blah...morate nauciti da multipolarni brak sa razumnim ljudima ne ide, guzica na sest stolica i coitus sa medjunarodnom zajednicom? vecini postenih nemoralan grupnjak ne odgovara.
dabogda ne presli izborni prag :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2010, 13:08 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Apr 2010, 13:23
Ermin Hajder
„Problem je surađivati s ljudima koji su zalutali u politiku...“

Objavljeno 10.5.2010 u 17:26

USKportal.ba: Za rijetke koji ne znaju, ko je Ermin Hajder?

Ermin Hajder: Ermin je građanin Bosne i Hercegovine na privremenom radu u politici. Iako nekima to zvuči čudno, moj angažman u politici nema notu karijerizma i jedva čekam da živim u normalnoj zemlji te da se ne moram baviti ovim poslom. Ja sam samo jedan od isfrustriranih i izvaranih građana ove zemlje, s razlikom što sam ja taj koji je preuzeo odgovornost i odlučio nešto uraditi za svoju zemlju, za svoj grad.

USKportal.ba: Kakvo je bilo Vaše djelovanje u proteklim godinama (misli se na poslove koje ste obavljali prije finkcije načelnika općine i na politički angažman...) ?

Ermin Hajder: Političkog, odnosno stranačkog iskustva nemam nikakvog. Iako sam i jedan od osnivača Naše stranke, prije toga nisam bio član niti jedne stranke. Moj angažman se više zasnivao na nevladinom sektoru. Prije toga sam 6 godina bio direktor i novinar u JP Radio Bosanski Petrovac. Radio sam i na projektima UNDP-a, Helsinškog parlamenta građana, a bilježim i dvogodišnje iskustvo u OSCE-u na poziciji menadžera za razvoj zajednice. Mnogo sam bio angažiran i kao trener za strateško planiranje, komunikacijske vještine, osnaživanje tima i slično. Naravno, sad mi to iskustvo ali i ljudi koje sam upoznao mnogo koristi. To je sad kapital koji je u funkciji Bosanskog Petrovca.

USKportal.ba: Kako ste kao relativno mlad kadar, relativno malde političke stranke, uspjeli da pridobijete povjerenje birača?

Ermin Hajder: Samo iskrenošću. Nakon lokalnih izbora mnogi mediji su pitali šta je ključ našeg uspjeha u Bosanskom Petrovcu. Čak su neki naglašavali da je to "izborno čudo". Ne slažem se s tim. Čak naprotiv, za mene je čudo da građani nisu promijenili vlast koja im ne odgovara. Pa izbori i služe u svrhu promjene neadekvatne vlasti. To se desilo u Bosanskom Petrovcu. Dokazali smo da građani žele promjene. Ono što smo obećali je vrlo jednostavno - moral u politici. I mada to izgleda prilično teško u ovoj zemlji, ipak je moguće. Lako je raditi kad se čovjek drži takvog principa.

USKportal.ba: Šta predstavlja najveći izazov u Vašem radu?

Ermin Hajder: Svakako da je najveći izazov učiniti Bosanski Petrovac gradom u kojem njegovi građani kvalitetno žive i vole taj grad. U svemu tome je najveći izazov mijenjati svijest ljudi jer ja u stvari želim demistificirati poziciju načelnika i vlasti i jednostavno svu upravu vratiti građanima. Mi trebamo biti samo izvršioci. Nažalost, mnogi još vjeruju da načelnik ima čarobni štapić...

USKportal.ba: Koje biste projekte označili kao nužne za prosperitet Vaše općine?

Ermin Hajder: Definitivno su to projekti vezani za proizvodnju organske hrane i drvnu preradu. Ono što se još ukazalo kao velika šansa za Bosanski Petrovac je proizvodnja energije iz obnovljivih izvora. Ovaj grad jednostavno leži na sahari, samo je treba znati otvoriti.

USKportal.ba: Kolika je stopa nezaposlenosti u općini Bos. Petrovac i šta čine lokalne vlasti na suzbijanju iste?

Ermin Hajder: Mi imamo 1212 nezaposlenih osoba koji su registrovani u Zavodu za zapošljavanje. Otprilike isto toliko ih je i zaposleno. Poznato je da je danas jako teško doći do tačnih podataka u ovoj oblasti. Nažalost, poznato je da lokalna vlast ne može dikretno uticati na zapošljavanje ali indirektno itekako može. Mi smo već uradili regulacioni plan poslovne zone u Gorinčanima, obezbijedili smo 350.000 KM u njeno ulaganje i donijeli Program mjera, čime očekujemo da ćemo privući biznis sektor u Bosanski Petrovac. Tu iskorištavamo i druge prednosti poput dobre geografske lokacije, kvalitetnih puteva i blizinu granice s Hrvatskom u Izačiću i Strmici prema Kninu. I moja posjeta Švedskoj je bila u službi jačanja prizvodnje organske hrane i angažmana domaćih drvoprerađivača.

USKportal.ba: Cijela BiH a naročito manje sredine poput Bos. Petrovca imaju problem sa iseljavanjem maldih obrazovanih ljudi. Kako to spriječiti ili bar ublažiti i šta Vi kao prvi čovjek općine činite po tom pitanju?

Ermin Hajder: Ne mogu se spriječiti migracije, niti trebaju. Ono što je zadatak lokalnih zajednica je da stvore razlog ostanka. Ja sam već angažirao sve mlade sugrađane koji su završili fakultet kao pripravnike, a u cilju upošljavanja u fazi smo formiranja i Agencije za poljoprivredni razvoj. S druge strane, žalosti činjenica da se mladi na našim univerzitetima ne educiraju u smislu da su oni ti koji trebaju stvarati radna mjesta. mladi danas najčešće gledaju konkurse i skoro svi žele u državnu službu. Ja ipak mislim da treba jačati privatni biznis sketor, jer bez njega nema niti efikasne lokalne zajednice.

USKportal.ba: Skoro smo imali medijsko sapunicu u kojoj ste Vi i poduzetnik gosp. Čavkunović igrali glavne uloge. Kakav je bio rasplet te situacije?

Ermin Hajder: Pa ja u toj sapunici uopće nisam uloga. Ja sam samo odgovoran i radim u skladu sa zakonom. To se nekima očito ne sviđa. Valjda su navikli na suradnju sa drugačijim profilom političara.

USKportal.ba: Odnosi s SNSD-om na nivou Općine?

Ermin Hajder: Nije u pitanju odnos sa SNSD-om već sa pojedincima. Ja sa kolegama načelnicima iz te stranke jako dobro surađujem. Nisam od onih koji imaju predrasude, pogotovo kad su stranke u pitanju. Znam da u svakoj ima dobrih i poštenih ljudi. U mome slučaju ja imam tu nesreću da trebam surađivati s ljudima koji su zalutali u politiku i tu se nalaze isključivo zbog vlastitog interesa. Međutim, "ničija nije do zore..."

USKportal.ba: Vaše viđenje političkog stanja na nivou kantona... koje je Vaše mišljenje o tome kakva bi situacija mogla biti nakon narednih izbora?

Ermin Hajder: Nisam neki prognozer, ali svakako da imam svoje mišljenje. Očito je da je prilično politički turbulentno na našem kantonu. Iako se ja ne uključujem mnogo jer ovo nisu moji izbori, ali svakako da sam svjestan činjenice da su ovo prvi opći izbori za Našu stranku i da mi je kao načelniku stalo da imam kvalitetnu i odgovornu vlast u vertikali. Volio bih vidjeti kantonalnu valst koja se iskreno ponaša kao neko ko odgovara za život 300.000 građana, ako što to radi nas 8 načelnika.

USKportal.ba: Oženjen, u vezi, slobodan?

Ermin Hajder: Sretno oženjen Aidom i očekujemo prinovu, baš negdje na dan izbora! (smijeh)

USKportal.ba: Za kraj nam još kažite da li Vam se sviđa ideja objedinjavanja svih gradova kantona na jednom Web Portalu?

Ermin Hajder: Ideja, koja je danas već i stvarnost, je odlična. Želim vam iskreno uspjeh i volio bih da zadržite svoju nepristrasnost, jer sve prolazi samo je profeionalnost vječna.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 05:10 
Pripravnik
Pripravnik

BOJAN BAJIĆ O RUKOHVATU KRSMANOVIĆ-MAKSIMOVIĆ: Vojo Maksimović je za mene avet prošlosti
Utorak | 11.05.2010.
Povodom dodjele priznanja koje je Vojo Maksimović ovih dana dobio od aktuelne vlasti opštine Foča i potpore njenog načelnika Zdravka Krsmanovića, komentar Bojana Bajića, predsjednika Naše stranke, koja je nedavno potpisala koaliciju sa Novom socijalističkom partijom, čiji je Krsmanović predsjednik

Nekadašnji profesor na Filozofskom fakultetu u Sarajevu Vojo Maksimović je bio jedan od osnivača SDS-a i član Kriznog štaba opštine Foča, u vrijeme kada je u njemu stradalo ili bilo protjerano nesrpsko stanovništvo, a ovih dana je dobio priznanje od strane aktuelne uprave ove opštine, odnosno Povelju opštine Foča, najviše priznanje ovog grada!

Dodjelu priznanja Makismoviću podržao je i načelnik opštine Zdravko Krsmanović, što je izazvalo brojne reakcije kod dijela javnosti koja je Krsmanovića doživljavala kao modernog i prodemokratkog političara RS-a.

Povodom rukohvata između Maksimovića i Krsmanovića, koji su objavili današnji mediji, zatražili smo komentar od Bojana Bajića, predsjednika Naše stranke, koja je nedavno potpisala koaliciju sa Novom socijalističkom partijom, čiji je Krsmanović predsjednik.

- Vojislav Maksimović je za mene avet prošlosti. Bio je jedan od nosilaca ideologije i retorike mržnje, te relativizacije prava na život, zbog čega mislim da nije zaslužio nikakva priznanja, već prezir. Možda sudovi nisu pronašli elemente Maksimovićeve odgovornosti u činjenju ratnih zločina, ali politička i etička odgovornost postoje, zbog čega se Naša stranka ogorčeno i principijelno bori za ljudska prava i osudu šovinističke ideologije na svakom pedlju Bosne i Hercegovine.

Takođe, smatram da je Bosna i Hercegovina puna ratnih zločinaca koji još uvijek slobodno šetaju, zbog čega sam veoma svjestan da je svaka priča o budućnosti neozbiljna bez odlučne akcije na procesuiranju svih podstrekača i egzekutora zločina, bez obzira iz kog oni naroda dolazili i bez obzira iza kog navodnog patriotizma se krili. Naša stranka će otići korak dalje i predložiti da se donese zakon kojim bi se presuđenim ratnim zločincima zabranilo političko djelovanje i participiranje u državnim organima, institucijama i administraciji na svim nivoima.

Kad je riječ o Zdravku Krsmanoviću, mislim da je on u teškoj situaciji u Foči, godinama se boreći protiv svih, tako da je moje lično mišljenje da je on bio ucjenjen od strane SDS-a za dodjelu ovog priznanja, jer SDS kontroliše većinu u Skupštini Foče, kaže za DEPO/BLIN mrežu predsjednik Naše stranke Bojan Bajić.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 09:43 
Pripravnik
Pripravnik

Tomislav Nikolić nastavlja gubitničku politiku
Sunday, 16 May 2010
Naša stranka poziva javnost da se odbace ovakve radikalne političke ideje, koje su blokirale razvoj BiH u zadnjih 15 godina, kako bi gradili novu politiku koja je baziranja na dijalogu i konsenzusu, poštivanju ljudskih prava, ekonomskom razvoju i evropskim ciljevima.

Povodom izjave predsjednika Srpske napredne stranke g.Tomislava Nikolića, u Banjoj Luci, 15.05.2010. godine, u kojoj je javnosti poručio da Republiku Srpsku vidi kao nezavisnu državu, predsjednik Naše stranke Bojan Bajić je izjavio:

“Izjava Tomislava Nikolića, kojom aludira na nezavisnost Republike Srpske, je na tragu dvodecenijske politike njegovog donedavnog šefa Vojislava Šešelja, s kojim je u tandemu davao sebi za pravo da se upliće u politička zbivanja u svim bivšim jugoslovenskim republikama, a koje su bile priznate od Ujedinjenih nacija kao nezavisne države.

Dvadeset godina njih dvojica potpiruju separatističke želje i ciljeve kod gradjana srpske nacionalnosti koji žive u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, te ih na taj način dovode u zabludu i podstiču da vode samoubilačku separatističku politiku. Mnogi su platili cijenu takvih njihovih ideja, a osnivanje filijale Srpske napredne stranke u Banjoj Luci je znak da njihova gubitnička misija jos nije gotova, a Nikolićev poziv na nezavisnost Republike Srpske, zapravo je poziv na novi rat. Po istom principu, ali s druge strane, smatram da poziv na ukidanje Republike Srpske isto tako znači poziv na novi rat.

Naša stranka poziva javnost da se odbace ovakve radikalne političke ideje, koje su blokirale razvoj BiH u zadnjih 15 godina, kako bi gradili novu politiku koja je baziranja na dijalogu i konsenzusu, poštivanju ljudskih prava, ekonomskom razvoju i evropskim ciljevima.“

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 09:44 
Pripravnik
Pripravnik

Zakon o zabrani fašističkih organizacija je temeljni dokaz humanističkog opredjeljenja
Saturday, 15 May 2010
Naša stranka smatra da Bosni i Herecgovini itekako potreban ovakav zakon i založiće se za njegovo usvajanje jer je to temeljni dokaz humanističkog opredjeljenja i odbacivanja onoga što vežemo za koncentracione logore,genocid,masovna stradanja cilila i sve strahote koje je porodio fašizam.

Zastupnički dom Parlamenta BiH ponovo nije prihvatio inicjativu da se u našoj zemlji zabrane sve neofašističke organizacije, te javna upotreba njihovih simbola. Tim povodom član Izvršnog odbora Naše stranke Srđan Dizdarević izjavio je:

“Odbijanjem da usvoji zakon o zabrani djelovanja fašističkih organizacija i upotrebe njihovih simbola,vlast u BiH je još jednom ispoljila potpunu neogovornost i nezrelost. Nespremnost da se osudi največe zlo Dvadesetog vijeka,da se zakonski zabrane pokušaji oživljavanja naci-fašizma dokaz su da oni koji danas čine vladajuću koaliciju u Bosni i Hercegovini nisu spremni da ovu zemlju svrstaju među civilizovane zemlje. Još jednom su dnevnopolitički interesi mešetara koji vode BiH bili važniji od prihvatanja suštinskih vrijednosti koje baštitni svijet i koje se ogledaju i u odbijanju svakog revizionizma i dovođenja u pitanje istinitosti strahota koje su fašisti počinili.

Naša stranka smatra da Bosni i Herecgovini itekako potreban ovakav zakon i založiće se za njegovo usvajanje jer je to temeljni dokaz humanističkog opredjeljenja i odbacivanja onoga što vežemo za koncentracione logore,genocid,masovna stradanja cilila i sve strahote koje je porodio fašizam.”

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 09:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
Taj zakon bi predstavljao najgrublje krsenje slobode izrazavanja, misljenja i govora. Treba se zapitati zasto te organizacije postoje, zabranjivanjem se nista ne postize, mnogo ih je lakse konrolisati dok su javne.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 09:53 
Pripravnik
Pripravnik

time trek

Sve demokratske zemlje imaju taj zakon i postoje organizacije koje su zabranjene.
Ako neka organizacija misli da je nepravedno stavljena na spisak neka se zali sudovima, i domacim i stranim.
Mislim da je to vazno jer nas najveci problem je govor mrznje.

p.k.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 09:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
time trek

Sve demokratske zemlje imaju taj zakon i postoje organizacije koje su zabranjene.
Ako neka organizacija misli da je nepravedno stavljena na spisak neka se zali sudovima, i domacim i stranim.
Mislim da je to vazno jer nas najveci problem je govor mrznje.

p.k.

USA, koji ima jedan od najboljih zakona sto se tice slobode govora, dozvoljava vecinu organizacija sve dok nisu nasilne. Gusenjem misljenja i zabranama se problemi mogu samo sakriti ali ne i rjesiti.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 10:32 
Pripravnik
Pripravnik

time trek

Slazem se da USA ima najbolji i najslobodniji zakon i on potpuno odgovora njihovom drustvenom i politickom okruzenju.
Nama, u ovoj fazi, ja mislim, ugled trebaju biti razvijene evropske zemlje.
Kad izadjemo iz "istorijskog blata" u koje smo upali neka se zakon mijenja i neka onda svako prica sta hoce.

p.k.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 11:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Neka je vasa politika dobitna kombinacija pa sve ostalo neka ide do djavla :roll:
Da je bilo ko drugi kritikovao Nikolicevu politiku, nego se vi nasli, bas imate istorijske uspehe kao stranka... Pojavili se pre par meseci i umesto da radite na jacanju svog ugleda, vec ste se nasli pametni da osudjujete druge, jako obecavajuca stranka

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 12:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Hertzog je napisao:
Neka je vasa politika dobitna kombinacija pa sve ostalo neka ide do djavla :roll:
Da je bilo ko drugi kritikovao Nikolicevu politiku, nego se vi nasli, bas imate istorijske uspehe kao stranka... Pojavili se pre par meseci i umesto da radite na jacanju svog ugleda, vec ste se nasli pametni da osudjujete druge, jako obecavajuca stranka

Pa, za pocetak, normalnom covjeku dosta...
Nikolicu bi u normalnoj drzavi bio zabranjen izlazak na izbore, jer "na prvu" jasno kaze da nema namjeru postovati suverenitet i teritorijalni integritet drzave u kojoj planira "raditi". Slicno posmatram i ove suprotne, koji u startu omalovazavaju i obecavaju ukidanje RS, kao isto tako ustavne cinjenice, koju treba respektovati i ponasati se u skladu s tim. NS, za razliku od jednih i drugih, pokazuje svjesnost o okvirima i uredjenju "na terenu" , te je normalno da kritikuje nebuloze...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 12:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma ne branim ja Nikolica, ali sta se oni petljaju u rad drugih stranaka, kada jos uvek nemaju konkretne clanove svoje stranke... Neka rade na sebi, a druge neka ostave na miru, jer njima jos uvek nije mesto da se petljaju u prepucavanje ko je kakav, pogotovo ako se uzme u obzir da je Nikolic osnovao novu stranku koja takodje nama rezultate na ovim terenima... Hajde da su kritikovali vladajucu strukturu, jer logicno, zele da promene nesto u drzavi, ali oni se odmah za Nikolica uhvatili... veze s vezom...

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 15:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
Nikolicu bi u normalnoj drzavi bio zabranjen izlazak na izbore, jer "na prvu" jasno kaze da nema namjeru postovati suverenitet i teritorijalni integritet drzave u kojoj planira "raditi".

Апсолутно нетачно. Седи један.

Не може нико да му зарбани излазак на изборе зато што он у свом програму прокламује најаву за борбу за независну РС. Таквих примера има на све стране.
У Србији, у Белигији, у Великој Британији., итд.

Прво се информисати а онда причати.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 16:23 
Pripravnik
Pripravnik

silvio dante

Upravo tako.

p.k.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2010, 20:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...postoji li neko ozbiljnije istrazivanje javnosti u skorije vreme da vidimo kako stoji ova sica od stranaka koje nastaju u zadnje vreme...smesno je sta rade ovako po netu, a na terenu su i socijalisti jaci od njih...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 10:07 
Pripravnik
Pripravnik

zaoka

Nasa stranka, hvala na pitanju, ima trend rapidnog rasta-na osnovu dva, vremenski razdvojena, istrazivanja i sada je sasvim izvjesno da ce uci u vlast na svim nivoima, od kantona, preko etniteta do drzavnog nivoa.

p.k.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 11:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Super....

bar ćete popuniti fotelje...

isti kao i svi ostali

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2010, 15:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
zaoka

Nasa stranka, hvala na pitanju, ima trend rapidnog rasta-na osnovu dva, vremenski razdvojena, istrazivanja i sada je sasvim izvjesno da ce uci u vlast na svim nivoima, od kantona, preko etniteta do drzavnog nivoa.

p.k.
E što ga NS uđe u narodnu skupštinu RS-a i u parlament BiH i ja ću :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 604 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]