banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 07:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Mar 2016, 14:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2016, 11:39
Ja nemam nikakvu materijalnu korist od SDSa ali razdvajam SDS od ljudi. SDS je ideja, ljudi ko ljudi, svakakvi. Upoznao sam i dobrih i losih, postenih i rdjavih i takvih ima u svakom kolektivu, ne samo u politici. A biti u kolektivu i ne ciniti nista a imati julare i biti kao otomanski avet efendija i klimati glavom mi je patoloski i svakako stetno za zajednicu. SDS bi trebao otvoriti fun club i smjestiti svakoga ko razmislja kao Schlager, platonski.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 15:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
A koja je SDS ideja?

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 15:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2016, 11:39
Sve ono sto pise u programu.

Poslato sa G620S-L01 uz pomoć Tapatoka

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Dva pitanja za Schlagera
1. Za vrijeme ovih skorasnjih izbora napisao si nesto o neznanju jugo oficira u vezi pozdrava.....molim te da to malo bolje pojasnis nama neupucenima......obecao si
2. Kao veteran VRS ( ne kao neko ko voli SDS) koliko je SDS kriv za gubitak teritorije Grahovo,Glamoc,Sipovo,Kupres,Mrkonjic........
Nadam se iskrenim odgovorima koliko je to moguce
Hvala

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 15:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
motozeljo je napisao:
Dva pitanja za Schlagera
1. Za vrijeme ovih skorasnjih izbora napisao si nesto o neznanju jugo oficira u vezi pozdrava.....molim te da to malo bolje pojasnis nama neupucenima......obecao si
2. Kao veteran VRS ( ne kao neko ko voli SDS) koliko je SDS kriv za gubitak teritorije Grahovo,Glamoc,Sipovo,Kupres,Mrkonjic........
Nadam se iskrenim odgovorima koliko je to moguce
Hvala

jesam...obećao sam....

odgovor na prvo pitanje je jako jednostavan.....(Krole,ne čitaj!!!! :lol: :lol: :lol: )....svi ti oficiri do sredine rata nisu znali koje su nacionalnosti....i 1992 je Mladić kažnjavao ljude zbog srpskih obilježja i brade :( :( ....jednostavno,kad su vidjeli da nema ništa od jugoslavije.....od jna...od kadijevića i pički materinih,i kad su sve njihove kolege muslimani i hrvati otišli svojima,ostali su tamo gdje je jedino još ostalo :( :(

ja uopšte ne znam kako da tebi dočaram,možda na primjeru....kad je naser orić bio tjelohranitelj slobodana miloševića,atif dudaković kao pukovnik jna osvajao mjesta u zadarskom zaleđu,već tada su momci iz SDS bili na fruškoj gori na obuci sa arkanom,zvekijem,rajom....jednostavno,neko je od prvog minuta znao i šta se sprema i šta mu je činiti,a neko je došao 1992,1993 tamo gdje mu je jedino preostalo....

taj pozdrav za koji pitaš.....to uopšte nije bitno,niti sam siguran da sam u pravu....al ljudi bliski crkvi su mi govorili da ima dobro jutro,pomoz Bog i dobro veče.....i da je potpuno kretenski na jutarnjoj smotri u Odzaku (20 kilometara od prve linije!!!!),da me isti taj oficir,koji je do juče kažnjavao zbog srpskih obilježja pozdravlja u 7 ujutro urliučući "POMOZ BOG JUNACIIIIIIIIIIIIIIII""""

Nadam se da si zadovoljan odgovorom....

Na pitanje ko je kriv za pad krajiških opština...ista ta linija.....komunistička.....mira marković...slobodan milošević.....oficiri (koji su čitav rat,a i kasnije, primali platu iz beograda a onaj ko te plaća taj ti je gazda!!)

Gdje god su bile formacije bliske SDS-tu centimetar nije pao.....Nebitno da li je riječ o Arkanovim Tigrovima,specijali ili MUP-u Tome KOvača....Svagdje gdje je pružen IKAKAV otpor tu se se ustaše i muslimani povlačili u neredu...padalo je samo ono gdje mi iz Beograda pošalju neke kurčeve jedinice i oficire da predaju teritoriju,napuštaju linije,bježe i plaše narod :( .....čak i tamo gdje su bili neki naši ljudi koje sam tada obožavao,a sad ih nerado pominjem u ovom odgovoru,tipa Pantelije Ćurguza koji je tad bio SDS-ov načelnik Dubice,Predsjednik Kriznog Štaba i načelnik dubičke brigade....on,i samo on i njegovi stotinjak odabranih su odbranili i Dubicu i Kostajnicu,i Novi grad.....

Ne nasjedaj na ove priče "Radovan dođe u Jajce,Ključ,Sanu...pokupi pare a to sutra padne"...

Svo zlo je bilo što smo srpsko pitanje krenuli rješavati petokrakom,oličenom u triu Slobo-Mira-Oficiri!!!

Šlager je rekao... 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka

Zadovoljan odgovorom

Jos i da me zovnes na kruzok neki.......politicki i domovinski......ko zna????

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 15:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sješćemo.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 15:55 
Stara kuka
Stara kuka

A sto se tice tog pozdravljanja sjecam se dolaska u kasarnu Mali Logor........maj 92 nije se smijelo zajebavati sa obiljezima........a o zezanju tipa vod vodi vodnik , a cetu vodi (cetnik) kapetan......
Dok nisu proglasili Srpsku Republiku BiH.......

Sjecam se onog Jacimovica sto je drzao hemijsku cistionicu.......al je covjek imao problema zbog brade koju je nosio tad (oko 15god)iako je imao na slikama u LK i Pasosu.......zbog brade je i otisao u drugu jedinicu.....

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 15:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Boban?

:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka

Ubij me ne mogu se sjetiti imena vjerovatno......jest Boban ......da li je i on sds-ovac.......da je bio po meni veliki srpski nacionalista jeste po meni.....i nama mladjima i neiskusnima i balavima jos uvijek (imali smo tad po 20-21god) je otvorio oci u vezi Srbovanja.......i veliko mu hvala na tome......u mnogo cemu mi je otvorio oci glede politike......

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 16:09 
Stara kuka
Stara kuka

Poslije rata sam i nosio mu neke stvari na hemijsko ciscenje.....uvijek je ganjao mladice oko sebe :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 16:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Schlager je napisao:
motozeljo je napisao:

Svo zlo je bilo što smo srpsko pitanje krenuli rješavati petokrakom,oličenom u triu Slobo-Mira-Oficiri!!!

Šlager je rekao... 8)

A okl'e ono izbi SDS? Kojom ono linijom? Vuka i Danice? Ili...? 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 16:22 
Stara kuka
Stara kuka

Iskreno nisam partijski ni stranacki covjek.......smatram da ne treba da se smaram politikom.......ALI
Da ne bi SDS 91-92 tako bi GA POPUSILI mi Srbi od Hrv-Mus koalicije!!!!!!
Da njih ne bi svi bi mi bili preko Drine.........moje misljenje....

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 16:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Srpsko uvo ne bi ostalo zapadno od Drine,ponovio bi nam se Jasenovac.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka

Jest da nije o sds ali je donekle bitno........
Schlager spomenu Orica.........znamo kako se ponasao za vrijeme ratnih operacija u i oko Srebrenice.......ALI
moj suborac , moj brat , moj prijatelj iz Gradiske ........vojni policajac 1bvp se KLEO u Orica kako je njemu i ostalim vojnicima jna spasio zivote kod nekog repetitora u okolini DALJ-a 1991 god u sadasnjoj Hrvatskoj......

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 16:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

uglavnom,za većinu se slažem....samo što SDS više slabo ko ovdje gleda tako,i na tv,i uživo....pa i na forumu...

čak i prošle sedmice kad nas je američka Vlada jedine ostavila na listi terorističkih organizacija,a nijednog od ovih "patriota",koji su i dalje dobrodošli u USA za razliku od mene.....meni ovdje kažu "ameri to i ne gledaju,već po dafaultu produžuju iz godine u godinu,vi ste bakirovi srbi i izdajnici..." :( :(

moramo kao stranka naći neki drugi način da se približimo narodu....da shvatimo da više nije dovoljno doći sa gepekom oružja i reći "evo.....ovi iza brda će vas poklat"....

da malo poradimo na PR....da ono što ja znam,zna i zadnji stanovnik u najzabitijem ili najurbanijem djelu RS...

Slabo nam ide :(

Poslednji put menjao Schlager dana 04 Mar 2016, 16:51, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 16:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Schlager je napisao:
pa dobro,kako ono diplomatski odgovore kantautori na pitanje koja vam je najdraža pjesma...."kao da me pitate koje dijete više volim" :lol: :lol:

razlika je samo u tome što jedna od te dve ljubavi traje 24 godine,a druga 40 8)

Zanimljivo da ti ni jedna nije uzvraćena, pogotovo treća :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 16:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Zanimljivo da ti ni jedna nije uzvraćena, pogotovo treća :lol:

tačno...

ali samo djelimično....

toj trećoj sam 2012 dao TARGET da će za deset godina biti moja!!!

a prošle su tek 4! 8)

nema predaje...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 16:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Osvojićeš ti nju kad SDS dođe na vlast, ili možda malo kasnije... :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 17:03 
Stara kuka
Stara kuka

Evo primjera Schlager .......moja mater penzioner mashala godina.......bila za sds ......cak me i natjerala da idem na onaj plebiscit ili kako vec bi i natjerala da glasam onako SRPSKI kako dolikuje.....
A danas OKORJELI snsd-ovac.......sve moze al Dodu mojne dirat inace kopa oci ......ni u zajebanciji ne smijem tako......
Nije mi jasno kakva promjena......sta reci ......

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]