banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 18:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Feb 2016, 19:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
:lol: :lol: :lol:
Patetika nivo - leksikon u 6. osnovne

Evo i jedan plakyyy i :( :( :( posto mladi SDSovci nece slijepo pratiti sta su BOGOVI SDSa izabrani vecniom rekli
Poyyy

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2016, 19:52 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2016, 11:39
Schlageru nisam star ali nisam ni djecak. ;) Promijenio sam vec nekoliko predsjednika gradskog odbora i tu sam, bio i ostao, samo jebem li ga ode mi mladost a SDS u BL opozicija. Pa zar jebeno nekada ne moze da se izabere neko ko ostvaruje rezultate a ne osoba koja je vec jednom vodila gradski odbor i napravila najgori izborni rezultat u istoriji banjaluckog SDSa, bez obzira sto je srcem cisto SDS (jedno je srce, drugo je razum). Ljudi su tako izabrali, postujem ali i zalim. Nekome smeta jak banjalucki odbor i tu nema price.

Poslato sa G620S-L01 uz pomoć Tapatoka

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2016, 19:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Schlager je napisao:
Čiča iz Rogače je napisao:
Sad sam vidio njegov blog....... :D
Ima li Schlagera igdje :-?

Nema,Cica...

i kao sto rekoh,nece ga vise ni biti...proglasavanje da sam placenik,je i za mene previse...i to od mojih!!!! :( ....koliko god bio blag ili tolerantan za druge vrste misljenja

Ne znam koliko sam bio razumljiv ovim zadnjim piskaranjim,ali jedina mi je zelja da bar jedan od ovih mojih SDS-ovih djecaka koji pise ovdje shvati osnovni postulat...

Mozes u stranci zastupati kakav god hoces stav...i kakvo god hoces personalno rjesenje....ali onog trenutka kad se stav iskristalise,ili vecinski izabere ovaj ili onaj....

od tog momenta ti nemas vise sta da mislis da li je tvoj stav bio ispravan ili ne...i da li bi mozda vise volio da je izabran ovaj umjesto onoga...za tebe je stav stranke,ili personalni izbor-zakletva!!!!!

i to cak,bez obzira koliko ti se neki stav nimalo ne svidjao...

i koliko god te u suprotno ubjedjivali i bili ubjedljivi portali.....ili blogovi....ili TNS....

Za tebe je onaj koji je ostao uz SDS-Bog!!!

A sve price ovih "osnivaca"..."izvornih"....i sl,kacis macku o rep....o prelasku u vec postojecu stranku da i ne pricam.....

Ako bar jedan zapamti ovo i to mu bude zvjezda vodilja,smatracu ovih svojih 4-5 godina piskaranja na ovom forumu-uspjesnim!!

A ako budem citao (a citacu) da li je ovim ili onim stavom u pravu Stevandic.....Banjac....Dunjic.....Ili (ne daj Boze) Sesic....

Smatracu da sam izgubio sate i sate...vjerovatno i dane.... pisuci bezveze ovdje :( :(

Zasto "ne daj Boze Sesic"? Ispada on gori od ovih ostalih.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2016, 19:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Šlageru, pitaću te nešto što je nekad davno mene moja mater znala pitati: Ako sva druga djeca odluče skočiti s mosta, hoćeš i ti za njima?

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2016, 19:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Schlageru uz duzno postovanje ali imas nekako sektaski pristup, imanentan SNSDu. Zasto onda postoje stranacki organi u kojima treba da se diskutuje, iznose razliciti koncepti pa nekada i konstruktivno suprostave a opet na dobrobit drustva?

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2016, 20:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
SNSD je zao, SDS nije
Zato je ovo OK

Poyyy

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2016, 20:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Evo,Blagora, jos i tebi da napisem...Vjeruj druze,da sam ja tri dana razmisljao sta nekome moze smetati kod covjeka kakav je Profa :(

I nisam skontao....

skontao sam sta mu ja licno zamjeram i kazem u oci :lol: :lol: ...al ne i sta mu vi zamjerate.....ja mu stalno nabijam na nos da nema sta da ide jednom godisnje u dvoranu u Laktasima...kaze,pa znas da idem navoijat za Zvezdu.....ne interesuje me....za nas ne postoji ni taj klub,ni ta dvorana,uopste me ne zanima za koga ides navijat!!!!!!

To sto kazes bio Predsjednik Gradskog Odbora?

Koliko...na koji nacin....kako?

Kad se stranka raspadala...poslije Cave i Gorana...bio vanredno....privremeno...kratko :( :( :(

isto tako je i usao u stranku...

Kad je guzva bila na izlaznim a ne ulaznim vratima (Biljana,izdaja,OHR,Medlinka,zabrane bavljenja politikom,hapsenja)....I datuma se sjecam,kad je usao u stranku....I to ne zato sto sam prepametan,vec zato sto mi je rekao da ce datum zapamtiti po tome sto mu se Caca zvao Savo :( :( :(

27 januar 1997....

Covjek koga sam znao zvati i ujutro u 7 i navece u 23h....koji nije nedostupan nikad....koji zivi za stranku....koji je vise u stranci ili na terenu,nego kod kuce,i to duplo vise!!
Svi mi volimo svasta nesto,neko kladionicu,neko ovo,neko ono....on voli SDS samo!!!!

mozda nije lijep kao Zdravko Colic...ali nismo mi u utorak birali MISS ili Mistera....Ili mozda ne plese kao Madona...nisam ga gledao,ali vjerujem da ne plese....

Ali ako nam on ne valja,u ovom trenutku,nece nam valjat niko :(

I poenta.....Nakon svega sto napisah....Isti taj Profa...Vulin.....da sutra...ili za 7 mjeseci predje negdje...i krene sa srceparajucim izjavama da se razocarao u ovo ili ono...za mene je mrtav...ostaje samo SDS!

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2016, 20:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ja nemam volje da pitam sta je to SDS?

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2016, 20:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Nista lose protiv profesora nisam licno rekao i poznajem ga jako dobro. Ali politicki je tanak i nije za celo. Meni je taj tvoj razlog nejasan, dobar je, posten je - nevjerovatan. Pa dobrota se trazi u manastru u politici se trazi hrabrost i tu je poenta. Cuo sam da je Cava razocaran izborom i da ozbiljno razmislja da li uopste da se kandiduje za gradonacelnika. E to su reperkusije naseg izbora.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2016, 20:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
blagora je napisao:
Schlageru nisam star ali nisam ni djecak. ;) Promijenio sam vec nekoliko predsjednika gradskog odbora i tu sam, bio i ostao, samo jebem li ga ode mi mladost a SDS u BL opozicija. Pa zar jebeno nekada ne moze da se izabere neko ko ostvaruje rezultate a ne osoba koja je vec jednom vodila gradski odbor i napravila najgori izborni rezultat u istoriji banjaluckog SDSa, bez obzira sto je srcem cisto SDS (jedno je srce, drugo je razum). Ljudi su tako izabrali, postujem ali i zalim. Nekome smeta jak banjalucki odbor i tu nema price.

Jasno je i kome.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2016, 20:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
The_new_Statesman je napisao:
Ja nemam volje da pitam sta je to SDS?

Objasniće Rašo kad ga puste u martu samo ne znam da li će se to svidjeti Schlageru :-?

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2016, 20:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa Schlager uveliko prica kako se ne veze za pojedince.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2016, 20:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Onda je to gadna situacija...........nešto kao vjera u svevišnjeg,dogma

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2016, 20:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Schlageru uz duzno postovanje ali imas nekako sektaski pristup, imanentan SNSDu

ni ovo ti nije tacno...ja priznajem da sam stalno bio uz stranku,i da nisam nikad mjenjao boje.....ali danas,sutra da se kandidujemo ti ili ja za nesto,mnogo cistiji je tvoj CV!!!!

ja mogu zivjeti jos tri zivota,ali najstariji clanovi ce me pamtiti kao "onoga koji je dizao oruzanu pobunu protiv svoje stranke" :( :(

eto,nisam nikad pisao detaljno o tome,ali sad cu....Tasko me precjenio prekjuce kad je rekao da sam tu od pocetka,a Raskolnikova unizio rekavsi da je dosao "mjesec dana pred izbore"...nisam....avgusta 1990 kad su na osnivanje banjaluckog SDS dolazili u Park Mladen Stojanovic ,pokojni Jovo Raskovic,Zelembaba i ostali...i kad se mnogo danasnjih mojih drugara uclanilo u stranku,ja nisam znao ni da SDS postoji :( :( ....ja sam u to vrijeme jos bio pobratim sa Hordama Zla :(

U stranku sam se uclanio tek 1992...kad smo na ratistu dobijali ona dva formulara...jedan za referendumsko pitanje "da li ste za ostanak u SFRJ".....a drugi ko zeli da se uclani u SDS....dobro,jest da nas se tad iz citave cete Vojne policije (100+ljudi) samo dvojica uclanila,ali opet priznajem da ja nisam nikakav prvoborac SDS....

Poslije "Septembra 1993",razjebane su cak i najjace jedinice VRS...nikad nakon toga ni 1 Prvi bataljon Vojne Policije,ni 16 Krajiska nisu licile na sebe :( :( ...sve je bilo,ili pusteno kucama,ili razbacano po drugim jedinicama....za stranku da i ne pricam....cak i taj "drugi" koji se tad sa mnom uclanio ni danas ne zeli da cuje za sdS :( .....Stranka nikad nije zvanicno izbacila nikog.....Ali meni nije ni trebalo izbacivanje....Dovoljno je bilo da vidim kako me nakon septembra gleda onaj koji je cistio WC tih dana kad je bio uhapsen u septembru.....I ne samo on.....kao npr,da neko od ovih forumasa s kojim pijem pivo,odjednom pocne gledati kroz mene kad mu pricam nesto :( :( ....Nebitno....citavo vrijeme sam radio neke stvari za stranku i ljude koji su znali i ko sam i sta sam,i kakvo je moje razmisljanje.....Uglavnom,zvanicno clanstvo sam obnovio samo ono 2000 i neke kad je radjena obnova clanstva,tako da si u stranci vjerovatno i duze od mene,posto kazes da nisi mlad...uz to nisi ni dizao "oruzane pobune protiv svoje stranke"....

Zato,ni ti ni ostali,nemojte precjenjivati ni moju duzinu staza u SDS,niti da sam neki sektas......Al bar sam svjestan toga svega,i ovo je jedan od razloga zbog kojih sam rekao da je jedini moj uslov za zvanicnu obnovu clanstva da nikad ni na kakve liste ne dolazim...em sto mi i ne treba,em sto ih ima i previse u stranci koji vrlo dobro znaju da sam bio u "Septembar 1993".......

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2016, 20:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zasto onda vecina tih tada pritvorenih nisu djelovali kao da su princeze?

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2016, 21:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne znam uopste o cemu pricas,samo sam htio reci da se stidim sto sam ja tad pritvarao radislava vukica i ostale lidere autonomne regije krajina (za tajkune,i profitere,da ih ne imenujem,i sad su face i znate ih svi, me boli kurac,kako tad,tako i sad!!).....i da objasnim forumasima da ne precjenjuju moje "prvoborstvo u sds"...

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2016, 21:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

iako nisam ovako detaljno dosad pisao o ovome,primjetio sam da je jedino Cica provalio da sam i tad (cak i prije septembra 93) ponekad bio u "sukobu interesa' sa svojima,pogotovo u nekim desavanjima vezanim za vuleta i samostan :lol: :lol:

tad sam se pravio da ne vidim sta pise,ali sad kazem-cica,tako je bilo :D

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2016, 21:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E jebo ga ti, nije samo Cica upucen u to :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2016, 21:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vule će ti oprostiti što te je tukao

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2016, 22:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

dobro...ideja ovog mog objasnjavanja u zadnjih par postova kako ja nisam nikakv q u SDS,niti ikakav lojalni prvoborac koji nije lutao je upravo ta....da objasnim momcima da je covjek sa 21-om godinom buntovan,povodljiv,sklon raznim pricama,ideologijama i borbama sa vjetrenjacama.....i da ih razumijem.....

i da se ne ljutim na njih....

i da ce i oni sa 45+ skontati da svi dolaze,prolaze i odlaze,a samo SDS ostaje....

suvisno bi bilo pominjati par stotina onih koji su mislili da ce izlaskom iz SDS,formiranjem vlastitih stranaka,ili prelaskom u druge nesto profitirati....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]