WinstonWolfe je napisao:
Sva ova je priča je otišla predaleko i još jednom se dokazalo kakva govna žive na ovim prostorima i da mi bolje ne zaslužujemo. Činjenica je da je društvo još više podijeljeno nakon onog cirkusa od juce u NS. Takođe je činjenica da su institucijr blago rečeno nespremne i jako krhke. U suprotnom, slučaj Dragičević ne bi nikad došao u Narodnu skupštinu. Institucije su te koje trebaju to završavati. Ovako smo gledali mrcvarenje svih.
Bilo kako bilo, vlast (SNSD) je neočekivano dobila jako težak zadatak u vidu smirivanja javnosti i popravljanja žestoko poljuljanog rejtinga u zadnjih mjesec dana. Dosad nisu imali uspjeha, šta god su pokušali, sve je imalo kontraefekat. Ono što je takođe za mene indikativno je da se Mile mudro drži po strani i nikako nije slučajno to što se juče nije pojavio (usudio bih se reći da je to dio nekog dogovora, jer taj čovjek ne propušta bilo koju priliku da na bilo koju temu nešto kaže), takoreći od prepucavanja sa Karleušom nije se nešto posebno oglašavao niti su mediji posebno njegove izjave isticali u prvi plan. Moja neka pretpostavka je da se mogu očekivati promjene u vrhu MUPa RS, ne samo da će Lukač otići, već još njih.
Koliko se sjećam, na forumu je davno zaključeno da kad su u pitanju bilo kakve prognoze o tome ko se i koliko uplusao na nekoj dnevnopolitičkoj priči, sve bude suprotno od mišljenja ljudi ovde.
Zanimljiv i dosta realan komentar.
Ono sto se po meni jos da zakljuciti iz svih ovih desavanja da bi na predstojecim izborima moglo doci do veceg broja izlaznosti "spavaca" ,i generalno mladjih ljudi sa pravom glasa koje su dosadasnji izbori najmanje zanimali (u zavisnosti od daljeg razvoja situcije sa ovim slucajem,recimo da se sutra sporan slucaj rijesi vjerovatno bi taj val naglo opao).
Potpisivanje peticije mi mirise na to da bi ipak mogao osvanuti nekakav tip pokreta,jer to prebrojavanje nikako ne bih nazvao slucajnim.Zavisi samo koliko je podrska sa FB grupe stvarna i realna u ovom trenutku.
Ali ako se skupi cifra od 20-50k ljudi tek onda bi mogla nastati prava politizacija i otimanje stranaka oko tog pokreta.