PIB je napisao:
Ispravka, velika je razlika u lokalnim i parlamentarnim izborima, mislim da u poslednjih 4 ciklusa niti jednom SDS nije dobio SNSD na parlamentarnim u Bijeljini, dok ih svaki put dobije na lokalnim.
Na lokalu u BN se vise novca obrce, plus dobro znana povezanost tajkuna sa divljom gradnjom i ostalim cudima po gradu ... Ma lako ces ti to skontati ... Ne mozes nista bez SDS pokrenuti u BN...
Ne znam sad kako ce SDS proci u BC nakon sto je Uros napustio stranku, po meni veoma dobar momak ... Ako se dobro sjecam stari mu je jedan od osnivaca SDS u Brckom.
Ja sam mislio na lokalne izbore (u Bijeljini), a sto se tice nivoa Republike: policija, pravosudje i javna preduzeca su u nadleznosti RS, kao i sam budzet grada Bijeljina, bas kao i pare za izgradnju magistrslnih puteva tako da koliko je uticajna lokalna vlast toliko je i entitetska, cak i uticsjnija nego opstinska i opet pobjedi SDS (na lokalnim izborima).
Uros je sin osnivaca stranke, a pritom i jednog od osnivaca stranke u nizu istih. Ima tu i Bosic koji osim sto je stub ili jedan od stubova u citavom SDS-u, isto je to i u Brckom, cak i vise, a tu je i Milan Puric, ljekar po zanimanju i jedan od prezivjelih logorasa logora u Bukviku, a tu je i pop Slavko Maksimovic, kao i jos nekoliko imena. Ne cini sin jednog osnivaca citavu stranku. SDS ima mnogo vece clanstvo, kao i mnogo osnivacki dio negoli sto je jedan sin osnivaca (dakle ne ni osnivac) napustio SDS u Brckom.