banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 00:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 280  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Maj 2012, 19:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
apokalipto je napisao:
Danny @ jesam ja procitao ovo za klanja i bolja ekonomija poslusaj od zabranjenog pusenja pjesmu Tigar iz Kladnja pazljivo poslusaj tekst ima jedan dio gdje kaze

Jarane nekako ovdje
Godine ti sporo lete
Ova zemlja ne trpi
Planere, vizionare i arhitekte
Predvidit' namjestit',
Ni'ko ovdje nema tu pamet
Šofer, stan' der ovdje
Haj' vodim vas na ćevape!"

sve ti je receno ;)

Dobro rečeno. Znam za tu pjesmu.

Treba imati neki nacionalni ponos, ja to ne sporim ali to treba da ide u skladu sa nekim ekonomskim razvijanjem, ma razvijanjem u bilo kom smislu. Glupo mi je busati se u prsa bradata nekim ponosom, a osim toga nemamo ništa.
Najžalosnije je što sam za ovo vremena u Banja Luci sreo jedva nekoliko ljudi koji imaju mišljenje kao moje, međutim u svakodnevnom životu sam u SWE u kontaktu sa mnogo bošnjaka i vjerujte da su oni isti, ni gori ni bolji nego isti, samo sa izmjenjenim riječima, a ostalo je sve potpuno isto kada se uporedi retorika naših i njihovih ponositih junaka.

Jedan od naroda koji je to na vrijeme shvatio su Izraelci, shvatiše ljudi da ponos ne ide sam već da ga mora poduprijeti ekonomija i jaka država, pa eto već iks godina **** u mozak nekoliko stotina miliona Arapa, a ovi im i dalje ništa ne mogu. Taj njihov poduhvat cijenim itekako.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 19:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Danny ^_^ je napisao:
Jedan od naroda koji je to na vrijeme shvatio su Izraelci, shvatiše ljudi da ponos ne ide sam već da ga mora poduprijeti ekonomija i jaka država, pa eto već iks godina **** u mozak nekoliko stotina miliona Arapa, a ovi im i dalje ništa ne mogu. Taj njihov poduhvat cijenim itekako.

Кад би ми достигли макар 50% онога што су Израелци успјели, ђе би нам био крај. Ал' чисто сумњам...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Volio bi da se ova zavrzama u BiH zavrsi sa jednim mirnim epilogom kao razilazenje Srbije i Crne Gore ali...nesto nevjerujem previse u to...

ako bude ova druga ruznija opcija evo kako zamisljam Drininog u tom svemu vjerujem da ce i on u datim trenutcima drzati ovakve govore :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KEhH8c-pqRg[/youtube]

Godinama prete godinama seru :lol:

Poslednji put menjao apokalipto dana 03 Maj 2012, 19:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 19:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Već je pominjano par puta da je jako glupo porediti Jevreje sa Srbima, znamo zašto.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 19:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
old fashion men je napisao:
drinin vuk je napisao:
јер је фашистичка творевина УСА реаговала и запријетила ликвидацијом 2,5 милиона Срба на Балкану у врло кратком року.

Daj ne pričaj gluposti, pustili su nas dvije godine da radimo šta hoćemo, ko nam je kriv što su nam na čelu bile nesposobne govnjive komunjare iz JNA, a tek kada je svijet vidio da kilavimo i da nismo sposobni to sranje privesti kraju, e tek su onda reagovali i našli način da se to koliko toliko privede kraju, znači za svoju nesposobnost ne treba kriviti USA, bar kada je BiH i Hrvatska u pitanju.

То кажеш јер ниси упућен,бар не о овој мојој констатацији. Кад су Срби имали Добрињу и Сарајево, долази до сусрета Милошевића са неким америчким официром,пази у празној сали,гдје може стати 300 људи барем,то је и био амеру циљ да и тим призором препадне Слободана,а потом је услиједила отворена пријетња због чега је сви знамо шта се десило од 94е па на овамо. И ово није моја демагогија,већ чист аргумент ко сунце од човјека који ни тада а ни данас није био комуњара (врло познат домаћој јавности,близак тада Милошевићу) ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 19:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Pa to ti i govorim, Srbima je pušteno da to završe, a kada su ljudi vidjeli da nismo sposobni to privesti kraju, tada 94' okreću ploču i kraj priče.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 20:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:) ОФМ

Чекај желиш рећи како су Амери чекали да их разбијемо,па да њих прозову јединим кривцима?!
Збунио си ме с овом констатацијом. Суштински, сложио бих се донекле,уколико су они мислили да ћемо за годину завршит посао....

Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 20:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Taj posao je po svakoj logici trebao biti završen za par mjeseci, ali smo mi na čelu imali kukavičke alkoholizirane komunjare poput onog jada od generala Kukanjca i komunjarske psihopate poput Miloševića, da ne pominjem ego manijake poput tzv. generala Mladića itd.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 21:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa još kad ti prijete vojnom intervencijom, čuvaju UN trupe razgraničenja i na koncu te bombarduju. Ukratko OFM nemoj srati pred klincima, po tebi ispade da su svi bili glupi i nesposobni....čudo kako uspješno se odradi operacija Koridor i kako ti isti na KiM zavaraše NATO.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Joj muke danas ono slušati i gledati. Ideš maltene na grob svom sinu jedincu a oni ti u horu psuju mrtvo dijete. Kažu "beznačajna grupa", a sudeći po komentarima na njihovim portalima svi ih podržavaju.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 21:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

сви до једног. А јадан родитељ не може како треба ни свијећу запалит, жалосно и тужно,с друге стране барем схватамо с каквим људимо живимо у комшилуку.

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 13:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=guZbNqUNzWU[/youtube]

док год они говоре наш рахметли први предсједник алија...

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2009, 21:46
Danny ^_^ je napisao:
Ja rat nisam doživio (a ni ostatak moje porodice), pa ne bih komentarisao taj dio. Slušam razne priče, i mlađih i starijih i uvijek upitam zar nije bolje da se malo standard popravi, a te nacionalne tenzije smanje, zar nebi bilo bolje da imamo malo jaču ekonomiju, a malo manje priče o međusobnom klanju? Ali jok, oni opet po starom.

Mislim da je apsolutno jedini način za neko potencijalno otcjepljenje RS da ona jača ekonomski, a to se definitivno ne radi ili se radi i jako nedovoljnoj mjeri. Ali kada je narodu zanimljivije međusobno prepucavanje (koje sutra ne donosi hljeb u kuću) od normalnog, uslovnog života, pojedinac to teško može promjeniti..

To sto si rekao za otcijepljenje nema smisla jer kad ljudi imaju zivot, kad su koliko toliko ekonomski dobri, onda se nece niko usuditi praviti budala i rizikovati da sve to izgubi. Zato dodik igra na propast, beznadje i tezak zivot, pa da svako bude nezadovoljan i ljut na sve. Take ljude je lako zapaliti i traziti od njih da idu ginuti jer ces im predociti "krivca" za njihov los zivot.

Zato ja mrzim Dodika. Ni malo sto je pravoslavac nego sto radi ovo i pravoslavcima i muslimanima. Pa da se ovi ljudi dogovore zivjeli bi kao Svicarska jer bi svako "pohvalio" napredak. Arapske zemlje bi ulozile milijarde (da nema lopova nasih ), zapad bi isto pomogao do kraja. Lakse je ici u oblivion pricom o srpskom i bosanskom jeziku.

Balije i cetnike treba prebiti.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 14:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

114_AhmeD je napisao:
Zato ja mrzim Dodika. Ni malo sto je pravoslavac nego sto radi ovo i pravoslavcima i muslimanima. Pa da se ovi ljudi dogovore zivjeli bi kao Svicarska jer bi svako "pohvalio" napredak. Arapske zemlje bi ulozile milijarde (da nema lopova nasih ), zapad bi isto pomogao do kraja. Lakse je ici u oblivion pricom o srpskom i bosanskom jeziku.

Синко, да те подсјетим да је договор постигнут у Лисабону, о овом истом што имамо сад, тј. кантонизацији БиХ. Онда се Аљо вратио и рекао пуј-пике не важи. Остатак је историја. Тако да сад ти ту причу о договру продају неком другом, мени, а ни већини овде нећеш моћи. Него ћемо фино да се разиђемо исто као Србија и Црна Гора па онда ко успије - успије. Наравно, послије тога, кад 'Рвати узму свој дио, из вица ћемо да вас зовемо "мањим ентитетом". :D

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 14:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
To više ne bi bio ni entitet, već fildžanistan.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 14:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Искрено, болЕ ме уво, само да их скинемо са грбаче. Што се мене тиче могу да се самоубијају до миле воље.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 14:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Je8o ga ti Ahmede pa zar ne kontaš da se tako stoka drži na uzici pričama o fildžanistanima, herceg županiji i republici šumskoj (kahm!) Što više banana država u regionu bolja kontrola i nagradna otimanja...

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 15:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
114_AhmeD je napisao:

Синко, да те подсјетим да је договор постигнут у Лисабону, о овом истом што имамо сад, тј. кантонизацији БиХ. Онда се Аљо вратио и рекао пуј-пике не важи. Остатак је историја. Тако да сад ти ту причу о договру продају неком другом, мени, а ни већини овде нећеш моћи. Него ћемо фино да се разиђемо исто као Србија и Црна Гора па онда ко успије - успије. Наравно, послије тога, кад 'Рвати узму свој дио, из вица ћемо да вас зовемо "мањим ентитетом". :D

Odbio je potpisati jer bi pravio etnicku regionalizaciju, tako da bi etnicko ciscenje imalo pozitivu. A to moze vidjeti kao dobro djelo samo lud covjek. Zbog cega nije moglo " za sve, u svakom mjestu drzave " ? A za pokusaj otcijepljenja, znas i sam da nemate onog izmedju nogu za tu stvar jer znate do cega bi to dovelo. Ovaj put bi bilo bas gadno jer svako ima oruzje. Zato sanjaj i dalje. Bosna je Bosna, kome se ne svidja moze slobodno ici.

Poslednji put menjao 114_AhmeD dana 04 Maj 2012, 15:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 15:41 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Al' je zato produžetak rata "dobro dijelo"? I još tvrđa i gora etnička podjela?

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2012, 15:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Al' je zato produžetak rata "dobro dijelo"? I još tvrđa i gora etnička podjela?

Pa makar je pokusao covjek da napravi drzavu za svakog. Ta ideja nije samo kod muslimana zazivjela jer je u Armiji Republike Bosne i Hercegovine bilo jako puno srba. Npr moj komsija Branko B. je pali borac za ARBIH

A sta je Karadzic htio i uradio ? Protjeraj, pobij, pokrsti i imaj svoj cisti teritorij pa kasnije se pridruzi u pravljenju velike Srbije ? Grijesim li ? Vidi statistiku prije rata i poslije rata, koliko je muslimana zivjelo u istocnom dijelu Bosne.

I kako se uopste dogovoriti psihopatom koji prijeti da ce cijeli narod nestati ?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 280  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]