banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 04:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 301 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Jan 2016, 17:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2016, 18:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
www.pravda.rs/2016/01/18/evo-prve-koali ... na-izbore/
Sad i oni sto nisu mislili glasati za Vucica ima da glasaju pored ove koalicije.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2016, 18:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Бољи живот мало сутра. Трагедија је то, да сад рецимо Руси хоће да подрже "свог човјека" и направе мало фрке на политичкој сцени, ја стварно појма немам кога? Оно ни не пратим сцену детаљно, ал свеједно...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2016, 20:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
SNS i Vucic trenutno imaju rejting koji nije zabiljezen jos od Milosevicevog vremena. Thus, Your argument is invalid.

Па? До редовних избора 2018-е овај рејтинг би се уз овакав рад лагано преполовио. Наравно да продужава свој политички живот на овај начин јер 4 године су дуже од две. :)

Једино што очекујем од ових избора је повратак ЕУроскептичних снага у скупштину. Надам се ДСС/Двери а СРС и не мора баш или нека буде један посланик (мада то није могуће), чисто да Шешељ прави циркус :D

Коалиција Тадић, Чанак, Чеда, Зелени :lol: Шоу,а још јаче ово друга политика. Која, пошто и ови спроводе све што Амери и ЕУ кажу. :D

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2016, 20:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Избор између срчаног и можданог удара. :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2016, 20:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Lijevi tviks i desni tviks

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2016, 21:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Pfc88 je napisao:
Stvarno sram ga bilo sto diskredituje opoziciju. To su tako fini i cestiti ljudi da nam citav svijet pozavidi. Koja zemlja jos ima Cedu praska na granici cenzusa, koja dokazane lopove Pajtica, Djilasa, Tadica, Borka. Koja zemlja ima slatku Sandu koja ni sama ne zna jel posla ili dosla. I naravno uvjek za secesiju spremnog Canka.

Najbolje glasati za Muftiju ili onog Šiptara, oni se bar ne bi usudili tolike izdaje napraviti kao vrsne srpske patriote poput Vučića.
Sadašnja opozicij u Srbiji je smješna, ubacivanjem
Šešelja Vučić sebe može predstaviti kao "demokratu" koji se bori protiv mračnih sila devedesetih, moguće i zbog eventualnog prestanka podrške zapada nakon što obavi izdaju do kraja, onda im ni za šta neće trebati.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2016, 21:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
Бољи живот мало сутра. Трагедија је то, да сад рецимо Руси хоће да подрже "свог човјека" и направе мало фрке на политичкој сцени, ја стварно појма немам кога? Оно ни не пратим сцену детаљно, ал свеједно...

Rusi trebaju napraviti državni udar ako hoće da ispanu ozbiljani igrači.
Podržavanje nekog pojedinca i mućenje u tragikpmediji zvanoj srpska politička scena je daleko ispod ruskog nivoa.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2016, 23:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Супер, ја сам први "за". Што нас опет враћа на исто питање. Кога довести за ше(ри)фа у Србији? Од гарнитуре на располагању?

Што се тиче друге реченице, пази, ја јесам русофил, и то не зато што нешто изузетно волим Русе, него што ми је оун qрац лАмеричких срања још од премијере филма "Топ ган", али да се на залуђујемо у једном. Политика је qрва, нема ту неких "нивоа", чојства-јунашта и тако тога, а Руси су научили занат изузетно добро. Пратио сам како ложе ситуацију пред изборе у Грузији 2012. кад је након 20так година про-лАмеричке екипе на власт дошла про-руска, и да знаш како су то екстра одрадили, не би их се Запад постидио. Али тамо је постојала про-руска екипа.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2016, 19:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
A jel preteko koji general iz '99.?
Neko kao Ajk kod Amera posle 2.sv.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2016, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Stvarno sram ga bilo sto diskredituje opoziciju. To su tako fini i cestiti ljudi da nam citav svijet pozavidi. Koja zemlja jos ima Cedu praska na granici cenzusa, koja dokazane lopove Pajtica, Djilasa, Tadica, Borka. Koja zemlja ima slatku Sandu koja ni sama ne zna jel posla ili dosla. I naravno uvjek za secesiju spremnog Canka.

Санда је сасвим ок особа, али она је жена интелектуалац и није неко ко може опстати и снаћи се у политичкој мочвари Србије. Ту преживњавају само ликови типа Чанак, Чеда, Човић и сл.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2016, 21:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:
Citiraj:

Санда је сасвим ок особа, али она је жена интелектуалац и није неко ко може опстати и снаћи се у политичкој мочвари Србије. Ту преживњавају само ликови типа Чанак, Чеда, Човић и сл.

Достојан насљедник Војислава Коштунице.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2016, 21:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
DSS nikad neće nadoknaditi odlazak Kovačevića..........ako je neko trebao pruzeti stranku onda je to on.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2016, 21:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ја сам полагао наде у Александра Поповића, али мислим да је и он исти као Коштуница и Рашковић-Ивић.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2016, 21:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:
Citiraj:

Na isto smo dosli samo sto si ti bio blazi

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2016, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Klajv_Biksbi je napisao:
Ја сам полагао наде у Александра Поповића, али мислим да је и он исти као Коштуница и Рашковић-Ивић.

Поповић је још у странци, потпредседник али је као што написа прича као Коштуница и Рашковић-Ивић. То су људи који би у неким нормалним демократијама, где је све уређено и може нормално да се ради и функционише дошли до изражаја али за Балкан нису. Рођени на погрешном месту у погрешно време. Поред њих у ДСС-у је активан сада и Душан Пророковић али све у свему ДСС (заједно са Дверима) има два основна проблема:
1. мањак кадрова способних да изнесу изборну кампању (не би било за њих лоше да покушају Алигрудића да активирају)
2. озбиљан мањак новца за кампању тј. да будем прецизнији немају га уопште.

Што се Ковачевића тиче, он има неку своју странку сада али то је пресипање из шупљег у празно и он је више овако галамџија (нека блажа варијанта Шешеља) него добар политичар. Тако да то што је он напустио странку за ДСС није неки губитак. Исто важи и за Младеновића (који је најпре важио за наследника Коштунице) који се фино удомио у СНС-у.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2016, 19:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Сасвим је било јасно да Вучићу одговарају нови избори што прије. Говорило се да ће то бити Никољдан. Пролонгирао је, јер је такав савјет добио.
И наравно да ванредни избори највише одговарају управо њему. Продужиће мандат. Ту нема дилеме. Практично нема конкретну опозициону "противницу".

С овом његовом одлуком, сигурно је, не слажу се баш сви из његовог СНС-а. А и како би. Многима од њих слиједи нога у дупе.
Иначе, писао бих роман, али нема смисла.

Тадићева удружена коалиција ће проћи цензус. Дачић засигурно неће имати двоцифрен проценат.
Што се остатка политичке сцене тиче, остаје да се види хоће ли бити неких већих коалиција, бар тога раније није недостајало.
СРС захваљујући искључиво Шешељу ће прећи цензус, али прича војводе Воје о 20% је мокри сан у који ни сам невјерује. Њихов максимум на наредним изборима је 7%, што апсолутно није лоше као полазна основа, Војислав је својим залагањем успио оживити инфраструктуру у прије свега Западној Србији. Фали кадра. Вјерица, Красић и Тодоровић испушена лула нису неки нарочит суфицит пред почетак.

Што се ДСС-а тиче, као и Чеда прашак завршена прича. Врло близу судбине Млађе Динкића.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2016, 21:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Dinkić kao pojedinac još uvijek parazitira na račun države.
Parazitirao je kao ministar duže vrijeme bez neke velike podrške glasača.
Članstvo mu je prešlo u SNS, nakon bivših radikala najzastupljenija stranka po broju članova u "naprednjacima".

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2016, 21:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Glavu dajem da Dacic ponovo dobija oko 15%. Ne znam kako i zasto ali navucice on to :)
Vojvodi bi potez bio da Vjericu ubaci u parove i onda da napadne i 30%. Nadam se da ce i on biti tu negdje na sredini izmedju realnog i onoga sto on prica. Zasluzio je vala zbog svih onih godina provedenih u haskom kazamatu, i za sva ona nenadjebiva podjebavanja laznih svjedoka, laznih tuzilaca i laznih sudija.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2016, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

дринин вук je napisao:
Сасвим је било јасно да Вучићу одговарају нови избори што прије. Говорило се да ће то бити Никољдан. Пролонгирао је, јер је такав савјет добио.
И наравно да ванредни избори највише одговарају управо њему. Продужиће мандат. Ту нема дилеме. Практично нема конкретну опозициону "противницу".

С овом његовом одлуком, сигурно је, не слажу се баш сви из његовог СНС-а. А и како би. Многима од њих слиједи нога у дупе.
Иначе, писао бих роман, али нема смисла.

Тадићева удружена коалиција ће проћи цензус. Дачић засигурно неће имати двоцифрен проценат.
Што се остатка политичке сцене тиче, остаје да се види хоће ли бити неких већих коалиција, бар тога раније није недостајало.
СРС захваљујући искључиво Шешељу ће прећи цензус, али прича војводе Воје о 20% је мокри сан у који ни сам невјерује. Њихов максимум на наредним изборима је 7%, што апсолутно није лоше као полазна основа, Војислав је својим залагањем успио оживити инфраструктуру у прије свега Западној Србији. Фали кадра. Вјерица, Красић и Тодоровић испушена лула нису неки нарочит суфицит пред почетак.

Што се ДСС-а тиче, као и Чеда прашак завршена прича. Врло близу судбине Млађе Динкића.

ДС ће без проблема прећи цензус, док ову Чанак-Тадић-Чеда причу ценим на неких 4-5%. СРС исто тако, мислим да од тих 7% нема ништа. Својим политичким и страначким радом од повратка из Хага није заслужио ни 1%.
ДСС-Двери негде између 4 и 7% (зависи од кампање тј. како је буду водили). СПС између 10 и 15%. То је странка са најстабилнијим бирачким телом у Србији.

СНС између 40 и 45%. Изненадићу се (позитивно) ако буду испод 40% али не верујем да могу преко 50% као што неки прогонозирају.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 301 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]