banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 14:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 55 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Dec 2014, 12:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Jbte, mene tuga uhvati zbog roditelja. Imali su 37 i 36 godina kad je poceo rat, taman da pocnu uzivati od svog dotadasnjeg truda, onda se zarati, sad se tata ne moze izboriti normalno za posao, jer nije politicki podoban, da ne pricam o ostalim stvarima, imam mnogo. I onda, kad dodju do penzije, sta ce imati? I prodje zivot, dok Cavoski kaki za medalju. I on i ostali. A, ovaj bi nezavisnost. Od koga? Od ljudi koji plivaju u istim go-nima, kao i mi ovdje. Daj, molim te.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2014, 14:25 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Joj matero sa kim vi raspravljate... :roll:

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2014, 14:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Svidja mi se sto je tema otisla u pravom smjeru, ali kako ovo obicno cita samo informaticki pismena populacija, reklo bi se i generalno pismena/obrazovana a takvih je malo proce jos dosta vremena da se nesto desi. A desice se kad vecina pocne ovako da razmislja (kao skeva i nepokoreni), debela vecina.

Za TRENUTNI mentalni presjek stanja prosjecnog covjeka otvorite ovo, ovu zenu sa pocetka.. tugo moja tuzna. :cry:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aZTDY81CPLk[/youtube]

Misljenja sam da svaki narod ima vlast po svojoj mjeri i zasluzuje ono sto mu se desava. Kad 80% ljudi pocne da razmislja kao Skeva i Nepokoreni desice se nesto. Jos je to daleko od 80%. Neki ubijeni u pojam, neki na budzetu, neki zadovoljni mrvicama, neki zaludjeni pricom nek sam ja gladan ali tu je RS, neki partijski misevi... i tako dalje i tako dalje. Ukratko, pobune nece uskoro biti. :)

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2014, 20:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
1. 0d 2,3 miliona na Balkanu gotovo 1 milion nezaposlenih samo u Srbiji,
2. 4. zemlja u svijetu po traženju azila,
3. od 2001 - 2011 ,500.000 ljudi napustilo Srbiju,
4. na 13. mjestu po suicidima u svijetu,
5. na 12. mjestu po broju ubistva,
6. na 5. mjestu najnesrečnijih naroda u svijetu,
7. na 104. mjestu po korupciji,
8. na 96. mjestu propalih zemalja,
9. 350.000 ostavljene djece po Srbiji,
10. 83. mjestu medju najsiromašnijih penzionera u Evropi i svijetu,
11. Srbija je na karti odmah iza Bosne i Hercegovine po prosperitetu života,
12. 43.000 ljudi godišnje više umire nego što se rađa,
13. 900.000 odraslih srba nema završenu ni osnovnu školu,
14. 40% Srba alkoholičari i na 4. mjestu po potrošnji alkohola u Evropi
15. Psihološke bolesti u zadnjih 20 godina povečane 400%,
16. Milion Srba nema nikakve prihode,
17. 45.000 djece mladje od 18 godina se hrani po javnim kuhinjama, a 400.000 djece gladuje
18. Oko 5000 djece prosjači po ulicama gradova,
19. Opljačkano i iznijeto iz Srbije nakon 2000.i kroz razne ilegalne transakcije,gotovo 51 milijardu dolara,
20. Trečina Srbije nije pokrivena mobilnim/internet signalom...
21. Javni dug Srbije 23 milijardi eura, što je 70,9 odsto BDP-a, najveći u regionu
22. 44% Srba krajnje siromašno
23. Največi broj maloljetničkog kriminala u Evropi
24. U zadnjih 15 godina u Beograd se doselilo 300.000 ljudi iz ostatka Srbije zbog bijede
25. Milosevic iznio 4- 14 milijardi $ iz Srbije u Rusiju
26. Vučić najavio prodaju Telekoma, Elektroprivrede, Lutrije, Željeznica...
27. Na pretposlednjem mjestu u Evropi prema indeksu kvaliteta života,
28. Ifrastruktura jedna od 7 najzaostalijih u Evropi.
29. Vučić: korupcija u proteklih 20 godina uništila društvo i ekonomiju u Srbiji

Србиа! Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2014, 20:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Izvini ali...ne znam odakle si kopirao...vjerovatno sa b92.....kakva gomila gluposti i neistina

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2015, 13:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Nije sa Beeee 92, našao na netu mislim da je izvor Blic....

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2015, 14:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ahaha... Pa Blic je danas perjanica svih prozapadnih medija.

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2015, 20:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Jul 2009, 21:45
Dovoljno je procitati da je 40% Srba alkoholicara i da trecina drzave nema signal mobilne mreze i zakljuciti o kakvoj se gomili gluposti radi.

Sto se tice teme o ratu ao se ovde ne daj Boze zarati pasos u ruke i preko granice u Evropu, Kanadu ili Australiju. Ja da giem zbog budala i prljave igre Zapada ne pada mi na pamet.

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2015, 21:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Kosta, matoro geronotokratsko govno, iebem ga u usta raspala
Prvo, svako ko misli da je nezavisnost stvar koju medjusobno trebaju rijesiti Srbi&Bosbjaci - ne misli, ne zna sta misli, nema cime da misli itd.
Drugo, nema rata i nema nezavisnosti
Trece, ako ONI dozvole rat nestace radikalni Srbi iz politickog zivota uz kolateralu od 20, 30 hiljada srpske sirotinje
Znaci, nacionalistima ne odgovara rat vec prica o ratu. Ajmo sad opet u isti narativ od izbora do izbora.

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2015, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
ozna je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7JrvRsf7Mcc[/youtube]

Академик Коста Чавошки је говорио и о судбини Републике Српске и рекао да сматра да је главни проблем у томе да ли данашње вође Срба треба да пристану на унитаризацију БиХ, зарад стварања такозване „самоодрживе државе која би једино као таква могла да уђе у ЕУ“.
„То значи, да се поред оних отетих надлежности Републике Српске, а то је учинио високи представник, треба и даље да се смањују те надлежности а повећавају надлежности централне власти у Сарајеву, Парламентарне скупштине, Председништва и Савета министара. По мом суду, сви они српски политичари који пристају да сарађују са тим несрећним странкама које смерају смањење надлежности Републике Српске – такође треба да буду квалификовани као ИЗДАЈНИЦИ!“

Kao i uvijek dobar govor gospodina Čavoškog,jedan od genijalnijih Srba.Što se tiče polemike unitarizacija ili odcijepljenje hmm.Kada se razmatra neka problematika treba imati u vidu sve aspekte problema i kakva je naša pozicija.Činjenica je da smo okruženi neprijateljskim nacijama sa svih strana koje bi rado otele ono što je naše,naša pozicija je veoma slična Izraelskoj naravno ne ista ali ima dodirnih tačaka sa tim da su oni je li u puno boljoj poziciji i riješavaju svoje komflikte sa komšijama uspješno sa druge strane mi iz godine u godinu sve više gubimo,RS je sve siromašnija,Srbija isto nemamo vojsku,nemamo diplomatiju nemamo jake saveznike a ono što je najgore mi nemamo viziju,plan kako riješiti problem tj nemamo niti vladu,niti državu niti sa ove a niti sa one strane Drine koja bi jasno odredila plan spasa Srpske nacije.Ono čega imamo to su neprijatelji sa nažalost malo jasnijim vizijama za budućnost....budućnost u kojoj mi ne bi trebali da učestvujemo.Šta nam je raditi...ovdje vidim neki misle da bi trebali držati pognute glave kako bi odobrovoljili naše neprijatelje kako bi im dali do znanja da ne želimo rat ili ne želimo da im "idemo uz nos" misleći kako bi to moglo biti riješenje na duge staze nešto što bi dovelo Srpski narod do mira,stabilizacije,povećanja radnih mijesta itd.Moram da kažem da bi takva politika bila mač sa dvije oštrice,ako bi pokazali slabost možda nas ostave na miru godinu,možda dvije ako budemo imali sreće tri...a onda bi krenulo rastakanje srpskog nacionalnog korpusa kroz namjerno siromašenje pojedinih djelova zemlje gdje žive Srbi,postali bi građani drugog reda bez prava glasa koji nam pripada unutar naše zemlje bili bi u nekoj vrsti podčinjenosti gdje bi kroz institucije koje su nama neprijateljske polako nestajali ili možda možemo predpostaviti da neko pokazivanje slabosti kao što je odustajanje od nezavisnosti bio znak našim neprijateljima da krenu u rat i da nas jelde na brži način kroz rat,genocid,etničko čišćenje počiste sa ovih prostora,sa druge strane imamo opciju da ne dozvolimo gašenje institucija koje brane naš suverenintet i predstavljaju kakav takav zid odbrane od strane drugog.Insistiranje na odcjepljenu a samim tim i odcijepljenje su kocka priznajem,možemo dobiti sve i izgubiti sve sa druge strane opcija u kojoj smo mi popustljiva strana nas vodi do definitivnog poraza.Ako se mene pita ja sam za odcijepljenje tj za kocku....jer u prvom slučaju ću reći da produžujemo sebi malo život na ovih prostorima ali ne zauvijek naš poraz bi bio neminovan i prije ili kasnije bi kupili prnje i kretali za Srbiju.

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2015, 23:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Je l može prevod?

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2015, 23:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Ne.

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2015, 23:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ok, procitao sam četri puta. Znači, ako je onda neka da iako neće ne bude ipak
Slažem se.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2015, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
ozna je napisao:
Schlager ko govori o ratu
ja sam ucesnik rata tako da meni ne treba pricas o blagodatima mira

a i okrenuo si pricu,koliko bi muslimana na ovih minus 10 izaslo da brani BIH i koliko bi zrtvovalo svoje djete za BIH ,ko je ovde u boljem polozaju

Ja govorim o mirnom razdruzivanju po cehoslovackom modelu.Muslimani ondnosno zapadne sile nece da odustanu jer vide da je BIH moguca ali onda kad se suoce sa realnoscu i oni ce dignuti ruke.Da je nastavljena ona politika onog starog SDS ,da Dodik nije 1998 uzeo vlast i odveo nas stranputicom ..BIH danas siguran sam nebi postojala,shvatas moraju da se sudare sa realnoscu da je BIH nemoguca ali takvom pricom kao tvoja i trcanjem u sarajevo,zauzmanjem fotelja i radnih mjesta u svakoj novovormiranoj instituciji na nivou BIH sami sebi o glavi radimo i sjecemo granu na kojoj sjedimo

Da su se siptari na Kosovu ponasali kao Srbi U BIH nikad nebi dobili ovo sto danas imaju.Ali siptari su bojkotovali sve institucije Srbije,nisu ni djecu u skole srbijanske slali,cak ni ljekarima nisu isli itd..
Mora se pokazati volja i odlucnost kod naroda,u kataloniji svake sedmice milionil judi marasiraju i traze nezavisnost a kod nas imas ljude kao ti koji sire defetizam ..ako zelite bolji zivot potrebna je promjena svijesti

Slika

Da nisu američki krupni kapitalisti imali ekonomski interes (čitaj: rudno bogatstvo) na Kosovu i Metohiji Šiptarima NIKAKAV lobi ne bi pomogao da dobiju nezavisnost. Jermeni imaju mnogo jači lobi od albanskog ali zbog američkog interesa u Turskoj ne mogu izboriti niti jednu običnu deklaraciju o osudi genocida nad vlastitim narodom u američkom senatu.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 09:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
manitu uci da svira je napisao:
Ok, procitao sam četri puta. Znači, ako je onda neka da iako neće ne bude ipak
Slažem se.

oplakah!!! :lol:

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 55 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]