banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 01:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 968 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 49  Sledeća

Za koju bi stranku glasali?
DS 6%  6%  [ 3 ]
SNS 17%  17%  [ 8 ]
LDP 11%  11%  [ 5 ]
SPS 9%  9%  [ 4 ]
URS 4%  4%  [ 2 ]
DSS 15%  15%  [ 7 ]
Dveri 23%  23%  [ 11 ]
SRS 15%  15%  [ 7 ]
Ukupno glasova : 47
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Apr 2012, 00:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
@drinin......pokusace krasti,u pravu si,ali ne mogu toliko ukrasti koliko ih narod vise ocima ne moze gledati....cak nece ljudi toliko ni glasati zbog Tome,vec samo da ovim kriminalcima vidi ledja...a ako pokusaju bas neki ogroman postizborni inzinjering i kradju uz pomoc sorosevaca,onda ce se dici kuka i motika i bice im jos gore...

opusti se i uzivaj u zadnjim danima ove antisrpske i nenarodne vlast :wink:

ja sam u to uvjeren,kao da je vec zavrseno,a jedina mi je zelja da Predsjednik Republike Srpske ne ide na neki od zadnjih predizbornih skupova zutih i time nas bruka i okrece onaj posteni,domacinski dio Srbije protiv nas...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 00:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Prema socijalnim, političkim i ekonomskim pokazateljima, Vama su najbliže stranke:
SRS: 28%
DSS: 24%
SNS: 17%

Drag mi je Šešelj, ali mi je Toma draži. Volim i Koštunicu.

Nadam se Tominoj pobjedi.

Na forumskoj anketi vodi SNS.

Poslednji put menjao filozof sa vrbasa dana 25 Apr 2012, 01:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 00:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Schlager je napisao:
@drinin......pokusace krasti,u pravu si,ali ne mogu toliko ukrasti koliko ih narod vise ocima ne moze gledati....cak nece ljudi toliko ni glasati zbog Tome,vec samo da ovim kriminalcima vidi ledja...a ako pokusaju bas neki ogroman postizborni inzinjering i kradju uz pomoc sorosevaca,onda ce se dici kuka i motika i bice im jos gore...

opusti se i uzivaj u zadnjim danima ove antisrpske i nenarodne vlast :wink:

ja sam u to uvjeren,kao da je vec zavrseno,a jedina mi je zelja da Predsjednik Republike Srpske ne ide na neki od zadnjih predizbornih skupova zutih i time nas bruka i okrece onaj posteni,domacinski dio Srbije protiv nas...

Из твојих уста у Божије уши што народ каже. Нико сретнији од мене (ово је себично,ал фраза је) не би био. Немам право гласа,учинио сам колико сам могао да барем мало дјелујем на људе путем нета,барем мало отворим очи,оно пријатеља што имам у НСу и Ло отприлике ће гласати против Бориса,ал знам доста ових из МЗа који су листом за њега. Једноставно народ је опчињен,народ је у страху, направили су пометњу у психи јадног народа..... Некада смо ми из ЗВа ишли у МЗ да купујемо,данас је обратно,то довољно говори.....

Шлагеру, та кука и мотика нажалост нема шансу,сам си свједок како је некада се могло на улице изаћ и борит против система, стотине хиљада су обарале Слобу даноноћно,имали су барем пар медија иза себе,данашња Србија то не дозвољава,данашња СРБИЈА мене као Србина из РС-а и националисту означава као потенцијалну опасност,као екстрема који говори ијекавицу и човјека који је потенцијална опасност за угрожавање јебене толерантне евро вриједности која за циљ има декултуризацију српску.

Што се Доде тиче, ја сам ти у тој партији (сам конташ отприлике због чега). То му замјера свак из РСа, и док сам ја сматрао да заправо њему Додо доприноси,испаде обратно,барем ме тако убједише ови просрпски професори у Србији. Једноставно Тадићи диже цијену Милораду зарад подршке овог у БГу и Србији на ибзорним митинзима....

Углавном да не давим,надам се крају издајника.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 04:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
shakal je napisao:
Ja cu da iznesem samo jednu malu opasku.

drinin vuk je napisao:
Од 2004. године се надам и навијам да се руше говна

Po tvojoj prici na forumu ti si student druge, eventualno trece godine, sto implicira da ti je godina rodjenja otprilike 1990-1991.

Uz svu dobru volju, prosto sumnjam da tako aktivno pratis politiku od svoje 13-14 godine, to cak ni Miodrag nije radio. Sto dalje implicira da ti samo trol kojem je cilj da zajebava ovde.

Opet kazem, mozda grijesim ali...

Pa šta ako čovek prati politiku od 13-14. god. pratim je i ja isto od osnovne škole.
Tad je bilo lako početi pratiti politiku, malo programa na TV-u, jedan TV u kući i onda u 19č svi u kući gledaju moj crtani film (obično Nindža Kornjače, ono par epizoda što je SRT uvek vrtila), pa Boga mi, morao sam i ja u 19:30h gledati Dnevnik i tako to počinje. :D
Sećam se kad sam još bio 4. razred osnovne, učiteljici umro otac i ona otputovala u Drvar na sahranu, a mi ostali sami u azredu, samo po par minuta nam dolazio učitelj iz drugog razreda da nam nešto k'o fol zada. I ja i jedan drug se sporečkali sa nekom drugaricom oko nečega i ja joj tad rekao da ima tursku svesku (jer je bila komplet zelena sveska), a ona na to pobesnela i u svom besu kaže meni da sam ja Dodik (jer Dodik je tad 98-99 po SDS-ovoj priči važio za najgrđeg izdajnika i prodanu dušu), onda je moj drug skočio i rekao njoj da je Biljana Plavšić (koja je takođe tad važila za izdajicu, jer se odvojila od SDS-a i postavila Dodika). :D To vam je samo primer kako je tad politika deci bila kao jedna vrsta zabave, jer bilo je manje sadržaja, naročito u kući i na TV-u, malo TV kanala, nema kompjutera i sl. Sećam se i prvog jutra (bilo snčano, sunce udarilo u prozor pa se slabo slika na TV-u i videla) nakon što je predhodnu noć Dodik postavljen za premijera, u kući tuga pregolema, sakupile se komšije i svi u fazonu ,,sad smo gotovi, ovaj će nas prodati''. :D Posle se ispostavilo da nam je baš SDS-ov, sad bivši član'' D.Čavić zakrkačio nožekanju u leđa. :(
A tek da ne pričam kako sam sa pažnjom pratio bombardovanje SRJ :cry: pa skidanje Miloševića, pa njegovo izručenje na Vidovdan, pa onaj pogrom nad Srbima na KiM... :( Ma sećam se i pada Krajine i strepnje hoćemo li krenuti u ''novu'' bežaniju ili ne, ali to je već rat, a ne politika i to se urezuje u sećanje za navek.
Na Balkanu politika nije isto što i na primer u Skandinaviji, tamo se to svodi na neke brojke, ekonomske pokazatelje, interesne sfere i većina stanovništva i nije upućena u politička dešavanja svoje zemlje. A ovde kod nas svako par decenija politika e svede na borbu za goli opstanak i pitanje da li rat ili robovanje, ko je izdajnik, a ko nije.

Šlageru, iz tvojih usta u božije uši, ali bojim se... :-?

P.S. Srpska Radikalna Stranka još gore u anketu za glasanje nije postavljena!?

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 09:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Dodani su i radikali u glasanje.
Meni samo nije jasno kako možete podržavati Tomu? Pa čovjek je priče par godina pričao potpuno suprotno nego sada. Ima ona spot šta je Toma govorio u radikalima,a šta govori sad...Ok, shvatam ja da su svi oni govna al' de malo stida pokaži....

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 09:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
zoka,znas kako kazu,samo budale i mrtvaci ne mijenjaju misljenje...

covjek je sazrio,napredovao :D 8)

to je zvanicna verzija,a prava je da ne bi nikad mogao doci na vlast pricajuci o liniji karlovac-karlobag-virovitica pa je pametno strateski promjenio vokabular 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 09:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
iz te tomine stranke volim vucica,odnosno toga covjeka jedino volim na politickoj sceni srbije.

mozda i grijesim jer nisam bas upoznat nekakvim tajnim aferama ako ih ima,to sam zakljucio samo ovako sto sam gledao na tv-u

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 09:40 
Administrator
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:

covjek je sazrio,napredovao :D 8)

E on je onda ono baš sazrio...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 10:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Zoka pomenu podmetacki spot DS-a. Licno mi se to ne svidja ali eto da vas pitam cija vam je TV kampanja najbolja? Sta vam se svidja, a sta ne?

Apsolutno je nebitno ko vam se vise svidja.

Dakle, meni su najpitkiji Cedini spotovi iako mislim da bi vise odgovarali Tomi. Tomin salonski kez mi je vrh izvjestacenosti, kao i Tadicev obilazak stala zasukanih rukava.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 10:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
mandrak je napisao:
iz te tomine stranke volim vucica,odnosno toga covjeka jedino volim na politickoj sceni srbije.

mozda i grijesim jer nisam bas upoznat nekakvim tajnim aferama ako ih ima,to sam zakljucio samo ovako sto sam gledao na tv-u

Ja njega bas ne volim. Pojavom je iritantan a tek kad progovori, samo ceka priliku kad moze reci nesto zajedljivo, cinicno...

Stp se tice SNS-a, ne bih nikad mogao glasati za njih, radije cu dati glas DSS-u koji je koliko toliko ostao dosledan svojoj politici. Toma je od jake licnosti postao izblijedela karikatura bez sopstvenog stava.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 11:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 11:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Vučić zvani pirana. :D Istražite šta je radio dok je bio ministar.. Krajnje antipatična ličnost.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 11:47 
Administrator
Korisnikov avatar

Meni je Dačić najsimpatičniji. Pravo malo prase.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 14:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Radikali da su kandidovali krasica i dveri beckovica imali bi makar neke minimalne sanse.Ovako tiranija demonkrata se nastavlja.Trofej ce uzeti konjislav nikolic i nastaviti sa maltretiranjem zdravog razuma i forsiranjem eu satanizma medju srpskim zivljem.Njegovo srdacno druzenje sa djulijanijem,zukorlicem i djukanovicem tu cinjenicu potkrepljuje.Tek ona partizanstina dacic,on je posebna prica.Pa taj i za majku ima cenu.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Равногорац што се Радикала тиче потпуно се слажем,ал јбг. Нек нису оног Мартиновића,лик ми је толико огаван,чекам Воју да дође и отјера га, колико је лик само одвратан. Све у свему волио би да СРС прође добро,мада је велико питање шта је то за њих добро,тешко да могу преко 7%.

Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 14:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Jedino Krasic ima kapaciteta kod radikala.Kocim se od smjeha kad gledam skupstinska zasedanja.Covjek skasi onu demonkratsku boraniju.Pa bolje da su lidiju vukicevic kandidovali,ako nista lutkica izgleda samo tako.Jadranka ni stasa ni glasa.Radikali nece u vlast,tako da je nebitno koliko glasova.Kao opozicija bez voje su trula kobila.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 14:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Лидија јест луткица. Јадранка није,ал јбг играју на карту љубави према Војиславу код народа. Видјећемо,овај њихов спот,тачније Јадранкин доста танак,без неке креативности, неког шарма и одређености...... Ја ти морам признат да нисам убјеђен 100% да СРС не би ушао у коалицију која би рушила Тадићија (неких 5% моје свијести ми говори да би ушли са СНС),шта ти велиш?

Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 14:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
_зока je napisao:
Meni je Dačić najsimpatičniji. Pravo malo prase.

+1
ja kad ga vidim njradije bi ga za obrascice stipnuo :)

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 14:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma jok.Ja sam cak u pocetku mislio da je cijepanje srs i formiranje sns dogovor konjislava i voje da skrse vlast.Medjutim mnogo teskih je rijeci palo,tako da je ta teza pala u vodu.Jeste to politika i olako se zaboravljau stvari radi vlasti al jednostavno nema ni teoretske.Voja je covjek od rijeci.Njegov ponos i data rijec ne odstupaju ni milimetar.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 14:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Равногорац сигурно боље познајеш прилике у СРС од мене,тако да не желим постављат даља питања. Ал ми једна ствар голица машту, шта ако Воја пређе преко поноса зарад марионетске позиције Николића,а онда га изнута покуша обарати,јер цијеним да за двије године,боже здравља се врати у Србију као слободан.... Можда је фантазија или глупост,ова моја замисао,ал видјећемо....

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 968 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 49  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]