shakal je napisao:
Ja cu da iznesem samo jednu malu opasku.
drinin vuk je napisao:
Од 2004. године се надам и навијам да се руше говна
Po tvojoj prici na forumu ti si student druge, eventualno trece godine, sto implicira da ti je godina rodjenja otprilike 1990-1991.
Uz svu dobru volju, prosto sumnjam da tako aktivno pratis politiku od svoje 13-14 godine, to cak ni Miodrag nije radio. Sto dalje implicira da ti samo trol kojem je cilj da zajebava ovde.
Opet kazem, mozda grijesim ali...
Pa šta ako čovek prati politiku od 13-14. god. pratim je i ja isto od osnovne škole.
Tad je bilo lako početi pratiti politiku, malo programa na TV-u, jedan TV u kući i onda u 19č svi u kući gledaju moj crtani film (obično Nindža Kornjače, ono par epizoda što je SRT uvek vrtila), pa Boga mi, morao sam i ja u 19:30h gledati Dnevnik i tako to počinje.
Sećam se kad sam još bio 4. razred osnovne, učiteljici umro otac i ona otputovala u Drvar na sahranu, a mi ostali sami u azredu, samo po par minuta nam dolazio učitelj iz drugog razreda da nam nešto k'o fol zada. I ja i jedan drug se sporečkali sa nekom drugaricom oko nečega i ja joj tad rekao da ima tursku svesku (jer je bila komplet zelena sveska), a ona na to pobesnela i u svom besu kaže meni da sam ja Dodik (jer Dodik je tad 98-99 po SDS-ovoj priči važio za najgrđeg izdajnika i prodanu dušu), onda je moj drug skočio i rekao njoj da je Biljana Plavšić (koja je takođe tad važila za izdajicu, jer se odvojila od SDS-a i postavila Dodika).

To vam je samo primer kako je tad politika deci bila kao jedna vrsta zabave, jer bilo je manje sadržaja, naročito u kući i na TV-u, malo TV kanala, nema kompjutera i sl. Sećam se i prvog jutra (bilo snčano, sunce udarilo u prozor pa se slabo slika na TV-u i videla) nakon što je predhodnu noć Dodik postavljen za premijera, u kući tuga pregolema, sakupile se komšije i svi u fazonu ,,sad smo gotovi, ovaj će nas prodati''.

Posle se ispostavilo da nam je baš SDS-ov, sad bivši član'' D.Čavić zakrkačio nožekanju u leđa.
A tek da ne pričam kako sam sa pažnjom pratio bombardovanje SRJ

pa skidanje Miloševića, pa njegovo izručenje na Vidovdan, pa onaj pogrom nad Srbima na KiM...

Ma sećam se i pada Krajine i strepnje hoćemo li krenuti u ''novu'' bežaniju ili ne, ali to je već rat, a ne politika i to se urezuje u sećanje za navek.
Na Balkanu politika nije isto što i na primer u Skandinaviji, tamo se to svodi na neke brojke, ekonomske pokazatelje, interesne sfere i većina stanovništva i nije upućena u politička dešavanja svoje zemlje. A ovde kod nas svako par decenija politika e svede na borbu za goli opstanak i pitanje da li rat ili robovanje, ko je izdajnik, a ko nije.
Šlageru, iz tvojih usta u božije uši, ali bojim se...

P.S.
Srpska
Radikalna
Stranka još gore u anketu za glasanje nije postavljena!?