banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 17:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 179 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Mar 2012, 14:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Schlager je napisao:
ja nikad ta sudjenja nisam pratio,ali sinoc drinin vuk napisa poslije lige sampiona da ima na rts2 to sudjenje seselju,i moram priznati da mi se zgadio i seselj i zivot za onih pola sata sto sam slusao,dok nisam ugasio...
може ли мало појашњење? тада сам још био беба када је шешељ држао митинге, а јуче и синоћ док сам га слушао, човјек би рекао да мрава није згазио што ми је одмах било некако чудно, али нисам упућен у материју па не бих да доносим криве закључке

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 14:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Шајин je napisao:
Schlager je napisao:
ja nikad ta sudjenja nisam pratio,ali sinoc drinin vuk napisa poslije lige sampiona da ima na rts2 to sudjenje seselju,i moram priznati da mi se zgadio i seselj i zivot za onih pola sata sto sam slusao,dok nisam ugasio...
може ли мало појашњење? тада сам још био беба када је шешељ држао митинге, а јуче и синоћ док сам га слушао, човјек би рекао да мрава није згазио што ми је одмах било некако чудно, али нисам упућен у материју па не бих да доносим криве закључке

ma brate,ne ulazim ja koliko je tačno ili ne to što on priča,ali ulica i roditelji su me vaspitali da nikada,ali nikada ne ukopavam druge braneći sebe...a on je u tih pola sata što sam imao živaca slušati,bar 50 puta pomenuo zločine arkanovih tigrova,po bijeljini,brčkom,zvorniku,pa i crnog i lugara iz šamca,sa detaljnim opisom mjesta gdje su ubijali bošnjake i svim drugim detaljima...
ubjeđen sam bio da će danas po beogradu krenuti masovna hapšenja momaka koji su bili u tigrovima,bijelim orlovima i ostalim...strašno!!

i ne mogu vjerovati da je samo meni to zasmetalo :( :(

znam i ja da se dešavalo svašta,ali ne bih nikad mogao tako pričati o srbima,taman dobio tri doživotne...pa makar iz poštovanja prema onih 17 tigrova koji su se u kovčegu vratili u beograd,ili pokojnog giške i ostalih dobrovoljaca spo iz bijelih orlova...

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 14:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
Ma obicna jajara sad on hoce da ispadne svetac...e moj ti brate pa sto nije ostao dosljedan sebi vec sad gazi preko onih s kim je janjad okretao i chivas pio...

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 18:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
ma brate,ne ulazim ja koliko je tačno ili ne to što on priča,ali ulica i roditelji su me vaspitali da nikada,ali nikada ne ukopavam druge braneći sebe...a on je u tih pola sata što sam imao živaca slušati,bar 50 puta pomenuo zločine arkanovih tigrova,po bijeljini,brčkom,zvorniku,pa i crnog i lugara iz šamca,sa detaljnim opisom mjesta gdje su ubijali bošnjake i svim drugim detaljima...
ubjeđen sam bio da će danas po beogradu krenuti masovna hapšenja momaka koji su bili u tigrovima,bijelim orlovima i ostalim...strašno!!

i ne mogu vjerovati da je samo meni to zasmetalo

znam i ja da se dešavalo svašta,ali ne bih nikad mogao tako pričati o srbima,taman dobio tri doživotne...pa makar iz poštovanja prema onih 17 tigrova koji su se u kovčegu vratili u beograd,ili pokojnog giške i ostalih dobrovoljaca spo iz bijelih orlova...

Шлагеру цијеним да знам и да сам упознат боље него ти. :wink:

Видиш ја сам у протеклих 12 година прочитао много књига и епова о Воји али и књига и епова контра Воје. Закључио сам једно,помно читајући и једне и друге, дошао сам до закључка " Војислав Шешељ је ријетко интелигентна личност,раритет у српској политици и историји,вриједан пажње сваког и опонента и симпатизера".

Требао би да знаш (одгледао сам свако његово појављивање,што није аргумент плус) да Војислав тамо не брани само себе,већ РС,Србију,српски народ,да се против њега води политички процес,који нема везе са међународним правом,с кривицом и оптужницом. То ваљда и сам можеш закључити с тим да је човјек скоро 10 година у затвору а није осуђен.

Шлагеру фино су те родитељи научили,мене исто тако су то учили и то поштујем. Али немој генерализовати, Војо је исто тако све ове године био жртва разноразних интереса од Плавшићке,Крајишника до осталих,који су да би своје дупе спасили осули све по СРС,Шешељевцима,Четницима!

А исто тако видим (старији си од мене требао би знати) да ти ниси баш упознат са Аркановом улогом на простору Зворника и околине? Не бих те давио, вјеруј да Шешељ је рекао доста истине, наравно донекле да би и себе оправдао за неке ствари, али и сам је рекао (ал ти наравно почео суђење пратити од завршне ријечи) више пута да је лако причати о мртвима и њиховој кривици,да живе неће спомињати узинат суду и трибуналу,дакле један стратешки потез,сви који су из тих наших формација иоле били учесници или које је неко могао споменути у Хагу су одавно по разноразним међународним затворима,невини или не....

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 18:11 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ko pročita ovo neka prepriča u dve-tri rečenice moliću lijepo...

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 18:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 19:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
_зока je napisao:
Ko pročita ovo neka prepriča u dve-tri rečenice moliću lijepo...

kaze vojo car

ne parkiraj ti cepam gume

kosovo je srbija :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 20:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Samo malo Vojo nije bio vlast, ali mu sude, Silajdzic je bio vlast pa mu ne sude, a imao je vrlo ratnohuskacku pricu, Alija da ne govorimo, Alija junior Bakir i danas prijeti ratom, poziva na osvetu i nikome nista. Al sve ide u fazonu, ma jest to tako ALI, pravda, ovo ono k*rci palci, znaci nema toga, samo svoje, ko to jednom ne nauci stalno ce se cuditi poslije batina, i pitati se kako to. Sa tim jednom treba raskrstiti bar sto se tice kolektivnog nastupa naseg naroda.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 20:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
aj sve nekako mogu razumiti ali ti se drinin nisi ni ispilio kad se to desavalo i ti sad kazes slageru da si bolje upucen od njega.

sto se tice teme,gledao sam vise puta sudjenje i tacno se vidjelo da su tu neki svjedoci dosli sa naucenim tekstom sta treba da odgovaraju.najsmjesnije je bilo kad je nekog lika iz bjeljine uhvatio u lazi,ovaj se toliko izbezumio da je na kraju rekao da je to cuo od nekih taaamoooo. a na pocetku ispitivanja govorio kako je bio prisutan kad se to neko sranje desavalo

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 20:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Šešelj nije loš, kapacitet je to od čovjeka. Njegov problem je što zna biti previše tvdroglav, pa često u tome pretjera, u svakom slučaju bolji od Č. Jovanovića, nadam se da će ostati živ, djeca su mu baš mlada..

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 21:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
aj sve nekako mogu razumiti ali ti se drinin nisi ni ispilio kad se to desavalo i ti sad kazes slageru da si bolje upucen od njega.

ma vuk je uvijek najupuceniji,ja sam navikao vec :wink: ...nebitno da li je sport,sminkanje,hrana,politika,porodjaj,sex....pa sta onda ima prirodnije nego da je i u rat najupuceniji....

a sad ozbiljno...nisam ja ni u ratu bio nimalo zadovoljan seseljevim odnosom prema tim njegovim dobrovoljcima....jadni ljudi su slati ovamo kao jagnjad na klanje....neobuceni,bez jasnog lanca komandovanja,bez discipline,fizicki nespremni...ako ih dodje 80,ima najmanje 79 razlicitih uniformi...jedino u kopackama nisam vidio nikoga....a onom dogadjaju u Masickoj Sagovini o kojem je juce najvise pricao sam i licno prisustvovao,doduse,nakon sto se zbilo to strasno klanje.....to je bila najisturenija linija prema Novoj Gradisci i preuzeli su je ti Seseljevi cetnici...za Svetog Nikolu,1991 popusti im paznja,popiju previse alkohola,da ne koristim neke ruznije rijeci,i naravno neprijateljski izvidjaci to brzo primjete,ustase naprave akciju,zauzmu selo,pobiju ih 18 u roku od par minuta,dosta ih i zarobe zive...nismo uspjeli povratiti to selo nikad i tu liniju,ali smo sa Veljkovim Vukovima sa Vucjaka bar uspjeli zatvoriti dalji prodor i uspostaviti cvrstu liniju prema Medarima i Trnavi...Medju tim zarobljenim cetnicima je bila i jedna djevojka,koju su ustase danima vukli zakacenu za auto po Novoj Gradisci,na opste odusevljenje tamosnjeg stanovnistva,sve dok nije izdahnula,jadnica...

A ovi koje je on sinoc pljuvao cijelo vece,su bili u pravom smislu VOJSKA,pogotovo u odnosu na seseljevce...tu je disciplina bila kao u marincima,obrijani svi,jednoobrazno obuceni,fizicki spremni,sposobmi momci,alkohol zabranjen.......Bez obzira na sve sto im se prisiva i od cega je veliki dio tacan,trgovina sa Mikelicem,Petim Korpusom,Babom,pa sisanje dezertera na kraju rata,ubistvo Riste Djoge itd,ipak je taj JSO sa Legijom,Rajom Bozovicem,Arkanom,Zvezdanom Jovanovicem i ostalima odigrao ogromnu ulogu na pocetku rata,i,bez obzira sta pricao Drinin Vuk i Vojislav Seselj,jako veliko je pitanje da li bi u nasim rukama i danas bili Brcko,Bijeljina,Visegrad,Zvornik,Samac i jos neki gradovi,da ih oni nisu zauzeli u prvim danima rata..ustvari,siguran sam da bar pola ne bi bilo nase.Jesu radili svasta,ali mi se ipak povracalo sinoc slusajuci Seselja kako ih cinkari,sa sve detaljima,datumima,brojevima pobijenih Bosnjaka,lokacijama i sl....samo da bi olaksao svoju poziciju.....

Uostalom,ja sam iznosim svoj stav,i kako mi je bilo neprijatno sinoc,a ne ocekujem da bilo ko od Seseljevih sljedbenika na ovoj temi misli isto kao i ja...

Poslednji put menjao Schlager dana 15 Mar 2012, 21:39, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 21:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
drinin vuk je napisao:
Шлагеру цијеним да знам и да сам упознат боље него ти

Prika, neki ljudi su pratili tu utakmicu iz prvih redova dok si ti bio u pelenama...znači ne znaš bolje od nekoga ko je učestvovao u narodnom veselju zvanom građanski rat.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 22:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Citiraj:
.Bez obzira na sve sto im se prisiva i od cega je veliki dio tacan,trgovina sa Mikelicem,Petim Korpusom,Babom,pa sisanje dezertera na kraju rata,ubistvo Riste Djoge itd,ipak je taj JSO sa Legijom,Rajom Bozovicem,Arkanom,Zvezdanom Jovanovicem i ostalima odigrao ogromnu ulogu na pocetku rata,i,bez obzira sta pricao Drinin Vuk i Vojislav Seselj,jako veliko je pitanje da li bi u nasim rukama i danas bili Brcko,Bijeljina,Visegrad,Zvornik,Samac i jos neki gradovi,da ih oni nisu zauzeli u prvim danima rata..ustvari,siguran sam da bar pola ne bi bilo nase

Ajde Šlageru prvo promjeni sliku avatara pa onda ovako nešto napiši.Nemoj da se Milan prevrće u grobu ni kriv ni dužan.Ispade da se bez te bagre iz JSO nije moglo ratovati.Ta bagra je i zakuvala na ovim prostorima čineći prve zločine.A što se tiče gradova,nemoj biti smiješan,ako su i ušli među prvim u njih iz njih su izlazili punih džepova.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 22:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ja sam ekv,tacnije Katarinu II,slusao deset godina prije rata,tako da ti ta prica i nema neke veze bas puno...nije Milanov antiratni angazman jedino po cemu ga pamtim,vec njegove pjesme...uostalom,ne bih ni isao u rat da sam se bas u svemu slagao sa njim.....

Citiraj:
Ta bagra je i zakuvala na ovim prostorima čineći prve zločine

pogledaj malo podatke o sijekovcu kod broda,pa da vidis gdje su prvi zlocini u bosni napravljeni i ko ih je pocinio....

Citiraj:
.A što se tiče gradova,nemoj biti smiješan,ako su i ušli među prvim u njih iz njih su izlazili punih džepova.

nije ako,vec jesu usli prvi u skoro sve te gradove,osim u Samac koji su oslobodili takodje dobrovoljci iz Srbije Crni,Lugar,Vuk i ostali....njih nisam volio jer su ubili jednog naseg krajiskog vojnika na punktu u Crkvini..zbog toga smo ih i uhapsili i doveli u Mali Logor,ali su politickom naredbom pusteni..a slazem se i da su izasli punih dzepova,uostalom ima u mom postu i dio o tome...

Poslednji put menjao Schlager dana 15 Mar 2012, 22:45, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 22:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Nisam mislio na te zločine al ajd......

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 22:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:

Дринин је мислио искључиво на случај Шешељ. :wink:

nepokoreni je napisao:
Prika, neki ljudi su pratili tu utakmicu iz prvih redova dok si ti bio u pelenama...znači ne znaš bolje od nekoga ko je učestvovao u narodnom veselju zvanom građanski rat.

нажалост нисам био у пеленама, али има логике позајмљивао сам исте мањој дјеци. Но то нема везе са мојим сазнањима о СРС и војводи.

Schlager je napisao:
ma vuk je uvijek najupuceniji,ja sam navikao vec :wink: ...nebitno da li je sport,sminkanje,hrana,politika,porodjaj,sex....pa sta onda ima prirodnije nego da je i u rat najupuceniji....

a sad ozbiljno...nisam ja ni u ratu bio nimalo zadovoljan seseljevim odnosom prema tim njegovim dobrovoljcima....jadni ljudi su slati ovamo kao jagnjad na klanje....neobuceni,bez jasnog lanca komandovanja,bez discipline,fizicki nespremni...ako ih dodje 80,ima najmanje 79 razlicitih uniformi...jedino u kopackama nisam vidio nikoga....a onom dogadjaju u Masickoj Sagovini o kojem je juce najvise pricao sam i licno prisustvovao,doduse,nakon sto se zbilo to strasno klanje.....to je bila najisturenija linija prema Novoj Gradisci i preuzeli su je ti Seseljevi cetnici...za Svetog Nikolu,1991 popusti im paznja,popiju previse alkohola,da ne koristim neke ruznije rijeci,i naravno neprijateljski izvidjaci to brzo primjete,ustase naprave akciju,zauzmu selo,pobiju ih 18 u roku od par minuta,dosta ih i zarobe zive...nismo uspjeli povratiti to selo nikad i tu liniju,ali smo sa Veljkovim Vukovima sa Vucjaka bar uspjeli zatvoriti dalji prodor i uspostaviti cvrstu liniju prema Medarima i Trnavi...Medju tim zarobljenim cetnicima je bila i jedna djevojka,koju su ustase danima vukli zakacenu za auto po Novoj Gradisci,na opste odusevljenje tamosnjeg stanovnistva,sve dok nije izdahnula,jadnica...

A ovi koje je on sinoc pljuvao cijelo vece,su bili u pravom smislu VOJSKA,pogotovo u odnosu na seseljevce...tu je disciplina bila kao u marincima,obrijani svi,jednoobrazno obuceni,fizicki spremni,sposobmi momci,alkohol zabranjen.......Bez obzira na sve sto im se prisiva i od cega je veliki dio tacan,trgovina sa Mikelicem,Petim Korpusom,Babom,pa sisanje dezertera na kraju rata,ubistvo Riste Djoge itd,ipak je taj JSO sa Legijom,Rajom Bozovicem,Arkanom,Zvezdanom Jovanovicem i ostalima odigrao ogromnu ulogu na pocetku rata,i,bez obzira sta pricao Drinin Vuk i Vojislav Seselj,jako veliko je pitanje da li bi u nasim rukama i danas bili Brcko,Bijeljina,Visegrad,Zvornik,Samac i jos neki gradovi,da ih oni nisu zauzeli u prvim danima rata..ustvari,siguran sam da bar pola ne bi bilo nase.Jesu radili svasta,ali mi se ipak povracalo sinoc slusajuci Seselja kako ih cinkari,sa sve detaljima,datumima,brojevima pobijenih Bosnjaka,lokacijama i sl....samo da bi olaksao svoju poziciju.....

Uostalom,ja sam iznosim svoj stav,i kako mi je bilo neprijatno sinoc,a ne ocekujem da bilo ko od Seseljevih sljedbenika na ovoj temi misli isto kao i ja...

Једно и основно моја дискусија с тобом се односи искључиво на случај Шешељ,његове јединици,утицај,значај,кривицу,не на рат уопште и остале ствари ;9 И да немој се вадити на дужину поста,испоштуј ме,као што сам ја тебе. ;)
Када сам рекао да познам боље него ти,то се односило искључиво на то,на ту тематику,не на остале ствари током те 4 године ;)
"као јагњад на клање"?

Остале српске патриотске јединице су слане на профи начин? (изузев Арканове и ЈНА војника) Наравно да нису, то ће ти рећи,а вјероватно си се током рата и сам сусретао са причама и догађајима, да су многи добровољци из Србије животе губили по нашим брдима јер нису познавали најбоље путеве и ратиште. Дакле не треба генерализовати,или рећи како је Шешељ послао војнике да би се водило да је и он допринио. Уосталом не би било лоше да покушаш доћи до неких података везаних за само учешће српских јединица из Србије у протеклом рату,биће ти јасније као и то гдје је ко заслужан,гдје је ко био.

Исто тако било је више тзв. четничких фракција, то о тзв. опијању, неспремности такође је релативно, јер колико је само обичних војника из ВРС било спремно, обучено итд итд? Дакле причам о голобрадим момцима,јединцима, неким који су више у току рата провели у рову него ван њега из страха и свега осталога....

Опет кажем тешко је рећи кога је он пљувао. Али могла би се направити паралела Аркан вс Шешељ. Аркановци су ослобађали,Шешељеви су славили туђе побједе? То је исто као у партизанским филмовима гдје се Четници представљају као слављеници туђих побједа. Могао бих до сутра. Већ сконтах да ти апсолутно ниси пратио Шешељево суђење? Ниси дакле упознат са његовом оптужницом? Ниси упознат са периодом за шта се терети?

Вјероватно онда мјешаш и Вукове четнике са Шешељевим?

А што се тиче олакшавања сопствене позиције, Шешељ би одавно требао бити на слободи,али ти ниси како кажеш пратио суђење па ето видио завршну ријеч и донио закључак. Управо су ти исти тај исти Вук и остала багра раније појели говно,отјерали Шешеља у Хаг и рекли да се води политички смишљен процес, да се задржи што је могуће више,а данас тај исти четник Вук је симбол европеизма,али наравно Шешељ је пичка забога Шешељ прича како је Аркан крао и крао и крао,а Вук је легенда јер гдје би Вук крао он је сасвим случајно мјењао мишљења ко Војо гаће.

Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 23:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nisam pratio sudjenje seselju uopste,mislim da je tom covjeku nanesena velika nepravda,tim prije sto se dobrovoljno predao a cami tamo 10 godina,takodje mislim da je vuk djubre koji je najvise razocarao upravo svoje ravnogorce,ali isto tako sam osjecao mucninu slusajuci sinoc kako seselj detaljno elaborira zlocine ostalih srpskih paravojnih jedinica,narocito jso,i to ne jedan zlocin vec ne znam ni ja koliko...

sta ti jos nije jasno u mom stavu?

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 23:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Шлагеру колико толико смо се разумјели онда,драго ми је.

Суштина је да је и сам Војислав нагласио прије изношења података,да ће учинити све да заштити живе и неосуђене из српских патриотских јединица,а да ће кривицу отприлике ону резонску свалити на оне који су или већ осуђени или нису живи. Дакле чиста стратегија,понављам ти Шешељ не доказује никакву истину,већ побија оптужницу. Да си пратио као ја (који сам пратио све могуће снимке и преносе,по цијелу ноћ) схватио би колико је исти Војислав порадио да заштити гомилу из Арканових,Вукових,осталих патриотских јединица све оне војнике који и дан данас живе,махом у иностранству,навео бих ти гомилу примјера (ал сконтаћеш из којих разлога није препоручљиво) гдје је на индиректан начин спријечио нове оптужнице док су се још писале. ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 23:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2010, 11:58
Schlager je napisao:
nisam pratio sudjenje seselju uopste,mislim da je tom covjeku nanesena velika nepravda,tim prije sto se dobrovoljno predao a cami tamo 10 godina,takodje mislim da je vuk djubre koji je najvise razocarao upravo svoje ravnogorce,ali isto tako sam osjecao mucninu slusajuci sinoc kako seselj detaljno elaborira zlocine ostalih srpskih paravojnih jedinica,narocito jso,i to ne jedan zlocin vec ne znam ni ja koliko...

sta ti jos nije jasno u mom stavu?

Па и Станишић и Симатовић који су водили ту јединицу сад пјевају, Ердемовић исто тако, Плавшић, Бабић, Јовић и још низ других. Међусобно смо се укопали у оном Хагу више и него што смо криви. Нормално је и да ће Шешељ гледати да скине један дио кривице са себе, поготово тамо гдје није ни учествовао. Зар треба да преузме нечије бреме а ови све саме циције. Уосталом колико сам ја пратио оплео је само по онима који су већ осуђени и онима који су издали морална начела и погазили срБство зарад смањења казне.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2012, 23:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
cinjenica je da je odlicno upoznat sa cinjenicama, i da moze drzati onim sudijama predavanje iz prava uopste, i istoriji ovih nasih prostora, a to sto je usput ocviko ostale, neka, svakom nek je na cast sta radi i cime se bavi, ako je istina, zasto kriti? 8) 8)

a cinjenica je da su kod nas najvece s napravili arkanovci, a u hr one njihove akcije zbog kojih ce citava hr kad tad biti proglasena utvorevinom nastalom na etnickom ciscenju i nestati,,,,
a ko im je svima dirigovo, visa sila,,,, vjerovatno amerikanci,,, :fadein: :fadein: :fadein:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 179 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]