banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 17:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Nov 2011, 17:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Slika
8)

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 20:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
bas, buka je pravo mjerilo, Sorosevi cmarloisci...

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 20:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

RSboljaPolovinaBiH je napisao:

Al je slika ubola u pojam suštinu ove države!

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2011, 20:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:

Al je slika ubola u pojam suštinu ove države!

ma koju sustinu? svi moguci politicari i politicke struje su se izmijenjali na vlasti. ko bi to vodio drukciju politiku? da ne bi mozda aleksandar trifunovic..?

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2011, 00:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Sad mi je malo jasnije zasto naivne mase glasaju za Dodu. Ne zato sto im je dobro nego sto zele da komsijama bude gore. :roll:
Po principu neka njima crkne krava, nije vazno sto ce i nasa. Vjerovatno tako misle i oni sa druge strane. Kakvo razmisljanje naroda, onakva i zemlja. Umjesto sinergizma forsiraju kompeticiju i predatorstvo, a to je uvijek stetno za obe strane. Ali i jednima i drugima je bitno samo da onima drugima bude gore, nije im bitno kako je njima samima. Kakvo razmisljanje :roll:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2011, 01:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

izvini molim te, ali to je razmisljanje naroda koji je nekoliko puta bio vec izdan i prevaren sto od strane ustasa, sto od strane muslimana.
ako ti ne vidis da vise nikakve Jugoslavije ne treba biti na ovim prostorima (ni one velike, ni one u MALOM) to je tvoj problem.
ako ce situacija u kojoj neka komsijama pocrkavaju krave dovesti do toga da se komsije i FORMALNO razdruze od nas, onda u redu. to je dobra taktika.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2011, 16:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
jellyfish je napisao:
Sad mi je malo jasnije zasto naivne mase glasaju za Dodu. Ne zato sto im je dobro nego sto zele da komsijama bude gore. :roll:
Po principu neka njima crkne krava, nije vazno sto ce i nasa. Vjerovatno tako misle i oni sa druge strane. Kakvo razmisljanje naroda, onakva i zemlja. Umjesto sinergizma forsiraju kompeticiju i predatorstvo, a to je uvijek stetno za obe strane. Ali i jednima i drugima je bitno samo da onima drugima bude gore, nije im bitno kako je njima samima. Kakvo razmisljanje :roll:

A ti misliš da bi u unitarnoj BiH bilo bolje?

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2011, 17:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
jelly ti još nisi shvatio da ovde ljudi ne biraju bolje između dva dobra, jer to ne postoji, ovde ljudi biraju između dva zla ono što je manje zlo, tu je trenutno Dodik najbolja i rekao bih jedina opcija.
Ako misliš da postoji druga opcija, de imenuj je, živo me interesuje ko bi to mogao biti?

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2011, 17:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@Lemigo Ljudi se boje "unitarne" BiH. Pa ne moze se unitarna BiH tek tako formirati. Isto kao sto se RS ne moze tek tako ukinuti tako se ne moze ni unitarna BiH formirati. SNSD igra na tu kartu straha jer ne moze napraviti ekonomski prosperitet i onda price o unitarnoj BiH sluze da im narod bude odan jer ga time drze kao na lancu.

@ofm Kazes nema bolje opcije od Doleta :) I pitas ko bi mogao biti bolji. Ja nisam vidovit da znam ko bi mogao biti bolji, ali svakako imamo ako nista drugo, a ono stranaka i na pretek. Pogledaj njihove politicke programe pa ces sigurno naci ne jednu nego nekoliko boljih opcija od SNSD. Ja naravno imam svoju opciju ali je privatna i ne iznosim je u javnost. Tako svako moze naci od tolikog izbora stranaka neku koja mu odgovara ili bar pokusati mijenjati. Ako biramo uvijek isto onda nema nikakve promijene. Ako stalno mijenjamo, onda mijenjamo dok ne bude bolje. Kod nas je problem sto narod i kad mu ne valja uvijek bira "manje zlo" umjesto "veceg dobra".
Pitam se samo kako moze da zna da je nesto vece zlo kad nikad nije ni probao. A stranaka ima kao gljiva poslije kise i lako je izabrati neku sa boljim programom. Ako ne mozes naci takvu stranku onda imas pravo da osnujes novu pa da napravis nesto bolje. A ne uvijek birati isto i govoriti "to je najmanje zlo".

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2011, 22:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jelly, koja to opcija je bolja? Koje si ti to programe citao? Ja sam vec naveo da su manje-vise sve partije i svi politicari bili na vlasti, i opet sve isto... bolje da ovako ostane nego da se novi, gladni, lopovi docepaju vlasti.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2011, 11:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Sad mi je malo jasnije zasto naivne mase glasaju za Dodu. Ne zato sto im je dobro nego sto zele da komsijama bude gore.

to jeste jedan od glavnih razloga, ali nije i jedini.
glavni razlog sto je dodik na vlasti je sto je on personifikacija prosjecnog srbina. bahat, glup, arogantan, bezobrazan, njegova pozicija daleko prevazilazi njegove sposobnosti i inteligenciju, obogatio se preko noci, na kvarnjaka, radeci ispod zita (ne svojim radom, ne do bog). "covjek iz naroda", kako se to kod nas voli reci. to je ono cemu stremi prosjecan srbin - ne to da svojim radom nesto postigne, ne da bude na poziciji koju zasluzuje i koja mu po pameti i obrazovanju pripada, nego da postigne mnogo vise sa sto manje rada i na sto mutniji nacin. on je primjer masama kako od jednog obicnog seljackog konja uz malo srece, mnogo kradje i ako si na pravom mjestu u pravo vrijeme, mozes da budes premijer...necega
nije to ni blizu prvi put. tako je jos otkako je bravar bio izabran za dozivotnog predsjednika u onoj drzavi koje se svi "rado sjecaju", gdje se takodje rad i obrazovanje nimalo nisu cijenili.

da se razumijemo, daleko od toga da je prosjecan englez gadljiv na bogacenje preko noci. bitna razlika je u tome sto kod engleza postoji makar neka vrsta svijesti da drzavu treba da vodi neko ko je malo pametniji i bolji od "covjeka iz naroda". zato su se britanci rijesili svog ratnog predsjednika na prvim izborima poslije drugog svjetskog rata, zato britaniju vode ljudi koji su zavrsili cambridge ili oxford...al sta oni znaju

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2011, 11:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Auu u Pm, Toni Bler vam je oličenje pameti, pa ako vam je on pametan onda se i ne čudim što i ti negdje nešto predaješ :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2011, 11:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Auu u Pm, Toni Bler vam je oličenje pameti

nadam se da ne pokusavas da poredis dodika i tony blair-a po obrazovanju, pameti i harizmi. inace si gluplji nego sto sam mogao i da pretpostavim.
mada, po jednom su slicni. i jedan i drugi su napravili potpuno ruglo, splacinu i sprdacinu od koncepata svojih stranaka. blair-ov 'new labour' je imao taman onoliko veze sa radnickom partijom kolko i dodikova stranka ima sa 'socijal-demokratijom'

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2011, 12:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dodik je za tu zločinačku i šupljoglavu pederčinu svemirski brod i po obvrazovanju i po pameti, a i po harizmi.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2011, 19:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jelly, koja to opcija je bolja? Koje si ti to programe citao? Ja sam vec naveo da su manje-vise sve partije i svi politicari bili na vlasti, i opet sve isto... bolje da ovako ostane nego da se novi, gladni, lopovi docepaju vlasti.

Не бих да промовишем странке. Друго, мишљење људи се разликује. Оно што је мени добра опција теби вероватно није и обрнуто. Већем делу народа је најбоља опција Доле и ја немам ништа против тог јер је то демократија да влада воља већине. Али онда народ ако га је изабрао нека не протестује сутра кад не буде имао хлеба, нека једе србовање. Погледај шта се ради од железничара. Већина је вероватно гласала за њега, а сад кад им није добро сад се жале. Тако и већина другог народа.

old fashion men je napisao:
Dodik je za tu zločinačku i šupljoglavu pederčinu svemirski brod i po obvrazovanju i po pameti, a i po harizmi.

Ово је заиста смешно. Да није смешно било би жалосно, што каже руска изрека :lol:
Ја сам мислио да је Доле рекордер у негативу понашања као политичар, сад сазнадох да има има и горих. Него нешто се не сећам Тонија Блера да јавно псује :)

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2011, 19:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:
Него нешто се не сећам Тонија Блера да јавно псује

Ali zato javno laže dok šalje svoje vojnike da ubijaju žene i djecu po Srbij, Iraku, Afganistanu, Libij, laže ko pas i cereka se nad izmasakriranim tijelima žena i djece, Dodik je za njega gospodin nad gospodinima i ljudska gromada.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2011, 19:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
tako je jos otkako je bravar bio izabran za dozivotnog predsjednika u onoj drzavi koje se svi "rado sjecaju", gdje se takodje rad i obrazovanje nimalo nisu cijenili.

Aha koliko je ekonomista bilo na birou kod bravara, a koliko je sad kod ovih silnih prof dr i akademika?
Citiraj:
zato su se britanci rijesili svog ratnog predsjednika na prvim izborima poslije drugog svjetskog rata, zato britaniju vode ljudi koji su zavrsili cambridge ili oxford...al sta oni znaju

I izgubili sve kolonije zahvaljujuću harizmi i pameti istih snobova, a primjer Srbije u kojoj su zasjeli odlikaši s vana takvi kao ti, koji drže predavanja od 50 Eur po seminaru, kako je lijepa i prosperitetna i napredna po svemu, toliko da joj je Albanija zapad!!!

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2011, 19:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
jellyfish je napisao:
Него нешто се не сећам Тонија Блера да јавно псује

Ali zato javno laže dok šalje svoje vojnike da ubijaju žene i djecu po Srbij, Iraku, Afganistanu, Libij, laže ko pas i cereka se nad izmasakriranim tijelima žena i djece, Dodik je za njega gospodin nad gospodinima i ljudska gromada.

Ne šalje doduše vojnike i ne masakrira, al se cereka penzionerima koji kopaju po kontejneru u potrazi za hranom.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2011, 21:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Aha koliko je ekonomista bilo na birou kod bravara, a koliko je sad kod ovih silnih prof dr i akademika?

pa vecina tih novopecenih prof dr akademika je i pocelo ko bravar, pa su onda zavrsili neke vecernje skole i fakultete, doktorirali na opskurnim univerzitetima za koje je pitanje dal uopste postoje ili ne. dakle, sto se tice intelekta, tu su negdje sa bravarom. samo je bravar imo srece da vodi zemlju kad je globalna situacija u svijetu bila malo drugacija.
doduse, njegovog vremena se ne sjecam bas najbolje (bio sam mlad, jelte), znam da su mi pricali da je bilo vise zakona nego sad, al da je i onda cistacica u energoinvestu imala vecu platu nego specijalista na drzavnoj klinici.

Citiraj:
I izgubili sve kolonije zahvaljujuću harizmi i pameti istih snobova

ako nisi primijetio, svi su izgubili sve kolonije, jer je vrijeme kolonijalizma proslo. ne znam dal si upucen.

Citiraj:

dok dodo docekuje bilju plavsic po povratku i haga i ljubi se sa njom. rijec je, inace, o osobi koja je PRIZNALA zlocine za koje su joj sudili i osudjena na poprilicnu kaznu. da ne spominjemo dodine ljigave price u srebrenici. ne do bog da je on imo moc kao sto je imao tony...

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2011, 21:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Porediti Dodikovo docekivanje Biljane i Tonijevo aminovanje bombardovanja sijaseta zemalja, zarad "donosenja demokratije" zajedno sa zapadnim pajdasima, je jako glupo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]