banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 12:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: 7 godina poslije
PostPoslato: 15 Mar 2010, 16:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
@breskvica
x

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 17:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
mene jednostavno nervira sto se od njega pravi takav ideal i "cvecka" bez ijedne mane..i cim nesto kritikujes odmah si velikosrpski zadrti nacionalista :roll: a eto on bio perfektan politicar, pro evropski skolovan covjek (toliko pro-evropski da se tokom bombardovanja sopstvene zemlje i neduzne djece i civila morao ici udvarati njemacima i uvlaciti im se u dupe jer oni nam zele samo dobro i demokratiju , prosperitet itd..a koliki su nam prijatelji dokazano je vise puta, eto ni 1990 pa na dalje nisu nimalo podrzavali HR i raspad bivse Juge, kao i krvavi rat na nasim prostorima.
Samo kad se sjetim onog odvratnog debelog Gensera, Kohla, Kinkela..uff

Uglavnom eto on tako posten i fin covjek ubijen od strane mafijasa , sa kojima nije imao ama bas nikakve veze..da naravno sve je tako crno-bijelo..

Ali to je tipicno Srbi, da je ostao ziv za 2-3 god. vjerovatno ne bi nista valjao..tako je i Milosevic bio uzdizan u nebesa, srpski spasitelj ovo ono..govor na Kosovu, da je ubijen 1992 recimo, ostao bi vjerovatno heroj u narodu.
A umjesto njega bi bio neko drugi, koji bi bio iskoristen kao izgovor za unistavanje i bombardovanje Srbije, sve u ime demokraCije..

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 17:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Silvio Dante je napisao:
Ружица Ђинђић је власник фабрике за прераду био-дизела. Фабрика се налази у Шиду и једина је такве врсте на Балкану.

Imas na 60 km od Banjaluke fabriku biodizela, bio i Dodik na otvaranju, ali to nije tema, niti imovinsko stanje Ruzice Djindjic.

breskvica je napisao:
Uglavnom eto on tako posten i fin covjek ubijen od strane mafijasa

Pored toga sto je mafijas, Legija (prvooptuzeni) je bio drzavni sluzbenik. Sef jedinice pod MUP-om. Osudjen je, zajedno sa svojom ekipom i za ubistvo Ivana Stambolica. Djindjicevi sastanci sa Legijom i sastanci njegovih saradniika koji su dobro poznati su bili sastanci sa komandantom najopremljenije jedinice u Srbiji, kada se nije znalo na ciju stranu ce oni preci pred 5. oktobar.
A na ciju stranu su poslije presli govori i onaj izlazak na ulicu sa cjelokupnom opremom i njihovi ultimatumi vladi. A zna se i ko im je tada dao javnu potporu i ko je bio politicki kisobran pod koji su htjeli da se sklone. Kostunica.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 17:56 
bas to.. i ja sam da se prica o cinjenicama... mozda djindjic ne bi ucinio puno, mozda bi ucinio sve za srbiju, nikada necemo saznati.. ja sam uvjerenja da je mogao uciniti jako puno..
a slazem se sa tim, i vec sam rekla u predhodnom postu... to je bila jedna od najjacih formacija u regionu, rijetko ko im se mogao suprotstaviti.. misloseviceva srbija bila je idealno tlo da ojacaju do neslucenih daljina i sta sad.. narod se napokon dozove pameti, ali bez podrske malo jacih nije mogao nista.. svrgnu milosevica, zapocnu put ka boljem sutra, ali crvene beretke i dalje stoje jace nego ikad.... da ih je pustio da rade sta hoce, oni njemu ne bi dopustili da se pomjeri, morao je pokusati iznaci rjesenje i eto..

ono sto sam zapazila, ne samo ja , de je zalosno to sto su nakon samo 3/4 sata od atentata u vijestima u pola 8 objavili slike i imena pocinitelja... pa zasto ga nisu vise pazili, i zasto poslije onog presretanja na autoputu nisu se poduzele jace mjere..
sad cete reci sve su to radili insajderi, ali postojali su i njegovi ljudi, postojao je i on sam, zasto nije trazio bolju zastiu..
ono sto ja vec 7 godina mislim bez razmisljanja da je kostunica taj koji ima veliki udio u tom cinu..

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 20:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
viewtopic.php?f=50&t=41453

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Eeee misevi! Sta me briga za kulturu. Seljaci! AAAA! Koji si ti dziber Breskvice. :lol: Stvarno mislis da sa tim idiotskim, agresivnim ponasanjem mozes nekoga da uvrjedis? :lol:
Lakse malo! Svadjas se sama sa sobom. Stavljas dugima rjeci u usta oa onda kao odgovaras sa njih. :confused2: Ja nisam prvi pomenuo patriote - gastarbajtere ili kako god. Ja sam govorio o gastarbajterskoj mudrosi koja prosvjecuje nas debile koje nismo nista vidjeli, za razliku od vas. Citajuci tvoje postove, cini mi se da si i dalje u toj fiksaciji. :roll:
Isto sto podmeces je da neko ovde idealizuje Djindjica, pa ti je na to, naravno, zgodno odgovarati. Niko ovde nije idealizovao Djindjica. Ali sto se mene tice, mi u njegovo vrijeme nismo imali boljeg lidera, a nemamo ga ni dan danas.
Naravno, svima vama je lako pljuvati po politicarima. To je inace najlaksa disciplina. Ali bilo bi korektno da onda kazete koji je to drugi politicar bolji, zasluzniji idt.
A i ovo obrazlozenje o Djindjicevoj odgovornosti za poginule ti je glupo.
breskvica je napisao:
Emisiju koju spominjem sam gledala tokom bombardovanja Srbije, na njemackoj drzavnoj televiziji,

Ako nije tajna, mozemo li znati koliko si imala godinica tada?

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yVHJzLvIRMM[/youtube]
Ovo mi nedjeluje kao izdajnistvo i uvlacenje u bulju.
Za mene je su ovo mudre rijeci, dobre ne samo za Srbiju, nego i za nas narod.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 21:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
Imas na 60 km od Banjaluke fabriku biodizela, bio i Dodik na otvaranju, ali to nije tema, niti imovinsko stanje Ruzice Djindjic.

Тада када је отворена та у Шиду, била је прва на Балкану.Не бавим се том материјом па ми није познато за друге такве фабрике.
Итекако је тема имовинско стање Ружице Ђинђић, јер мене интересује од куда њој паре (а ради се о милионима) да отвори такву фабруку?

Citiraj:
Pored toga sto je mafijas, Legija (prvooptuzeni) je bio drzavni sluzbenik. Sef jedinice pod MUP-om. Osudjen je, zajedno sa svojom ekipom i za ubistvo Ivana Stambolica. Djindjicevi sastanci sa Legijom i sastanci njegovih saradniika koji su dobro poznati su bili sastanci sa komandantom najopremljenije jedinice u Srbiji, kada se nije znalo na ciju stranu ce oni preci pred 5. oktobar.
A na ciju stranu su poslije presli govori i onaj izlazak na ulicu sa cjelokupnom opremom i njihovi ultimatumi vladi. A zna se i ko im je tada dao javnu potporu i ko je bio politicki kisobran pod koji su htjeli da se sklone. Kostunica.

А од чега су то требали да се склоне? Од Ђинђића? Ајде човече не проваљуј се.
Тај период 2000 - 2003 Легија је у Београду био "Бог и батина". Нико није смео не да га погледа криво него ни да помисли на такво нешто. Иживљавао се по граду најцрње.
И што је њему требало да убије Ђинђића кад је већ радио шта је хтео?
Врло једноставно, неко му је као искусном и прекаљеном војнику дао кинту да одради посао.
Ко? Питајмо Зоранове сараднике, Поповића и Чеду.Они би то могли најбоље да знају.

Мени није јасан постицај појединаца да перу од гована некога ко је умазан истима од малог прста то темена.
Хвала shoole за вађење прошлогодишње теме из нашталина,хтео сам да нађем пар својим уписа па ме мрзело, али ево овај један :

Citiraj:
Једино што га је разликовало од других лопова (Живковић, Јовановић, Шутановац,Ђилас...) је што је имао харизму али то је све.

Харизму је имао и покојни Аркан па га то не извлачи од чињенице да је био најобичнији криминалац, лоповчина на квадрат.
Значи по дефиницији поједних, можете красти, имати везе са криминалом и сл али довољно је само да вас неко убије у атентату или сл и опрани сте од свега.

Поновићу се, част њему као говорнику али као политичар он за Србију није (као ни остали) урадио ништа.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2010, 18:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Анализа ДС-ових 20 година

http://www.nspm.rs/politicki-zivot/dvad ... azovi.html

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 00:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...ds je dostigao makcimum i sad ce polako dole...nesto slicno kao mile i snsd...isli bi i brze dole da postoji ozbiljna alternativa...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 16:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zemlja u kojoj ljudi seku prste iz protesta, strajkuju po 5 godina, zemlja koja je po istrazivanju jedne medjunarodno agencije na monopol-listi zauzela ponosno i visoko 130. mesto (u konkurenciji 133. drzave) je konacno saznala sta su joj najveci problemi:

Boris Tadic:

Citiraj:
Председник Србије Борис Тадић изјавио је да су Србија и све њене институције одлучне да се обрачунају са организованим криминалом, који, поред навијачких група и терористичких организација Албанаца са Косова, представља највећу претњу националној безбедности.

Znaci navijacke grupe su rame uz rame sa teroristickim organizacijama i kriminalnim organizacijama.
Dobro je. Sad bar znamo po cijem je diktatu brankica pravila serijal...

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 18:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
колико људи заврши у затвору због претњи Бранкици на фејсбуку..
јебем те животе!

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 18:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

O jebem te zivote, pa to i treba da se desi kada nekome prijetis.
A da su navijacke grupe paravan za organizovani kriminal, jesu.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 16:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:

А ти се вероватно у слободно време бавиш организованим криминалом па знаш ко је коме параван? :roll:

Мени једини такав случај познат у Европи је случај неке извесне навијачке групе из Португала која је иначе уствари била криминална организација за диловање дроге.

А оно што је теби требало да западне за очи (да си иоле хтео да размишљаш) је следеће:
Организовани криминал (чији је део и тадићева странка и читава та свита) и албански тероризам једу опасност за државу, док су навијачке групе опасност само за режим.

ТАДИЋ= ДРЖАВА?
О томе си ти требао да размилиш, од куда српском "краљу сунца" идеја да је он (и његова у корупцији, миту и криминалу огрезла свита) држава?

Осим што је одавно изашао из својих уставних оквира Тадић се већ увелико идентификовао са тим да ће његов мандат да потраје још дуго и да ће ир буџета Србије да плаћа педикире и маникире још бар деценију.
Много боље би било, од ових ненулоза које изговара, да је објаснио грађанима Србије као је могуће да је гориво у Србији тренутно најскупље у Европи тј скупље од свих држава у окружењу а и неких много јачих држава (по питању привреде и економије) од Србије.
То су питања којима би се висперни председник требао да бави.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 16:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Boze, kakav post... :confused3:
Silvio Dante je napisao:
Besparica je napisao:

А ти се вероватно у слободно време бавиш организованим криминалом па знаш ко је коме параван? :roll:

A sta to tebe cini strucnjakom za organizovani kriminal, drzavu, rezime i sl? Reci mi molim te!
Silvio Dante je napisao:
Мени једини такав случај познат у Европи је случај неке извесне навијачке групе из Португала која је иначе уствари била криминална организација за диловање дроге.

Dobro, ako je to tebi jedini poznat slucaj onda sigurno nema drugih. :roll:
Silvio Dante je napisao:
А оно што је теби требало да западне за очи (да си иоле хтео да размишљаш) је следеће:
Организовани криминал (чији је део и тадићева странка и читава та свита) и албански тероризам једу опасност за државу, док су навијачке групе опасност само за режим.

Prvo ja napisem da ima kriminalaca u navijackim grupama ima krimanala i da ljudi koji prjete treba da budu sankcionisani a ti mi govoris sta bi trebalo meni da zapane za oci da iole razmisljam. :confused3: WTF? I kakva su oni opasnos za "rezim"? Par kriminalaca, i gomila agresivnih, neizivljenih idiota i napacenih klinaca. Oni da budu prjenja "rezimu"? :lol: Oni mogu da budu prjetnja jedino normalnom, postenom narodu. Uostalom, od kuda tebi da su oni ti koji bi trebali mjenjati rezim?

I iduci tvojom logikom...
Silvio Dante je napisao:
Осим што је одавно изашао из својих уставних оквира Тадић

Ti si vjerovatno, u svoje slobodno vrijeme, sudija Ustavnog suda pa znas kada je Tadic izasao iz ustavnih okvira. :roll:
Itd...
:confused4: :confused2: :confused4:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 17:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ti si vjerovatno, u svoje slobodno vrijeme, sudija Ustavnog suda pa znas kada je Tadic izasao iz ustavnih okvira.

Тадић је из уставних оквира изашао онда када је после последњих парламентарних изборима рекао да он неће дозволити владу контра воље народа (чисто подсећања ради ДС је тада била друга а СРС прва по броју освојених гласова).

Он као председник Србије нема апсолутно никакво право да даје било каква мишљења о влади и парламенту (коме је иначе подложан) јер састав владе може да одлучује само парламентарна већина. У нормалним земљама он би због овакве изјава ишао на суд (а приде је то и претња, кад их већ помињеш).
Такође, да је Србија нормална земља он не би био још увек председник ДС, јер истовремено обавља функцију председика државе и председника једне странке, што је у моралној и политичкој супротности са свим начелима демократије.
Његових уставних преступа има још много али то сад није поента.

Citiraj:
A sta to tebe cini strucnjakom za organizovani kriminal, drzavu, rezime i sl? Reci mi molim te!

Мене ништа, осим онога што као и сви остали могу да чујем, прочитам и видим а оно што видим и чујем ми је најбитније, јер ми мозак још увек сасвим добро ради да могу да саберем неке ствари.

Citiraj:
Dobro, ako je to tebi jedini poznat slucaj onda sigurno nema drugih.

Не кажем да нема других, чињеница је да нису нигде доказани. Ти дај конкретну причу са таквим случајем па да кажемо јесте има.

Citiraj:
Prvo ja napisem da ima kriminalaca u navijackim grupama ima krimanala i da ljudi koji prjete treba da budu sankcionisani a ti mi govoris sta bi trebalo meni da zapane za oci da iole razmisljam. WTF? I kakva su oni opasnos za "rezim"? Par kriminalaca, i gomila agresivnih, neizivljenih idiota i napacenih klinaca. Oni da budu prjenja "rezimu"? Oni mogu da budu prjetnja jedino normalnom, postenom narodu. Uostalom, od kuda tebi da su oni ti koji bi trebali mjenjati rezim?

Није тачно. Ти си написао следеће:
Citiraj:

Криминалац= једна особа, појединац.
Ти овде пишеш генерално.
Значи, мораћеш мало боље да читаш своје уписе.

Citiraj:
koji prjete treba da budu sankcionisani

Због "претњи" преко фејсубка и са стадиона? По том систему затвори би у читавој Европи били пуни. Можемо да се сложимо донекле да евентуални такви случајеви могу да буду санкционисани али зна се каква је процедура за вербални деликт и сл случајеве. Не држе се људи у затвору по пар месеци.

Citiraj:
I kakva su oni opasnos za "rezim"? Par kriminalaca, i gomila agresivnih, neizivljenih idiota i napacenih klinaca. Oni da budu prjenja "rezimu"? Oni mogu da budu prjetnja jedino normalnom, postenom narodu. Uostalom, od kuda tebi da su oni ti koji bi trebali mjenjati rezim?

Тих пар кримилаца и осталих набројаних су довели актуелни режин на власт. Ако си тада имао иоле нешто година. (бар преко 10) требао би то да знаш.
Страх режима је врло разумљив од навијачких група, јер су организоване и прилично хомогене тј тешко се утиче на њих.
Кад саберемо народно незадовољство у Србији, које свакодневно расте те све гору социјалну и економску ситуацију (значи све као пре 5-ог октобра) могучност протеста (демонстрација или чак нереда) није искључива (Дачић као стари СПС кадар то јако добро зна, с обзиром да је његов бивши режим сламао сијасет таквих протеста и демонстрација) и логично је потпуно да уколико до таквог нечега дође на ће на челу да се нађу они који имају искуства у таквим стварима (значи навијачке групе).
Није све тако црно-бело како се теби чини и како РТС и Б92 кажу. Кога су змије уједале тај се и гуштера плаши (Дачић нпр) а знају они који су га скидали са власти како су се исте докопали па се сада боје да на исти начин (а због истих ствари као и СПС) не изгубе златне фотеље, које су им вредније од оца, мајке и домовине.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prvo, da razjasnimo. Ja nisam Tadicev advokat, niti ga pordzavam. Ja samo podrzavam da se ti "navijaci" procesuiraju.
Silvio Dante je napisao:
Мене ништа, осим онога што као и сви остали могу да чујем, прочитам и видим а оно што видим и чујем ми је најбитније, јер ми мозак још увек сасвим добро ради да могу да саберем неке ствари.

A neko drugi nije mogao nesto cuti, procitati i vidjeti? Ili mora biti strucnjak direktno impliciran u konkretna zbivanja?
Silvio Dante je napisao:
Citiraj:
Prvo ja napisem da ima kriminalaca u navijackim grupama ima krimanala i da ljudi koji prjete treba da budu sankcionisani a ti mi govoris sta bi trebalo meni da zapane za oci da iole razmisljam. WTF? I kakva su oni opasnos za "rezim"? Par kriminalaca, i gomila agresivnih, neizivljenih idiota i napacenih klinaca. Oni da budu prjenja "rezimu"? Oni mogu da budu prjetnja jedino normalnom, postenom narodu. Uostalom, od kuda tebi da su oni ti koji bi trebali mjenjati rezim?

Није тачно. Ти си написао следеће:
Citiraj:

Криминалац= једна особа, појединац.
Ти овде пишеш генерално.
Значи, мораћеш мало боље да читаш своје уписе.

Svejedno, ne mjenja poentu. Zasto mi odgovaras predavanjem o Tadicu?
Silvio Dante je napisao:
Тих пар кримилаца и осталих набројаних су довели актуелни режин на власт.

Nisu. :o Narod je taj koji je mjenjao vlast. Koliko ja znam Slobo je izgubio te izbore. Navijaci su bili tu jer im se uhvatila neponovljiva prilika da se bave vandalizmom.
Dakle, narod je taj koji treba da mjenja vlast, a ne neke grupe raznih kretena.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2010, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Навијачи су претња режиму. Сваком.
Очигледно је да не пратиш навијачку сцену. Видио би мало какве поруке они носе.

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2010, 11:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa mogu i ja nositi poruku protiv americkog rezima, ali to ne znaci da mogu da ga ugrozim.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2010, 12:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Па навијачка сцена Србије може да угрози режим.
У том је проблем.
Они знају како су искористили навијаче задњих година у рушењу неких других режима у Србији па сад кад више не пјевају ту пјесму и кад су и сами постали РЕЖИМ, сада желе да их уклоне.

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]