kaco je napisao:
Neko spomenu sarajevski forum....Pa pogledajte i iskreni budite poslije sta pisu tamo bas u vezi Modrice,tv prenosa i sljedecih utakmica koje ce nadam se igrati u Europi....Cestitam Modrici na pobjedi i zelim im da uz podrsku navijaca pobijede i u Zenici......
Kaco, nisam ispratio sta tamo pisu o Modrici ali ti vjerujem, zato sto lik koji uredjuje sport na SA forumu jeste jedan od rijetkih koji se tamo trudi da odrzi koliko-toliko civilizovanu atmosferu. Daleko od toga da neces i tu naici na ispade, ali je ipak to u nekim prihvatljivim granicama, pa su i ucesnici diskusija na sportu takvi.
Medjutim, baci pogled (a vjerujem da vec jesi) na politiku. Pa to je zlo i raspad, znaci kompletna psihijatrijska klinika.

A zasto? Pa zato sto lik koji uredjuje politiku je blago receno -

Njegovo administriranje je vec odavno predmet sprdnje po internetu.
Necu ni pominjati da su izrazi tipa "ćetnik", "ustasa" u maltene svakom drugom postu, pa imas svega par Srba i Hrvata (btw. nisu mi ni oni jasni kako trpe to smece), nego sto vise ni Bosnjaci (oni normalniji) ne ucestvuju jer ladno mozes biti izvrijedjan cak i ako si Bosnjak al' eto imas drugacije poglede od doticnog.
Nije ni cudo sto je covjek "uspio" da broj aktivnih ucesnika na politici svede na - tridesetak, od ukupno 30000 registrovanih clanova foruma...

Prema tome, bez obzira na poneki svijetli primjer (eto recimo to o Modrici), nemoj molim te da uporedjujes bilo sta sa tom psihodelijom od foruma.
E i moram reci - korektno od tebe zbog podrske Modrici.
Ovo sam citao za Modricu,i ljudi pisu da bi se trebala ici i navijati za njih...Za politiku nisam siguran sta govore jer nisam ni isao tamo,ali vjerujem da je otprilike isti problem kao i ovdje.Moras priznati da se procistio forum o politici ovdje kod nas..I nije mi bila namjera da uporedjujem forume,vec samo da ispravim ono sto je ovdje receno a nije u pravu...Na kraju krajeva me boli savseno za taj forum,jer za mene postoji ovdje samo moj grad i to je BL...Steta je sto politiku komentarisu i dokazuje se kroz te diskusije vecinom oni veliki,dok ljubitelji sporta imaju i nesto sportsko i korektno u glavi....Pozdrav Skuba