banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 15:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 97 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2007, 02:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2005, 23:44
cujem da bi kandidati SNSD-a na lokalnim izborima za gradonacelnika mogli biti Skrbic i Gavranovic :)...a mozda i Davidovic ...uostalom Milina je zadnja... koga on predlozi , taj ce i dobiti izbore lokalne.. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2007, 07:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
filozof sa vrbasa je napisao:
+ održavanje fasada na zgradama

Zavisi koje zgrade drzavne ustanove odrzavaju ali stambene odrzavaju sami stanari.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2007, 10:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
badzo je napisao:
cujem da bi kandidati SNSD-a na lokalnim izborima za gradonacelnika mogli biti Skrbic i Gavranovic :)...a mozda i Davidovic ...uostalom Milina je zadnja... koga on predlozi , taj ce i dobiti izbore lokalne.. :D

Мој тип, Гаврановић. :wink:
Дојава...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2007, 11:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...ko je taj...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2007, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Предсједник Скупштине града Бањалуке.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2007, 00:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Moja zgrada se nalazi u samom centru grada i gradska uprava je o svom trošku farbala!

-komunalna policija ne rdi svoj posao dovoljno efikasno!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2007, 19:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

- zološki vrt se malo gradi, pa malo ne!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2007, 19:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Moja zgrada se nalazi u samom centru grada i gradska uprava je o svom trošku farbala!

Ja takode zivim u centru ali fasadu moramo sami da renoviramo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2007, 19:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Немам појма, можда је чудно, али ја сам против тих зоолошких вртова. Ајде ок неке животиње којима не смета што су у зоолошком врту, али кад видим у Београду затвореног поларног медјведа, слона, жирафу и остале животиње којим не одговара скучен простор и оваква клима онда се исфурам. Чисто малтретирање животиња ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2007, 20:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...da li delite misljenja nekih urbanista da sve sto je lepo u bl napravljeno je za vreme banova...ne pokusavam to da potvrdim jer nisam nikakav strucnjak za tu oblas, samo mi se ponekad cini da se gradi po ukusima svakog novog sefa urbanizma u gradskoj upravi...ima i lepih zgrada, nema sta, al ima i i kiceraja da te bog sacuva...pogotovo ove tzv. nadogradnje...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2007, 15:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:28
Da,Banja Luka u zadnjih 8 godina ,zapravo 7 koliko je SNSD na vlasti je postala pravi mali evropski gradic,koji kao i svi njemu slicni ima puno mana i puno vrlina,pardon ljepota.Mislim da je Davidovic zasluzio podrsku gradjana na sljedecim izborima,bez obzira na sve,on je covjek koji ipak ovaj grad nosi u srcu.Sta mislite da dodje na njegovo mjesto neki glamocak ili drvarcanin,sto nije iskljuceno.I sam Skrbic nije banjalucanin,on je iz Mrkonjica ili Sipova, ne znam tacno!Banja Luka treba da pripada banjalucanima,a dok je god Davidovic na mjestu gradonacelnika,bar se tjesim da je jos uvijek nasa,mada nas je tako malo u ovom gradu.
Davidovic ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2007, 16:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
mala dani je napisao:
Da,Banja Luka u zadnjih 8 godina ,zapravo 7 koliko je SNSD na vlasti je postala pravi mali evropski gradic,koji kao i svi njemu slicni ima puno mana i puno vrlina,pardon ljepota.Mislim da je Davidovic zasluzio podrsku gradjana na sljedecim izborima,bez obzira na sve,on je covjek koji ipak ovaj grad nosi u srcu.Sta mislite da dodje na njegovo mjesto neki glamocak ili drvarcanin,sto nije iskljuceno.I sam Skrbic nije banjalucanin,on je iz Mrkonjica ili Sipova, ne znam tacno!Banja Luka treba da pripada banjalucanima,a dok je god Davidovic na mjestu gradonacelnika,bar se tjesim da je jos uvijek nasa,mada nas je tako malo u ovom gradu.
Davidovic ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Ne da mi se sad traziti onog smajlija koji lupa glavom od zid.Tebi kad bi neko dao pola od tih para koje su utrosene na uredjenje grada, vise bi uradila.
Budzet grada je sve veci i veci,a oni sve vise i vise dijele te pare medjusobno. Ne kazem ja da nije nista uradjeno, dosta je uradjeno, ali s tolikim parama moglo se mnooogo vise.
Davidovic Banjalucanin,hm,znas li ti gdje su Mrcevci?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2007, 16:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da i meni je ovo napumpano do boli , i ja sam čuo da je Davidović sa neke druge opštine! Pa se nameće pitanje, zar smo toliko smotani mi u BL da os 250 000 ljudi ne možemo naći nekog nego glasamo za drugogo?

-nepostojanje azila za lutalice kako ljudske tako i pse i mačke! Drugi gradovi i to manji u BiH to odavno imaju!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2007, 18:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
mala dani je napisao:

Ma nije ni on Banjalucanin.Ali je nekako geografski najblizi..... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2007, 19:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Da i meni je ovo napumpano do boli , i ja sam čuo da je Davidović sa neke druge opštine! Pa se nameće pitanje, zar smo toliko smotani mi u BL da os 250 000 ljudi ne možemo naći nekog nego glasamo za drugogo?

-nepostojanje azila za lutalice kako ljudske tako i pse i mačke! Drugi gradovi i to manji u BiH to odavno imaju!

Čini mi se da ima i azil ali da ga drži neka NVO. Mali naravno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2007, 22:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jan 2005, 14:51
fantomacan je napisao:

Čini mi se da ima i azil ali da ga drži neka NVO. Mali naravno.

cuj, banjaluka ima 250 000 stanovnika. :roll: malo sutra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2007, 22:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:28
Stari,ako ne mozes naci smajlija,udari ti glavom od zid.Sta mislis,jel bolje neki Davidovic ili nebitno ko drugi iz nasih okolnih sela ili neki baja iz Glamoca,pa da nam svima naredi da u svojim vrtovima ili po balkonima sijemo krompir,kako bi nam se dragi gradonacelnik osjecao kao kod svoje kuce!
Ne kazem da se ne krade,kralo se uvijek,ajde mi nadji samo jednog gradonacelnika ili bilo kojeg na funkciji sad i prije koji nije krao,ali ovaj opet daje nesto i ovom gradu,pomaze humanitarne akcije,a to su stvari o kojima ti i mnogi nemate pojma,jer covjek se po tom pitanju uopste ne zeli disponirati.
Samo vi birajte nove,nije problem,ali krasce i oni,samo malo vise od ovih,jer su na pocetku najhalapljiviji. :roll: ](*,) \:D/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2007, 22:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jan 2005, 14:51
normalno je da se krade, kradu svi, bio on iz BL, Glamoca ili iz neko druge vukojebine, ali mislim da se ovdje nesto i napravi. ne koliko bi se moglo, ali ipak nesto se pravi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2007, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Samo se uclani u SNSD ,a jos i ako si iz Lijevca,dobices sve,ali ja vjerujem da ti vec ispunjavas oba uslova.

Citiraj:
Ne kazem da se ne krade,kralo se uvijek,ajde mi nadji samo jednog gradonacelnika ili bilo kojeg na funkciji sad i prije koji nije krao

Zivko Radisic,za njegove "vladavine" BL je najvise procvjetala.
Citiraj:
ali ovaj opet daje nesto i ovom gradu,pomaze humanitarne akcije,a to su stvari o kojima ti i mnogi nemate pojma,jer covjek se po tom pitanju uopste ne zeli disponirati.

Sigurno svaki mjesec pola SVOJE plate daje siromasnima. :roll:
Citiraj:
Sta mislis,jel bolje neki Davidovic ili nebitno ko drugi iz nasih okolnih sela ili neki baja iz Glamoca,pa da nam svima naredi da u svojim vrtovima ili po balkonima sijemo krompir,kako bi nam se dragi gradonacelnik osjecao kao kod svoje kuce!

Naravno da je bolji neki VAS baja,koji sadi Lijevcanski kupus,nego neki koji sadi Glamocki krompir. 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2007, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Treba vratiti Umicevica,on je bio najbolji gradonacelnik,covek popusi zbog Ferhadije

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 97 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]