banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 20 Jun 2026, 17:05 Danas je 20 Jun 2026, 17:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 4442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 223  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Dec 2025, 02:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Ja sam govorio da je on jedna debilčina, ali nisu meni ljudi vjerovali…
Eto vam, zaiskali ste ga…

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2025, 05:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Evo priznajem da sam smatrao da je teško biti luđi od Beme al eto,Draško ne razuvjerio

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2025, 10:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Da mi je znati jel on sam smisli tragikomediju ovu ili ga neko nasavjetuje lose..

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2025, 18:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Dok vi o tome raspravljate ode voda u BL gore, par markica mjesečno, na toj istoj sjednici gdje je to o čeličenju mali izjavio, a poskupljenje traže još i Eko furuna, Kaja (Čistoća), prevoznici...
A niš konkretno od mjera za smanjenje zagađenja.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2025, 18:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Meni je ova ideja o civilnom roku, ako bi bilo sve organizovano manje/vise kako treba, sa akcentom na dobroj strucnoj podrsci na psiholoskom, logistickom i jos ponekom polju, razvijanju osjecaja za zajednicu, samostalnosti, snalazljivosti, prakticnih vestina, ljubavi prema prirodi i zivotinjama, itd. oodlicna. Ali ne mogu nazalost da zamislim, s jedne strane, masovnu podrsku i odziv- u ovoj eri individualizma, konzumerizma i tome slicnog, a, s druge strane, ni volju u vladajucim strukturama da se to sprovede osmisljeno i temeljno.
Kad vec obrazovanje, tj. skolovanje, koje je zaglavilo negdje u proslom vijeku (ne mislim na tehnicku opremljenost nego sustinu), ne pokriva to....

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2025, 19:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2020, 06:41
Немамо ми довољно јаку привреду која може да покрене реформу у образовању.

Оно што, по мени још горе, је недостатак елана и морала за било какав подухват код било кога. А гдје га ико може и наћи кад разни Шљивићи висе на битним позицијама.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2025, 19:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
skitnica je napisao:
Meni je ova ideja o civilnom roku, ako bi bilo sve organizovano manje/vise kako treba, sa akcentom na dobroj strucnoj podrsci na psiholoskom, logistickom i jos ponekom polju, razvijanju osjecaja za zajednicu, samostalnosti, snalazljivosti, prakticnih vestina, ljubavi prema prirodi i zivotinjama, itd. oodlicna. Ali ne mogu nazalost da zamislim, s jedne strane, masovnu podrsku i odziv- u ovoj eri individualizma, konzumerizma i tome slicnog, a, s druge strane, ni volju u vladajucim strukturama da se to sprovede osmisljeno i temeljno.
Kad vec obrazovanje, tj. skolovanje, koje je zaglavilo negdje u proslom vijeku (ne mislim na tehnicku opremljenost nego sustinu), ne pokriva to....

Školstvo, nadobudni roditelji, TikTok omladina, bolje ne može...

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2025, 19:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

https://www.nezavisne.com/ekonomija/pri ... alo/944218

Umorio se čovjek, tolike linije Željeznica, ko će to sve ispratiti...

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2025, 21:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
supersonic je napisao:
Da mi je znati jel on sam smisli tragikomediju ovu ili ga neko nasavjetuje lose..

Ugledao se na Boru Miranovića

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2025, 22:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
skitnica je napisao:

Možda i jeste, kada ne bi bilo 900 prečih stvari.

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2026, 19:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Bilo kakvo aludiranje danas i ovde na plebes da je nesto duzan ili da bi trebao da odradi prema nekome ili necemu sto nije njegovo licno i privatno se kosi sa osnovnim vrijednostima vladajuceg diskursa u kojem zivimo i kamo ciljamo.

Zato te price kao ..."razvijanju osjecaja za zajednicu" su obicne talasike i blago receno nonsens tj. ismijavanje plebesa kao glupog i naivnog (kao plebes ne vidi gdje i sta se desava oko njega). Pogotovo u drustvu koje ne vodi racuna o narodu i gdje je plebes izlozen stalnom i permanetnom iskoristavanju, beskrupuloznoj korupciji i cementiranoj politici : Pomozi si sam pa ce ti i Bog pomoci!!

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2026, 23:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Пошто ни Драле није служио, каже народ по мрежама одрадиће и он и Бегић и то у класи тобџија...

И што кажете, није то пер се лоша идеја, али тражити неку друштвену одговорност у држави гдје су фризерке на челу институција, градоначелник највећег града није факултетски образован, али зато нема радни стаж...

Ако Драшко хоће здраву омладину, рјешење је једноставније од успостављања инфраструктуре цивилног рока, а полуге су у његовим рукама - забранити даљу градњу у ужој зони Бањалуке (Мејдан, Росуље итд), оставити дјеци ону шаку јада преосталих ливадица да имају гдје да потрче. Прво дај то, па лако ћемо онда надоградити у цивилни рок и шта год даље. Од темеља се кућа гради.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2026, 02:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
GialloRosso je napisao:
skitnica je napisao:

Možda i jeste, kada ne bi bilo 900 prečih stvari.

Aj sto ima ne 900, nego milion precih stvari.. sve i da prodje taj civilni rok.. zanima me kako je drale zamislio te pozive, koje recimo dodju tatinim sinovima? Zar stvarno misli da ce takvi ici na manjacu jesti vojnicki pasulj i kupati se u blatu?
A takvih je danas jako puno nazalost.. oni ne mogu da sprijece napade na profesore u osnovim i srednjim skolama, kad tatin sin ili princeza dobiju keca, pa se digne kurta i murta zbog toga ( naravno, tu pusi profesor koji je opravdano dao nisku ocjenu).. a kamoli civilni tok da uvode..

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2026, 02:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Koja vojska i civilno sluzenje ...zasto? Za neki rat?
U ostalom mi smo vec rat u krajnoj kad se sagleda sada izgubili. Mi smo okupirani i zivimo u protektoratu, ono malo slobode sto smo mirisali nekada je daleko sjecanje!

Vojska se gradi prije kapitulacije, sad se moze nesto organizovat samo onako za ustanak!!

Ja bi predlozio gradonacelniku da ojaca i investira u lovacka drustva i njih da opremi sa dobrim psima, dobrim cizmama, nozevima i sto vise glinenih goluba.

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2026, 07:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Drale je ovom glupošću oko civilnog roka sebi zatvorio put za kandidaturu na sledećim izborima....baš me interesuhe ko bi od roditelja ili mladih glasao za njega

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2026, 11:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Možda kratka obuka za nove generacije, da ako krene pucnjava, eksplozije... da ne izlaze zbog dobrog snimka.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2026, 11:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Znači selfi štapovi se vraćaju u modu :D

Nego, kako će da utiče ova situacija sa Madurom na ponašanje naših političara?

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2026, 12:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Predlažem da se mi forumaši, prijavimo za defile 9.januara.
Može nas se 50 skupiti.
Kastra drži barjak ispred grupe.
.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2026, 12:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Kakve veze Maduro i ovi naši?

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2026, 12:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Naši nemaju veze.

Nego, uvodi li Evropska unija pakete sankcija SAD-u? Da li EU šalje milijarde za kupovinu oružja Venecueli? Jer, ako pa'ne Venecuela sutra može neko napast' EU :iconbiggrin:

Vrh

[ 4442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]