banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 19 Jun 2026, 20:57 Danas je 19 Jun 2026, 20:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 4441 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 223  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Dec 2025, 11:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Castra je napisao:
Bravo!
Meni je najgore što se sad recimo Blanuša kuje u nebesa, a ja realno nemam pojma ko je čovjek.
Ne znam ništa o njemu, a trebam neko mišljenje da stvorim. Kako, kad je čovjek totalni anonimus?

A evo, sad kad je on isplivao na sami vrh opozicije, da li se u toj opoziciji išta promijenilo?
Da li su se dozvali sebi ili opametili? Ma nisu ni najmanje. Taj njihov kancer raste i raste i raste...

Sjaši Kurta da uzjaše Murta...

Vidim neki gledaju na opoziciju kroz prizmu Blanuše dok drugi rade obrnuto...gledaju na Blanušu kroz prizmu opozicije a oba gledanja su pogrešna.
Ako ništa Blanuša,čiji je najveći grijeh anonimnost :roll: se udostojio da se bori i izbori za nešto,za sve nas za razliku od nekih koji ovde prde u prašinu a nemaju muda,volje niti kuraža da izađu iz svog komoditeta da mu daju podršku....najlalše je hejtovati iz udobne fotelje...da je umjesto Blanuše na listi bio neko ko nije anonimus bili bi komentari....uvjek iste i istrošene face,imate li nekog novog,neukaljanog
Jebeš narod,ovo sve treba jednim velikim bagerom zgrnuti u Jadran

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2025, 11:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Ajd što je anoniman (ništa strašno, svi tako počinju), nego što je letargičan... u nastupima djeluje kao da mu je na pameti "šta koji q ja ovdje radim".
Ne djeluje meni da se on bori izašta, više mi djeluje da je tu gdje jeste silom prilika.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2025, 12:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Није Блануша за председника СДС, никако. За председника Републике Српске, ок. За премијера, никако.
Могу они њега искористити, али вјерујем, тек као краткотрајну појаву. Једноставно, човјек не показује ту врсту енергије. Миличевић им је био далеко логичнији кандидат, али афера га је избацила из игре. Чак је и Љубиша Петровић много бољи кандидат за председника СДС. СДС тренутно, чини се, Блануши због овог изборног резултата приписује квалитет већи него што он реално има. Сад, да ли то раде што из опијености резултатом стварно мисле да је тако, или га уздижу "као најбољег кандидата опозиције" како би га кандидовали и за редовне изборе упркос договору са Драшком, остаје да се види.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2025, 12:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Volio bih da se kandiduju i Draškić i Blanuša, pa da vidimo koliko je učešća glasova bilo sa čije strane u ovim izborima.
To bi značilo i pobjedu SNSD-a, što je svakako ostanak na istom sranju... jbg, al bi onda bili načisto koliko je stvarno Blanuša jak kandidat.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2025, 13:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
@Rivaldinho
Blanušin izborni rezultat je 17% glasova od ukupnog broja glasača. O čemu pričamo ljudi božji?
Ja bih se tim rezultatom stidio, bilo da sam Blanuša ili Karan.

@Čiča iz Rogače
Logično, ako si anonimus, kako da znam za koje vrijednosti stojiš? Kako da znam za šta se zalažeš i šta hoćeš da radiš u mandatu?
Ako hoćeš moju podršku, zasluži je nečim, pa makar to bio i neki govor ili nešto. Motiviši me da te podržim... A ne kme, kme, oni neće da me podrže... Šta si uradio da te neko podrži?

@<Enter_name>
I ja mislim da je on kao padobranac tu pao gdje je sada. Mislim da mu se pripisuju sad naknadno neki epski uspjesi i osobine koje realno nema. Naduvan balon kao i Trivićeva...
Moja poenta je da on i nije nov. Ako je u SDS-u od 2013. i ako je bio na izborima 2018. onda ne može biti novi i anoniman kandidat.
Šta je tražio na tim izborima 2018. godine? Možda uhljebljenje kao i svi drugi?
Mislim, govorimo kako je on neka nova uzdanica koja treba da reformiše SDS u budućnosti, a tu je u tom sistemu već 12 godina...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2025, 16:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
U ovoj prici vidim da neki forsiraju karizmu, elokventnost traze takvog lika koji kad se pojavi pleni. Uz uslov da je do tad nepoznat i ne sveprisutan - dosadan plus neuprljan ....to je vazno!
Treba nam nesto novo! Onda ce se desi sve ostalo lako, kao u pjesmi....Jutro ce promijenit sve...!

Moralne vrijednosti, obrazovanje, politicka mudrost ili vjestine nisu bitne.
Kastra kaze ne znamo nista o njemu.... odlicno, pa to je bas dobro to kod nas za politicara najbolja osobina tj. vrlina sad ( ali u krajnjem i to ne pomaze)!

Ali dobro sve to na stranu ali zbilja da li jos uvijek postoje ljudi koji misle ili vjeruju da jedan covjek moze promjenti nesto.
Mislim hajde moze ali u nauci kao Tesla ili odnijeti pobjedu u sportu.... ali u politici ...hmm jedan lik.

I ta logika covjek nije korumpiran, nije savitljiv, nije i td, pa moguce je da covjek i nije.
Ali ili medjutim
Nije korumpiran do sada, pa ljudi moji cim dotaknes, cim zakoracis samo sa spola cipele ma spicom u ovu nasu "politicku" oazu po defoltu si zarazen.

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2025, 16:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
<Enter_name> je napisao:
Volio bih da se kandiduju i Draškić i Blanuša, pa da vidimo koliko je učešća glasova bilo sa čije strane u ovim izborima.
To bi značilo i pobjedu SNSD-a, što je svakako ostanak na istom sranju... jbg, al bi onda bili načisto koliko je stvarno Blanuša jak kandidat.

pa evo, to je vec sad izvjesno.

https://srpskainfo.com/politika/drasko- ... vrijedjen/

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2025, 16:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Neki iz SDS-a optužuju Stanivukovića za simbiozu sa Dodikom, a SDS ovim potezima igra za Dodika.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2025, 17:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Ako je Mikerević mogao biti premijer, onda Blanuša može biti direktor NASA ili predsjednik svijeta. Ili predsjednik Federacije Planeta u Star Trek univerzumu.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2025, 19:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Make it so.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2025, 19:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Choban je napisao:
Neki iz SDS-a optužuju Stanivukovića za simbiozu sa Dodikom, a SDS ovim potezima igra za Dodika.

A kao SDS nebi igrao za Dodika kad bi forsirao Draška :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2025, 20:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Rocker je napisao:
Ako je Mikerević mogao biti premijer, onda Blanuša može biti direktor NASA ili predsjednik svijeta. Ili predsjednik Federacije Planeta u Star Trek univerzumu.

Naravno da bi mogao.

Nista to ne mjenja tj. nista to ne znaci za plebes sto bi on postao presjednik.

U sustini sto rece gore Boban sjasi murta da uzjase kurta ....zavlacit narod do daljnjeg i opet u krug a usput unistit jednog mozda postenog covjeka.
To je politika dalekog dometa koja se projektuje sve od trepavica pa do beskraja sredine nosa! :)
A mozda je tako i jedino moguce ovde ..u krug.

A Cica samo o tome ko kome zabada noz ...i koja prljavstina je skrivena...essh!

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Poslednji put menjao Brale001 dana 19 Dec 2025, 20:14, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2025, 20:14 
Stara kuka
Stara kuka

Čiča iz Rogače je napisao:
Choban je napisao:

A kao SDS nebi igrao za Dodika kad bi forsirao Draška :lol:

Ako ne igraju za Milu onda su jednostavno glupi.

Umjesto da pokrenu priču o kandidatima i prvi pozovu na ozbiljne razgovore, oni odmah istakli Blanušu i traže određenu funkciju. I prave razdor. Samo da se ne desi na kraju sa Blanušom kao sa Jelenom Trivić kada se kandidovala za gradonačelnicu BL pa bila treća, pa udari iz dupeta u vugla.

I još iz SDS-a trube o krađama i da izbori nisu gotovi, a par dana kasnije guraju Blanušu iako ni rezultati ovih izbora nisu konačni.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2025, 00:41 
Stara kuka
Stara kuka

Citiraj:
Vukanović najavio kandidaturu za člana Predsjedništva BiH

Citiraj:
Mislim da bih u Predsjedništvu donio novu atmosferu jer bi i druga dva člana Predsjedništva podlegla pritisku javnosti. Ako se ne kandidujem mislim da bih izdao ono što sam do sada radio

https://srpskainfo.com/politika/nebojsa ... ne-godine/

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2025, 07:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Choban je napisao:
Umjesto da pokrenu priču o kandidatima i prvi pozovu na ozbiljne razgovore, oni odmah istakli Blanušu i traže određenu funkciju. I prave razdor. Samo da se ne desi na kraju sa Blanušom kao sa Jelenom Trivić kada se kandidovala za gradonačelnicu BL pa bila treća, pa udari iz dupeta u vugla.

Otkud tebi ideja da ti razgovori već nisu bili i da su završeni

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2025, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Jesu li se medicinari sjetili da traze smjenu Seranica napokon?

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2025, 21:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ko da se on bilo šta pita oko povećanja plata....

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2025, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Pa neka krenu od necega. Ono sto mi drugar prica, a i dosta ljudi odozgo.. ono je zalosno kakve su plate u zdravstvu. I plate i uslovi, a koliko i sta rade. Moj kolega iz drugog grada koji radi komercijalu za jednu privatnu firmu, bukvalno ima vecu platu od doktora specijalizanta

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2025, 22:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Vukanovic kod Avde Avdica najavio kandidaturu za predsjednistvo. poprilicno samouvjereno i odlucno. 2 stolice, 3 kandidata? ako se ima volje, lako se to dogovori, drasko i sds se dogovore kome ide kandidatura za predsjednika a kome (uslovno) mjesto mandatara.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2025, 22:43 
Stara kuka
Stara kuka

Citiraj:
Turbo studentkinja Nikolina Šljivić, novi detalji: Ili nikad nije studirala, ili fakultet koji joj je izdao diplomu NE POSTOJI

Citiraj:
Naime nakon pisanja da je Nikolina Šljivić na Fakultetu za poslovne studije i pravo Univerziteta “Union – Nikola Tesla” u Beogradu, diplomirala za samo 4 mjeseca – oglasili su se iz ove visokoškolske ustanove i to demantovali.

– Na Fakultetu za poslovne studije i pravo u Beogradu nikada nije studirala, niti diplomirala osoba po imenu Nikolina Šljivić.

Citiraj:
druga visokoobrazovna institucija, upravo ona koju spominju u odgovoru Vlade RS na pitanja koje je Srpskainfo postavila premijeru Savi Miniću i koja se zove Poslovni i pravni fakultet na Univerzitetu „Union – Nikola Tesla“ u Beogradu, po svemu sudeći – ne postoji!

https://srpskainfo.com/politika/nikolin ... e-postoji/

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

[ 4441 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]