banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 20 Jun 2026, 13:47 Danas je 20 Jun 2026, 13:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 4442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 223  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Dec 2025, 17:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Сад, шта значи "не припадају ни једној странци". Нису чланови, или су политички неопредијељени? Мислим да са 35% излазности, ови други једноставно нису ни изашли.
Биће да овај пут није било кампање од врата до врата "Е, ако ми потпишеш за ову, добићу посао, а треба ми, жена ми трудна" јер нико ове изборе није схватио озбиљно као иначе. Па су и оно људи што је изашло, гласали ипак по свом нахођењу.

Да је била излазност као иначе, поцијепао би, дакле, Блануша Карана к'о крмче масан џак, не би 10 Добоја помогло. Јер ови очигледно нису извршили стандардне припреме, па су се зато знојали на конференцији, јер им се свело на класичне интервентне процедуре. Плус је, што кажеш, Блануша неукаљан лик, све ове стандардне можеш огадити бар дијелу људи, а њему се немаш за шта ухватити. Плус што је позитиван у наступу, а људима досадили више ови што само дрече једни на друге. То је најбоље осјетила Јелена Тривић...

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2025, 19:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
To ne znači ni da su neopredjeljeni niti da su članovi bilo koje pol.opcije već oni koji su izgubili vjeru u demokratiju i njene izborne procese.A takvih je ,da se ne lažemo veoma veliki broj.Radi se o dubinskoj krizi sistema a svi koji se nude kao rješenje već su nam sjedeli za vratom.Blanuša je bio kandidat koji je kontrast svemu aktuelnom na oba politička pola pa ih je pokrenuo iz letargije.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2025, 20:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
Ne znam da li smo gledali iste izbore meni je vise izgledalo da su zbog Blanuse pali i letargiju

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2025, 20:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
Kako sam ja to vidio Blanusina vladavina bi izgledala nekako ovako

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2025, 22:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Evo moj primmer, izlazim na izbore od punoljetstva, ove posljednje sam preskocio. Jednostavno mislim da su bili nebitni sa poznatim ishodom.

E Boga mi za sledece se biti svega,moguce ni 3 Doboja da nece pomoći :)

Ali i za ovo je uslov da opozicija ima jednog kandidata.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2025, 12:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Ne, uslov za pobjedu opozicije je da prvo opozicija sama sebe pobijedi.
Jebote, pa već beskonačno godina su isti likovi, ideje i zamisli u toj opoziciji i ne kontaju da to što rade nema veze sa životom.
Kreče buđave zidove...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2025, 12:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa to i ja kažem...nude sebe u zamjenu ovih što su na vlasti a jedini adut im je-mi smo pošteni i nećemo krasti.....kako u Srbiji jedini problem nije Vučić tako već sistem totalne kolonijalne uprave tako je i ovde sa Dodikom sa tom razlikom što je narod u Srbiji spoznao da nema šta da traži sa ponuđenom opozicijom koja im se nudi a ovde tog narodnog bunta nema.....imaš jedne opozicione stranke koje se oslanjaju na podršku Vučića u rušenju Dodika,druge kojima jedini program u kritici Dodika i treće koji su se pokušali otrgnuti iz ralja srbijanskog DB i Vučića pa su preko unutar stranačkih prevratnika skrajnuti i maknuti sa rukovodećih funkcija....ugl,niko nema ideje šta i kako zato i nude jeftin populizam u zamjenu...mi pošteni,oni lopovi

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2025, 13:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja bih to još malo drugačije opisao: oni lopovi, mi malo manji lopovi.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2025, 16:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Pičke se prišutile za 9. Januar, incl Dodik . . . Šta je reć, svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše . . . :D

Ozbiljno predlažem da se nas desetak organizujemo (sigurno nas se ne može skupiti više) pa da idemo mahati zastavama i pokazivati gdje smo sve ranjavani. . . :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2025, 18:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
https://www.nezavisne.com/novosti/bih/S ... iju/942827

Mile opet dobija.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2025, 18:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jel to znači da je SDS priznao poraz ili šta je sad status?

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2025, 19:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
skypostman je napisao:

Potpisujem

Castra je napisao:
Jel to znači da je SDS priznao poraz ili šta je sad status?

A je li nekad priznao?

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2025, 09:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
Rocker je napisao:
Npr SDS u Teslicu jako dobro stoji, i kadrovski i novcano, da SDS ima pravo rukovodstvo lako su mogli poslati dovoljan broj posmatraca. Znam masu ljudi iz Teslica koji bi otisli bez dinara nadoknade. Nije problem u clanstvu, niti nedostatku para, problem je ocigledno u rukovodstvu stranke, ako to uopste postoji.
Ja sam iz Teslića,bio posmatrač ispred SDS-a na referendumu za opoziv načelnika 2019.
Obećano 50 KM isplaćeno 40

Istina bili smo dvojica,ja sam od 1 sat došao da posmatram a brzo se i završilo brojanje,kući otišao u pola 9.

Od tada,iako sam član jednog mjesnog odbora,izgubio sam zainteresovanost za politiku.

Nama ne treba promjena vlasti po onoj da sjaše Kurta da uzjaše Murta nego promjena svijesti naroda a tako i političara.
A to je nemoguće.

I SDS po Tesliću u ustanovama koje se finansiraju iz gradskog budžeta zapošljava stranačke odbornike,predsjednike MO,njihove bližnje.

Tako da nam spasa nema.

Послато са SM-A145F помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2025, 09:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

pa eto...boban je objasnio kako to ide tamo gdje sds ima vlast...po uzoru na vladajuće na entitetskom nivou a ja sam vam objasnio kalp to ide u gradovima i opštinama gdje je sds decenijama u opoziciji i gdje nije u mogućnosti da održava članstvo preko ustanova koje su na jaslama gradskog budžeta

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2025, 04:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Eto Cica sad poslije tebe i Bobana moze konacno sve da sjedne na svoje mjesto, kockice su poslozene...nema vise sta ni kud to je to!

30 godina je trebalo cekat, ali bolje ikad nego nikad da se sazna kako funkcionise i koji je modus operandus. U stvari u tome je bio sav nas problem u tome je kljuc i rijesenje....narod nije znao sta se desava u politici i sa politicarima!!!

Dobro je da je to neko objasnio plebesu inace nema sanse da bi neko to mogu poslozit...esh!!
btw, Boban za 10 maraka uskracenih kao promatracu(sto nije u redu obecano je i treba se drzat rijeci) covjek gotovo napustio stranku sta onda moze covjek da uradio kad ga zakinu za 100 ili 1000 ...ili mu neko da istu sumu?! :D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2025, 07:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
Tih 10 KM je najmanji problem

Ono što je bila poenta mog prethodnog posta da opozicija treba pokazati u opštinama gdje ima vlast kako bi vladala ako dođe do vlasti na republičkom nivou.

Stranačko zapošljavanje,,poskupljenje komunalnih usluga kao i stope poreza na nepokretnosti su kontradiktorne sa onim što opozicija zamjera ovim na vlasti u RS.
Tako da su to ista govna samo drugo pakovanje.

Послато са SM-A145F помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2025, 09:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Bravo!
Meni je najgore što se sad recimo Blanuša kuje u nebesa, a ja realno nemam pojma ko je čovjek.
Ne znam ništa o njemu, a trebam neko mišljenje da stvorim. Kako, kad je čovjek totalni anonimus?

A evo, sad kad je on isplivao na sami vrh opozicije, da li se u toj opoziciji išta promijenilo?
Da li su se dozvali sebi ili opametili? Ma nisu ni najmanje. Taj njihov kancer raste i raste i raste...

Sjaši Kurta da uzjaše Murta...

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2025, 09:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Možda u tome baš i leži ključ.

Nisi čuo za njega ? Znači nije ukaljan, prljav, prodanog obraza i guzice. Nije krao, nije lopov, nije kriminalac. Nije učestvovao u 14 prevara i talova, nije mijenjao stranke - znači nije papak. Već je dovoljno.

Šta si čuo? Čuo si da je profesor na elektrotehničkom fakultetu. U današnje vrijeme nipodaštavanja znanja, vrijednih i poštenih ljudi, učenja, truda i rada, to je još dodatni, ogromni, plus.

Znači već ove dvije stvari i bolji ti je i od DUdeka, Nešića, Selaka, Krmčeta, Šulića, Eleka i ostalih bandita. Zar nije dovoljno ?

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2025, 10:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
OK, sad je uplivao u političke vode, bio je na izborima, izgubio.
Koje je njegovo daljnje djelovanje, sem što stoji pored Pandurevićke dok drži govore?

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2025, 11:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ElPadrino je napisao:
Nisi čuo za njega ? Znači nije ukaljan, prljav, prodanog obraza i guzice. Nije krao, nije lopov, nije kriminalac. Nije učestvovao u 14 prevara i talova, nije mijenjao stranke - znači nije papak. Već je dovoljno.

Nije krao što nije stigao, nije znao, nije htio ili još nije došao na red?

ElPadrino je napisao:
Šta si čuo? Čuo si da je profesor na elektrotehničkom fakultetu. U današnje vrijeme nipodaštavanja znanja, vrijednih i poštenih ljudi, učenja, truda i rada, to je još dodatni, ogromni, plus.

Pazi sad ovo: profesor na ETF-u ili doktor na UKC-u?
Vlado Đajić je dobar doktor, ili je bio stvarno dobar doktor, ali evo vidimo kakav je političar i čovjek...
Meni nije dovoljno da samo napišeš da je profesor.

Eto Blanuša je od 2013. u SDS-u. Sa kojim ciljem i kojom namjerom? Šta je uradio za tih 12 godina?
Znači ni on nije nova ličnost i dašak svježeg vjetra u opoziciji...
Učestvovao je u izborima 2018. godine za Predstavnički dom i izgubio.

Mislim, stvarno ne znam ništa o njemu. Čime se bavi na ETF-u? Istraživačkim radom ili samo predavanjem?
Kakve je funkcije imao na ETF-u? Po zasluzi i kvalitetu ili po stranačkoj liniji?

ElPadrino je napisao:
Znači već ove dvije stvari i bolji ti je i od DUdeka, Nešića, Selaka, Krmčeta, Šulića, Eleka i ostalih bandita. Zar nije dovoljno ?

Mnogi su tako mislili i za Draška...

Vrh

[ 4442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]