nepokoreni je napisao:
Bogami moj jedan prijatelj u Zenici oženio zeničanku ima dijete i svoju firmu tamo, a drugi radio u Jajcu obojica Srbi. Živi, zdravi, niko ih nije nakrivo pogledao te Sa-X i Dnevni Avaz ankete okači mačku o rep...
Pele Mali pitaj Šlagera i ostale koji su bili u ratu mrze li oni i jesu li ekstremno naoštreni, ko je omirisao krv i barut zna o čemu govorim.
kad mene pominjes,ja sam ti od onih koji ni u ratu nisam znao mrziti,gledao sam da krisom doturim cigaru ratnim zarobljenicima kad niko ne gleda i sl,tako da ti ja mozda i nisam bas reprezentativni uzorak....
a pogotovo nisam reprezentativan kad se desi ovako nesto kao danas,jer uopste ne slusam medije koji truju i sludjuju ove ljude,vec se trudim staviti u poziciju druge strane,da bih u ovom ludilu ostao koliko toliko normalan.
najlakse je biti mainstream i reci "jebem im mater balijsku,cuj sta sve govore",a nazlost preko 90% ljudi je mainstream i pisa niz vjetar,uopste ne pokusavajuci misliti svojom glavom...
da ne ulazimo u dalju diskusiju,upitao bih vuka ili nekog od ovih mladjih momaka,kako bi se ponasali da je banjaluka bila opkoljena 4 godine,da je ubijeno preko 10 000 civila granatiranjem od kojih i nekoliko hiljada djece,i da nam danas dolaze muslimani obiljezavati pogibiju nekoliko njihovih vojnika koji su se izvlacili iz banjaluke?
ovo je samo moj privatni stav,i ne ljutite se sto sam ja mnogo vise ogorcen na nase izdajnike,lopove,profitere ,kukavice i nesposobnjakovice,nego na nase tadasnje neprijatelje.danas sam pisao malo opsirnije zasto ne volim ova kukumavcenja.