banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 00:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 280  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Maj 2012, 18:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Drinin@

I jesi i nisi u pravu mrznja postoji...i velika je(tipa onaj sa zelenom kapicom sto vice ubij cetnika il cetnici il sta vec) znam iz prve ruke nema prvije mogu dati bezbroj primjera koje sam sam primjetio ovdje ali bi mogao pisati do zore...ali postoje i oni koji zele normalan zivot i njih je veci broj od ovih prvih nabrojanih(hvala bogu)..

ove normalne mogu ovako opisati ne mrze nas ali nas nevole pomalo preziru(al samo mrvicu) ali podnose ! Po meni dovoljno...

Doduse brine me cinjenica sve vise umotanih + porast broja bradonja to mi se nesvidja....

Postoji citava masinerija koja sluzi ispiranju mozga od strane SDA i pogotovo IZ od malena te uci da ne razmisljas nego samo je upravu lokalni hodza i to je opasno pogotovo za buducnost cim pomenes nesto Hrvatsko/Srpsko nakostrijese se....

ukratko ostave te na miru ako si manjina ali ne istici se nikako ne slavi slave ili vaskrse ili bozic u kafani nemora biti ali moze biti problema i ne nosi nikakav nacionalni znak trobojnicu,srpski krst il nest slicno i ako si u drustvu koje ne poznajes ne govori ime ako bas nemoras.... to je moje iskustvo manje vise

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 18:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Ja sam ti već Vuče rekao da su to malobrojni naspram većine unesrećenih, opljačkanih i obogaljenih al malo ih je al su govna...

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 18:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Treba biti svjestan da rat u BiH nije zavrsen on je zaustavljen bez nekog ociglednog pobjednika rat nije gotov samo je onaj vojni dio rata stopiran a propagandni,verbalni,politicki i na sve ostale moguce nacine bez oruzija on se i dalje vodi to vidimo svuda oko sebe od politicara preko skolstva pa vjerske institucije itd itd samo je pitanje na koliko vremenski je stopiran jel to jos 10,20,50 godina tesko je reci...

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 18:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
nepokoreni je napisao:
Bogami moj jedan prijatelj u Zenici oženio zeničanku ima dijete i svoju firmu tamo, a drugi radio u Jajcu obojica Srbi. Živi, zdravi, niko ih nije nakrivo pogledao te Sa-X i Dnevni Avaz ankete okači mačku o rep...
Pele Mali pitaj Šlagera i ostale koji su bili u ratu mrze li oni i jesu li ekstremno naoštreni, ko je omirisao krv i barut zna o čemu govorim.

kad mene pominjes,ja sam ti od onih koji ni u ratu nisam znao mrziti,gledao sam da krisom doturim cigaru ratnim zarobljenicima kad niko ne gleda i sl,tako da ti ja mozda i nisam bas reprezentativni uzorak....

a pogotovo nisam reprezentativan kad se desi ovako nesto kao danas,jer uopste ne slusam medije koji truju i sludjuju ove ljude,vec se trudim staviti u poziciju druge strane,da bih u ovom ludilu ostao koliko toliko normalan.

najlakse je biti mainstream i reci "jebem im mater balijsku,cuj sta sve govore",a nazlost preko 90% ljudi je mainstream i pisa niz vjetar,uopste ne pokusavajuci misliti svojom glavom...

da ne ulazimo u dalju diskusiju,upitao bih vuka ili nekog od ovih mladjih momaka,kako bi se ponasali da je banjaluka bila opkoljena 4 godine,da je ubijeno preko 10 000 civila granatiranjem od kojih i nekoliko hiljada djece,i da nam danas dolaze muslimani obiljezavati pogibiju nekoliko njihovih vojnika koji su se izvlacili iz banjaluke?

ovo je samo moj privatni stav,i ne ljutite se sto sam ja mnogo vise ogorcen na nase izdajnike,lopove,profitere ,kukavice i nesposobnjakovice,nego na nase tadasnje neprijatelje.danas sam pisao malo opsirnije zasto ne volim ova kukumavcenja.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 18:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Ja rat nisam doživio (a ni ostatak moje porodice), pa ne bih komentarisao taj dio. Slušam razne priče, i mlađih i starijih i uvijek upitam zar nije bolje da se malo standard popravi, a te nacionalne tenzije smanje, zar nebi bilo bolje da imamo malo jaču ekonomiju, a malo manje priče o međusobnom klanju? Ali jok, oni opet po starom.

Mislim da je apsolutno jedini način za neko potencijalno otcjepljenje RS da ona jača ekonomski, a to se definitivno ne radi ili se radi i jako nedovoljnoj mjeri. Ali kada je narodu zanimljivije međusobno prepucavanje (koje sutra ne donosi hljeb u kuću) od normalnog, uslovnog života, pojedinac to teško može promjeniti..

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 19:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Zato što si normalan čovjek i normalna osoba Šlager a ne poremećeni monstrum....slažem se za opsadu to je tačno.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 19:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Citiraj:
da ne ulazimo u dalju diskusiju,upitao bih vuka ili nekog od ovih mladjih momaka,kako bi se ponasali da je banjaluka bila opkoljena 4 godine,da je ubijeno preko 10 000 civila granatiranjem od kojih i nekoliko hiljada djece,i da nam danas dolaze muslimani obiljezavati pogibiju nekoliko njihovih vojnika koji su se izvlacili iz banjaluke?

ovo je samo moj privatni stav,i ne ljutite se sto sam ja mnogo vise ogorcen na nase izdajnike,lopove,profitere ,kukavice i nesposobnjakovice,nego na nase tadasnje neprijatelje.danas sam pisao malo opsirnije zasto ne volim ova kukumavcenja.

Огорчен си као и стотине хиљада војника ВРС неправдом од 96е па надаље,то ми је јасно и то поштујем. Моје ставове немој гледат кроз политичко опредјељење ;)
Вјерујем и да су војници Армије такође огорчени (иако њима итекако држава нешто и дадне),ал они осим што су огорчени својим лоповима своје синове уче како треба памтит и вратит.Мене мој да је жив ко што није вјероватно не би томе учио,штавише толико је повјерење имао,да га је први комшија убио на бруталан начин.

Шлагеру генерализујеш, у Сарајеву је убијено око 12000 бошњака,и 8700 Срба. Дакле ту је то негдје имајућ у виду проценат заступљености,каква црна дјеца,у врх главе погинуло је 200-ак млађих од 15 година. Пусти се сарајевске пропаганде.Пусти се и приче свих страна како је силовано 25000 жена,убијено 250 000 итд.... Оштро осуђујем апсолутно данашње а и раније понашање сарајевских шовиниста,јер у Сребреници их нико не дира,а још провоцирају носећи мајице и заставе. Дакле око за око,зуб за зуб. Исто би било да је и у Бањалуци се слично десило.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 19:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Kako kaže narodna... što jedna budala pokvari, sto pametnih ne popravi.
Ne mora nešto da bude mišljenje većine da bi pokrenulo stvari na bolje, ili češće i lakše na gore.
Bitno je kako većina reaguje. Ili tačnije, kako ne reaguje. Ubrzo postane kasno.
Ta većina je sada ispunjena sa daleko više negativnih emocija nego pred nesrećne 90-te. Nije obećavajuće.
Obećavajuće je to što smo tolike ovce da se ne možemo izboriti sami za neke osnovne stvari, a tek da sami od sebe zaratimo međusobno. Oni koji bi pogurai na gore stvari... sada im ne odgovora. Od domaćih političara i njihovih ekonomskih "elita" do stranaca koji su postigli svoje ciljeve...

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 19:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Огорчен си као и стотине хиљада војника ВРС неправдом од 96е па надаље,то ми је јасно и то поштујем. Моје ставове немој гледат кроз политичко опредјељење

e moj vuce,kamo srece da je samo poslije rata poceo kriminal....moja jedinica je i rasformirana nakon akcije septembar 93,i poslati smo u manjim grupama po milion nekih drugih jedinica...

zahtjev nam je bio da ne mogu jedni zgrtati milione maraka dok drugi ratuju,da se proglasi ratno stanje itd...

litra benzina je bila 4,5 marke,a nadam se da si cuo za blatnicu kod teslica ili "sentilj" prema mikelicu i rsk....mogu samo sanjati sta je bilo na stupu kod sarajeva i ostalim "pijacama" gdje nisam bio,ali sam cuo nevjerovatne price

dovoljno je reci da ja kkarton cigara u banjaluci bio 400 maraka,a da ga prodas na blatnici tesanjskim muslimanima za 4000,ali znalo se ko to radi..a ti sad kontaj koliko kartona stane u samo jedan sleper..islamske zemlje su upumpavale stotine i stotine miliona maraka u enklave bihac,srebrenica,tesanj,sarajevo i ostale,samo da bi mogli kupovati namirnice od srba,a za cijenu se uopste nije pitalo...nazalost,nije ostajalo samo na namirnicama,vec se neprijatelju prodavalo i oruzje i municija...licno sam bio kad smo razjebavali taj kriminal na blatnici u akciji koju je vodio general subotic,ali naravno,sve je stopirano nakon par dana,a privedeni su u zatvoru palili cigare novcanicama od sto njemackih maraka smijuci nam se u facu,i pusteni nakon par dana :( :( :(

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 19:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Danny ^_^ je napisao:
Ja rat nisam doživio (a ni ostatak moje porodice), pa ne bih komentarisao taj dio. Slušam razne priče, i mlađih i starijih i uvijek upitam zar nije bolje da se malo standard popravi, a te nacionalne tenzije smanje, zar nebi bilo bolje da imamo malo jaču ekonomiju, a malo manje priče o međusobnom klanju? Ali jok, oni opet po starom.

Mislim da je apsolutno jedini način za neko potencijalno otcjepljenje RS da ona jača ekonomski, a to se definitivno ne radi ili se radi i jako nedovoljnoj mjeri. Ali kada je narodu zanimljivije međusobno prepucavanje (koje sutra ne donosi hljeb u kuću) od normalnog, uslovnog života, pojedinac to teško može promjeniti..

Jel barem iko pročitao moj post?

Ako nije, nema veze, nastavite gdje ste stali, ja ću se isključiti iz ove diskusije.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 19:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slusam sad FTV i kaze ona voditeljica oni(Srbi) su dosli u nasu(BiH) drzavu da bi stvorili veliku srbiju...tu lezi problem NASU DRZAVU nije njihova drzava Hrvati imaju svoj dio zemlje Srbi svoj muslimani svoj i svako bi trebao da ima pravo da radi od svog komada zemlje sta hoce a ne ovaj cirkus...nazvan BiH

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Danny @ jesam ja procitao ovo za klanja i bolja ekonomija poslusaj od zabranjenog pusenja pjesmu Tigar iz Kladnja pazljivo poslusaj tekst ima jedan dio gdje kaze

Jarane nekako ovdje
Godine ti sporo lete
Ova zemlja ne trpi
Planere, vizionare i arhitekte
Predvidit' namjestit',
Ni'ko ovdje nema tu pamet
Šofer, stan' der ovdje
Haj' vodim vas na ćevape!"

sve ti je receno ;)

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 19:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Danny ^_^ je napisao:
Danny ^_^ je napisao:

Ako nije, nema veze, nastavite gdje ste stali, ja ću se isključiti iz ove diskusije.

То су ти непопуларне теме у окружењу у којем живимо....нажалост!

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 19:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

to sto pricate danny i apokalipto,o otcijepljenju RS je i bio nas ratni cilj. Ni ja ni iko od nas se nije borio za entitet unutar BiH,nismo uspjeli i jebiga. Jako tesko je sad u miru ostvariti ono sto nismo uspjeli u ratu,jer oni nece da cuju za to,istim zarom kao sto i mi necemo da cujemo za ukidanje RS.

A i neki novi rat bio prava klanica,jer nije potrebno mnogo mudrosti da se shvati kakva smo sila bili 1993,a kakva danas.

Mislim da nam Republika Srpska ni ovakva kakva je sad nije tijesna nimalo,a ako se nekad istorijske kockice i klima u medjunarodnoj zajednici poklope,onda iskoristiti tu istorijsku sansu i da neke nove generacije ostvare mirnim putem ono sto moja nije uspjela ratom.

Poslednji put menjao Schlager dana 03 Maj 2012, 19:37, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 19:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Danny ^_^ je napisao:

Istraživanja pokazuju da postove duže od 4 reda niko ne čita, tako da si beze pisao.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 19:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
najlakse je biti mainstream i reci "jebem im mater balijsku,cuj sta sve govore",a nazlost preko 90% ljudi je mainstream i pisa niz vjetar,uopste ne pokusavajuci misliti svojom glavom...

Ја што више мислим својом главом, то више мислим да ће мали зелени својом тренутном политиком да направе опет момачко срање овде. За њих рат није никада ни стао, он је још увијек у току. Небитно је потпуно да ли се ради о мањини или већини. Зашто? Па зато што ако је у питању мањина она је толико много гласнија од већине, на свим пољима, интернет, новине (ко икад заборави зашто је био рат нек чита Дневни Аваз пар седмица), политика, вјера, а већина ћути ли ћути. И кад срање пукне већину, ко ће им бити крив?
Исто тако за "опсаду", па ајде Шлагер молим те, ко је рекао да ће да жртвује мир за суверенитет? Ја, ти, Караџић или Аљо? И онда кад је ушао у рат, како ја то волим да кажем "широм отворених очију" мислећи да га у ствари неће ни бити ("Мени је рек'о Де Микелис, ко нас пипне добиће по прстима" - рече Ћенга ономад на пријему након референдума), онда кад у ствари буде рата, онда смо им МИ криви што су најебали?!? Ајде???? Јел треба да ми их буде жао? НАБИЈЕМ ИХ!!!

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 19:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Citiraj:
Mislim da nam Republika Srpska ni ovakva kakva je sad nije tijesna nimalo,a ako se nekad istorijske kockice i klima u medjunarodnoj zajednici poklope,onda iskoristiti tu istorijsku sansu i da neke nove generacije ostvare mirnim putem ono sto moja nije uspjela ratom.

Да је богдо тјешња,пунија младе србадије,ал шта је ту је. Тај моменат повољног тренутка је ближи футур,негдје у периоду 2025-2030,живи били па видјели. Углавном слажем се са реченицом изнад,али да смо били и 100 пута моћнији људством и оружјем,не би урадили ништа,јер је фашистичка творевина УСА реаговала и запријетила ликвидацијом 2,5 милиона Срба на Балкану у врло кратком року. :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 19:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne trebas ih zaliti,ali ne trebas ni kukumavciti sto te psuju danas...

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 19:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
ne trebas ih zaliti,ali ne trebas ni kukumavciti sto te psuju danas...

Не кукумавчим. НАБИЈЕМ ИХ! Нема више братства-јединства. НЕМА! Погинуло је у јебеном рату, и то је то. Нема више ништа као што је било раније, и никад неће ни бити. То што ОНИ то неће да схвате дан данас, то је нажалост НАШ проблем. И још једном, НАБИЈЕМ ИХ!

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2012, 19:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
drinin vuk je napisao:
јер је фашистичка творевина УСА реаговала и запријетила ликвидацијом 2,5 милиона Срба на Балкану у врло кратком року.

Daj ne pričaj gluposti, pustili su nas dvije godine da radimo šta hoćemo, ko nam je kriv što su nam na čelu bile nesposobne govnjive komunjare iz JNA, a tek kada je svijet vidio da kilavimo i da nismo sposobni to sranje privesti kraju, e tek su onda reagovali i našli način da se to koliko toliko privede kraju, znači za svoju nesposobnost ne treba kriviti USA, bar kada je BiH i Hrvatska u pitanju.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 280  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]