banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 19 Jun 2026, 18:59 Danas je 19 Jun 2026, 18:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 4441 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 223  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Nov 2025, 23:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Mene zanima u čemu je SNSD bolji i od koga? Al' samo pozitivne stvari?

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2025, 23:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Okt 2005, 21:36
Sve je to ista bagra. Sjaši kurta da uzjaši murta. Ništa nama neće biti bolje ni pod Draškom.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2025, 23:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Vrlo moguće, ali bit svega je promjena. Ako ne valja Draško, na idućim izborima kazna, a ne da se zakopiti 20 godina kao Mile.
Samo ih mjenjati, i nadati se da će neko nešto raditi za zemlju i narod. Drugačije ne ide.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2025, 00:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Znatno bi se osjetilo da vlast smanji budžetsku pljačku za samo 5% , a to će se desiti samo kad je opozicija dovoljno jaka. Ovako, Draško nema protivnika u BL pa krade (on i njegovi) možda i više nego za Igora a na republičkom nivou naravno SNSD i koalicija nezajažljivo. Tu je otprilike jedna te ista grupa ulizica koji samo prelaze iz tabora u tabor, zaposleni po raznim institucijama (i institutima), nesposobni i nekvalifikovani ali tu su.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2025, 01:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Tačno se zapitam za budućnost kad vidim kako neki ljudi ovdje pišu...

Gledam kako se i vlast i opozicija busaju u prsa velikim uspjesima. Izašlo ukupno 30% od svih birača na izbore, a glas svakog 6. čovjeka je odlučio ko će biti predsjednik države.
Sa jedne strane imate SNSD koji kapitalizuje svoju mašineriju na državnim jaslama i opoziciju koja sva đuture uz sve moguće auto-golove, skandale, afere i promašene zicere vlasti nije uspjela da motiviše nezadovoljne ljude da traže promjenu.

Pa se onda recimo Draško zahvaljuje za 30k glasova u BL, a prošle godine na lokalnim izborima je on dobio 50k. Znači opozicija izgubila u BL ladno 20k glasova i opet se slavi.
U BL rekordno niska izlaznost, nekih 25% sa oko 50 hiljada glasova.
Čitam tamo kako broje glasove, vamo 200, tamo 100, pa onda 67, pa 43...

Kao Monti Pajton jebote...

A ako ćemo o Drašku, pa lik je neprevaziđeni idiot. Jedini koji su gori, su ovi što kažu da mu damo priliku kao i SNSD-u.
Jer vidite šta je, očigledno nema veze što si lopov, ako nisi najveći lopov. Znači kriminal se računa samo kad si najgori...

Gdje je zaglavila Draškova komisija za reviziju sastavljena odmah nakon izborne pobjede?
Šta je bilo sa ekonomskim savjetom?
Ko mu je na usluzi za silne parkiće i stazice?
Šta je sa teniskom arenom? Da li je dobila papire i krov?
Šta je sa rotacijama kadrova? Kako bi ono Vodovod, Zolak, Incelov bazen, ...
Šta je sa kuhinjom iz Akvane? Šta je sa onom nekom pjevaljkom iz akvane?
Ćućun 14?
Opšta bolnica? Sjećate se onog rendera?
Komisija za lijepo?
Gdje je Dodikovo porodično stablo?
Šta je bilo sa oduzetim ključevima službenih vozila?

Eno od ismijavanja predizbornog asfalta, sad on isti pravi u Česmi...
Šta bi sa mostom u Česmi? Ili sa obećanom promenadom?

Ja mislim da je Draško u najmanju ruku za grad uradio koliko i Tisa, ako ne i više...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2025, 04:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2010, 22:40
Vukota je bio harizmatican, pogotovo u narodnoj nosnji sa guslama, pa mu to nije puno pomoglo? :D

Blanusa je dobio ovoliko glasova samo i samo zato sto se vidi da nije lopov i da nema kapacitet da bude lopov. To je narodu ovaj put bilo bitnije i od harizme i od prepucavanja sa Lukom i mislim da sa tom taktikom treba ici i ubuduce.

Ako je pobijedio u Prijedoru koji je uvijek bio leglo stranaka iz vlasti i gdje opozicija rijetko ima i 1/5 glasova, onda se vidi koliko je sati...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2025, 06:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
wizzy_bl je napisao:
skypostman je napisao:
Doboj opet epska kradja, Zvornik slicno. Nisu mi jasni ovi iz opozicije znaju da se tu odlucuje i opet nista ne naprave a ovi ih pokradu. U Doboju 16k glasova za Karana u BL 19k. Jes se Doboj izgradio.
Izgleda da je narod iz Doboja puno pametniji od ovih iz BL, kojima nista ne valja i svi su lopovi i levati.
Pa hajde onda seli tamo, svaka ptica svome jatu leti....

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2025, 06:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Nije to prihvatljivo, izabrao sam don kihotovsku borbu sa vetrenjacama u BL.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2025, 06:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Choban je napisao:
wizzy_bl je napisao:
Mislim da žurke i pljuvacina nije način animiranja ljudi.Potrebni je gradjanima dati neke zanimljivije ideje o kojem se treba raspravljati(naravno i realizovati) i oko kojih se trebaju okupljati i članovi SNSDa i oni koji to nisu. Par je gorućih problema u gradu sto mi pada na pamet odmah, a sigurno je tu jos masa njih... a cak ni Drale to ne pokrece: kvalitet vazduha, kolektor, obilaznica,saobraćaj ,garaže,itd...
Imaš vlast na državnom nivou, podijeli odbornike u timove i neka svaki tim bude zadužen za razvoj strategije za odredjeni problem, a država neka finansira izradu te strategije.Imas skupstinku većinu,pa guraj ova pitanja,kad imaš već strategiju,npr. umjesto rasvjete.

Ima li SNSD kadar u BL koji to može izgurati?
Oni su se okrenuli žurajama i onima koji to vole, sad će i to biti problem jer su, sa razlogom, skinuli Lepog.

Ostao sam dužan. Mislim da ima kadra koji može to izgurati, ali ti ljudi nisu bili u prvom planu jer se nisu htjeli gurati u političkom blatu,niti su znali...ako se promjeni kurs djelovanja, ubjedjen sam da se moze naci kadar.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2025, 06:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
Znatno bi se osjetilo da vlast smanji budžetsku pljačku za samo 5% , a to će se desiti samo kad je opozicija dovoljno jaka. Ovako, Draško nema protivnika u BL pa krade (on i njegovi) možda i više nego za Igora a na republičkom nivou naravno SNSD i koalicija nezajažljivo. Tu je otprilike jedna te ista grupa ulizica koji samo prelaze iz tabora u tabor, zaposleni po raznim institucijama (i institutima), nesposobni i nekvalifikovani ali tu su.
+1

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2025, 06:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Castra,

kad bude otvarao most u Česmi, samo ga pitaj sta je uradio.Kao i u kuci Milovanovica.
Kad kazem on...mislim na grad.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2025, 07:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Pečenko je napisao:
Vrlo moguće, ali bit svega je promjena. Ako ne valja Draško, na idućim izborima kazna, a ne da se zakopiti 20 godina kao Mile.
Samo ih mjenjati, i nadati se da će neko nešto raditi za zemlju i narod. Drugačije ne ide.
Potpis.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2025, 15:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
markonato je napisao:
Ako muslimani masovno glasaju za jednu stranu imate osnovanu sumnju da se zapitate da li je ta strana dobra za Srbe!
Страшан аргумент, хоћеш да ти причам о Добоју и Зворнику и тамошњим муслиманима. Па Додик се лично и персонално спрдао за Обреном и његовим односом са истима. Имао је чини ми се и неки надимак за њега.
Иначе колико сте ту причу исфорсирали, ево и аутогола секретара(ке) СНСД-а у Теслићу, иначе СНСД-е је у Теслићу у коалицији са СДА и Зеленима.

Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2025, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
djesburaz je napisao:
Vukota je bio harizmatican, pogotovo u narodnoj nosnji sa guslama, pa mu to nije puno pomoglo? :D

Blanusa je dobio ovoliko glasova samo i samo zato sto se vidi da nije lopov i da nema kapacitet da bude lopov. To je narodu ovaj put bilo bitnije i od harizme i od prepucavanja sa Lukom i mislim da sa tom taktikom treba ici i ubuduce.

Ako je pobijedio u Prijedoru koji je uvijek bio leglo stranaka iz vlasti i gdje opozicija rijetko ima i 1/5 glasova, onda se vidi koliko je sati...

+1

Немогуће је да је ово само гласање против Додика. На овако малу излазност, једноставно превише добар резултат, да кандидат није остварио и личне симпатије. На страну је ли он способан или није. Али перцепција је управо тако као што кажеш. Мени се то уклапа са оним што сам упратио.
Е, сад је питање да ли ће СДС, а и сам Блануша, да раде, поготово у БЛ, и то и капитализују. Или ће Блануша (п)остати политички небитан до краја живота да прича у кафани како је замало тукао Додика... СДС мора да скочи на ово к'о Луди Милојко на Ђурђицу, или су још неозбиљнији него што изгледају. Добили су човјека који има одређену тежину. Какву-такву, али има. Сад то треба искористити.

Pečenko je napisao:
Mene zanima u čemu je SNSD bolji i od koga? Al' samo pozitivne stvari?

Па очигледно у свему. Чим је изашло 35%. Шта ћеш на изборима, кад људи разбише колико добро воде.
Јуче причам са једном особом, жали се на лоше службе, каже шта је ово, како ови раде, овдје је све катастрофа. Није изашла на изборе. А реко, ај барем ћути онда, живота ти.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2025, 22:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
To što si ti upratio i kakvu percepciju imaš ne znači da je stvarno tako.
Ovi izbori su bili glasanje za SNSD ili protiv SNSD-a, ništa manje, ništa više.
Harizma oba kandidata je nepostojeća.
SDS je na zadnjim izborima u BL na nivou greške u brojanju.
Šta misliš koliko bi glasova osvojio Blanuša da su kadidati bili Karan, Stanivuković i on?
Može mišljenje za cijelu RS, može i za samu BL.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2025, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Одговорићу противпитањем - шта ти мислиш који проценат гласова би освојио Мирко Шаровић и да ли би био са Бланушом у 5 дека?
Само ћу поновити оно што је ђесбураз рекао љепше него што бих ја умио:

Citiraj:

Људи су се једноставно пожељели неке позитивне приче, неке нормале. Лица су стално једна те иста и сви су упрљани без изузетка... И Миле и штаб су видно били крајње затечени резултатима, значи нико реално ово није очекивао. Против њих се гласа 20 година, навикли су они на то. Значи да мора бити нешто и до кандидата. Опет кажем, без да је Блануша ишта посебно, али ми смо у толиком каналу да очигледно кад се појави и само један регуларан и неупрљан човјек, може привући пажњу људи.
Да је излазност била ишта близу редовне, тј. да су успавани опозициони гласачи изашли на ове изборе, чак би ово и лагано добио што би било тек првокласно изненађење, а тад не бисмо постављали сва ова питања.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2025, 23:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
<Enter_name> je napisao:
Ovi izbori su bili glasanje za SNSD ili protiv SNSD-a, ništa manje, ništa više.
Harizma oba kandidata je nepostojeća.
SDS je na zadnjim izborima u BL na nivou greške u brojanju.

Potpisujem ovo.

I naredni će biti isto, kontra SNSD, samo opozicija ako odigra pametnije, izađe sa jednim kandidatom, i ako neki koalicioni "izda" tj. ne angažuje se, opozicija bi mogla osvojiti i neku inokosnu funkciju.
Pogotovo jer Mile neće biti na listama.

I važni su i izbori za skupštinu, ako opet opozicija bude u 5-6 kolona, umjesto jednu ili dvije, SNSD može opet uzeti većinu u skupštini.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2025, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
wizzy_bl je napisao:
Choban je napisao:
wizzy_bl je napisao:
Mislim da žurke i pljuvacina nije način animiranja ljudi.Potrebni je gradjanima dati neke zanimljivije ideje o kojem se treba raspravljati(naravno i realizovati) i oko kojih se trebaju okupljati i članovi SNSDa i oni koji to nisu. Par je gorućih problema u gradu sto mi pada na pamet odmah, a sigurno je tu jos masa njih... a cak ni Drale to ne pokrece: kvalitet vazduha, kolektor, obilaznica,saobraćaj ,garaže,itd...
Imaš vlast na državnom nivou, podijeli odbornike u timove i neka svaki tim bude zadužen za razvoj strategije za odredjeni problem, a država neka finansira izradu te strategije.Imas skupstinku većinu,pa guraj ova pitanja,kad imaš već strategiju,npr. umjesto rasvjete.

Ima li SNSD kadar u BL koji to može izgurati?
Oni su se okrenuli žurajama i onima koji to vole, sad će i to biti problem jer su, sa razlogom, skinuli Lepog.

Ostao sam dužan. Mislim da ima kadra koji može to izgurati, ali ti ljudi nisu bili u prvom planu jer se nisu htjeli gurati u političkom blatu,niti su znali...ako se promjeni kurs djelovanja, ubjedjen sam da se moze naci kadar.

Čak i da nađu nekog, ajd' da kažem normalnijeg za čelo u BL, opet bi ostali Ljubojevićka, Mazalica, Lepi, Nešo Spid, Radulovićka, Marinko Bema i slični likovi, koji su još uvijek u skupštinama, što grada, što narodnoj.

Ja sam nekada davno u šali napisao da se vrati Zgradolj..., ovaj Dragoljub, ali za njegova vakta SNSD je bio normalniji.
Praviće ga SNSD od govana.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2025, 23:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
@Rivaldinho, u 5 deka.
I koja je to njegova pozitivna priča? Takvih kao što je on znam dosta, ali niti jedan ne bi bio dobar u politici.
Pogrešan je koncept da bi neko uspješan u jednoj sferi bio dobar u drugoj, nevezanoj za prvu. Može biti, ali nije pravilo.
Ja sam odgovorio na tvoje pitanje, da ja sad čujem tvoj na moje.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2025, 00:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2010, 10:22
Za početak daj nekoga iole časnog i poštenog, a mani nas tih uspješnih i sposobnih političara, takvi su nas o jadu zabavili.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Vrh

[ 4441 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]