djesburaz je napisao:
Vukota je bio harizmatican, pogotovo u narodnoj nosnji sa guslama, pa mu to nije puno pomoglo?

Blanusa je dobio ovoliko glasova samo i samo zato sto se vidi da nije lopov i da nema kapacitet da bude lopov. To je narodu ovaj put bilo bitnije i od harizme i od prepucavanja sa Lukom i mislim da sa tom taktikom treba ici i ubuduce.
Ako je pobijedio u Prijedoru koji je uvijek bio leglo stranaka iz vlasti i gdje opozicija rijetko ima i 1/5 glasova, onda se vidi koliko je sati...
+1
Немогуће је да је ово само гласање против Додика. На овако малу излазност, једноставно превише добар резултат, да кандидат није остварио и личне симпатије. На страну је ли он способан или није. Али перцепција је управо тако као што кажеш. Мени се то уклапа са оним што сам упратио.
Е, сад је питање да ли ће СДС, а и сам Блануша, да раде, поготово у БЛ, и то и капитализују. Или ће Блануша (п)остати политички небитан до краја живота да прича у кафани како је замало тукао Додика... СДС мора да скочи на ово к'о Луди Милојко на Ђурђицу, или су још неозбиљнији него што изгледају. Добили су човјека који има одређену тежину. Какву-такву, али има. Сад то треба искористити.
Pečenko je napisao:
Mene zanima u čemu je SNSD bolji i od koga? Al' samo pozitivne stvari?
Па очигледно у свему. Чим је изашло 35%. Шта ћеш на изборима, кад људи разбише колико добро воде.
Јуче причам са једном особом, жали се на лоше службе, каже шта је ово, како ови раде, овдје је све катастрофа. Није изашла на изборе. А реко, ај барем ћути онда, живота ти.