banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 19:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Manitu, mani nas referenduma :-D

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
mimikrija je napisao:
Schlager je napisao:
Dz..Zasto?...pa to je bilo u jeku tih prica medju narodom “kako su prodane teritorije,kako su taj centrex i q palac gori od danasnjih mg minda ili prointera....mozda odgovor lezi jedino u tome sto je tadasnji SRT radio skoro 70% ovog sto danas radi RTRS,ono sto sam pisao o uticaju medija..:

Čitaj drug moj ja te gotivim jel te poznajem i jel si stvano dobar čovjek.. ihihi makar iz osnovne škole i iz dijamanta i iz viđenja...čitaj sve izjave generala ,zapisnike skupštine,Masalo traži art...poslije polave u krajini...ne dobija i sl..al ovo nije tema u ovoj diskusiji.....izvini ....

drago mi je sto me znas,volio bih da mi se i ukazes pa da kafenisemo :D

a ovo masalo trazi art,poplave u krajini,priznajem da nisam ukapirao nista,nijednu jedinu rijec..kao da je tns napisao :lol: :lol: .jedino znam da je art bio kraj dijamanta,posto si u istom postu to pomenuo

ferdinand...druze,sta tacno demantujes u mom postu,da ne kuckamo do ponoci,vec da ti odgovorim :D

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Joj Schlagzi, stvarno ne pominjem sds koliko ti mene pominjes na ovoj temi :-D

Ali i dalje stoji moj stav da vam Vaske i dalje radi o glavi.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 10 Maj 2018, 21:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Schlager je napisao:
sto se kradja tice....neupitno je da se kralo i tad i sad...

razlika

rat je skupa zabava....jako skupa..u milionskim iznosima na dnevnoj bazi....mnoge od tih stvari koje se nabijaju sds-u na nos,jako veliki procenat je isao na finansiranje te skupe zabave

Schlageru,nije tema niti opravdavam bilo koga, ali kad pominjes.

Nikad se nije kralo za rat.
Uvijek se kralo uz rat ili pomocu rata.Nikad zbog rata.

Ko je maznjavo i krao naveliko krao je zbog sebe ne zbog drugog ili zbog svog naroda ili da bi rat poguro.
Nikad se iz kradje nije finansirao rat.
Rat su sirotinja i narod platili do zadnje pare i kapi krvi,nista tu iz kradje nije uslo.

btw, neki kazu da je dobro da vise ne budemo kao nekad ni mi, ni djeca ni vremena.

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Poslednji put menjao Brale001 dana 10 Maj 2018, 21:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 14:13
The_new_Statesman je napisao:
Zato su svi snimci poslani na prociscavanje. A sve snimke nismo vidjeli. Dakle, mi nemamo blagog pojma.

Pa da i to što kažeš.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa normalno, nisam sjedio na usima. Ovaj zapjenio sa 80% sigurnosti za sve snimke, a covjek uopste nije to tako rekao.
Niti je mogao. Zamisli da gomilu snimaka ocjenis sa jednom ocjenom. Glupo do bola.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Brale001 je napisao:
Schlager je napisao:
sto se kradja tice....neupitno je da se kralo i tad i sad...

razlika

rat je skupa zabava....jako skupa..u milionskim iznosima na dnevnoj bazi....mnoge od tih stvari koje se nabijaju sds-u na nos,jako veliki procenat je isao na finansiranje te skupe zabave

Schlageru,nije tema niti opravdavam bilo koga, ali kad pominjes.

Nikad se nije kralo za rat.
Uvijek se kralo uz rat ili pomocu rata.Nikad zbog rata.

Ko je maznjavo i krao naveliko krao je zbog sebe ne zbog drugog ili zbog svog naroda ili da bi rat poguro.
Nikad se iz kradje nije finansirao rat.
Rat su sirotinja i narod platili do zadnje pare i kapi krvi,nista tu iz kradje nije uslo.

btw, neki kazu da je dobro da vise ne budemo kao nekad ni mi, ni djeca ni vremena.

izvinjavam se administraciji ali moram....+1

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

brale....ako je srbija donirala (neki kazu da nije ni to),municiju,granate.oruzje....odakle svaki dan po milion za benzin,naftu,pa da ima 300 000 ljudi nesto toplo pojest,za plate radnoj obavezi,lijecenje ranjenika i jos milion stvari?

i tako skoro 4 godine po 365 dana

Poslednji put menjao Schlager dana 10 Maj 2018, 21:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager, to se stvaralo 45 godina.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Mirat je napisao:
Ja sam neki dan ponovo citao prvi tekst kad je nestao David - otac je rekao da je imao crni duks na sebi.
Plus je vec u toj objavi rekao da je David to vece ucestvovao u tuci ispred nekog kluba.

Meni djeluje da na ovom zadnjem snimku kamera radi u IC modu pa zato izgleda da je odjeca bijela. Nekako mi cijela figura lika previse svijetli u odnosu na okolinu.
Isticem da mi tako izgleda, ne tvrdim.

Послато са LG-D605 уз помоћ Тапатока

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Ufff.
Plate od inflacije + ratnog poreza, i naravno šverca na državnom nivou, od kojeg je država vidjela najmanje vajde.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Schlager je napisao:
brale....ako je srbija donirala (neki kazu da nije ni to),municiju,granate.oruzje....odakle svaki dan po milion za benzin,naftu,pa da ima 300 000 ljudi nesto toplo pojest,za plate radnoj obavezi,lijecenje ranjenika i jos milion stvari?

i tako skoro 4 godine po 365 dana

a nakon rata :D

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Sep 2016, 08:14
Sve bi možda moga da svarim,ali da one budale sa fb Lukača nazivaju najvećim krvolokom današnjice,to ne mogu.Za mene je on heroj i tačka. Samo još fali da u toj grupi osvane slika Atifa Dudakovića sa stisnutom šakom,kako traži pravdu za Davida,i da 90% grupe počne kolektivno svršavati.Čovjek sa kojim sam ratovao,krvario sa svojih 19 gosina,za mene može biti samo HEROJ. Ako se griješim,meni na dušu,nek gorim u paklu.
P.S.Ja sam najveći kriričar sadašnje vlasti,ali ovo svariti ne mogu.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
The_new_Statesman je napisao:
Manitu, mani nas referenduma :-D

Smjesan je taj pokusaj sagledati BiH iz obojene perspektive, a drustvo se mrzi medjusobno gore nego devedesete

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

vlakanje,nakon rata u banjaluci nismo bili na vlasti jedan jedini dan,i zato se tesko suzdrzavam odgovorit na svaki post koji pocinje sa svi su isti :angry4: :angry4:

na nivou rs jesmo,jos godinu i po tada...i 3,5 kasnije...

ostavili 6 puta manje uhljeba u administraciji...zeljeznice u plusu...i para na racunu...i nikoga nismo ucjenjivali da ce ostat bez posla ako ne glasa za nas

Poslednji put menjao Schlager dana 10 Maj 2018, 21:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Slageru brate, ti ko da si pao s lude kruske ili te jos drzi rakija od slave. Ne moze se odbraniti to sto ti branis

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Mar 2010, 12:25
Dce/02 je napisao:
Mirat je napisao:
Ja sam neki dan ponovo citao prvi tekst kad je nestao David - otac je rekao da je imao crni duks na sebi.
Plus je vec u toj objavi rekao da je David to vece ucestvovao u tuci ispred nekog kluba.

Meni djeluje da na ovom zadnjem snimku kamera radi u IC modu pa zato izgleda da je odjeca bijela. Nekako mi cijela figura lika previse svijetli u odnosu na okolinu.
Isticem da mi tako izgleda, ne tvrdim.

Послато са LG-D605 уз помоћ Тапатока

I ja sam ovo prvo pomislio kad sam vidio snimak. Nekako baš svijetli figura lika... Ne znam tako se i meni cini

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
Slageru brate, ti ko da si pao s lude kruske ili te jos drzi rakija od slave. Ne moze se odbraniti to sto ti branis

sta ti tacno demantujes iz mog izlaganja? 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Schlager je napisao:
mimikrija je napisao:
Schlager je napisao:
Dz..Zasto?...pa to je bilo u jeku tih prica medju narodom “kako su prodane teritorije,kako su taj centrex i q palac gori od danasnjih mg minda ili prointera....mozda odgovor lezi jedino u tome sto je tadasnji SRT radio skoro 70% ovog sto danas radi RTRS,ono sto sam pisao o uticaju medija..:

Čitaj drug moj ja te gotivim jel te poznajem i jel si stvano dobar čovjek.. ihihi makar iz osnovne škole i iz dijamanta i iz viđenja...čitaj sve izjave generala ,zapisnike skupštine,Masalo traži art...poslije polave u krajini...ne dobija i sl..al ovo nije tema u ovoj diskusiji.....izvini ....

drago mi je sto me znas,volio bih da mi se i ukazes pa da kafenisemo :D

a ovo masalo trazi art,poplave u krajini,priznajem da nisam ukapirao nista,nijednu jedinu rijec..kao da je tns napisao :lol: :lol: .jedino znam da je art bio kraj dijamanta,posto si u istom postu to pomenuo

ferdinand...druze,sta tacno demantujes u mom postu,da ne kuckamo do ponoci,vec da ti odgovorim :D

Kazes kralo se da se rat sponzorise. Pa rat nije bio 96-97.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 21:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

hebiga,ok je ako si toliki formalista,onda se slazemo :D

ja sam se skinuo 20 juna 1996...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]