Schlager je napisao:
Meni zaista ne smeta...Jer neko ko je imao 16 god 1992 i upisao fakultet u Novom Sadu 1993,ili 1994...
I da dodje 1994 na obuku,pa da 1995 ide u rat,napusti Novi Sad i studije na drugoj,trecoj godini....
Taj bi morao mnogo vecu crtu borbenog morala imati,nego sto nam se nudi danas u ovoj politickoj borbi....Pogotovo u usporedbi sa danasnjim Predsjednikom

Mislim da ti matematika nije jača strana... Nemoj da se pogađamo tim godinama kao na pijaci...
Vukota je '94 srednju školu završio, dakle u vrijeme kad je 2100 studenata poslano na Bihaćko ratište.
Dakle, tad Vukota nije mogao biti student druge ili treće godine fakulteta, pa da ga može biti glupo vraćati i sjebati mu faks. Vukota je tad tek trebao upisati fakultet.
Zašto nije upisao fakultet u RS? Pa da ga ne pokupe i ne odvedu na front. Zato i jeste nagulio u Srbiju...
Ajde da se ne lažemo...
Ja mislim da je glupost što su studentariju gurnuli u prve redove, ali jebi ga, možda se moralo.
Ako se nije moralo, tu studentariju je trebalo gurnuti u pozadinu i tako ih koliko - toliko zaštititi...
Kao šlag na tortu mi dođe to da je on odmah poslije faksa dobio mjesto direktora. Ej direktora! Sa kojim kurčevim znanjem i iskustvom?
Šta je poslije toga radio? Ništa. Uvalio se u politiku...
Šta ja trebam da vidim u tom predsjedniku? Koja mu je pozitivna karakterna osobina?
Ako sutra bude belaj, takva osoba će svoju djecu opet skloniti na sigurno, a moju gurnuti na prvu liniju...
Zar SDS nema nikog boljeg? Zar je moguće to?
@Dce/02
Meni je stvarno teško povjerovati da postoje ljudi koji do sad nisu prokontali da je Dodik tu zbog svoje guzice, a ne zbog Republike, naroda, ili neke budućnosti...